Εικόνες (25)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Tο medium όπως θα έπρεπε να είναι παντού...
Steak με σχετική σήμανση...
Τσένταρ, φρέσκο κρεμμύδι, μαγιονέζα και μπέικον για την βραστή πατάτα
Βραστή πατάτα για γέμισμα με γαρνιτούρες
Διάφραγμα με σάλτσα κρεμμυδιού και άγρια μανιτάρια
Σαλάτα με νεροκάρδαμο, παντζάρι και αγγούρι (οκ)
Καλωσόρισμα με ένα ψωμάκι μεταξύ μπριός και σου (ζεστό, αφράτο... μαγεία)
Εσωτερικά (ο χώρος μικρός και ζεστός)
Δανέζικο ορεκτικό: ζυμαράκι γεμιστό με μήλο, σερβίρονταν με ζελέ λευκού βαλσάμικου
Καλκάνι με φρέσκια τρούφα, πουρές καλαμπόκι
Κυρίως πιάτο: πάπια με jus, φασόλι φρέσκο και πουρές topinambur (υπερβολικά μικρή μερίδα ακόμα και για 2**)
Ορεκτικό: χαβιάρι Petrossian, παγωτό φυστίκι και αφρός μπύρας IPA (θεσπέσιο μέσα στην απλότητα)
Μάγουλα μόσχου σιγομαγειρεμένα με φρέσκα κρεμμυδάκια
Επιδόρπιο: πλάκα σοκολάτας με κρέμα τσάι macha
Στρείδι με αρωματισμένο ελαιόλαδο και βρώσιμα λουλούδια
Οπτική του τραπεζιού στην κουζίνα (σεφ Ρόνι Έρμποργκ)
Χοιρινό σε τορτίγια με φρέσκα λαχανικά
τιμή δίκαια για αυτό που τρως. Ιούλιο-Αύγουστο (και ίσως λίγο παραπάνω) μεταφέρονται στο άλλο τους κατάστημα στο νησί της Σαμοθράκης (το περιβόλι του Ουρανού)
επιφυλάσσομαι για ακόμα καλύτερη άποψη σύντομα. μια ακόμα παρατήρηση: το μαγαζί χωλαίνει επικοινωνιακά. δεν νοείται εν έτι 2018 τέτοιος χώρος (όχι το κουτούκι του μπαρμπα-Σάββα....) να μην έχει ιστοσελίδα, social media, διαφήμιση στην πόλη κλπ.
επιλογές safe. κολοκυθάκια,
απόδειξη κανονικά
γενική όμως εικόνα κάτω του μετρίου, και με αυτό το σέρβις σίγουρα θα αργήσω να το τιμήσω πάλι
Συμφωνώ με τον montechristos
Δεν ξέρω όμως για αυτό το ποσοστό αν αξίζει την επίσκεψη...
Τιμές δικαιολογούνται για αυτό που παρέχουν σαν χώρος-αίσθηση-παρουσίαση πιάτων.
πήραμε μια σαλάτα, μια μελιτζάνα ψητή με ντομάτα-φέτα (οκ, αν και το κασέρι ήταν περιττό), γαύρος τηγ και σαρδέλα ψητή (μια χαρά, χωρίς λάθη), ένα καλό κριθαρότο με γαρίδες με πέστο βασιλικού (καλή γεύση λίγο παραβρασμένο το ζυμαρικό). με τα ποτά μας, ο λογαριασμός ήταν 12.
Πέρασε καιρός από τότε και δεν θα θυμάμαι όλα τα πιάτα. Ξεχώρισα σαν ορεκτικό ένα θεσπέσιο πιάτο με γλυκάδια και γαρίδες, σβησμένα με γλυκό κρασί Σάμου (επίπεδου που βρίσκεις σπάνια σε επαρχία, μάλλον μόνο στα σαλόνια καλού-ακριβού εστιατορίου).
Είχαμε διαλέξει και μια σαλάτα πράσινη με παντζάρια (δεν ενθουσιάστηκα) και επίσης το πιάτο-κατατεθέν του μαγαζιού: ριζότο αλά μπουρανί [τοπικό πιάτο]. Εξαιρετικό τεχνικά ριζότο (πράγμα δυσεύρετο πλέον...) με ωραίες πλούσιες γεύσεις σπιτικής κουζίνας.
Τιμές ανάλογες των μερίδων και των υλικών, κατ'
φαγητό με μεγάλες καθυστερήσεις στην παράδοση, και με αποτέλεσμα οικτρό. ούτε καν σωστά τηγανισμένα ψάρια-θαλασσινά. δεν πάω ούτε να με πληρώνουν.
γενικά κινείται σε λιγότερο δημιουργικά πιάτα σε σχέση με άλλα. εδώ μιλάμε για τις αρχές της Γαλλικής κουζίνας σε 1ο πλάνο. το highlight (που έδωσε και τα αστέρια στον σεφ...) είναι ο συνοδευτικός πουρές που έρχεται με κάθε κυρίως πιάτο...
οι τεχνικές των πιάτων άρτιες, ίσως λίγο μικρές μερίδες, ακόμα και για ντεγκουστασιόν. θα ξαναπάω ξανά και ξανά, μόλις βρω ευκαιρία
το είχα επισκεφτεί πριν 1,
δεν είναι μαγαζί να πηγαίνεις κάθε τρεις και λίγο, αλλά για πολύ ιδιαίτερη περίσταση είναι ό,
πιάτα με λογοπαίγνια παραμυθιών, σε μέτρια. αν κινηθείτε στα πιο κλασσικά πιάτα θα είστε καλύτερα. 17-19/ άτομο
στα 15-16 ευρώ κυμαίνεται.