στο κατάστημα Express
Ψητοπωλείο, Μαλακοπής 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Είναι ακριβός, 2.70€ το πιτόγυρο (2014).
Παρόλα αυτά τον τιμάω κάποιες φορές, γιατι η γεύση του χοντροκομμένου γύρου στα κάρβουνα είναι τρομέρή. Αξίζει επισκεψεις - έστω και αραιές λόγω τιμών - για να φάτε κατι διαφορετικό απο τα κλασικά προκάτ συνοικιακά γυράδικα.
Επίσης, ο παππούς δεν πρεπει να ερχεται τοσο πλεον. Τα βράδια πετυχαίνω στο ταμείο την κόρη του, η οποία είναι αρκετα επικοινωνιακή και ευγενικη.
μεγάλη συμπάθεια μου, κυρίως λογω της καλής αναλογίας value for money που έχει.
Ο λόγος για το "σπεσιαλ" που είναι ενα μεγάλο ψωμάκι που το τιγκάρει σε σαλτσες και γαρνιτούρες. Όσον αφορά το κυρίως τμημα του σαντουιτς, εχω δοκιμάσει σουβλάκι που ήταν σχετικά αδιαφορο, και πεπερόνι, που ήταν πικάντικο και καλό. Ο γύρος του όμως μου άφησε πολυ καλες εντυπώσεις και το συνιστώ ως εναλλακτικη σε σχεση με τα διπλανα γυράδικα.
Κοντοσουβλι ή χωριατικο λουκάνικο δεν εχω δοκιμασει και θα το κανω συντομα.
Αυτα που λεει ο Panos παντως σχετικα με την καθαριοτητα , οτι πιανει ταμιακες, τηλεφωνα, σαντουιτς μαζι με γυμνα χερια ισχύει. Δεν εχω παθει κατι, αλλα για να ανεβει το μαγαζί χρειαζεται περισσοτερος επαγγελματισμος.
στο κατάστημα Τα Μπακαλιαράκια[νεκροταφείο]
Ταβέρνα, Αρχαιολογικού Μουσείου 42, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.
το δυνατό του σημείο είναι ο μπακαλιάρος, πολύ καλός. Οπωσδήποτε τον συνδιαζεις με σκορδαλιά, που την κάνει τούρμπο. Το κεφαλοτύρι σαγανάκι του πολύ καλό, ηταν πολυ μαλακό. Τα υπόλοιπα πιατα ικανοποιητικα.
ΥΓ παρατηρησα οτι ετοιμάζει και μπακαλιάρο σε πακετο
στο κατάστημα Το Ουζάδικο[νεκροταφείο]
Ψαροταβέρνα, Αρχαιολογικού Μουσείου 18, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
ωραίος χώρος, πολύ καλές τιμές
από φαγητά καποια ήταν πολυ ωραία, κάποια μέτρια: το λιαστό χταπόδι τα σπασε, μπουγιουρντί και σκορδαλια καλές, καλαμαράκι (φρέσκο) αρκετά καλό, αλλά ο μπακαλιάρος και η σαρδέλα μέτριες. γενικά καλύτερα να προτιμάτε τα πιάτα που προτείνει ο ιδιοκτήτης
στο κατάστημα Το Άσυλο
Ταβέρνα, Πανεπιστημίου 2, Άγιος Παύλος, Ν. Θεσσαλονίκης
ενδιαφέρον ταβερνακι.
Στα συν βαζω την τοποθεσία σιγουρα (θυμίζει επαρχιακή πολη απο προηγουμενη δεκαετια) και το παρειστικο κλίμα. Μου έκανε καλή εντύπωση το κρεας απο το σουβλάκι και την πανσέτα, που ηταν καλοψημένα και χωρίς λίπος.
Στα πλην βάζω το μικρό μέγεθος των μερίδων , το οποίο μπορεί να ανατρέψει τις καλές τιμες (ολα τα κρεατα 4.5Ε). Καλές οι πατάτες, γιατί να μην βάλει λιγες παραπάνω? Καλά τα 2 σουβλάκια, βαλε και αλλο ενα! Γενικά δεν είναι για να σκάσεις στο φαί.
πολυ ωραίο μαγαζι και χώρος. Μεγάλο ατού του είναι οτι είναι μαγαζί της "γειτονιας" και μπορείς να βγεις ένα βραδάκι χαλαρά για μπυρα χωρίς να χρειάζεται να κατέβεις στην Συγγρού, που συνήθως είναι τίγκα.
Το μειονέκτημα του είναι οτι ενώ έχει πολλές μπυρες, αμα δεν παρεις βαρελίσια , οι άλλες έχουν "τσιμπημένες" τιμές.
Πρέπει να χει και ενδιαφέρουσα κουζίνα μπυραρίας, αλλα δεν εχω δοκιμάσει ακομα
στο κατάστημα Νίκος[νεκροταφείο]
Ψαροταβέρνα, Αναστάσιου Κατσιμίδη 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
καλό μαγαζάκι, για όλες τις ηλικίες (με εξεπληξε)
γενικά δεν είμαι ψαρο-τυπος, αλλα μου άφησε τις παρακάτω εντυπώσεις:
-οι τιμές πρέπει να είναι μέτριες για ψαροταβέρνα, ούτε ακριβά ούτε φθηνά.
-το ψάρι του και τα συνοδευτικά του με άφησαν αρκετά ικανοποιημένο. Περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία στα μεγάλα ψάρια (είχε μόνο τσιπούρα, η οποία ήταν πολύ καλή στη σχάρα), αλλα ίσως έπεσα στην ημέρα (Καθαρά Δευτέρα).
-Ο ιδιοκτήτης είναι...δεν θα τον έλεγα αγενη, αλλα πολύ ευθύ, συμπεριφέρεται σαν να σου κάνει το τραπέζι και όχι σα να θέλει να σε εξυπηρετήσει. Αυτό μπορεί βέβαια σε μερικούς να αρέσει.
στο κατάστημα Twins[νεκροταφείο]
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Νικηφόρου Φωκά 4, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
το τιμάω συχνά το μαγαζί.
Κατα την άποψή μου έχει τα καλύτερα χοτ ντογκ, σε αντίθεση με την ορίτζιναλ παρασκευή,ψήνει το ψωμάκι. αρκετά φθηνή και συνάμα χορταστικη, γρηγορη λύση για την πεινα
να προσθέσω οτι αυτός που το χει ειναι πολύ λαικός (παρότι παοκι μεταλλάς)
στο κατάστημα Η Αιμιλία[νεκροταφείο]
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Μητροπόλεως 104, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
τι μαθαίνει κανείς..."quiche lorraine"!
οπως κι αν λέγεται, μονο γι αυτό παω στο μαγαζί. Πολύ ωραίο, αλλα θα ήθελα να είναι περισσότερο για την τιμή του. Έχω ακούσει και απο άλλους οτι έχει καλή πιτσούλα, αλλα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
πάω αρκετά συχνά...έχει αρκετά καλό φαΐ, διακρίνεται για το κοντοσούβλι του και γενικά για τα "παραδοσιακά" κρεατικά του.
οι τιμές είναι λογικές, ούτε φτηνό ούτε ακριβό.
απλά ορισμένες φορές, ισχύει αυτό που είπε το μελομακάρονο: Παρ.-Σαβ.-Κυρ. είναι συνήθως φουλ από μεγάλες παρέες και καλύτερα να χεις κλείσει πρώτα αν θες να κάτσεις...
στο κατάστημα Fagoto[νεκροταφείο]
Πιτσαρία, Πλατεία Αγίου Γεωργίου 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Μακριά από την κρέπα του!! Είναι πολυυυυ αμφίβολης ποιότητας (μια ματιά στον κουβά δίπλα θα σας πείσει).
Πάντως το τοστ του λέει αρκετά. Έξτρα νοστιμιά από τα καμένα λάδια στην τοστιέρα (οπωσδήποτε κροκέτα). Επίσης έχει την πιο δυνατή τυροκαυτερή που γνωρίζω.
Έχει απίστευτα χαμηλές τιμές, σχεδόν για τα περισσότερα 3,5Ε η μερίδα. Βέβαια δεν είναι και τρομερό γευστικά (στη σουβλί), αλλά μάλλον πρέπει να δοκιμάσω τα μαγειρευτά του, και να αποφανθώ.
στο κατάστημα Το Φίνο[νεκροταφείο]
Γυράδικο, Εγνατία 114 & Στέφανου Τάττη 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τα σπάει το Φίνο...
Ποιότητα αμφίβολη, αλλά το κρέας έχει κορυφαία γεύση. Δοκιμάστε κοντοσούβλι!
ΥΓ Οι ιδιοκτήτες αλλά και οι θαμώνες είναι πολύ cult/καμένοι..
Παρόλα αυτά τον τιμάω κάποιες φορές, γιατι η γεύση του χοντροκομμένου γύρου στα κάρβουνα είναι τρομέρή. Αξίζει επισκεψεις - έστω και αραιές λόγω τιμών - για να φάτε κατι διαφορετικό απο τα κλασικά προκάτ συνοικιακά γυράδικα.
Επίσης, ο παππούς δεν πρεπει να ερχεται τοσο πλεον. Τα βράδια πετυχαίνω στο ταμείο την κόρη του, η οποία είναι αρκετα επικοινωνιακή και ευγενικη.
Ο λόγος για το "
Κοντοσουβλι ή χωριατικο λουκάνικο δεν εχω δοκιμασει και θα το κανω συντομα.
Αυτα που λεει ο Panos παντως σχετικα με την καθαριοτητα , οτι πιανει ταμιακες, τηλεφωνα, σαντουιτς μαζι με γυμνα χερια ισχύει. Δεν εχω παθει κατι, αλλα για να ανεβει το μαγαζί χρειαζεται περισσοτερος επαγγελματισμος.
...
δεν ειναι για πολλες φορες
http:
δοκιμαστε οπωσδήποτε το καπνιστό σκουμπρί, κορυφαίο! Επίσης, πρεπει να βελτιώσει το μπακαλιάρο σκορδαλια του...
το δυνατό του σημείο είναι ο μπακαλιάρος, πολύ καλός. Οπωσδήποτε τον συνδιαζεις με σκορδαλιά, που την κάνει τούρμπο. Το κεφαλοτύρι σαγανάκι του πολύ καλό, ηταν πολυ μαλακό. Τα υπόλοιπα πιατα ικανοποιητικα.
ΥΓ παρατηρησα οτι ετοιμάζει και μπακαλιάρο σε πακετο
καλά είναι το "
από φαγητά καποια ήταν πολυ ωραία, κάποια μέτρια: το λιαστό χταπόδι τα σπασε, μπουγιουρντί και σκορδαλια καλές, καλαμαράκι (φρέσκο) αρκετά καλό, αλλά ο μπακαλιάρος και η σαρδέλα μέτριες. γενικά καλύτερα να προτιμάτε τα πιάτα που προτείνει ο ιδιοκτήτης
τσίπουρο χύμα καλό και βαρύ
για το λαδι, ζητησα αλάδωτη πιτα και δε συνάντησα το πρόβλημα.
σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω
για τον παραπάνω λόγο, ειναι πάντα τίγκα , βεβαια
Στα συν βαζω την τοποθεσία σιγουρα (θυμίζει επαρχιακή πολη απο προηγουμενη δεκαετια) και το παρειστικο κλίμα. Μου έκανε καλή εντύπωση το κρεας απο το σουβλάκι και την πανσέτα, που ηταν καλοψημένα και χωρίς λίπος.
Στα πλην βάζω το μικρό μέγεθος των μερίδων , το οποίο μπορεί να ανατρέψει τις καλές τιμες (ολα τα κρεατα 4.
Θα ξαναπήγαινα.
κριμα
μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατι ζουμε σε χαλεπούς καιρους
όντως δεν είναι για φαί, αλλα για το "
ΥΓ ασχετο με το μαγαζί, πως έγινε τοσο πήχτρα και mainstream η Συγγρου...
Το μειονέκτημα του είναι οτι ενώ έχει πολλές μπυρες, αμα δεν παρεις βαρελίσια , οι άλλες έχουν "
Πρέπει να χει και ενδιαφέρουσα κουζίνα μπυραρίας, αλλα δεν εχω δοκιμάσει ακομα
γενικά δεν είμαι ψαρο-τυπος, αλλα μου άφησε τις παρακάτω εντυπώσεις:
-οι τιμές πρέπει να είναι μέτριες για ψαροταβέρνα, ούτε ακριβά ούτε φθηνά.
-το ψάρι του και τα συνοδευτικά του με άφησαν αρκετά ικανοποιημένο. Περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία στα μεγάλα ψάρια (είχε μόνο τσιπούρα, η οποία ήταν πολύ καλή στη σχάρα), αλλα ίσως έπεσα στην ημέρα (Καθαρά Δευτέρα).
-Ο ιδιοκτήτης είναι...
γενικά θα ξαναπήγαινα
Κατα την άποψή μου έχει τα καλύτερα χοτ ντογκ, σε αντίθεση με την ορίτζιναλ παρασκευή,
να προσθέσω οτι αυτός που το χει ειναι πολύ λαικός (παρότι παοκι μεταλλάς)
προσωπικά μου αρέσει πολύ η πίτσα του (+ριγανη) και ειδικά τα αυτά πενιρλί με τα μανιτάρια
οπως κι αν λέγεται, μονο γι αυτό παω στο μαγαζί. Πολύ ωραίο, αλλα θα ήθελα να είναι περισσότερο για την τιμή του. Έχω ακούσει και απο άλλους οτι έχει καλή πιτσούλα, αλλα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
...
μποϋκοτάζ!
τρωει Χ.
μονο για καμια Τσικνοπέμπτη αμα δεν εχεις κλεισει και δεν βρισκεις πουθενα.
Επειδή συμπαθούσα το μαγαζί και την πίτα του θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία , αλλά άμα ξαναδώ τις προκάτ θα φάει Χ.
οι τιμές είναι λογικές, ούτε φτηνό ούτε ακριβό.
απλά ορισμένες φορές, ισχύει αυτό που είπε το μελομακάρονο: Παρ.
Πάντως το τοστ του λέει αρκετά. Έξτρα νοστιμιά από τα καμένα λάδια στην τοστιέρα (οπωσδήποτε κροκέτα). Επίσης έχει την πιο δυνατή τυροκαυτερή που γνωρίζω.
ΥΓ Ο παράγων "
...
Το μαγαζί είναι η αποθέωση της λαϊκότητας, σα να τρως στη γιαγιά σου. :
Φτηνότερο και καλύτερο από αυτά της Ναβαρίνου!!
Καλό φαΐ για τα λεφτά που δίνεις, δυνατή πανσέτα!
Α ρε Λια!
θα έλεγα 1/3 λαϊκότητα - 2/3 φαγητό - 6/3 τιμή!
Ποιότητα αμφίβολη, αλλά το κρέας έχει κορυφαία γεύση. Δοκιμάστε κοντοσούβλι!
ΥΓ Οι ιδιοκτήτες αλλά και οι θαμώνες είναι πολύ cult/καμένοι..
μόνο τα μΠαοκια μετά τον αγώνα (μπολικη ρετσινα γαρ) τον αντέχουνε