Εικόνες (914)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
[tx=t36999]Moldee[/tx] 31/12
[tx=t36999]Moldee[/tx] 24/12
[tx=t74574]Tiφφany's x1905[/tx] 24/12
[tx=t65119]Trizoni[/tx] 24/12 & 25/12
[tx=t59251]Όλυμπος Νάουσα[/tx] 31/12
Νουά με μορχέλες και φρέσκια τηγανιτή πατάτα τσιψς
Μουσακάς με αφρό μπεσαμέλ και μοσχαρίσιο κρέας (ωραία εκδοχή και νόστιμο)
Καβουρμάς με στακα και αυγό με panko
Dumplings με κιμά γίδας σε πλούσιο ζωμό
Ψητό ψάρι, πρασοσέλινο, τηγανιτή σελινόριζα
Sushi ντολμαδάκι, ceviche μπακαλιάρου, chilli
Παντζάρι, γιαούρτι χειροποίητο φελάφελ
Duck gyros (δεν έχει κάθε μέρα)
Γαύρος σαγανάκι (δεν έχει οξύτητες, λεμόνι, εντάσεις κλπ)
https:
Γία το θέμα του κοστους μας εξήγησαν ότι όλα είναι χειροποίητα και γίνονται μέσα στο μαγαζί με άριστα υλικά (αυτό φαίνεται μείναμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι )
Χοιρινό με ασκολυμπρους ,
Σημαντικό
Ειδα δίπλα μας ότι ζήτησαν μισές μερίδες για να δοκιμάσουν περισσότερα και είπαν ναι
Στα 130 το άτομο έχω ανεβάσει φωτό
<
Δυνατή ψαροταβέρνα χωρίς γκουρμεδίες..
Καραβίδες (ζωντανές Αγιόκαμπος)
+Γλώσσα Meuniere Αρκίτσα )
Άριστη Α ύλη ,
Με κρασί 60-70 το άτομο για Αθήνα /Κηφισια παραπάνω από τίμιο
Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για μετακίνηση εκεί κάποιου πολύ πετυχημένου εστιατορίου που είναι σε αναζητηση νέου χώρου
Αν γίνει αυτο το deal θα είναι ένα από τις εστιατορικες ειδήσεις της χρονιάς για την Θεσσαλονίκη
Στις 24/12
21:
Δες φωτό, 90€/ατομο
24 & 25/12
190€ το άτομο και 35€ κάθε παιδί
Επίσης ανοικτά 25/12 με μενού ala cart μαζί με έξτρα πιάτα
Συμφωνώ με Nikosmichelinjo
Όταν συμβαίνει από προβεβλημένα και <
Όταν όμως δεν μου δίνει απόδειξη ένα καφενείο στην Νισυρο η στην Πίνδο δεν έχω κανένα πρόβλημα
Δυστηχώς. Ο Ιορδάνης έφυγε.
Συλλυπητήρια θερμά στην οικογένειά του.
https:
https:
Τον χώρο πήρε άλλη εταιρία εστίασης
Με αρκετά ικανοποιητικό -φιλικό -καταρτισμένο service
Τέλειως αμήχανη ανεπαρκείς & υπερκοστολόγημενη λίστα κρασιών , με ένα επίσης αμήχανο και με κακό στήσιμο και ακριβό μενού φαγητού (με κατεύθυνση σε κοπές κλπ)
Coctail που ξεκινούσαν από τα 15 ευρώ
Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνονται
Από μένα είναι όχι πάντως
Χωρίς ντιριντάχτα μαθαίνω
Το φαγητό ,
Η πίτα μικρότερη από το μπιφτέκι και
Μέσα ένα τόνο πατάτες
Για στομάχια 20 χρόνων ίσως
Δεν τρώω κάτι συγκλονιστικό σε καμία περίπτωση
Και τιμή αντίστοιχη με pastry shop πχ σε Κοπεγχαγη
Ωραία φάση το προτείνω
Εστιατόριο με έμφαση στο κρασί (ιδιοκτήτης σομελιέ ) υπάρχει μια λίστα που αλλάζει κάθε μηνα και ένα open κελάρι με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας που μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο premium ( έχει 500 ετικέτες όπως μας ενημέρωσαν ) από αυτή την άποψη με κέρδισε είδαμε μεράκι και πολύ καλό σέρβις και σωστές πληροφορίες σχετικά με τα κρασιά
Από θέμα φαγητού ενδιαφέροντα πιάτα και από θέμα μενού και εκτέλεσης με άφησαν ικανοποιημένο
Τα γλυκά που λένε πιο κάτω άλλαξαν pastry chef και ήταν πολύ καλά και το προφιτερόλ και το τιραμισού
Εν κατακλείδι ωραία προσπάθεια και θα ξαναπήγαινα άνετα
https:
Σοβαρή ταβέρνα, θαλασσινούς μεζέδες, καταπληκτικά χόρτα, πατάτες, τρομερά τηγανιά μύδια, είχε juke box
Ο ορισμός της λαϊκής σοβαρής ταβέρνας
Απορώ πως βρίσκαμε τέτοια διαμάντια ενώ μέναμε ανατολικά, χωρίς google maps και χωρίς Ίντερνετ και χωρίς ταβερνοχώρο
Κράτηση απαραίτητη ήταν πατητα ακόμα και καθημερινές
Κάποιο καλοκαιρι μετά από διακοπές που είχαμε καιρό να πάμε μάθαμε ότι έκλεισε κάπως ξαφνικά ή μεταφέρθηκε
Μυστήριο
Το μπιφτέκι μέτριο ,
Δεν κατάλαβα το concept
Το λέμε μπιφτεκαδικο ,
Μπιφτέκι τους ξέφυγε το αλάτι αλλά ποιοτικό κρέας
Τιμή κάπου 8,
Νομίζω με ένα δεν χόρτασα ούτε για πλάκα αλλά αυτό είναι τώρα η <
Για πεινασμένο άνθρωπο θα έλεγα ότι θέλεις 2 burger +πατατες σίγουρα
Σάντουιτς από τα μεγάλα ,
Φαγητό κλασικό ταβέρνας ,
Ωραία χαμογελαστό άνετο service
Θα πω ένα μπράβο τους
Ταβέρνα-Κρεοπωλείο σε πλατεία
Σούβλες σαλάτες παϊδάκια σούπερ
Όλα εξαιρετικά επίσης πολύ καλό σέρβις
Ωραίο αποτέλεσμα
Είναι μέλη από τον ομάδα του Αθηναϊκού Τανινη Αγάπη μου
Αλλά θα λέγεται Σούπερ Ιούλιος
Θα υπάρχουν από επιλογές φαγητού cold cuts ,
Ζέστη κουζίνα δεν θα υπάρχει
Θρύψαλο τηγάνι, μυδια αχνιστά ,
Το σέρβις κλασικά της υπομονής (20 λεπτά να πάρουν παραγγελία κ γενικά τους ψάχνεις αν κ είναι εκεί παρόντες)
Το μαγαζί έχει το δικό του στυλ ,
Ορεκτικά, σαλατες, κρεατικά, ψάρια, τοπικές συνταγές κουζινας Θεσσαλονίκης, κλπ θα το χαρακτήριζα μενού ταβέρνας-ελληνικού εστιατορίου
Όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό το φαγητά ήταν μέτριο /τουριστικο (γαύρος σαγανάκι προς αποφυγή )
Τρομερή τοποθεσία με μετριο φαγητό δύσκολα θα το επιχειρούσα ξανά
Περιγράφει τον David Chang με τον οποίο όντως υπάρχουν συζητήσεις ,
Δεν με ικανοποίησε
Δύσκολα να ξαναδοκιμαζα
Ξεχώρισα τους κολοκυθοανθους με raw tuna fish και Πικλαρισμενο ροδάκινο ,
Ωραία λίστα κρασιών και άνετο κ ενημερωμένο το Σερβίς
Σταθερα εδώ κ χρόνια μια από τις καλύτερες επιλογές στην πόλη για το δικό μου γούστο
Κατά τους ιδιότητες δεν ζήτησε άδεια όποτε έθεσαν θέμα προσωπικών δεδομένων το μήνυσαν κ για εξύβριση και κατέληξαν στο αυτόφωρο.
Μενού ψαροφαγίας από τον super star chef (έχει παρουσία με εστιατόρια σε αρκετές χώρες Ευρώπη και Ντουμπάϊ )
…Το φαγητό εξαιρετικό ειδικά το μαύρο ρύζι με πεσκανδρίτσα και τις γαρίδες tiger ,
All in all θα ξαναπηγαινα άνετα και το προτείνω για οποίον βρεθεί εκεί (τιμές περίπου 80/ατομο)
Καθαρά τουρίσταδικο ,
Από service φιλικό αλλά ένας υπάλληλος ταμείο και σέρβις μού θύμισε Ελλάδα η φάση
Νόστιμο το παγωτό και έδειχνε όντως υγιεινό
Θα μπορούσα να ξαναπάρω (είναι σίγουρα και Λονδίνο και άλλου )
Η πιο γρήγορη προπαραμονή εταιρίας στο ελληνικό επιχειρηματικό γιγνεσθαι
Κάποια στιγμή αν έχω χρόνο θα στείλω mail στα κεντρικά θα το πως συμπεριφέρονται στο brand η SSP Greece και η Fraport που είναι οι master franchise
Ps δείτε βαθμολογίες στο google (Αθήνα 1,
Ταβέρνα με ανοιχτή φωτιά παιδάκια κλπ
Πλατεία Αγίων Θεοδωρων 3
Κέντρο Αθήνας
Ιδιοκτήτες Άρης βεζενες και Λελος Γεωργοπουλος (clumsies ,
Μεγάλος πεζόδρομος ,
Ότι και αν πήραμε πολύ καλό , τα κρέατα στο κάρβουνο
Ωραίο σέρβις από την οικογένεια και τιμές περίπου 20 το άτομο
Το προτείνω
*ενα απλό και ωραίο πιάτο ήταν πατάτες τηγανίτες της περιοχής τους με φρέσκια σάλτσα ντομάτας (όσο απλο ακουγεται αλλά βάση τοπικών υλικών πολύ νόστιμο )
Πατάτες τηγανίτες φρέσκιες (τις κόβει την στιγμή της παραγγελίας ) ωραίες σαλατες και πολύ καλές τιμές
Έχει εξωτερικά τραπέζια
Περιβάλλον μέσα λίγο 1983 αλλά δεν με χαλάει
Ένας ψύχραιμος παρατηρητής θα είχε αναγνωρίσει εδώ και καιρό ότι πολλές περιοχές της χώρας (όπως ένα μέρος της Χαλκιδικής, το Πευκοχώρι κ.
Αυτό, φυσικά, απαιτεί παρεμβάσεις στην λειτουργία της αγοράς, περιλαμβάνοντας άρση αδειών για πολλά καταστήματα που ελέγχονται από μαφίες και υπεργολάβους, καθώς και άλλα μόνιμα μέτρα.
Αυτο που διαπιστώνω είναι ότι για να επιτευχθούν πραγματικές μεταρρυθμίσεις, απαιτούνται ρήξεις που κανείς δεν έχει διάθεση να κάνει ,
Στα του εστιατορίου είναι πολύ ενδιαφέρον το μενού ,
Σίγουρα υπάρχει μια έκπτωση για τους εξωτερικούς πελάτες (ρωτήστε το στο τηλέφωνο ) έτσι οι τιμές προσεγγίζουν τις τιμές Θεσσαλονίκης
Θα ξαναπηγαίναμε άνετα και με χαρά ειδικά βράδυ (μεσημέρι έχει λίγο ζέστη )
Τιμές μια χαρά, θα ξαναπάμε
Ιδιαίτερη μνεία για το σφαίρατο ,
Είναι εξαιρετικό ως τοποθεσία , αξιόλογο και προσεγμένο φαγητό καλής ελληνικής παραδοσιακής ταβέρνας
(Φρέσκο καλαμάρι,
Θα ξαναπηγαίνα μα δοκιμάσω και μεγάλο ψάρι
Πάντως φύγαμε εξαιρετικά ικανοποημενοι και στο τέλος γλυκά υπερπαραγωγή
Έχω πάρει κατά καιρούς γίγαντες κοτοπουλο κ αλλά κ είναι μια χαρά
Γευστικά το μπιφτέκι δεν βγάζει ποιότητα μάλλον μου θύμισε πρώιμα goody’s το όλο εγχείρημα, επιβεβαιώνω ότι το ψωμί δεν είναι brioche
Ελληνική Κουζινα με κυκλαδίτικες καταβολές στην επιμέλεια ο Χάρης Νικολουζος (γνωστός από το jerar (Michelin bib gourmand ) το φαγητό εξαιρετικό δοκιμάστηκαν πίατα όπως κουνέλι με τηγανητές πατάτες ,
Θα ξαναπηγαίνα και φυσικά το προτείνω
Οι ποσότητες στα σάντουιτς αστεία μικρές (το κρέας που είχε μέσα στο 1/3 από αυτά που βάζουν στην πόλη μας), οι τιμές αναμενόμενα υψηλές, έχει και τραπεζάκια να κάτσεις να φας σαν άνθρωπος
Το προτείνω φυσικά
Ειδικά στα χωριά
Δείτε τιμές και μερίδες (10-12 κεφτεδάκια ) 4 ευρώ
Μια safe επιλογή για την περιοχή
Όνομα δεν γνωρίζω ούτε την ακριβη τοποθεσία στο google βρήκα
Όλα στο περίπου …πάντως αξίζει Φούλ (τιμές χαμηλές )
Οι Άγιοι Δέκα αναφέρονται σε γραπτές πηγές του 1503, όπου φανερώνουν την παλαιότητα του χωριού. Η ιστορία του είναι άμεσα συνυφασμένη με την Κρήτη, γιατί πιθανολογείται ότι ήταν οι πρώτοι κάτοικοι, οι οποίοι μετά την κατάληψη του νησιού από τους Άραβες το 823 μ.
Υπάρχει ανακοίνωση στο fb
Θέλει μια αυτοψία
Ωραία δροσιά στα πλατάνια της πλατείας
Δεν γνωρίζω αν σερβίρει πλέον
Το Μοδιανο δεν κάνει για εστίαση
Και κάτι που είχε ακουστεί για εξώστη με ούζο Μέλαθρον κ διατηρητέο από την στιγμή της ανακοίνωσης (Μάρτιος 2024) μέχρι σήμερα δεν έχει μπει ούτε βίδα κ υπάρχουν έντονες φήμες για υπαναχώρηση του εκμισθωτή
Όποτε και οι Αθηναίοι δεν τσιμπάνε
Μάλλον ευσέβεις πόθοι είναι
Η ζυμη προφανως καλη (αφού ειδικεύονται στο πεϊνιρλί)
Λείπει η "
Ξαναεπισκεφθηκα λοιπόν την Αγλαΐα (είχα πάει πριν πολλά χρόνια)
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από το φαγητά θα ξαναπηγαινα ειδικά για τα εξωτερικά τραπεζια
Φυσικά απέχει παρά πολύ από μαγειρια σε Χανιά ,
Ένα σύγχρονο και όμορφο νεο μπιστρό με απλή κουζίνα ,
…δεν έχει καμία σχέση με τον παλιό τιφφανυς (για μένα καλύτερα γιατί ούτε ιδαιτερες αναμνήσεις είχα ούτε είχα φάει παλιά εξαιρετικά δηλαδή δεν θα μου λείψουν τα κατεψυγμενα λαχανικά καρέ που συνόδευαν ως γαρνιτούρα κάποια πιάτα ,
Θεωρώ σημαντικη την συνεισφορά του Michelin guy chef Ασημάκη Χανιωτη (πχ εξαιρετικές σαλτσες beure blanc στο κοτόπουλο σούβλας και γενικά φαίνεται το "
Δοκιμάσαμε κοντοσουβλι , ολόκληρο κοτόπουλο σούβλας , κροκέτες με μάγουλο , κιουνεφε και αλλά (όλα ήταν πολύ καλά )
Για μένα αξίζει δοκιμής
Τα παιδιά που δουλεύουν στο σέρβις με το ζόρι μιλάνε, λένε καλημέρα ίσως μας κάνουν χάρη που μας δίνουν να γευτούμε αυτό το προϊόν, καφές φρεντο κλπ όχι κατι ιδιαίτερο σερβιρισμένο σε παλαιομοδίτικα ποτήρια του φραπέ μάλλον από attitude κ αυτή η ενέργεια
Το σέρβις μετριο από 2 νέα παιδιά που προσπαθούσαν αλλα δεν το είχαν
Παρόλα αυτα θα ξαναεδινα ευκαιρία λόγω δροσερής στοάς και μήπως δεν τους πετύχαμε σε φόρμα
Θα ήθελα να αναφέρω μόνο τα 10 μαγαζιά που προτείνουν ως τον απόλυτο προορισμό για το 2024
Έχω πάει στα 4/10 για το 2024 και θα ήθελα να μπορέσω να πάω Σιφνο,
THE LIST 2024 BY FNL BEST RESTAURANT AWARDS
<
Αυτά είναι τα δέκα εστιατόρια που -για διαφορετικούς λόγους- μας συνάρπασαν περισσότερο αυτή τη χρονιά, αυτά που μας δημιούργησαν τα εντονότερα συναισθήματα, είναι οι δέκα «άχαστες» εμπειρίες! Είναι με δυο λόγια τα εστιατόρια εκείνα που, κατά σειρά προτεραιότητας, πρέπει να εντάξετε στο πρόγραμμά σας για το 2024>
Μύλος by the sea, Λέρος
Ettrusco, Κέρκυρα
Pharaoh, Αθήνα
Delta Restaurant, Αθήνα
Lygaria, Κέα
Ex-Machina, Αθήνα
Cantina, Σίφνος
Gallina, Αθήνα
Βασιλικός, Καλλίπολη, Μακεδονία
ΝΥΝ ΕΣΤΙ, Αθήνα
Πήρα για πλακα ενα ψητό κοτοπουπο από τα lidl και ήταν απίθανο σε τιμή 7,
Θα ξανά έπαιρνα πολύ άνετα
Burger διπλό smashed καλό
Καλά και τα p&
Ντουνιάς (αγαπημένο μέρος & άνθρωποι )
Μάζα /Δρυς (αγαπημένο μέρος και άνθρωποι )
Captain Fidias (ψαρι θαλασσινά )
Λεβέντης Άνω Σταλος
Ταβέρνα Αιμιλίας Ζουρβα
Έχω ανεβάσει παλιότερα από όλα τα σημεία μπορείς να τα δεις
Όλα ειναι μέσα στην Πόλη την Χανίων
Φουρνος pastry Red Jane
Φούρνος traditional Αφες Δρανδακη Ξυλόφουρνος (κουμ καπι)
Καφές specialty kross
Μπουγάτσα Ιορδάνης
Μπουγάτσα Χανίων
Θαλασσινά στο Θαλασσινό Αγέρι
Ταβέρνα Ευγωνία
Μαγειρευτά κουζίνα ε.
Σουβλάκι γυρος Όασις
Κοπές Alibertos (κουνουπιδιανα)
Ζαχαροπλαστείο Σκέτη Γλύκα
Enjoy
Έχει πολύ ενημερωμένη λίστα κρασιών (μου έκανε εντύπωση αυτό) αλλά παίξαμε μπάλα με τσίπουρο (25/ατομο)
Θα ξανατιμηθεί
Είχε απίθανες καραβίδες ,
Κράτηση ακόμα κ καθημερινες
Μου έκαναν εντύπωση οι άριστες πρώτες ύλες (ντομάτες ,
Με σαλτσα κ απολα ,
Όποτε για αθηναϊκό σουβλάκι προτιμώ Κωστας (φιλλεληνων ) και μετά Κώστα Μοναστηράκι
Μια χαρα μεσημεριανό μαζί με μια κόλα 7,
Παραπάνω από τίμια επιλογή
Ίσως είναι ενα αντίδωρο της αυθεντικής δυτικής θεσααλονικης
Ένιωσα / θα ξαναπάω
Κατάλογος μια χαρά ,
Λίστα κρασιών μέτρια και άτολμη σίγουρα μπορεί να διορθωθεί
αλλά υπάρχουν κ κρασια χύμα,
Ωραίος πεζόδρομος, μεγάλες μερίδες ,
Θα ξαναπηγαινα άνετα και θα το πρότεινα και σε φίλους που έρχονται από το εξωτερικό …αν πάτε μεγάλη παρέα μπορεί να βγει ακόμα και 25/ατομο με ποιοτικό φαγητό και ποτό
Σε 3-4 δρόμους εχουν μαζευτεί τουλάχιστον 10 εξειδικευμένα κατάστημα (Holy Llama, Overoll,
Για το συγκεκριμένο υπεύθυνος είναι ο Kamel Saci (καθόλου άγνωστος στο αθηναϊκό κοινό λόγω σουξέ όπως το '
Προιοντικα δέν τρελάθηκα ούτε με το βιενουαζερί με το παστράμι και το γλυκό με την ζυμη κρουασαν και το πιστακιο ήταν οκ
Καφές επίσης οκ
Τιμές με self service ήταν στα 16 ευρώ 2 pastry και 2 καφέδες
( Ακριβώς από πάνω υπάρχει αντίστοιχο ξενοδοχείο …)
…περίπου σε ένα μήνα θα ανοίξει το "
Μπράβο στην εταιρία από την Θεσσαλονίκη που δημιουργεί ωραία concept με ιδιαίτερη αισθητική