Εικόνες (13)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Αβγά Benedict (καταπληκτικά)
Burger (συμπαθές, αλλά λίγο αταίριαστο το μπιφτέκι)
Σοκολάτα γκανάς με φρούτα του δάσους (πολύ καλή)
Μουσμούλι σχάρας (νοστιμότατο)
Καλαμάρι ψητό με κρούστα σιμιγδάλι (καλό, λίγο παραπάνω αλμυρό)
Κοτόπουλο σούβλας (εξαιρετικό)
Πικάνια Αργεντινής με πουρέ κολοκύθας και λαχανικά
Στα του φαγητού, τον έχω πετύχει υπέροχο, καλοψημένο και νόστιμο, και τον έχω πετύχει και άψητο και με ξενέρωσε ιδιαίτερα
Θα ξαναπήγαινα σίγουρα, έχει και ωραίο σκιερό χώρο
Αλλά η έκπληξη ήταν το κρουασάν σοκολάτας, αφράτο και πεντανόστιμο!
Αξίζει γενικά
Έχει ανακαινίσει και το χώρο φυσικά και τον έχει κάνει πολύ όμορφο με πινελιές παλιού και παραδοσιακού. Αξίζει
Έχει μέχρι και ψάρια, κάποια στιγμή σκέφτηκα να δοκιμάσω αλλά δεν το τόλμησα τελικά. Πάντως φαίνεται να προσέχουν τι προσφέρουν οι άνθρωποι. Τιμές πολύ καλές, πραγματικά value for money. Χώρος παραδοσιακός με θέα στο χωριό και σε χωράφια. Σίγουρα θα ξαναπάω αν ξαναβρεθώ Αμοργό
Δεν έχει να κάτσεις, να ξέρετε
Θα ξαναπήγαινα γιατί έχει φοβερό φαγητό, είναι σε πολύ όμορφο σημείο αλλά έχει και πολύ ευγενική εξυπηρέτηση. Μακάρι να ρίχνανε λίγο τις τιμές τους όμως
Καλή εξυπηρέτηση, όμορφος χώρος με ωραία χρώματα, ζωντανή μουσική, τιμές νορμάλ. Αξίζει!
Κρίμα να έχουν ένα όνομα και να ρίχνουν τόσο πολύ την ποιότητά τους στο όνομα του τουρισμού
Το σέρβις τυπικά ευγενικό. Ο χώρος συμπαθής. Δεν πρόκειται να ξαναπάω φυσικά. Απορώ με τις κριτικές, ιδιαίτερα στο TripAdvisor. Είτε είναι γνωστοί τους είτε τουρίστες
Δύσκολα να ξαναπάω, καθώς το μαγαζί είναι πλέον ακριβό για αυτό που προσφέρει. Εκτός αν μου τη δώσει και τολμήσω να πάω αποκλειστικά για να δοκιμάσω μεγάλα ψάρια
Καλή εξυπηρέτηση αλλά τζάμπα τα 40€ που δώσαμε 2 άτομα
Το μόνο δυσάρεστο ήταν τα λεφτά που έδωσα για αυτά (πακέτο κιόλας): 16.
Ήταν αρκετά συμπαθητικά, ειδικά για τις χαμηλές τιμές του. Ταλαγάνι σχάρας αρκετά καλό. Κουτσομούρες καλούλες. Σαρδέλα πολύ νόστιμη και φρέσκια, ειδικά αν ήταν λίγο καλύτερα ψημένη θα ήταν εξαιρετική. Χώρος συμπαθητικός επίσης. Ευγενική εξυπηρέτηση.
Ένα καλό μαγαζάκι που δε θα επιδίωκα να τραβηχτώ ως εκεί από Τούμπα που μένω, αλλά αν έμενα πιο κοντά θα το ξαναεπισκεπτόμουνα.
Πραγματικά κρίμα ένας φούρνος να έχει τέτοια προϊόντα. Ντροπή λίγο
Τα άλλα που δοκίμασα ήταν σχεδόν μάπα βέβαια. Σαλάτα σεφ μέτρια και χωρίς ζαμπόν, η καρμπονάρα μικρή ποσότητα και χωρίς καν σως (βασικά δεν ήταν καν καρμπονάρα αυτό το πράγμα).
Σερβίρει ένα ευγενικό παιδάκι συνήθως. Έχω πετύχει και έναν ούγκανο ψηλό που σχεδόν δε λέει ούτε "
Οι τιμές ήταν εντελώς κανονικές, σαν αυτές που βρίσκεις στη Θεσσαλονίκη σε νορμάλ ταβέρνες. Η μπριζόλα η χοιρινή όμως δεν ήταν καλή, ήταν επιπέδου τουριστάδικου για ανίδεους τουρίστες, μάλλον μπαγιάτικη. Το φιλέτο κοτόπουλο ήταν νόστιμο βέβαια. Η χωριάτικη σαλάτα ok. Σέρβις συμπαθητικό και χώρος όντως όμορφος, ειδικά μέσα είναι σαν ταξίδι στο χρόνο.
Θα ξαναπήγαινα να δοκιμάσω και κάνα άλλο πιάτο
Μπροστά στη μαύρη αμμουδιά της Περίσσας. Καλή εξυπηρέτηση. Δώσαμε αρκετά αλλά δεν ήταν πανάκριβο, απλά ακριβό. Θα ξαναπάω στάνταρ
Πρέπει να δοκιμάσετε το καταπληκτικό, πεντανόστιμο, τρυφερό χοιρινό κοντοσούβλι αν τυχόν σας πάει ο δρόμος κατά κει! Μόνο σε χωριό κάπου σε βουνό πάνω θα περίμενα να φάω τόσο δυνατό κοντοσούβλι
Το φαγητό ήταν πάρα πολύ καλό αλλά αυτό που θα θυμάμαι για πάντα ήταν το μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα Vinsanto... Μιλάμε για ΟΝΕΙΡΟ.
Να πάτε οπωσδήποτε. Πάρτε τηλέφωνο και κάντε κράτηση, μέρες πριν, γίνεται ο χαμός του χαμού
Πήραμε αβγά Benedict, τα οποία ήταν τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ, καθώς επίσης και Croque Madame με καπνιστό χοιρινό, που ήταν επίσης πολύ καλό.
Ευγενικό το σέρβις. Δυστυχώς επιτρέπεται το κάπνισμα. Ο χώρος κάπως μίνιμαλ, σίγουρα προσεγμένος, αλλά δε σου μένει κάτι από αυτή την άποψη ώστε να θες να ξαναπάς για αυτό το λόγο. Λίγος κόσμος δυστυχώς, ίσως ήταν και η ώρα τέτοια (λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι).
Θέλω πολύ να ξαναπάω για να δοκιμάσω και κανονικά πιάτα από το μενού τους
Πήραμε σουτζουκάκια, τα οποία δε με εντυπωσίασαν, υπάρχουν πολύ καλύτερα στην πόλη. Το κοντοσούβλι μου φάνηκε αρκετά καλό, αλλά ως εκεί. Το συκώτι επίσης ήταν καλό, ειδικά για μένα που δεν τρώω συκώτι και τόσο. Η ταλιάτα μόσχου ήταν νόστιμη, αλλά έχω φάει καλύτερη (π.
Μου άρεσε που το μαγαζί είναι άκαπνο. Ήθελα καιρό να δω τις γεύσεις του μαγαζιού αλλά δεν εντυπωσιάστηκα. Θέλω όμως να ξαναπάω επειδή μου άρεσε ο χώρος και θέλω να δοκιμάσω σπαλομπριζόλα και Rib-Eye. Θα συμβεί
Anyway, στο θέμα μας: Πεντανόστιμο, τρυφερό χταπόδι σχάρας. Πάρα πολύ γευστικό επίσης το λαβράκι που πήραμε, πρέπει να ήταν όντως πελαγίσιο και φρέσκο. Αλλά και το ψήσιμο ήταν εξαιρετικό. Μας βγήκε γύρω στα 18€ το άτομο, ποσό που το θεώρησα πολύ τίμιο για αυτά που φάγαμε (εντάξει, δε σκάσαμε, αλλά φάγαμε ωραίο φρέσκο ψάρι).
Τώρα που ελπίζω επιτέλους να φτιάξει ο καιρός, οπότε οι θεριακλήδες θα βγούνε σε εξωτερικό χώρο, είναι στανταράκι ότι θα ξαναπάω
Θα ξαναπήγαινα αν περνούσα κάποια στιγμή πάλι από Καρδίτσα, αλλά για να δοκιμάσω κάποιο άλλο πιάτο. Νιώθω πως θα αξίζει
Οι σερβιτόρες ντυμένες Κοκκινοσκουφίτσα και Λαίδη του Μεσαίωνα. Η μουσική ατμοσφαιρική και παραμυθένια. Πήρα σοκολάτα με γεύση (ωραία ήτανε) αλλά την άλλη φορά θέλω να δοκιμάσω και τα γλυκά. Μου θύμισε αρκετά το Fairytale στη Νέα Φιλαδέλφεια στην Αθήνα.
Αξίζει να πάει κάποιος ως Ευκαρπία για την ατμόσφαιρα του μαγαζιού αυτού. Θα το ξαναέκανα ευχαρίστως
Το χταπόδι σχάρας μέτριο, δεν είχε ιδιαίτερη γεύση και ήτανε και πλατύ που δε με τρελαίνει. Οι παντσέτες καλές, απλά καλές. Τα ορεκτικά απλά ok (φέτα με μέλι, μελιτζάνα).
Γενικά δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να ξανατραβηχτώ Ευκαρπία για αυτό το μαγαζί. Αν κάποιος μένει εκεί κοντά, ok
Η πίτσα μου φάνηκε εξαιρετική, όχι τόσο για τη ζύμη (η οποία ήταν καλή αλλά έχω φάει πολλές καλύτερες) αλλά πιο πολύ για τα υπέροχα υλικά και το εκπληκτικό ψήσιμο. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης δοκιμάσαμε πολύ νόστιμες παπαρδέλες με μοσχαρίσια φιλετάκια και άγρια μανιτάρια. Οι τιμές ήταν ok.
Αν με ξαναβγάλει ο δρόμος μου στη Λάρισα, θα ξαναπήγαινα με χαρά
Δυστυχώς το φαγητό ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Πήραμε ψαρικά και δεν μάθαμε τι λένε τα κρεατικά του, αλλά όλα ήτανε κάτω του μετρίου. Σαρδέλες άνοστες, μάλλον ημερών, δεν μπόρεσα να τις φάω. Κουτσομούρες επίσης άνοστες και αδιάφορες, και μάλιστα 4 μεγαλούτσικες κουτσομούρες μας τις χρέωσε 9€! Το καλαμάρι σχάρας τρωγόταν, ήταν το μόνο που ήταν ας πούμε καλούτσικο, αλλά πάλι όχι κάτι το ιδιαίτερο. Το μπουγιουρντί ήταν με σάλτσα ετοιματζίδικη για μακαρόνια και όχι με κανονική ντομάτα!! Έλεος δηλαδή.
Λυπάμαι ιδιαίτερα για τα 20 ολόκληρα ευρώ που δώσαμε το άτομο. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μαγαζί και με συμπαθές σέρβις από τον γραφικό ιδιοκτήτη. Ίσως κάποτε επιδιώξω να δοκιμάσω κρεατικά, βλέποντας τα προηγούμενα σχόλια
Στα του φαγητού και του ρακόμελου: Ωραίο το ρακομελάκι και δε βαράει. 8€ τα 250ml, απλώς αν πάρεις μεγάλη ποσότητα κρυώνει γρήγορα (εκτός αν είστε παρέα). Δοκίμασα φέτα παναρισμένη με παπαρουνόσπορο και μέλι, αρκετά συμπαθής. Πατάτες τηγανητές μεγάλη μερίδα με κεφαλοτυράκι, καλές ήτανε, καλοτηγανισμένες. Μανιτάρια ok. Ευγενική η εξυπηρέτηση.
Θα ξαναπήγαινα λόγω συμπαθητικού χώρου και για τη φάση με το ρακόμελο, αν βρω να κάτσω βέβαια
Ευγενική εξυπηρέτηση και φιλικός ο Σαραντούλης. Πολλή κάπνα δυστυχώς και τώρα σε κλειστό χώρο καταντάει λόγος να μην πηγαίνω. Το καλοκαίρι ίσως ξανά, για τη φάση
5 άτομα δώσαμε 100€ (ακριβά για αυτή την ποιότητα), για ένα λογαριασμό που επίσης περιμέναμε 35 λεπτά μέχρι να μας τον φέρει. Αν είναι δυνατόν. Δεν πρόκειται να ξαναπάω φυσικά!!
Το Chimichanga πολύ μέτριο και μικρό για την τιμή του. Η σαλάτα Coleslaw ok.
Ευγενέστατη εξυπηρέτηση, πολύ συμπαθής χώρος που σε πάει ελαφρώς στη Χαβάη (μες στο χειμώνα), πολύ υψηλές τιμές για το φαγητό αυτό. Θα ξαναπάω βέβαια γιατί θέλω να δοκιμάσω ένα πιο πλούσιο burger, ένα burger κοτόπουλο και ένα με κροκόδειλο!
Απλά ok η τηγανιά ψαρονέφρι (δε θα ξανάπαιρνα). Μεσκλάν με ρόκα και χαρουπόμελο αρκετά καλή. Πεκορίνο σαγανάκι με μαρμελάδα ήταν καλούτσικο.
Ο Σοφοκλής ήταν και πάλι ιδιαίτερος και έβαλε, όπως πάντα, την πινελιά του στην εμπειρία του δείπνου!
Σέρβις αργό, και λογικό να είναι με έναν σερβιτόρο που είχε σε όλο το μαγαζί, έλεος! Ωραίο λαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα με τη Βάσω Βασιλειάδου. Ανελέητη κάπνα (πόσο θέλω κάποτε στην έρμη χώρα μας, δεν ξέρω σε πόσα χρόνια θα είναι, 10; 20; 50; να θυμάμαι αυτή τη φρίκη της κάπνας ως μια κακή ανάμνηση).
Καλές τιμές. Θα ξαναπήγαινα άνετα. Ειδικά για το γύρο!
Και στα κυρίως: Ο ψητός μπακαλιάρος με κρέμα πατάτας και σκόρδο κονφί ήταν εξαιρετικός. Το μουσμούλι στα κάρβουνα ήταν πολύ ωραία ψημένο και νοστιμότατο, αν και θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φθηνό για την ποσότητά του (65€ το κιλό). Εντυπωσιακή σοκολάτα γκανάς με φρούτα του δάσους ως επιδόρπιο στο τέλος. Ωραίο περιβάλλον, ευγενέστατο σέρβις.
Πληρώσαμε 113€ τα δύο άτομα (μαζί με υπέροχο κρασί Ήδυσμα Δρυός). Το μαγαζί είναι όντως υψηλής γαστρονομίας και αξίζει, αλλά τώρα του χρόνου πάλι, όταν θα ξαναπάρουμε δώρο Χριστουγέννων! Αν το επιτρέπει το βαλάντιό σας, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Κυρίως με πονάει το γεγονός ότι τόσοι μα τόσοι επιχειρηματίες, ειδικά γυράδικα, προτιμούν να αλλάξουν την ποιότητα των κρεάτων τους για 5-10-20 σεντς το κιλό. Είναι τόσο οδυνηρό και ταυτόχρονα με θυμώνει που δε σέβονται τον πελάτη που τους έχει αγαπήσει και στηρίξει τόσα χρόνια.
Ε ένας από αυτούς είναι ο Nik, θυμάμαι αρχές 2000 να τρώω στον Εύοσμο γύρο στον τότε Nik και να παθαίνω πλάκα. Πόσο κρίμα ρε γαμώτο, πόσο κρίμα
https:
Αν είναι αλήθεια, μιλάμε για ΖΟΦΟ
Στην πορεία όμως τα πράγματα ήταν καλά. Πολύ νόστιμο και ωραία ψημένο το χταπόδι σχάρας. Νόστιμα επίσης τα καλαμαράκια τηγανητά. Πολύ ωραίο και το μπουγιουρντί. Η σαλάτα ρόκα-μαρούλι πολύ αδιάφορη και κάπως στεγνή, αισθανόμουν ότι βοσκούσα. Γρήγορα σχετικά τα έφεραν πάντως και από κει και πέρα ήταν εξυπηρετική και ευγενική η κυρία, μάλιστα στο τέλος ήθελε να μας κεράσει και κρασάκι, αλλά βιαζόμασταν, οπότε φάγαμε στα γρήγορα μια συμπαθή καρυδόπιτα. Τιμές νορμάλ, χώρος συμπαθής (σε καινούριο στυλ).
Μου άρεσε και θα ξαναπάω!
Ευγενικός ο ιδιοκτήτης. Ο χώρος είναι λαϊκής ταβέρνας αλλά χάρηκα για αυτό, όλα έχουνε γίνει πια νεοταβέρνες γκουρμέ αισθητικής, ας μείνει και μία
Αρχικά κοιτούσα τι να πάρω και μου λέει "
Ευγενικό το σέρβις, λίγο ξυνή η κοπέλα στο μπαρ αλλά ok, χώρος σαν ψιλοκυριλέ εστιατόριο που μοιάζει λίγο όντως με ζαχαροπλαστείο. Από έξω έχει φοβερή θέα τα Μετέωρα αλλά από μέσα δε βλέπεις τίποτα. Δε θα ξαναπήγαινα
Ξαναπήγα χθες μετά από καιρό, εντελώς γεμάτο το μαγαζί αλλά είχαμε κάνει κράτηση, κάτι που πρέπει να κάνετε κι εσείς αν ελπίζετε να βρείτε να κάτσετε. Πήρα Brazil Steak ωριμασμένο, 32€ τα 400γρ παρακαλώ, αλλά δεν ενθουσιάστηκα, ήθελε μάσημα γιατί ήταν κάπως σκληρούτσικο, ίσως επειδή είναι έτσι το κρέας, με περισσότερο ιστό. Το T-Bone που δοκίμασα ήταν αρκετά νόστιμο, αλλά όχι σαν τη θεϊκή σπαλομπριζόλα που είχα πάρει την πρώτη φορά.
Οι τιμές είναι για γερές πορτοφόλες, εμάς μας βγήκε 90€ τα δύο άτομα, τα δύο φιλέτα μας, πατάτες, κατσικίσιο τυρί σαγανάκι (μέτριο γευστικά) και από ένα ποτήρι κρασί. Αλλά θα ξαναπήγαινα
Πήραμε λουκάνικο βουβαλίσιο και ήταν αρκετά νόστιμο και καλά ψημένο. Ο ντάκος ήταν συμπαθητικός. Τα κεφτεδάκια ήταν ok. Το ταλαγάνι ήταν επίσης αρκετά καλό.
Δεν ξέρω αν φρόντισε λίγο το φαγητό του ή αν απλά την προηγούμενη φορά είχαμε πάρει όλα τα κακά πιάτα, αλλά τώρα η εντύπωση ήταν καλή
Επειδή είχε αρκετά πιάτα και εγώ δοκίμασα μόνο ένα, δεν θα του έβαζα Χ αμέσως. Αλλά απογοητευτική η πρώτη επαφή αν μη τι άλλο
Ευγενικό το σέρβις. Οι τιμές προς το ακριβό. Δεν θα καιγόμουνα φυσικά να ξαναπάω. Να πω πρόβλεψη; Ως Φλεβάρη-Μάρτη του δίνω. Μετά θα μπει η ταμπέλα "
Θα ξαναπήγαινα, αλλά επειδή αυτή την περίοδο μπορώ να το κάνω. Αλλιώς δε συμφέρει οικονομικά για τόσο μικρή ποσότητα φαγητού να δώσεις 12-15€ το άτομο και μετά να θες να φας και κάτι άλλο για να συμπληρώσεις!
Το φαγητό απλά καλό αλλά η εμπειρία και η ατμόσφαιρα είναι το κάτι άλλο. Ακριβά για Ουγγαρία (κάτι παραπάνω από 60€ για τους δυο μας), αλλά δεν τα λυπήθηκα καθόλου εννοείται
Δοκιμάσαμε σοφρίτο (καλό, χωρίς να πάθω πλάκα). Πήρα επίσης χοιρινό στη γάστρα με διάφορα κόλπα πάνω, μου άρεσε αρκετά αλλά επίσης δε με ξετρέλανε. Δοκιμάσαμε ροζέ κρασί, αρκετά καλό.
Συμπερασματικά θα θυμάμαι πιο πολύ το μέρος και την ατμόσφαιρα, παρά το φαγητό (παρόλο που ήταν αρκετά καλό).
Κάνουν και καφέδες. Με ενόχλησε που της ζητήσαμε να μας φτιάξει σοκολάτα και της είπα να είναι κρεμώδης και μας έδωσε ένα νεροζούμι. Από μόνη της ρώτησε "
Καλός ο χώρος, ευγενική εξυπηρέτηση από έναν ηλικιωμένο σερβιτόρο. 70€ ο λογαριασμός, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε
Η πίτσα ήταν απλά ok, τίποτα ιδιαίτερο, περίπου επιπέδου σαν αυτές που έχει στη Θεσσαλονίκη εκεί πάνω από τη Ροτόντα. Ευγενικοί ήταν οι άνθρωποι αλλά εντάξει, δεν πολυαξίζει
Γεμάτο με κόσμο το μαγαζί, κυρίως Ιταλούς. Συμπαθές περιβάλλον που παρέπεμπε σε παραδοσιακή ψαροταβέρνα. Μας έδειξε ένα ψάρι εκεί πέρα, κι εγώ μια και δεν ξέρω να ξεχωρίζω και καλά τα ψάρια (εκτός αν δω κάνα θολό μάτι), του λέω ψήστο καλά. Ήταν πολύ απαράδεκτο, δυστυχώς, και το χρυσοπληρώσαμε (κάτι λιγότερο από μισό κιλό και δώσαμε 25€ μόνο για το ψάρι). Μπορεί να ήτανε και 5 ημερών ας πούμε, άνοστο, πίκριζε και ούτε καν το έψησε καλά όπως του είχαμε πει.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους επιχειρηματίες, δεν καταλαβαίνουν ότι αν σερβίρουν ένα τέτοιο ψάρι, μετά θα δυσφημιστούν; Τόσο λίγο τους ενδιαφέρει;
Για να μην τον αδικήσω τελείως, το καλαμάρι σχάρας ήταν αρκετά νόστιμο. Οι γαρίδες καλούτσικες. Οι τηγανητές πατάτες ήτανε φρέσκιες και νόστιμες επίσης. Αλλά τι να το κάνεις, το θέμα ήτανε να είναι καλό το ψάρι. Κρίμα
Πήρα αρχικά ένα πίτα με μπριζολάκι το οποίο το είχανε κόψει σε κομματάκια σαν να ήτανε γύρος, άχαρο γευστικά και όχι και τόσο καλά ψημένο. Δοκίμασα σουβλάκι προβατίνας, σκληρά κομμάτια που δεν τρώγονταν τα περισσότερα, τα 1-2 κομμάτια που κατάφερα να φάω ήταν, ας πούμε, καλά. Και μια και τα μισά σάντουιτς τα είχα πετάξει, δοκίμασα και ένα με μπιφτεκάκι, επίσης κοινότοπο και αδιάφορο.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, συγγενείς και φίλοι τους βαθμολογούν;
Στα του φαγητού: Πολύ νόστιμο (αν και πανάκριβο) χταπόδι στα κάρβουνα. Καλαμαράκι τηγανητό αρκετά καλό. Η σαλάτα "
Θέλω να ξαναπάω να δοκιμάσω και κάνα ψάρι του στα κάρβουνα, πιστεύω θα βγει γούστο