Εικόνες (198)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιουβαρλάκια, καρύδα, λεμονόχορτο, δυόσμος (αποκάλυψη)
Προζυμένιο ψωμί, δικό τους βούτυρο
Καρδιές μαρουλιού (baby gem), κοτόπουλο, yuzu, wasabi
Μαγιάτικο, ταμάρινδος, ρεπανάκι
Πεσκανδρίτσα, σέσκουλα, καμένο βούτυρο, κουνουπίδι
Λαχανικά σοτέ με ξινομυζήθρα
"Pinsa" προσούτο ρόκα τρούφα
Πλατό με ανθότυρο Νάξου, καϊδάνι, νούμπουλο, προσούτο και τσάτνεϊ μήλο
Taf espresso (από τους καλύτερους κατά τη γνώμη μου)
Γουακαμόλε με σολομό, αβγά scrambled, chèvre (πολύ καλό και ελαφρύ)
Λαχανικά αχνιστά, με γάρο αντζούγιας (αποκάλυψη)
Ταλιάτα medium well με συνοδευτικά λαχανικά και σος ρομέσκο (αρκετά καλή)
Πάβλοβα με εσπεριδοειδή (καταπληκτικό, ελαφρύ)
Πικάνια medium well με chimichurri (οκ)
"Λαχανοντολμάδες" με ζύμη μαντί, σιτεμένο κιμά και αβγολέμονο (ενδιαφέρον)
Πλατό τυριών αλλαντικών με μπλε, γκούντα με πέστο ρόσο, μπρι, μπρεζάολα, σαλάμι, προσούτο, μορταδέλα, chèvre, μαρμελάδα ντομάτα δική τους
Αρσενικό και πιπεράτη γραβιέρα
- ψωμί δικό τους προζυμένιο, αγουρέλαιο σπάρτης, ελιές αθηναϊκές τσακιστές και καλαμών: πολύ καλό
- μία σαλάτα, αρωματική με μαρούλι, καρότα, ραπανάκια, βολβούς, τσιτσίραυλα, ξύδι: μεγάλη, όντως αρωματική, πάλευες λίγο με τα μαρούλια που ήταν άκοπα, μ' αρεσε πολύ αλλά δεν είμαι και αντικειμενική καθώς είμαι φαν της πρασινάδας
- ένα ορεκτικό, κουτσομούρες σαβόρο: η κουτσομούρα πάμφρεσκια, ωστόσο προσωπικά μου φάνηκε πολύ έντονη η γεύση του σαβόρο. Το προτιμώ με σταφίδα, πιο καραμελωμένα κρεμμύδια και πιο γλυκό το ξύδι, εδώ ήταν κόκκινο το λάδι (είχε μπαχαρικά) και τα κρεμμύδια πολύ έντονα. Στην όψη θύμιζε μπουρδέτο. Ο συνδαιτημόνας το ευχαριστήθηκε.
- ένα κυρίως, φιλέτο συναγρίδα με καμένα λαχανικά, αγουρέλαιο, κρέμα κολοκύθας: το καμένο μπρόκολο νόστιμο, η πατάτα αδιάφορη, η συναγρίδα νόστιμη αλλά αρκετά σφιχτή (την είχαν παραψήσει ή την είχαν φτιάξει νωρίς). Η κρέμα καλή και έδινε μια υγρασία. Ως πιάτο δεν ήταν κακό, ο συνδαιτημόνας που είχε φάει το σαβόρο το βρήκε φλατ, εγώ πάλι όχι, αλλά δεν ήταν κανένα τρομερά εμπνευσμένο πιάτο.
- ένα επιδόρπιο, τυρί Καρίκι Τήνου: ιδιαίτερο τυρί, ωριμάζει σε κολοκύθα, γεύση και υφη βουτυράτη, μ αρεσε πολύ.
- Κρασί ροζέ Ουσύρα από τη Σύρο: πολύ καλό, με αρώματα λωτού και κυδωνιού, ιδιαίτερο
- Αρχικά μία τσικουδιά 35Ν: ευγενική
- Στο τέλος κεράστηκαν 2 τσικουδιές με μέλι, πάλι 35Ν: άρωμα μελιού, χωρίς να είναι πολύ γλυκό, καμία σχέση με ρακόμελο
Συνολικά στα 104 ευρώ, αρκετά με δεδομένο ότι είχαμε 1 κυρίως. Και το παράδοξο είναι ότι: παρόλο που δεν μ αρεσε το ορεκτικό (δεν το έφαγα σχεδον καθολου), το κυρίως ήταν ΟΚ, το τυρι καλό αλλά επίσης δεν το έφαγα, ωστόσο το εστιατόριο βγάζει ένα ευχάριστο θετικό vibe, ο κατάλογος που αλλάζει δημιουργεί προσμονή, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση με τα βιο λαχανικά, οι πρώτες ύλες καλές, είμαι λοιπόν σίγουρη ότι θα ξαναέρθω να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα. ΥΓ- στα διπλανά τραπέζια πέρασαν κάτι καραβίδες πολύ promising.
Επίσης, η λογική των κρατήσεων είναι για 2ωρο.
Ο κατάλογος πάρα πολύ σφιχτός, φαινόταν (αλλά μας το επιβεβαίωσαν κι όλας) ότι δεν λειτουργουν με τη λογική πρώτο-κυρίως, αλλά γενικώς όλα τα πιάτα είναι ισοδύναμα και διαλέγεις ό,
Στο προκείμενο:
Το σύνολο 114 ευρώ με 2 αρχικά ποτά, κρασί A-muse ροζέ, και όλα τα ανωτερω, θεωρώ πολύ καλή τιμή.
Ο χώρος μοντέρνος, ντιζαϊνάτος, σχετικά ωραίος θα έλεγα. Λίγο έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε αίθουσα για πρωινό ξενοδοχείου, που δεν είσαι (σερβίρεται αλλού), αλλά ίσως ενέτεινε αυτήν μου την αίσθηση το γεγονός ότι ήταν άδειο το εστιατόριο (υπήρχε μία άλλη παρέα) και ο χώρος είναι σχετικά μεγάλος. Οι καρέκλες, όπως λέει το ταβερνοαλάνι, δεν ήταν όλες βολικές. Ωστόσο, συνολικά χώρος ευχάριστος.
Το σέρβις στη δική μου επίσκεψη, ήταν εξαιρετικό, ευγενικό, δεν υπήρχαν καθυστερήσεις, όλα καλά (ένα λαθάκι μόνο, ότι μας είπε πως η chimichurri είναι γιαπωνέζικη, αλλά δεν πειράζει).
Ο κατάλογος μικρός, έχει επιλογές από κοπές, μαγειρευτά και pasta. Υπήρχε και ψάρι φιλέτο και 2 πιάτα με θαλασσινά. Επιλέξαμε τα κρεατικά, για τα οποία φημίζονται εξ άλλου. Εξαιρετικότερο πιάτων όλων, ωστόσο, ήταν τα αχνιστα λαχανικά (με γάρο αντζούγιας, που απλώς έδινε μια ευχάριστη αλατότητα, και τηγανιτές φακές που έδιναν τραγανότητα). Τα λαχανικά ήταν πεντανόστιμα. Έχουν δικό τους κήπο και τα φροντίζουν πολύ, μας είπαν, πάντως τρώγαμε μπρόκολο και λέγαμε τι τρώμε. Ορεκτικό επιλέξαμε "
Από τιμές, κάπως τσιμπημένες - τα παραπάνω συν μία φιάλη Γη και Ουρανός Θυμιόπουλος στα 138 ευρώ.
Συνολική εντύπωση: τίποτα δεν ήταν κακό, ήταν όλα καλά ή πολύ καλά, σερβις και χώρος καλός, επιλογές καταλόγου καλές, αλλά δεν ξέρω, ήθελα ίσως κάτι παραπάνω; Δεν το λες ακριβώς fine dining, ούτε το λες αβαν γκαρντ στη γαστρονομία (υπό την έννοια ότι είναι δημιουργική κουζίνα που '
Θετική εντύπωση, θα ξαναπήγαινα.
Μιλ μερσί!
- Κολοκυθάκι ώμο μαρινάτο με ανιθο και τυρί, φρέσκο δροσερό (είχαμε πει βλίτα τσιγαριαστά, μας είπε ότι λόγω εποχής πικρίζουν οπότε δεν τα συνιστά τσιγαριαστά, αλλά μας έφερε απλά βραστα με λεμονακι, κέρασμα)
- τηγανητά λαχανικά (δεν μπορούσαμε ν αποφασίσουμε κ έτσι μας έκανε αναμικτο πιάτο μελιτζάνες-κολοκυθάκια κ χωριστά πιπεριές), πολύ καλό ελαφρύ τηγάνι
- σαμπανιό, δλδ πιατέλα με αναμικτο τηγανητό ψαράκι, φρέσκα και καλό τηγάνι
- θραψαλο σχάρας εκπληκτικό και καλοψημένο
- ήθελα κ κάτι σε όστρακο και έφερε φούσκες, ωραίες και καθόλου πίκρες, έφερε κ κέρασμα στρείδι
Άλλες φορές έχουμε πάρει κ τη σουπιά του σχάρας κ είναι πραγματικά αξιομνημόνευτη. Όλα τα παραπάνω συν ένα εμφιαλωμένο τσίπουρο κ μισό λίτρο χύμα λευκό (μοσχάτο Λήμνου) στα €43. Συνίσταται!!!
Κάρτα κρασιών καλή. Αρκετές επιλογές από όχι πολύ γνωστά οινοποιεία, αλλά και από γνωστά και καλό εύρος τιμών. Στα κοκτέιλ, πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές στα signature, δοκιμάστηκαν negroni, άρωμα μεσογείου και saint hugo, και τα τρία πάρα πολύ καλά. Η αυλή δροσερή, οκ θορυβώδης λόγω β. όλγας, αλλά για μέσα στην πόλη είναι ωραιότατα. Και εδώ σταματούν τα καλά.
Σε μαγαζί λοιπόν "
Σέρβις ευγενικό, μεν, καμιά φορά υπερβολικά ευγενικό, αλλά ενώ όταν καταφθάσαμε ήρθαν 3 να μας προϋπαντήσουν και να μας βάλουν σε τραπέζι, μετά όταν τους ψάχναμε για να παραγγείλουμε (παραγγείλαμε 2-3 ποτά) ήταν άφαντοι. Επίσης όταν ρωτήσαμε τι προτείνουν για συνοδεία του κρασιου μας (Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου) μας είπαν κλαμπ σαντουιτς.
Γενικά: στα ποτά και στο κρασί όλα καλά. Σίγουρα δεν θα ξαναπαραγγείλω από τον κατάλογο. Ωστόσο γεννάται η απορία: είναι σε εξαιρετικό χώρο, είναι φίσκα, έχουν προνομιακή αυλή, καλά κοκτέιλ, τόσο δύσκολο είναι να προσφέρουν και 2-3 συνοδευτικά λίγο πιο up-to-date; Εχουμε πολύ μεγάλη ποικιλία τυριών στην Ελλάδα αλλά και πλέον κάποια καλά αλλαντικά. Γιατί κάτι τοσο κακό; Εν τέλει είχαμε όλοι την αίσθηση λίγο της κοροϊδίας ως προς το φαγητό τους
- βλίτα με φρέσκια ντομάτα (καλό σαν κόνσεπτ, προσωπικά όμως δεν μου άρεσε, μου φάνηκε ότι οριακά ξίνιζαν, επίσης ήταν παγωμένα)
- γαυροσαλάτα (βασικά ήθελα να πάρω γαύρο μαρινάτο, μου είπε ότι τον έχουν σαν σαλάτα, φαντάστηκα κάτι μικρό σαν ορεκτικό, ήρθε μία τεράστια πράσινη σαλάτα! ωραίο όμως πιάτο, συχνά οι πράσινες είναι λίγο παρόμοιες και βαρετές σαλάτες, εδώ όλα τα υλικά είχαν το νόημά τους)
- χταπόδι με μελιτζάνες μαγειρευτό (το περίμενα πιο βαρύ, τελικά ήταν σαν κρέας με μελιτζάνες, μια χαρά πιάτο)
- πατάτες-πλευρώτους σχάρας (μια χαρά οκ)
- θραψαλάκι τηγάνι (ελαφρύ το τηγάνι, χωρίς λαδίλες, νόστιμο το θράψαλο).
Μερίδες ΤΙΤΑΝΙΕΣ. Δλδ τα παραπάνω για 2 άτομα ήταν πάααααααρα πολλά (καλά, τη γαυροσαλάτα την πήραμε κατά λάθος) και περίσσεψαν κοντά 2 πιάτα. Πραγματικά μεγάλες μερίδες, όλα που είδα και στα διπλανά τραπέζια, σαλάτες, κολοκυθάκια, μακαρονάδες ήταν βουνά (μόνο κάτι γεμιστά μου φάνηκαν μικρή μερίδα). Γενικά ιδιαίτερες γεύσεις και συνταγές, καλή προσπάθεια, ευγενέστατοι όλοι. Τιμές νορμάλ. Τα παραπάνω, συν μισό λίτρο λευκό χύμα και 1 εμφιαλωμένο τσίπουρο (Μπαμπατζίμ που δεν ήταν Μπαμπατζίμ Όσσα αλλά Χρυσούπολη), το σύνολο 48 ευρώ.Επιλέγοντας λοιπόν α λα καρτ πήραμε το Variation du Grand Balcon: ωμές αγκινάρες με παρμεζάνα και μπαχαρικά (ηταν λίγο spicy), burrata και ντοματίνια με φρέσκο κρεμμυδάκι (νόστιμα αλλα το κρεμμυδάκι δεν μου ταίριαξε), τερίν σπιτική με μαρμελάδα και χωριάτικο ψωμί (καταπληκτική), ζεστό σάντουιτς με τρούφα (πολύ ωραιο επίσης). Περιττό να πω ότι χόρτασα με αυτά (συν τα ωραία τους ψωμάκια). Συνεχίσαμε με τα κυρίως: κοτόπουλο μπουτι και στήθος με σος φιστικιού που προσομοίαζε satay και αρωματικό ρύζι, μια χαρά, και λαβράκι μεγάλο, που δεν κατάλαβα ακριβώς πώς ψήθηκε, δεν ήταν στα κάρβουνα, ήταν σαν τηγανητοψητό. Είχε crispy πέτσα που ομως έπρεπε να την αφαιρέσεις διότι είχε λέπια και μέσα ήταν υπέρτατα μαλακό και ζουμερό! Το καθάρισαν αυτοί και αφαίρεσαν και την πέτσα. Συνοδευόταν από πολύ νόστιμο ρατατούιγ, ανάμικτη σαλάτα και αρωματικό βουτυράτο πουρέ. Μας έφεραν και ελληνικό ελαιόλαδο για το ψάρι.
Σέρβις πολύ καλό. Το όλον με κρασί ροζέ τοπικό (όχι Προβηγκίας) 50 cl στα 120 ευρώ. Ευχάριστη εμπειρία
Το εστιατόριο, όπως συχνά συμβαίνει στη Γαλλία, προσφέρει οικονομικότερο μενού για γεύμα (12:
Πήραμε 1 σαλάτα σίζαρς με κοτόπουλο πανέ και μία ντοματοσαλάτα με ντομάτες heritage, βασιλικό, buratta και pistou (το τοπικό πέστο, πιο ελαφρύ). Και τα δύο καλά, ξεχώριζε η ντοματοσαλάτα για τα αρώματα και τη φρεσκάδα της. Για κυρίως πήραμε ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρος) με κρούστα μυρωδικών και αφρό/πουρέ σελινόριζας, πολύ ισορροπημένο, πανάλαφρο πιάτο, έχω μια ένσταση στο μέγεθος του ψαριού (χωρίς να σημαίνει ότι δεν χόρτασα) και ροστ μπιφ κρύο με ταρτάρ (καταπληκτική η ταρτάρ!!) και λαχανοσαλάτα. Και τα 2 πολύ ωραια και ελαφριά. Στο τέλος αντί για γλυκό προτιμήσαμε καφέ με συνοδευτικά μικρά γλυκάκια (cafe gourmand) που ηρθε με μικρή μηλόταρτα, μακαρόν λεμόνι, ζελέ κυδώνι, σοκολατάκι μαύρο, σουφλεδάκι σοκολάτας και cookie. Κρασί ροζέ 50 cl Provence AOC αξιοπρεπέστατο και Badoit ανθρακούχο. Το σύνολο 81 ευρώ.
Γενικά το φαγητό ήταν άκρως ικανοποιητικό, αν και ο βραδινός κατάλογος έχει μάλλον πιο ενδιαφέρον, αλλά το μεσημέρι μπορεί να απολαύσει κανείς την καταπληκτική θέα. Άψογο σέρβις 5*, τον καφέ μας τον ήπιαμε στον εσωτερικό χώρο (πολύ όμορφος επίσης), μας ξανάστρωσαν, μας άναψαν κλιματισμό κ.
Σταθερά καλή ποιότητα θα έλεγα, όλα αυτά τα χρόνια. Σέρβις ευγενικό, τιμές μια χαρά, δεν έχω φάει κάτι κακό ποτέ.
Χτεσινή επίσκεψη: χωριάτικη νορμάλ, μεγάλη - τηγανιτά κολοκυθάκια μελιτζάνες ανάμικτα (τα ζητήσαμε έτσι) με τζατίζικι, λίγο λαδερές παραπάνω οι μελιτζάνες - μυδοπίλαφο μια χαρά ελαφρύ με πολλά μύδια με κέλυφος - καλαμαράκι τηγανιτό οκ σωστό - θράψαλο τορωναίου τηγανιτό νόστιμο, σκληρό, αλλά με δυνατή γεύση - σκορπίνα ψητή εξαιρετική και πολύ ωραία ψημένη. Αυτά με 1 τσίπουρο Μπαμπατζίμ, νερό και μισό λίτρο λευκό (κερασμένο) και κερασμένο γλυκό (moelleux με παγωτό, ρεβανί και πορτοκαλόπιτα) στα 84 ευρώ.
Για τις απλές δοκιμές κρασιού, έρχονται 4 συνοδευτικά: φάβα, ελιές, ξινοτύρι και ντιπ μελιτζάνας, μαζί με ωραία χειροποίητα κριτσίνια. Αυτό στο σάιτ το αναφέρει ως "
Σέρβις ευγενέστατο, εννοείται ότι προηγείται ξενάγηση και στο οινοποιείο. Στον χώρο λειτουργεί και σπα με τα προϊόντα Lenga από σταφύλι (άνοιγαν εκείνη την ημέρα που πήγαμε και με '
Σέρβις καταπληκτικό, attentive, ευγενικό, engaging όσο πρέπει, όχι φορτικό, γενικώς δεν έχω λόγια για το σέρβις. Σομμελιέ καλή, head waiter επίσης. Γενικώς ultimate fine dining experience από άποψη χώρου και σέρβις.
Ο κατάλογος σφιχτός: α λα καρτ είχε 4 ορεκτικά, 4 κυρίως, 4 γλυκά. Τα ορεκτικά κυμαίνονταν στα 30+ ευρώ, τα κυρίως στα 50+. Τα γλυκά δεν θυμάμαι τιμές. Υπήρχε επίσης επιλογή τρόλει τυριών στα 24 (δεν το πήραμε αλλά το είδαμε, είχε και ελληνικά και ξένα τυριά, μάλλον θα λεγε πολύ!). Δύο degustation μενού, το ένα στα 150 με 10 πιάτα, το άλλο στα 190 με 13 πιάτα (στο site αναφέρεται και ακόμα ένα στα 110, με κυρίως πιάτο χωρίς πρωτεΐνη, αλλά δεν υπήρχε). Κάρτα κρασιού πάρα πολύ καλή και εκτεταμένη βεβαίως.
Στα του φαγητού: παραγγείλαμε 2 ορεκτικά τα οποία μας τα μοίρασαν (οι ποσότητες των ορεκτικών στις φωτό, δλδ., είναι μισές), 2 κυρίως και 1 γλυκό (το οποίο δεν ζητήθηκε να μοιραστεί, η ποσότητα είναι ολόκληρη στη φωτό). Επιπλέον μας έφεραν 2 welcome, το 2ο αρκετά μεγάλο, 1 γλυκό ατομικό για τον καθένα μας και ένα δίσκο με mignardises, από τα οποία επιλέξαμε ο καθένας από 3. Συνολικά φύγαμε αρκούντως χορτασμένοι με όλα αυτά, παρόλο που οι μερίδες στα κυρίως δεν ήταν μεγάλες.
Γεύσεις: μακαρόν φάβας οκ, ενδιαφέρον, έκανε τη δουλειά του για welcome. Τάρτα πάρα πολύ καλή, έκρηξη γεύσεων και υφών (τρώγεται δύσκολα ως one bite). Πρώτο με γαρίδες Μάνης: ενδιαφέρον, το χειροποίητο νούμπουλο πάρα πολύ καλό, συνολικά ταιριαστό, όχι κάτι εκπληκτικό. Πρώτο με σπαγγέτι: πιο νόστιμο, έβγαινε μια ελαφρά πίκρα με το λεμόνι και τον αχινό, αλλά γενικώς ωραίο, αρωματικό. Δεν με ξετρέλαναν τα σπαγγέτι λόγω μεγέθους (πολύ χοντρά). Κυρίως μπαρμπούνι: το ψάρι νόστιμο, αλλά δεν είχε το ιώδιο, τη θαλασσίλα του μπαρμπουνιού, το πέστο καλό το κολοκύθι καλο, κάπως φλατ ως πιάτο (δεν κατάλαβα πολύ μάραθο). Αρνί: λουκούμι το αρνί, η σάλτσα του εξαιρετική, ντοματίνι μελιτζάνα ψητή τέλεια, η συκομαΐδα κάλυπτε λίγο την πίκρα της μελιτζάνας. Το quenelle είχε πολύ κάπνισμα, ταίριαζε μεν, έχανες τη μελιτζάνα. Γλυκά: προσωπικά το κερασμένο (γιαούρτι, λευκή σοκολάτα, περγαμόντο) μου φάνηκε πολύ ζαχαρωμένο αλλά γενικώς τρώω άγλυκα γλυκά. Στον συνδαιτημόνα άρεσε πολύ και εκθείασε το περγαμόντο. Στο φιστίκι δεν άρεσε η μους του φιστικιού, αντίθετα το σορμπέ βέρβενα ήταν εξαιρετικό. Τα κερασμένα mignardises πάρα πολύ καλά, όλες οι επιλογές που προσφέρθηκαν ήταν εξαιρετικές.
Συνολικά: καταπληκτικός χώρος, ίσως ο καλύτερος που έχω πάει. Σέρβις εξαιρετικό. Παροχές γενικώς σούπερ, 5άστερου, γενικώς αίσθηση χλιδής και πολυτέλειας (κάποιες λεπτομέρειες ίσως άνευ νοήματος, πχ. μας προσφέρθηκαν για το αρνί 4 μαχαίρια με διαφορετικές ξύλινες λαβές, ακακία, φτελιά κ.
Πρόσφατη επίσκεψη: για πρώτα ταραμάς λευκός, ο οποίος είναι αρκετά σφιχτός και με γεμάτη γεύση (προσοχή, '
Σε προηγούμενες επισκέψεις έχουν επίσης δοκιμαστεί: αχνιστή γλώσσα σαν το λαβράκι, αλλά ακόμα πιο ελαφριά. Μύδια τηγανιτά, πολύ καλά (τηγανίζονται ένα-ένα και όχι διπλά όπως της Ολυμπιάδας με αποτέλεσμα να είναι πιο κρατσανιστά). Κουτσουμούρα τηγανιτή, μια χαρά. Σαλάτα '
Θεωρώ ότι είναι το τοπ εστιατόριο θαλασσινών στην πόλη. Από τιμές, μπορεί να ξεφύγει, δεν είναι για κάθε μέρα. Ωστόσο, με λίγη προσοχή και με μικρα ψαράκια (σαρδέλες, κουτσομούρες) ή θαλασσινά (μύδια πχ) μετριάζεται
Αρχίσαμε με ένα spritz (οκ, απλό) και μετά με τσίπουρο Ηδωνικό, με το οποίο ήρθε και το welcome - καβουροσαλάτα με μαγιονέζα και κροστίνι σαν bake rolls. Καλή, αλλά μπουκωτικό αρκετά λόγω μαγιονέζας. Πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα για welcome, αν το γνωρίζαμε δεν θα παίρναμε σίγουρα το ένα ορεκτικό. Ψωμάκια καλά, επιλογή από 4. Στα πρώτα ταραμάς λευκός (λόγω του ότι πήραμε πολλά, μας πρότειναν μισή μερίδα, που ήταν 2 quenelles αντί για 4, παρόλα αυτά ήταν κανονικότατη μερίδα. Τα 4 δλδ θα ήταν πααααρα πολλά). Πολύ ωραίος, αφρός! Χέλι καπνιστό με wasabi και αγγουράκι πίκλα, πολύ καλό και χωρίς τη λιπαρότητα του χελιού, που μετριαζόταν από το κάπνισμα και την πίκλα. Το καλύτερο στα πρώτα όμως ήταν η γαρίδα η αχνιστή με ζωμό και βούτυρο, εκπληκτική η σάλτσα, τέλεια δλδ δεν υπάρχουν λόγια. Αρκετά βουτυράτο βέβαια, ελαφρύ δεν το λες. Στα κυρίως, μία συναγρίδα πολυ καλά ψημένη, μεγάλο φιλέτο, ζουμερό. Κανονικά το έβγαζαν με πουρέ σελινόριζας, το ζήτησα με λαχανικά ελπίζοντας σε κάτι πρωτότυπο (κανένα ψητό μαρούλι, σπαράγγι, μάραθο π.
Σέρβις πολύ καλό, επαγγελματικό, ευγενικό, όχι πιεστικό.
Σύνολο στα 124, τσιμπημένο, ίσως η κάρτα κρασιών να ήθελε λίγο καλύτερες τιμές, ίσως γενικά, δεν ξέρω. Οι μερίδες του πάρα πολύ μεγάλες θα έλεγα.
Γενικός απολογισμός καλός
ΟΜΩΣ να σκεφτούμε και το εξής: αυτοί που έρχονται Κυριακή ή κάνουν τραπέζι βάπτισης γιατί να πρέπει να υπόκεινται τέτοια πτώση σε εξυπηρέτηση, ποιότητα κ.
Θεωρώ ότι ως πελάτες είτε πάμε σε fine dining είτε σε λαϊκή ταβέρνα είτε δίνουμε λίγα είτε πολλά πρέπει να μας σέβονται και πλέον υπάρχουν πάρα πολλά μέρη που το κάνουν αυτό, ακόμα και με το πλήγμα που έχει δεχτεί η εστίαση. Θα ήμουν διατεθειμένη και αναμονή να έχω και εκπτώσεις στο σέρβις να δεχτώ όταν έχει κόσμο, οκ, το σκόντο σου το κάνεις ως προς τις απαιτήσεις, αλλά ως ένα σημείο
Σέρβις κακό. Δεν λέω έτρεχαν αλλά μάλλον δεν έφταναν. Καταφτάσαμε στη 1 δλδ σχετικά νωρίς και όσο πήγαινε γινόταν το αδιαχώρητο (γενικά καλό στρίμωγμα εν μέσω κορονοϊού), αλλά όσο και μαζική να είναι η εστίαση, πώς να χειριστώ ότι οι σερβιτόροι ερχόντουσαν στο τραπέζι, σου πετούσαν στα χέρια την πιατέλα χωρίς να κοιτάξουν χωράει-δεν χωράει και έτσι μέναμε με τις πιατέλες στα χέρια να τις βάλουμε πού ακριβώς; Κυριολεκτικά σε τραπέζι 6 ατόμων κάποια στιγμή μείναμε οι 3 να κρατάμε πιατέλες και κοιτιόμασταν. Τέλος πάντων είμαι πάντα υπέρ του υπαλλήλου, δεν λέω ότι φταίνε οι σερβιτόροι, αλλά ας βάλουν κι άλλους αν έχουν τόσο κόσμο.
Δεύτερον. Έρχεσαι σε χασαποταβέρνα για τα κρέατα. Οκ δεν περίμενα τπτ κοπές ή κάτι αλλά δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ νόστιμο ούτε μπορώ να κρίνω κάτι ως "
Τουαλέτες σε κατάσταση ΣΕΟ στην Εθνική τη δεκαετία του 90. Να κολλάει το πάτωμα.
Τιμή στα 14 ευρώ το άτομο με 1 καράφα κρασί χύμα ανά τραπέζι των 6.
Φεύγοντας, ουρές να περιμένουν να μπουν και στο πάρκινγκ το αδιαχώρητο και ερωτώ γιατί;;
Θεωρώ ότι η ταβέρνα αυτή δεν με σέβεται ως πελάτη, δεν λέω να είναι όλα γκουρμέ, να είσαι αυτό που είσαι, "
Τι να κάνω τις τεράστιες ποσότητες και την τιμή αν είναι όλα άνοστα και άψητα και δεν φάω τπτ; Χαλάω την Κυριακή μου έτσι! Λίγο ως πελάτες μήπως πρέπει να επιλέγουμε πού πάμε και να επιβραβεύουμε τους επαγγελματίες που μας σέβονται;
Σημ. 1. ήταν τραπέζι βάπτισης εξ ου και το μιξ γκριλ που ήρθε, δεν γνωρίζω τι άλλο έχει ο κατάλογος. Το 14 ευρώ το άτομο είναι καλή τιμή γενικά, αλλά κακή για αυτό που πήραμε. Π.
Σημ. 2. Ίσως καθημερινή να είναι καλά. Δεν γνωρίζω. Απ' την άλλη όμως γιατί να υπάρχει τέτοια κατάσταση τις Κυριακές;
Στο σύνολο πολύ καλά όλα.