στο κατάστημα Πσαράκι
Ψαροταβέρνα, Μητροπολίτη Γενναδίου 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Φθηνός λαϊκισμός και μη κιμπάρης entrepreneur ιδιοκτητης με κανει να μην το προτιμώ
Δεν καταλαβαίνω ακόμα μια φορά από που προκύπτει η αλαζονεία του μαγαζάτορα
Ή πρώτη ύλη καλή και μέχρι εκεί
Έχω δει αρκετές κουτοπόνηρες συμπεριφορές σε λογαριασμό και επιλογή πιάτων στην παραγγελία
Αποκορύφωμα μη επιλογης για μένα η γιορτή σκυλάδικου που κάνουν παραμονεσ Κάθε Χριστούγεννα με σαμπάνιες παολα και το απαραιτητο σέρβιτσε λαβράκι ιχθυοτροφείου
Βαλκανικός υπερρεαλισμός με εικόνες όπου η τάση επιδειξης συνδυάζεται με θεατρινισμούς και παράλογες δοξασίες.
στο κατάστημα DOS
Εστιατόριο, Γκύζη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δυστυχώς θα έλεγα
Μέτριες εντυπώσεις σε όλα
Φασεικη μεγαλοπρέπεια χωρίς κάποιο σχετικό υπόβαθρο
Το μενού κλείνει το μάτι στο fine dining , με συνδυασμούς μοσχαριού με γαρίδας και διαφορά άλλους μοντερνισμούς του chef (δεν ήταν κάτι κακό αλλά ούτε αξιομνημόνευτο )
Τιμές ακριβές (αλλά οκ αφού έχει ακριβά με ακριβά υλικά βγαίνουν ακριβά οι τελικές τιμές )
Wine list ακατανόητη με ξένα κρασιά μόνο (ούτε μια ελληνική ετικέτα ) και αντίστοιχα υψηλές τελικές τιμές
Ανακεφαλαιονοντας νόμιζα ότι θα πήγαινα σε ένα χαλαρό wine bar και βρήκα ένα fine dining εστιατόριο σε ενα μαγαζί χωρίς τρομερή διακόσμηση ,με μέτρια ατμόσφαιρα με ημί εκπαιδευμένο προσωπικό πληρώσαμε 110 ευρώ τα 2 άτομα με μπουκάλι κρασί
Δυστυχώς το γλυκό (Μπαμπας ) αν και ωραιο ως ιδέα ήταν μπαγιάτικο το choux
Νομίζω σε 2-3 μήνες θα αλλάξει μενού chef wine list
Μακάρι να βγω εγώ λάθος αλλά από μένα είναι όχι
Έχει ξεφύγει η φάση
Μέτρια ποιότητα ,μέτρια ποσότητα , βιντεάκια στο Tik Tok και ψηφιακό μάρκετινγκ με χοντροκομμένα αστεία
Οι τουρίστες τσιμπάνε αλλά από μένα όχι
Η λαϊκότητα και η ταπεινότητα μπορεί να φανεί με την σωστή τιμολογιακή πολιτική όχι μόνο με τις τραγιάσκες
Το σέρβις ερασιτεχνικό κακο ,μου έριξαν νερό πάνω μου ενώ με σέρβιραν Νέα παιδιά αλλά ανεκπαίδευτα ,επίσης μου έφεραν τα ψάρι με αρκετά κόκκαλο (υποτίθεται ότι ζήτησαμε να μας το καθαρίσουν )γέλασα που είδα κάτι παιδιά στην υποδοχή τύπου Μαύρη Θαλασαα αλλά χωρίς το γκλάμουρ ήταν άλλη μια awkward στιγμή .
Το μεσημέρι στον πεζόδρομο η εμπειρία ίσως είναι καλύτερη αλλά βράδυ όχι (δεν έχει ατμόσφαιρα & σωστό φωτισμό )
Πρώτες Υλες ,ψάρι φυσικά καλά αλλά
Πονηριές στις χρεώσεις με το κουβέρ /ψωμι (3,5 per person για ψωμί και 5 ελιές Χαλκιδικής ) επίσης Τα επιδόρπια 12 ευρώ το ένα Ίσως μόνο για μεσημέρι με τσίπουρο και θέλει και πολύ προσοχή στον λογαριασμό και σε λοιπές κουτοπονηριές
Ίδιο μενού τα τελευταία 12 χρόνια με ελάχιστες αλλαγές
Ωραία ατμόσφαιρα καλό σέρβις αλλά δεν προσδίδει μαγειρικές συγκινήσεις είναι όπως τα ξέραμε πάντα
Ribeye με μωβ πατάτα περού etc
Είναι καλό για επαγγελματικό δείπνο
Ίσως και για πρώτο ραντεβού
στο κατάστημα Tiφφany's x1905
Εστιατόριο, Ικτίνου 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Το μαγαζί ως τοποθεσία και διακόσμηση είναι ωραίο
Επίσης αξιόλογη λίστα κρασιών αρκετά μεγάλη με νορμαλ τιμες
Δυστυχώς τα καλά τελειώνουν κάπου εδώ
Το φαγητό είναι επιεικώς μέτριο ,οι τιμές στον θεό
Ένα σκέτο μπιφτέκι χωρίς καμία γαρνιτούρα στα 14 ευρώ!
Κοντοσούβλι κοτόπουλο σκληρό ,φυσικά χωρίς γαρνιτούρα ,στα 17 ευρώ ! Ξυνο νερό στα 7 ευρώ
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είναι τόσο ακριβά με τοσο μέτριο αποτέλεσμα ,επίσης δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να κάτσει μεσημέρι να πάρει ένα σκέτο μπιφτέκι να δώσει 14 ευρώ και να πει χόρτασα
Δεν καταλαβαίνω ακόμα μια φορά από που προκύπτει η αλαζονεία του μαγαζάτορα
Ή πρώτη ύλη καλή και μέχρι εκεί
Έχω δει αρκετές κουτοπόνηρες συμπεριφορές σε λογαριασμό και επιλογή πιάτων στην παραγγελία
Αποκορύφωμα μη επιλογης για μένα η γιορτή σκυλάδικου που κάνουν παραμονεσ Κάθε Χριστούγεννα με σαμπάνιες παολα και το απαραιτητο σέρβιτσε λαβράκι ιχθυοτροφείου
Βαλκανικός υπερρεαλισμός με εικόνες όπου η τάση επιδειξης συνδυάζεται με θεατρινισμούς και παράλογες δοξασίες.
Μέτριες εντυπώσεις σε όλα
Φασεικη μεγαλοπρέπεια χωρίς κάποιο σχετικό υπόβαθρο
Το μενού κλείνει το μάτι στο fine dining , με συνδυασμούς μοσχαριού με γαρίδας και διαφορά άλλους μοντερνισμούς του chef (δεν ήταν κάτι κακό αλλά ούτε αξιομνημόνευτο )
Τιμές ακριβές (αλλά οκ αφού έχει ακριβά με ακριβά υλικά βγαίνουν ακριβά οι τελικές τιμές )
Wine list ακατανόητη με ξένα κρασιά μόνο (ούτε μια ελληνική ετικέτα ) και αντίστοιχα υψηλές τελικές τιμές
Ανακεφαλαιονοντας νόμιζα ότι θα πήγαινα σε ένα χαλαρό wine bar και βρήκα ένα fine dining εστιατόριο σε ενα μαγαζί χωρίς τρομερή διακόσμηση ,
Δυστυχώς το γλυκό (Μπαμπας ) αν και ωραιο ως ιδέα ήταν μπαγιάτικο το choux
Νομίζω σε 2-3 μήνες θα αλλάξει μενού chef wine list
Μακάρι να βγω εγώ λάθος αλλά από μένα είναι όχι
Μέτρια ποιότητα ,
Οι τουρίστες τσιμπάνε αλλά από μένα όχι
Η λαϊκότητα και η ταπεινότητα μπορεί να φανεί με την σωστή τιμολογιακή πολιτική όχι μόνο με τις τραγιάσκες
Το μεσημέρι στον πεζόδρομο η εμπειρία ίσως είναι καλύτερη αλλά βράδυ όχι (δεν έχει ατμόσφαιρα & σωστό φωτισμό )
Πρώτες Υλες ,
Πονηριές στις χρεώσεις με το κουβέρ /ψωμι (3,
Ωραία ατμόσφαιρα καλό σέρβις αλλά δεν προσδίδει μαγειρικές συγκινήσεις είναι όπως τα ξέραμε πάντα
Ribeye με μωβ πατάτα περού etc
Είναι καλό για επαγγελματικό δείπνο
Ίσως και για πρώτο ραντεβού
Επίσης αξιόλογη λίστα κρασιών αρκετά μεγάλη με νορμαλ τιμες
Δυστυχώς τα καλά τελειώνουν κάπου εδώ
Το φαγητό είναι επιεικώς μέτριο ,
Ένα σκέτο μπιφτέκι χωρίς καμία γαρνιτούρα στα 14 ευρώ!
Κοντοσούβλι κοτόπουλο σκληρό ,
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είναι τόσο ακριβά με τοσο μέτριο αποτέλεσμα ,
Θυμάμαι το ριζότο με μελάνι σουπιάς
Ήταν μόδα πριν 15 χρόνια αλλά νόστιμο