στο κατάστημα Μπατζάβαλης
Ταβέρνα, Καρατζάς, Ν. Αττικής
Επίσκεψη τον Οκτώβριο 2024.
Βρέθηκα για δουλειά στην περιοχή και στο γυρισμό μας το πρότειναν. Τρία άτομα που το τρώμε το φαΐ μας ειδικά μετά από δουλειά.
Κόσμος πολύς, ευγενικότατο προσωπικό και γρήγοροι.
Οι μερίδες είναι γιγαντιαίες και το αφεντικό που παίρνει τις παραγγελίες μας έβαλε μισές μερίδες σε κάποια ορεκτικά για να δοκιμάσουμε. Πήραμε το αρνί μπογάνα (γάστρα) που ήταν μερίδα για 4 άτομα, νόστιμο αλλά όχι κάτι το φοβερό. Το τυροπιτάρι ήταν μερίδα να χορτάσουν δύο άτομα.
Καλά ήταν, νόστιμα και φθηνά. Δεν μας ενθουσίασε το φαγητό αλλά η όλη εμπειρία αξίζει και είναι άκρως χορταστική ειδικά αν έχεις να ταΐσεις οικογένεια.
1 κιλό παϊδάκια ζυγούρι - προβατίνα πάρα πολύ καλά κομμάτια, ψημένα τέλεια και αλατισμένα (42ευρώ/κιλό το ζυγούρι και 30ευρώ/κιλό η προβατίνα).
Τηγανόψωμο πολύ καλό αν θυμάμαι 7ευρώ.
Κοκορέτσι 10ευρώ μου φάνηκε τσιμπιμένη η τιμή, μεγάλη μερίδα όμως και νόστιμο.
Χόρτα σταμναγκάθι είχε βράσει μέχρι που είχε χάσει το χρώμα του.
Μελιτζανοσαλάτα οκ.
Γρήγορο σέρβις, ευγενικοί και στο τέλος δώρο λουκουμάδες με παγωτό. Έχει και παρά πολλά μοσχάρια μοντέρνα με εντυπωσιακά ψυγεία και μεγέθη μπριζόλας και σούβλα ολόκληρο αρνί. Έχει καλούς μάγειρες και ψήστες και φαίνεται.
Άνετα θα ξαναπήγαινα και ας είναι τσιμπημένες οι τιμές στα παϊδάκια.
στο κατάστημα Άγιος Πέτρος
Ταβέρνα, Τραχύ, Σκύρος, Ν. Ευβοίας
Όποιον ρωτήσετε για το πού θα φάτε στη Σκύρο θα σας πει Άγιο Πέτρο. Με δικά του αρνιά, κατσίκια, χωράφια και τυροκομείο.
Φάγαμε Κυριακή του Πάσχα τέσσερα άτομα (05-05-2024).
Εξυπηρέτηση τέλεια, γρήγορη κι ας ήμασταν χωρίς κράτηση, το φαγητό ήρθε γρήγορα και ήταν ωραιότατο πραγματικά.
Σουβλιστό αρνί 1 κιλό, κατσίκι 1 κιλό, συκωταριά, κοκορέτσι, σαλάτα, γίδινο τυρί ψητό, πατάτες, 2λίτρα κρασί πήγε 40€/άτομο. Ήταν το πασχαλιάτικο μενού και η αντίστοιχη πασχαλιάτικη τιμή. Γενικά είναι σαφώς πιο φθηνό το μαγαζί.
Αλλά κολλήσαμε και οι τέσσερις σαλμονέλα.
Και οι δύο μπήκαμε νοσοκομείο έξι (6) ημέρες ο καθένας.
Κάποιος/α στην κουζίνα κάπου έκανε κάποια βρωμιά, κάποια τεμπελιά. Ίσως κόπηκε η σαλάτα με βρώμικο μαχαίρι, ίσως το σουβλιστό ψητό κρέας κόπηκε πάνω σε βρώμικη επιφάνεια κοπής ή κάποιος εργαζόμενος ήταν φορέας σαλμονέλας.
Έχω πεισθεί ότι ήταν πρώτη φορά και μάλλον θα ξαναέτρωγα εκεί.
Σίγουρα το πάθαμε από τη συγκεκριμένη ταβέρνα μιας και ξέρουμε ήδη άλλες δύο παρέες που το έπαθαν εκείνη την ημέρα. Στο τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης ζήτησε συγγνώμη, φάνηκε βέβαια να το ρίχνει στους υπαλλήλους και στις κριτικές στο google άρχισε τα "αποκλείεται είχε γαστρεντερίτιδα το νησί". Αυτά τα ευθυνοφοβικά σε συνδυασμό με τους νοσοκομειακούς λαπάδες που έφαγα για μια εβδομάδα είναι που με διαολίζουν...
στο κατάστημα Λεφτέρης
Ψητοπωλείο, Κώστα Βάρναλη 40, Χαλάνδρι, Ν. Αττικής
Λεφτέρης στο Χαλάνδρι, είναι οι ίδιοι που έχουν και την ταβέρνα Λεφτέρης στην Απείρανθο της Νάξου.
Πολύ μικρό μαγαζί, δεν έχει τραπέζια, μόνο έξω σε ένα υπερυψωμένο πεζοδρόμιο έχει 2-3. Μάστορες στο ψήσιμο, γύρος μικρός χειροποίητος, μπιφτέκι τεράστιο γεμιστό με γραβιέρα Νάξου, χορτοφαγικό τυλιχτό με μανιτάρια, σπαράγγια απίστευτο! Πολύ ωραίοι συνδυασμοί στα τυλιχτά.
Πρέπει να προετοιμαστείς για χρόνους αναμονής νησιώτικους. Γιαβάς γιαβάς. Τον έχω δει να λέει σε τηλέφωνο για ντελίβερι "Δεν ξέρω πότε θα τα στείλω, εγγυώμαι ότι θα έρθουν σήμερα!".
Επίσης οι τιμές είναι κάθε φορά και κάτι άλλο και έχουν λίγο ξεφύγει γιατί έχει καλές πρώτες ύλες.
Τυλιχτό από 4,5€ (γύρος, καλαμάκι) έως 10€ (με μπριζολάκι)!
Μερίδα μπιφτέκι γεμιστό 15€.
στο κατάστημα 阿锡早点
Ξένο, Ακαδήμου 4, Αθήνα, Ν. Αττικής
Είναι το πιο αυθεντικό κινέζικο που υπάρχει στο Μεταξουργείο. Όσοι δεν είστε από Αθήνα, να ξέρετε ότι εδώ είναι η Τσάινατάουν της Ελλάδας. Προς επίρρωση αυτού που λέω, σας αναφέρω ότι πήγα ξάδερφο που έζησε Κίνα δύο χρόνια και αφότου γύρισε δεν πήγαινε σε κινέζικα γιατί του φαινόντουσαν νερόβραστα εξευρωπαϊσμένα και είπε ότι είναι ακριβώς όπως στην Κίνα. Με όλη την βρώμα και την τηγανίλα.
Μικρό μαγαζί με πέντε τραπέζια, μαγειρεύει ένα ζευγάρι και η πελατεία είναι κυρίως Κινέζοι.
Μπάο Μπαν από 0,70€, νούντλς τηγανιτά με λαχανικά 3-5€ και το ακριβότερο πιάτο οι μεγάλες μερίδες σούπες με νούντλς στα 5€. Πολλά βραστά αυγά και κάτι τηγανιτά ψωμιά που τρώνε με μανία οι κινέζοι.
Αν και έχω να πάω κάνα δίμηνο και μου είπαν ότι τα ακρίβυνε όλα και πήγαν στα 6€ τα ακριβότερα. Το κρέας στα νούντλς είναι ότι πιο σκληρό έχετε φάει. Πως το καταφέρνουν αυτό κάθε φορά είναι μυστήριο.
Γενικά θέλει θάρρος αλλά είναι φτηνότερο από ένα εισιτήριο για Πεκίνο.
στο κατάστημα Σκελετόβραχος
Ταβέρνα, Ακτή Οιάνθης 91, Γαλαξείδι, Ν. Φωκίδας
Ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του Γαλαξιδίου.
Το είχε ο Ντίνος (πατέρας) και τώρα έχει περάσει στα χέρια του μάγειρα γιού του Ανδρέα.
Ψάρια και μύδια ολόφρεσκα από τις υδατοκαλλιέργειες τις περιοχής και πελαγίσια που φέρνουν οι βάρκες. Μενού που ανανεώνεται συχνά, δεν ξέρω πια αν κάνει τα κελέμια (κρεμμύδια γεμιστά) που ήταν για μένα κορυφαία.
Παλιότερα ένα από τα κλου του μαγαζιού ήταν ο ιδιοκτήτης (Ντίνος). Μιλάμε για καταστάσεις φαρσοτραγοκωμωδίας. Να προσπαθείς να κάνεις σινιάλο για παραγγελία και ο Ντίνος να κοιμάται στην καρέκλα. Για τους πελάτες είχε και ένα γέλιο, για την ομάδα του μαγαζιού δεν νομίζω αλλά δεν μας αφορούσε γιατί πάντα τρώγαμε καλά.
Έχετε στο νου σας ότι στο Γαλαξίδι όλες οι ταβέρνες είναι πιο ακριβές από τις τριγύρω περιοχές (εκτός Αράχωβας).
στο κατάστημα Miranda
Ταβέρνα, Καστέλλια, Ν. Φωκίδας
Είναι η ταβέρνα που βγάζει ασπροπρόσωπη την περιοχή. Την τρέχει η οικογένεια της κυρίας Μιράντας (η μαγείρισσα). Πάντα με κόσμο και καλό φαγητό.
Όλοι λιγουρεύονται την προβατίνα στη λαδόκολλα (πόσες προβατίνες υπάρχουν πια στην Ελλάδα;)
Ωραίοι λαχανοντολμάδες, ωραία μαγειρευτά, ψητά, καλή ατμόσφαιρα, ευγενικό σέρβις και πάντα ένα κερασματάκι στο τέλος.
στο κατάστημα Valteziana[νεκροταφείο]
Πιτσαρία, Βαλτετσίου 41, Εξάρχεια, Αθήνα, Ν. Αττικής
Για εμένα ίσως η καλύτερη πίτσα της Αθήνας. Ξηγιέμαι...
Την άνοιξε, αν θυμάμαι καλά λίγο πριν τον κορονοϊό, ένας ιταλός που κάνει ένα ζυμάρι που όμοιο του δεν είχα ξαναφάει έως τότε. Λαστιχένιο, αφράτο, άσπρο σαν το γάλα μούρλια ένα πράγμα. Συν ότι έβαλε όλα τα διαφορετικά ιταλικά τυριά που δεν ξέραμε με έκανε να την αγαπήσω. Ξέρω διάφορους που δεν τους αρέσει αυτό το ζυμάρι αλλά για εμένα νομίζω είναι ότι καλύτερο.
στο κατάστημα Μαύρο Πρόβατο
Ξένο, Επάνω Λούμα, Ν. Λασιθίου
Έχω πάει δύο καλοκαίρια και αυτή η πλευρά της Κρήτης είναι Άγρια Δύση.
Χειροποίητα ζυμαρικά πολύ καλά και μπρουσκέτες εντάξει.
Προετοιμαστείτε για 40-50λεπτη αναμονή μέχρι το πρώτο πιάτο αλλά ποτέ δεν με πείραξε. Έχει και αιώρες στο απέναντι κτήμα να την πέσετε και απέραντη θέα. Εννοείται ότι πάω κάθε φορά που πηγαίνω Λασίθι.
στο κατάστημα Στον Πρόδρομο
Ταβέρνα, Καστέλλι, Ν. Λασιθίου
Ανοίγει απογεύματα και ανά φάσεις το κρατάει κλειστό κι ας είναι μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Φέρνει ωραία μουσικά συγκροτήματα, κάνει καπρικό (χοιρινό στο φούρνο), η ρακή είναι καλή και η τοποθεσία είναι υπέροχη. Υπερυψωμένο μπαλκονάκι σε γραφικό χωριό.
στο κατάστημα DONER.ΤΖΗ
Γυράδικο, Βιζυηνού 2-4, Νέα Σμύρνη, Ν. Αττικής
Επίσκεψη Νοέμβριος 2023.
Πήραμε έζμε, μαντί, Ούρφα κεμπάπ, αρνίσια φιλετάκια και μας κέρασαν μια ποικιλία σαλατικών και γλυκό στο τέλος.
Το κεμπάπ ήταν υπέροχο. Επειδή ήμασταν δύο άτομα και πήραμε πολλά περίσσεψε ένα και το έφαγα την επόμενη μέρα. Εκεί φάνηκε και η ποιότητα του κρέατος, κορυφή! Τα αρνίσια φιλετάκια τα είχε μαρινάρει με κάτι πολύ ωραίο και ήταν πεντανόστιμα. Μαντί τίγκα στο βούτυρο αλλά καθόλου βαριά. Πιτάκια φρεσκοψημένα.
Τόσο ωραίο και γλυκό ντολμαδάκι γιαλαντζί δεν έχω ξαναφάει. Και το κέρασμα ήταν ένας μπακλαβάς σαν μπουρέκι με κρέμα και φυστίκι, υπέροχο.
2 άτομα με τα παραπάνω και μία μπύρα, σύνολο 45ευρώ. Εννοείται θα μπορούσαμε και ένα λιγότερο πιάτο και θα ήμασταν πλήρεις.
Μεγάλο πεζοδρόμιο, μεγάλη αίθουσα λίγο άχαρη αλλά δεν έχει καμία σημασία. Το εστιατόριο είναι κορυφαίο. Θα ξαναπάω σίγουρα και ελπίζω να είναι το ίδιο.
Το έβλεπα και έλεγα τι φοιτητομεζεδοπωλείο είναι αυτό. Έπεσα εντελώς έξω.
Κεμπάπ, μπριζολάκια, κους κους, σαλάτες πολύ νόστιμα. Τιμές φυσιολογικές, σέρβις εξυπηρετικοί και καλοπροαίρετοι.
Το μόνο κακό μέσα είναι η οχλοβοή μαζί με την μουσική μπορεί να σου νταουλιάσει το κεφάλι. Ίσως κάνα πάνελ ηχομονωτικό, απλή και φθηνή λύση, βοηθήσει. Μπράβο πάντως πολύ καλό το μαγαζί.
στο κατάστημα Σεϋχέλλες
Εστιατόριο, Κεραμεικού 49, Μεταξουργείο, Αθήνα, Ν. Αττικής
Τέλος εποχής για τις Σεϋχέλλες. Έκλεισαν οριστικά πριν ένα μήνα (Οκτώβρης 2023).
Ωραία ήταν 10 χρόνια, ωραία φαγητά, μόνο ελληνικά υλικά και καλά ποτά. Το καλύτερο μαγαζί του Μεταξουργείου ήταν, κρίμα που το έκλεισαν ενώ πήγαινε μπάλα το μέρος.
Χωρίς να φταίνε μόνο αυτοί, έχω να πω ότι το σουξέ του μαγαζιού που ήταν οι παπαρδέλες με καβουρμά ξεκίνησε περίπου στα 9€ (2013) και έκλεισε στα 15€ (2023).
Βρέθηκα για δουλειά στην περιοχή και στο γυρισμό μας το πρότειναν. Τρία άτομα που το τρώμε το φαΐ μας ειδικά μετά από δουλειά.
Κόσμος πολύς, ευγενικότατο προσωπικό και γρήγοροι.
Οι μερίδες είναι γιγαντιαίες και το αφεντικό που παίρνει τις παραγγελίες μας έβαλε μισές μερίδες σε κάποια ορεκτικά για να δοκιμάσουμε. Πήραμε το αρνί μπογάνα (γάστρα) που ήταν μερίδα για 4 άτομα, νόστιμο αλλά όχι κάτι το φοβερό. Το τυροπιτάρι ήταν μερίδα να χορτάσουν δύο άτομα.
Καλά ήταν, νόστιμα και φθηνά. Δεν μας ενθουσίασε το φαγητό αλλά η όλη εμπειρία αξίζει και είναι άκρως χορταστική ειδικά αν έχεις να ταΐσεις οικογένεια.
1 κιλό παϊδάκια ζυγούρι - προβατίνα πάρα πολύ καλά κομμάτια, ψημένα τέλεια και αλατισμένα (42ευρώ/κιλό το ζυγούρι και 30ευρώ/κιλό η προβατίνα).
Τηγανόψωμο πολύ καλό αν θυμάμαι 7ευρώ.
Κοκορέτσι 10ευρώ μου φάνηκε τσιμπιμένη η τιμή, μεγάλη μερίδα όμως και νόστιμο.
Χόρτα σταμναγκάθι είχε βράσει μέχρι που είχε χάσει το χρώμα του.
Μελιτζανοσαλάτα οκ.
Γρήγορο σέρβις, ευγενικοί και στο τέλος δώρο λουκουμάδες με παγωτό. Έχει και παρά πολλά μοσχάρια μοντέρνα με εντυπωσιακά ψυγεία και μεγέθη μπριζόλας και σούβλα ολόκληρο αρνί. Έχει καλούς μάγειρες και ψήστες και φαίνεται.
Άνετα θα ξαναπήγαινα και ας είναι τσιμπημένες οι τιμές στα παϊδάκια.
Φάγαμε Κυριακή του Πάσχα τέσσερα άτομα (05-05-2024).
Εξυπηρέτηση τέλεια, γρήγορη κι ας ήμασταν χωρίς κράτηση, το φαγητό ήρθε γρήγορα και ήταν ωραιότατο πραγματικά.
Σουβλιστό αρνί 1 κιλό, κατσίκι 1 κιλό, συκωταριά, κοκορέτσι, σαλάτα, γίδινο τυρί ψητό, πατάτες, 2λίτρα κρασί πήγε 40€/άτομο. Ήταν το πασχαλιάτικο μενού και η αντίστοιχη πασχαλιάτικη τιμή. Γενικά είναι σαφώς πιο φθηνό το μαγαζί.
Αλλά κολλήσαμε και οι τέσσερις σαλμονέλα.
Και οι δύο μπήκαμε νοσοκομείο έξι (6) ημέρες ο καθένας.
Κάποιος/α στην κουζίνα κάπου έκανε κάποια βρωμιά, κάποια τεμπελιά. Ίσως κόπηκε η σαλάτα με βρώμικο μαχαίρι, ίσως το σουβλιστό ψητό κρέας κόπηκε πάνω σε βρώμικη επιφάνεια κοπής ή κάποιος εργαζόμενος ήταν φορέας σαλμονέλας.
Έχω πεισθεί ότι ήταν πρώτη φορά και μάλλον θα ξαναέτρωγα εκεί.
Σίγουρα το πάθαμε από τη συγκεκριμένη ταβέρνα μιας και ξέρουμε ήδη άλλες δύο παρέες που το έπαθαν εκείνη την ημέρα. Στο τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης ζήτησε συγγνώμη, φάνηκε βέβαια να το ρίχνει στους υπαλλήλους και στις κριτικές στο google άρχισε τα "
Πολύ μικρό μαγαζί, δεν έχει τραπέζια, μόνο έξω σε ένα υπερυψωμένο πεζοδρόμιο έχει 2-3. Μάστορες στο ψήσιμο, γύρος μικρός χειροποίητος, μπιφτέκι τεράστιο γεμιστό με γραβιέρα Νάξου, χορτοφαγικό τυλιχτό με μανιτάρια, σπαράγγια απίστευτο! Πολύ ωραίοι συνδυασμοί στα τυλιχτά.
Πρέπει να προετοιμαστείς για χρόνους αναμονής νησιώτικους. Γιαβάς γιαβάς. Τον έχω δει να λέει σε τηλέφωνο για ντελίβερι "
Επίσης οι τιμές είναι κάθε φορά και κάτι άλλο και έχουν λίγο ξεφύγει γιατί έχει καλές πρώτες ύλες.
Τυλιχτό από 4,
Μερίδα μπιφτέκι γεμιστό 15€.
Δεν έχουν τηγανιτές πατάτες και αυτό πονάει αρκετό κόσμο που είναι δούλοι του γεώμηλου.
Μικρό μαγαζί με πέντε τραπέζια, μαγειρεύει ένα ζευγάρι και η πελατεία είναι κυρίως Κινέζοι.
Μπάο Μπαν από 0,
Αν και έχω να πάω κάνα δίμηνο και μου είπαν ότι τα ακρίβυνε όλα και πήγαν στα 6€ τα ακριβότερα. Το κρέας στα νούντλς είναι ότι πιο σκληρό έχετε φάει. Πως το καταφέρνουν αυτό κάθε φορά είναι μυστήριο.
Γενικά θέλει θάρρος αλλά είναι φτηνότερο από ένα εισιτήριο για Πεκίνο.
Το είχε ο Ντίνος (πατέρας) και τώρα έχει περάσει στα χέρια του μάγειρα γιού του Ανδρέα.
Ψάρια και μύδια ολόφρεσκα από τις υδατοκαλλιέργειες τις περιοχής και πελαγίσια που φέρνουν οι βάρκες. Μενού που ανανεώνεται συχνά, δεν ξέρω πια αν κάνει τα κελέμια (κρεμμύδια γεμιστά) που ήταν για μένα κορυφαία.
Παλιότερα ένα από τα κλου του μαγαζιού ήταν ο ιδιοκτήτης (Ντίνος). Μιλάμε για καταστάσεις φαρσοτραγοκωμωδίας. Να προσπαθείς να κάνεις σινιάλο για παραγγελία και ο Ντίνος να κοιμάται στην καρέκλα. Για τους πελάτες είχε και ένα γέλιο, για την ομάδα του μαγαζιού δεν νομίζω αλλά δεν μας αφορούσε γιατί πάντα τρώγαμε καλά.
Έχετε στο νου σας ότι στο Γαλαξίδι όλες οι ταβέρνες είναι πιο ακριβές από τις τριγύρω περιοχές (εκτός Αράχωβας).
Όλοι λιγουρεύονται την προβατίνα στη λαδόκολλα (πόσες προβατίνες υπάρχουν πια στην Ελλάδα;)
Ωραίοι λαχανοντολμάδες, ωραία μαγειρευτά, ψητά, καλή ατμόσφαιρα, ευγενικό σέρβις και πάντα ένα κερασματάκι στο τέλος.
Την άνοιξε, αν θυμάμαι καλά λίγο πριν τον κορονοϊό, ένας ιταλός που κάνει ένα ζυμάρι που όμοιο του δεν είχα ξαναφάει έως τότε. Λαστιχένιο, αφράτο, άσπρο σαν το γάλα μούρλια ένα πράγμα. Συν ότι έβαλε όλα τα διαφορετικά ιταλικά τυριά που δεν ξέραμε με έκανε να την αγαπήσω. Ξέρω διάφορους που δεν τους αρέσει αυτό το ζυμάρι αλλά για εμένα νομίζω είναι ότι καλύτερο.
Χειροποίητα ζυμαρικά πολύ καλά και μπρουσκέτες εντάξει.
Προετοιμαστείτε για 40-50λεπτη αναμονή μέχρι το πρώτο πιάτο αλλά ποτέ δεν με πείραξε. Έχει και αιώρες στο απέναντι κτήμα να την πέσετε και απέραντη θέα. Εννοείται ότι πάω κάθε φορά που πηγαίνω Λασίθι.
Φέρνει ωραία μουσικά συγκροτήματα, κάνει καπρικό (χοιρινό στο φούρνο), η ρακή είναι καλή και η τοποθεσία είναι υπέροχη. Υπερυψωμένο μπαλκονάκι σε γραφικό χωριό.
Πήραμε έζμε, μαντί, Ούρφα κεμπάπ, αρνίσια φιλετάκια και μας κέρασαν μια ποικιλία σαλατικών και γλυκό στο τέλος.
Το κεμπάπ ήταν υπέροχο. Επειδή ήμασταν δύο άτομα και πήραμε πολλά περίσσεψε ένα και το έφαγα την επόμενη μέρα. Εκεί φάνηκε και η ποιότητα του κρέατος, κορυφή! Τα αρνίσια φιλετάκια τα είχε μαρινάρει με κάτι πολύ ωραίο και ήταν πεντανόστιμα. Μαντί τίγκα στο βούτυρο αλλά καθόλου βαριά. Πιτάκια φρεσκοψημένα.
Τόσο ωραίο και γλυκό ντολμαδάκι γιαλαντζί δεν έχω ξαναφάει. Και το κέρασμα ήταν ένας μπακλαβάς σαν μπουρέκι με κρέμα και φυστίκι, υπέροχο.
2 άτομα με τα παραπάνω και μία μπύρα, σύνολο 45ευρώ. Εννοείται θα μπορούσαμε και ένα λιγότερο πιάτο και θα ήμασταν πλήρεις.
Μεγάλο πεζοδρόμιο, μεγάλη αίθουσα λίγο άχαρη αλλά δεν έχει καμία σημασία. Το εστιατόριο είναι κορυφαίο. Θα ξαναπάω σίγουρα και ελπίζω να είναι το ίδιο.
Αν είσαι τυχερός θα φας και γαμοπίλαφο, βραστό, πατσά, απ'
Ανοιχτό μέχρι τις 17:
Τέτοιο μεζέ με το τσίπουρο δεν έχω ξαναδεί να βγάζουν στην Αθήνα. Περιποιημένος και πολύ παραπάνω από ένα αγγουράκι, ελιά.
Κεμπάπ, μπριζολάκια, κους κους, σαλάτες πολύ νόστιμα. Τιμές φυσιολογικές, σέρβις εξυπηρετικοί και καλοπροαίρετοι.
Το μόνο κακό μέσα είναι η οχλοβοή μαζί με την μουσική μπορεί να σου νταουλιάσει το κεφάλι. Ίσως κάνα πάνελ ηχομονωτικό, απλή και φθηνή λύση, βοηθήσει. Μπράβο πάντως πολύ καλό το μαγαζί.
Ωραία ήταν 10 χρόνια, ωραία φαγητά, μόνο ελληνικά υλικά και καλά ποτά. Το καλύτερο μαγαζί του Μεταξουργείου ήταν, κρίμα που το έκλεισαν ενώ πήγαινε μπάλα το μέρος.
Χωρίς να φταίνε μόνο αυτοί, έχω να πω ότι το σουξέ του μαγαζιού που ήταν οι παπαρδέλες με καβουρμά ξεκίνησε περίπου στα 9€ (2013) και έκλεισε στα 15€ (2023).