στο κατάστημα Το Δίχτυ
Ψαροταβέρνα, Παλαιοχώρι, Ν. Ημαθίας
Όνειρο στη μέση του πουθενά!
45 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, η καλύτερη (συνολικά) ψαροταβέρνα της Μακεδονίας.
Οι μεγαλύτερες μερίδες που παίζουν στην πιάτσα και πεντανόστιμα.
Τσίπουρο διπλής απόσταξης δικό τους (με και χωρίς).
Γι αυτόυς που παίζει ρόλο το κέρασμα κερνάνε και αλκοόλ και στο τέλος μια τεράστια κρέπα με πολύ παγωτό.
Τετάρτη 25/1/2013:
Το γνωστό καλό φαγητό του Απειρωταν και, δυστυχώς, η γνωστή τρελή βαβούρα. Καθημερινη βράδυ και είναι σα να έχει βάφτιση και γάμο μαζί.
Αισθητική κυνηγετικής ταβέρνας εποχής παλιού ΠΑΣΟΚ.
Ευγενικοί και συνεννοήσιμοι.
Απόδειξη δε φέρνουν, αν θες όμως ζήτα την .
Κερνάνε πολύ γλυκό που (από όσα είπε η παρέα) ήτανε πολύ καλό
στο κατάστημα Salento
Πιτσαρία, Ελευθερίου Βενιζέλου 76, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Παίρνω κάθε βδομάδα και τελευταία επίσκεψη ήταν
20/01/2023.
Παρών ήταν -δυστυχώς- ο ιδιοκτήτης ο οποίος ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ιδιοκτητών εστιατορίων που με ένα μαγικό τρόπο επιδρά αρνητικά σε όλους τους εργαζόμενους. Είναι η πρώτη φορά που δεν είχα μια παραπάνω κουβέντα με το προσωπικό (το οποίο καθόλου δε Μ ενόχλησε αλλά μετά κατάλαβα γιατί) , η πρώτη φορά που ξεχνάνε να μου βάλουν υλικό σε πίτσα , η πρώτη φορά που δεν ψήνεται σωστά. Περιττό να πω ότι ο πολύ καλός σερβιτόρος ήταν στα γόνατα στο πεζοδρόμιο για να ξύνει με συρματοβουρτσα το κάτω μέρος της καρέκλας.
Το μόνο που μου έμεινε ως εντύπωση είναι το ενοχλητικό του χιούμορ και η χειρότερη πίτσα που έχω φάει εκεί
Καλησπέρα!
Είμαι πέντε ημερών, περίπου, στον Ταβερνοχωρο.
Ήθελα να ρωτήσω γιατί μπαίνοντας στη σελίδα μου εμφανιζεται πάντα η ψαροταβέρνα " Πειρατής"?
Πρόκειται για χορηγία ή για cookies δικά μου?? Ή κάτι άλλο?
στο κατάστημα Τα Χειροποίητα
Ψητοπωλείο, Μάρκου Μπότσαρη 120, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Δυστυχώς,καμία σχέση με πρίν επεκταθεί.
Αν δεν έχει καθόλου -κυριολεκτικά- δουλειά,θα φας καλό σουβλάκι. Κάποτε ήταν το καλύτερο και έπαιζε στα ίσια με το Σουβλατζίδικο στους Αμπελόκηπους. Επίσης έχει ρίξει την ποιότητα στο κρέας.
Τόλμησα να πάρω κοντοσούβλι που είδα επάνω στη σούβλα με σβηστή φωτιά από κάτω (ήτανε απόγευμα καθημερινής).
Με ρώτησαν αν θέλω να το ζεστάνουν & είπα "ναι" , νομίζοντας ότι θα το απλώσουν πάνω στην φωτιά (που ψήνουν τα σουβλάκια). Σε λίγο άκουσα τον ήχο του φούρνου μικροκυμάτων & μπήκα ο μισός μέσα από το ταμείο-χωρο εργασίας για να το επιβεβαιώσω.
Αίσχος.
στο κατάστημα Αρχοντικό
Ταβέρνα, Άδενδρο, Ν. Θεσσαλονίκης
Τρώω πολλά χρόνια εκεί: αν θες να φας σούβλες και δε σε καλύπτει τίποτα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Σαλονίκης, αξίζει να κάνεις μισή ώρα με το αμάξι.
Το χωριό αδιάφορο και ή ταβέρνα αισθητικής καφενειου για μνημόσυνα. Χύμα κρασί not.
Οι σούβλες είναι όλες πολύ καλές. Μακράν η καλύτερη πριζολα σουβλας και κοντοσούβλι ζουμερο. Έχει πολλές επιλογές και όταν έχει αμνοερίφια δοκιμάστε τα. Πατάτες τέλειες. Μερίδες ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ
Συμπληρωματικό σχόλιο: το μπιφτέκι βουτύρου που φτιάχνει είναι μια μοναδική περίπτωση τεράστιας ποσότητας κιμά που δε θα ρευτείς ούτε μία φορά. Αξίζει καί αυτό
στο κατάστημα φαΐ στο κουτί[νεκροταφείο]
Μαγειρείο, Κωνσταντίνου Κανάρη 29, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Κακό φαγητό σε νορμάλ τιμή.
Οσες φορές χρειάστηκα σούπα έψαχνα να βρω κρέας.
Όταν έχει κοτόπουλο με σάλτσες, δυστυχώς, κάνει αυτό που κάνουν κι άλλα μαγειρεία: βάζει το χτεσινό φιλέτο που περίσσεψε.
Γιουβαρλάκια που ή από την κατάψυξη πέσαν κατευθείαν στην κατσαρόλα ή ήταν φτιαγμένα για άλλο πιάτο.
Σε ο,τι αφορά την ευγένεια, ισχύει ,να πάρω φαγητό ήρθα και αντί για το κρέας που παρήγγειλα ένιωσα ότι θέλουν να με κάνουν γαμπρό.
Σε ο,τι αφορά το take away:
Από τότε που άνοιξε έχει κατέβει 18 λέβελ σε ποιότητα.
Τα γλυκά τους ήταν φρέσκα και πολλά και ο καφές ο καλύτερος στην περιοχή. Τώρα είναι λαχείο αν θα πετύχεις γλυκό να τρώγεται (τη μέρα που τα φτιάχνουν μόνο). Καφές χειρότερος από κακή αλυσίδα καφέ.
Είχε αλμυρά κρουασάν και μπριος,τώρα τίποτα.
Χρειάζεται κάποιες φορές να κάνεις ακροβατικά για να μπεις στο μαγαζί αφού το Hammer του αφεντικού και ένα παράνομο τραπέζι θα σε αναγκάσουν να συγκρουστείς με κάποιον άλλο περαστικό που απλά μετακινείται στο πεζοδρόμιο.
στο κατάστημα Ο Αλέκος
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 87Ε, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Χωρίς να έχει την καλύτερη μπουγάτσα στην περιοχή τον προτιμάω γιατί έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία.
Μετά από αλκοόλ μοιάζει με όαση .Τριγλυκερίδια και σφολιατες με ωραία κόκκινη σάλτσα και αλλαντικά σου εγγυώνται ότι θα σιχαθείς τον εαυτό σου επαρκώς την επόμενη μέρα.
Ζητηστε την "Τσιγγάνα" , την πιο πρόστυχη σφολιάτα.
στο κατάστημα The Cooks Corner
Μαγειρείο, Παπάφη 156, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Περίπτωση μαγειρείου που από τότε που ανέβηκε η δουλειά έχει ρίξει την ποιότητα (που όταν άνοιξε ήτανε το καλύτερο).
Φουλ συνενννοησιμη ιδιοκτήτρια που το τρέχει αλλά πλέον παίζει να πάρεις μοσχάρι και να είναι όλο ζελέ.
Το περασμένο χαλβαδακι για το οποίο χαίρεται όλη η γειτονιά μάλλον καλό είναι αλλά αποφεύγω τα κεράσματα όταν τρώω.
στο κατάστημα Καλο ψημένο
Γυράδικο, Ιπποκράτους 37, Αθήνα, Ν. Αττικής
Αν δε σ' ενοχλεί να τρως δίπλα σε ασφαλιτες αξίζει γιατί έχει καλό φαγητό. Στεγνή πίτα και πολύ ελαφριά μπιφτεκακια.
Πολύ νόστιμο σουβλάκι(καλαμάκι) κοτόπουλο μπούτι και καλό φιλέτο κοτόπουλο. Ωραίες σως.
Για μεσημέρι κομπλέ μετά από μεθύσι θέλω λάδι
Κλασσικο αθηναϊκό "καλαμάκι" του κέντρου: λεπτό με πολλά μικρά λιπάκια ανάμεσα στα κομμάτια κρέατος, πατημένο με βάρος πάνω στο γκριλ οπότε γίνεται λεπτό σαν φιλέ.
Πατάτα προκάτ λαδερή με λάδι όμως που δεν έχει γράψει χιλιόμετρα.
Σαλατουλες νορμάλ για τέτοιο μαγαζί.
Μετά από μεθύσι στα Εξάρχεια αξίζει ν ανηφορίσεις από το να φας στα Άγραφα
Έχω κάτσει πολλές φορές από 2013 μέχρι 2018.
Έχει δύο επιλογές: μικρό και μεγάλο πιάτο.
Περνάς από το μπουφέ και ζητάς να σου το γεμίσουν με ό,τι θες .
Πάντα πολλές επιλογές.
Η τιμή είναι κανονική και έκει που την πατάνε πολλοί είναι ότι νομίζουν πως θα χορτάσουν για όλη τη μέρα ενώ δεν παίζει όπως δεν παίζει να βάλεις μόνο ένα φαγητό στο πιάτο σου γεμίζοντάς το - δε θα σε αφήσουν για να φτάσει και για τους άλλους
στο κατάστημα Κοντραμπάντο
Μεζεδοπωλείο, Γκαρμπολά 2, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Καλή πρώτη ύλη (όπως λέει καί ο Panas) και γενικά σωστά μαγειρεμένο φαγητό.
Δεν είναι του γούστου μου τα τσιπς γλυκοπατάτας πάνω από ένα καλοψημενο χοιρινό λαιμουδακι οπότε οταν είμαι πέριξ προτιμάω άλλα μαγαζιά.
Σε ο,τι αφορά το αγέλαστο σέρβις που γράφει το ταβερνοαλανι, σας έχω νέα: σκοπός μιας επιχείρησης είναι να σου παρέχει τις υπηρεσίες που διαφημίζει με ευγένεια και διάθεση για συνεννόηση ' αν ζητούμενο στην εποχή μας είναι το χαμόγελο μπορούμε να φάμε στη μαμά μας .
Απόδειξη μου κόβουν αλλά από την άλλη και να μη μου έκοβαν θα άνοιγα το στόμα μου να ζητήσω και δε θα έφτιαχνα τη νεοελληνική συνάρτηση: δεν κόβεις απόδειξη ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΓΛΥΚΆΚΙ ΑΦΟΥ ΚΛΈΒΕΙΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ?
στο κατάστημα το Ανατολικόν
Καφενείο, Κλεισούρας 1, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η εμπειρία μου (λίγο πριν τα Χριστούγεννα '22) ήταν όπως τα γράφει ο dokimastis .
Επίσης δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
Τη μουσική αυτή θα τη βρείς και στο Χατζή Μπαχτσέ αλλά ούτε την πολύ καλή ατμόσφαιρα πόσο μάλλον το φαγητό.
Διαφέρει σε αισθητική από το (επίσης πολύ καλό σε φαγητό) Πήρε και Βραδιάζει.
στο κατάστημα Τέσσερα Πιπέρια
Μεζεδοπωλείο, Διογένους 29, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πηγαίνω από τότε που άνοιξε λόγω απόστασης από το σπίτι.
Σε κανένα σχόλιο δεν γράφεται κάτι για κακή ποιότητα ή ψήσιμο.
Είναι σταθερά καλό στο φαγητό.
Τόσο σε θαλασσινά (πολύ καλό τηγάνι) όσο και σε κρέατα (αρκετές επιλογές, πάντα καλά).
Ακόμη και κάποιες φτηνές γκουρμεδιες (τζελ λάιμ στο γαύρο μαρινάτο) είναι νόστιμες και δεν ενοχλούν.
Αν δε σε νοιάζει να ακούς Ρόκκο (σε χαμηλή ένταση) όσο τρως & δε σε ενοχλεί η Τουμπιωτικη αισθητική θα φας πολύ καλύτερα από όλα τα γνωστά μαγαζιά αυτού του μπάτζετ στα ανατολικά.
Το σέρβις είναι πάντα καλό.
Υ.γ. η οπτική ίνα είχε όντως πρόβλημα στην περιοχή. Κόβουν πάντα αποδείξεις
στο κατάστημα Σωτήρης
Ταβέρνα, Λεχόβου 8, Συκιές, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω πάει πολλές φορές τα τελευταία δέκα χρόνια.
Ταβέρνα αισθητικής παλιού ΠΑΣΟΚ με όλες τις ανάλογες μπύρες.
Όποτε είναι ο ίδιος ο Σωτήρης το ψήσιμο είναι καλό, δυστυχώς, όταν είναι τα παιδιά το ψήσιμο δεν είναι πάντα όπως πρέπει.
Ακόμα κι έτσι, αρχές '23 , από Μαρτίου μέχρι Συκιές δεν υπάρχει καλύτερη σούβλα.
στο κατάστημα Μεζέν
Μεζεδοπωλείο, Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Ακριβώς όπως γράφει ο toy (σχόλιο Οκτώβρη '22):
σε μέρες με πολλή δουλειά, οι μεζέδες (όχι οι μερίδες, εκεί η εμπειρία μου ήταν μόνο καλή) είναι στην καλύτερη μέτριοι.
στο κατάστημα Το Κοκοράκι
Ψητοπωλείο, Μάρκου Μπότσαρη 105, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Απο το 2000 ως και τώρα παραγγέλνω και κάθομαι συνέχεια.
Αν είσαι λίγο τυχερός θα φας το καλύτερο κοτόπουλο σε κέντρο και ανατολικά.
Σχάρα:Τα έχει πάντα λίγο προψημενα και δεν έχω καταλάβει αν τα βράζει λίγο (όπως κάνει το Πορκιτο στο υπουργείο). Αν δεν έχει πολλή δουλειά θα το κάνει ωραίο αλλιώς θα είναι περίεργο.
Σούβλα: αν ξέρει κάποιος καλύτερη σούβλα στην πόλη ας γράψει. Ζουμερο και καλοψημενο πάντα.
Πατάτες κλάιν , σαλάτες ακόμα πιο κλάιν.
Σέρβις καλό, το παλληκάρι στο ταμείο είναι πάντα συνενννοησιμος.
Το αφεντικό είναι λίγο βλ@χομπιζνεσμαν στον τρόπο του και είναι η μόνη παραφωνία στο ανθρώπινο δυναμικό.
στο κατάστημα Φαγάκι
Μαγειρείο, Ολύμπου 62, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Από το 2001 που ζω στην πόλη δε θυμάμαι άλλο μαγειρίο να είναι σταθερά τόσο καλό (δεν ξέρω τι παίζει στα πολύ δυτικά).
Πλέον διασκεδάζω με την αντίδραση των μπεργκεραδων όταν τους στέλνω να δοκιμάσουν Σαββατιατικο και δεν περιμένουν με την καμία ότι θα βρούν το καλύτερο μπέργκερ της πόλης.
Καλοί άνθρωποι, Τιμές κανονικές
στο κατάστημα Αφροδίτη
Ψαροταβέρνα, Τορώνη, Ν. Χαλκιδικής
Κοινή κουλτούρα με τον Λέοντα:
τεράστιες μερίδες ,καλά και σωστά κρέατα.
Εδώ το τηγάνι είναι λίγο καλύτερο.
Καί στις τιμές ακριβώς όπως ο Λέων.
Αν μείνεις Τορώνη απλά μοίρασε τα βράδια σου σ' αυτές τις δύο ταβέρνες και θά 'σαι κομπλέ
στο κατάστημα Λέων
Ψαροταβέρνα, Τορώνη, Ν. Χαλκιδικής
Έχω κάτσει πολλές φορές ως και το καλοκαίρι του 2022.
Μερίδες παραπάνω από μεγάλες.
Κρέατα καλά, σωστά ψημένα ανεξαρτήτως μέρας. Πολλή πατάτα στο πιάτο και παίζει να μη μπορέσεις να φας όλη τη μερίδα σού είτε μπιφτέκια είτε πανσετες.
Τηγανι μέτριο.
Χταπόδι τρία πλοκάμια μερίδα 12 ευρώ τη στιγμή που στη Φιλιππου στη Θεσσαλονίκη πληρώνεις 14 ευρώ ένα υποπλοκαμιο (κατεψυγμένα αμφότερα).
Οι τιμές είναι πολύ καλές όπως και στα άλλα του χωριού.
στο κατάστημα Στου Θανάση
Ταβέρνα, Καλάνδρα, Ν. Χαλκιδικής
Καλοκαίρι 2021 και 2022 έχω κάτσει καμιά δεκαριά φορές.
Ο,τι καλύτερο υπάρχει σε μεγάλη ακτίνα.
Πλατεία με πλατάνια, άψογο -λαϊκο - συνενννοησιμο σέρβις
και ανεξαιρέτως φόρτου εργασίας,
πολύ καλό κρεας
και πολύ σωστά ψημένο.
Μελιτζάνα από τον μπαξέ τους παρά πολύ ωραία ψημένη
και χειροποίητες πατάτες.
Πέμπτη με Κυριακή έχει έξτρα κρέατα (πανσετοπριζολα ή σταβλισια).
Ακόμα και το μπουγιουρντι,που πλέον δεν το παραγγέλνεις πουθενά γιατί θα είναι για πεταμα, εδώ το φτιάχνουν όπως παλιά.
Μακάρι να κρατήσει
Καλοκαίρι 2021 και 2022.
Ωραίο μπαλκόνι (όπως και δίπλα), πολύ καλό σέρβις. Αν τρως μόνο μεζέδες, χταποδακι, τηγανιτα είναι λίγο καλύτερο από του Σιδέρα τόσο σε εκτέλεση αλλά και σε τιμές .
Παρόλα αυτά,όπως καί οι τρεις παραλιακές ταβέρνες του χωριού (ευτυχώς ο Χριστόφορος έκλεισε) είναι το πολύ μέτριες- αν δεν πας για να φας μεγάλο ψάρι
στο κατάστημα Σιδέρα
Ψαροταβέρνα, Ποσείδι, Ν. Χαλκιδικής
Ψαροταβέρνα που παίζει όλα τα χαρτιά στα μεγάλα ψάρια,
αν πάρεις μεζέδες θα πληρώσεις τσιμπημενα.
Τηγανι μέτριο προς κακό, σκουμπρί καπνιστό οριακά χειρότερο από το Καπάνι.
Υπέροχο το μπαλκόνι τους.
στο κατάστημα Express
Ψητοπωλείο, Μαλακοπής 7, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Από το 2009 ως πριν κάτι μήνες έχω κάτσει πολλές φορές.
Ισχύει ότι από το 2017 που ανέλαβε η κόρη βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση αλλά τελευταία, δυστυχώς, είναι λαχείο:
αψητο /κρύο/ καλοψημενο -ο,τι κέφια έχει ο δύσκολος στην επικοινωνία γιος.
Αν τον πετύχεις σε οίστρο θα φας τον καλύτερο γύρο σε όλη την Θεσσαλονίκη.
Σημείωση: οι αλοιφές είναι δικές τους (και γ@ματες) εκτός από τη ρωσική.
στο κατάστημα Στου Μήτσου
Μεζεδοπωλείο, Βλάλη 15, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω κάτσει πολλές φορές από 2018 εώς καί Σεπτέμβριο 2022.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνη εξαίρεση είναι κατά καιρούς κάποια πιάτα (και πάντα με την προϋπόθεση ότι θα πετύχεις σωστή μέρα ) όπως ας πούμε το λουκάνικο (νομίζω πρόβειο) με τον τραχανά.
Όλα τα κλασικά ορεκτικά από μέτριο και κάτω.
στο κατάστημα Modigliani
Καφενείο, Κυδωνιάτου 12, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω κάτσει μία φορά, Άνοιξη 2022.
Φαγητό τίποτα το ιδιαίτερο,κατσαμε γιατί δε βρήκαμε στου Μήτσου.
Το μοναδικό που προσφέρει το κατάστημα και δεν το έχω συναντήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι χύμα τσίπουρο διπλής απόσταξης (χωρίς γλυκάνισο)- ήταν πολύ καλό.
Θα ξαναπήγαινα μόνο γι αυτό το τσίπουρο.
στο κατάστημα Η Κάνουλα
Ταβέρνα, Τάσκου Παπαγεωργίου 4, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Έχω πάει τέσσερις με πέντε φορές τον τελευταίο χρόνο (μετά τα λοκνταουν).
Συμφωνώ με το ταβερνοαλανι για το σέρβις που είναι σταθερά ευγενεστατοι και συνεννοήσιμοι (καί οι δύο) είναι η μοναδική ταβέρνα/εστιατόριο στο κέντρο που έχει σταθερή ποιότητα τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στο ψήσιμο.
Ναι, δεν έχει κάτι ψαγμενο, ποτέ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο όμως.
στο κατάστημα Γιαλός
Ψαροταβέρνα, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγα δύο φορές το 2022, μια άνοιξη και μια καλοκαίρι.
Οι λόγοι που ξαναπήγα είναι η τοποθεσία και ότι το σέρβις είναι πολύ καλό.
Δυστυχώς πολλές από τις καλές (κατά ομολογία των περισσότερων) ψαροταβέρνες δε δίνουν πολλή σημασία στα φιλικά: καλαμαράκια, χταπόδι, μύδια, ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ (ναι ρε, μπουγιουρντι):
λαδίλα, κακό τηγάνι, μικρή μερίδα
45 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, η καλύτερη (συνολικά) ψαροταβέρνα της Μακεδονίας.
Οι μεγαλύτερες μερίδες που παίζουν στην πιάτσα και πεντανόστιμα.
Τσίπουρο διπλής απόσταξης δικό τους (με και χωρίς).
Γι αυτόυς που παίζει ρόλο το κέρασμα κερνάνε και αλκοόλ και στο τέλος μια τεράστια κρέπα με πολύ παγωτό.
Αν δεν δείτε την ιδιοκτήτρια παρά μόνο τον γιό μην κάτσετε.
Όλα λάθος πλέον στο μαγαζάκι της καρδιάς μας
Αν πρέπει να σταθώ τυχερός, προτιμώ να δίνω τα χρήματά μου σε τζόγο και όχι σε κουτσομούρα.
Καθημερινή, δέκα το βράδυ χωρίς πολλή δουλειά.
Κρίμα
Το γνωστό καλό φαγητό του Απειρωταν και, δυστυχώς, η γνωστή τρελή βαβούρα. Καθημερινη βράδυ και είναι σα να έχει βάφτιση και γάμο μαζί.
Αισθητική κυνηγετικής ταβέρνας εποχής παλιού ΠΑΣΟΚ.
Ευγενικοί και συνεννοήσιμοι.
Απόδειξη δε φέρνουν, αν θες όμως ζήτα την .
Κερνάνε πολύ γλυκό που (από όσα είπε η παρέα) ήτανε πολύ καλό
20/01/2023.
Παρών ήταν -δυστυχώς- ο ιδιοκτήτης ο οποίος ανήκει σε εκείνη την κατηγορία ιδιοκτητών εστιατορίων που με ένα μαγικό τρόπο επιδρά αρνητικά σε όλους τους εργαζόμενους. Είναι η πρώτη φορά που δεν είχα μια παραπάνω κουβέντα με το προσωπικό (το οποίο καθόλου δε Μ ενόχλησε αλλά μετά κατάλαβα γιατί) , η πρώτη φορά που ξεχνάνε να μου βάλουν υλικό σε πίτσα , η πρώτη φορά που δεν ψήνεται σωστά. Περιττό να πω ότι ο πολύ καλός σερβιτόρος ήταν στα γόνατα στο πεζοδρόμιο για να ξύνει με συρματοβουρτσα το κάτω μέρος της καρέκλας.
Το μόνο που μου έμεινε ως εντύπωση είναι το ενοχλητικό του χιούμορ και η χειρότερη πίτσα που έχω φάει εκεί
Δε σκαμπαζω τί συνδυασμός θα μπορούσε να γίνει για να καλύπτεται & η ανάγκη για κάποια ανακοίνωση!
Squid burger, καλό
Είμαι πέντε ημερών, περίπου, στον Ταβερνοχωρο.
Ήθελα να ρωτήσω γιατί μπαίνοντας στη σελίδα μου εμφανιζεται πάντα η ψαροταβέρνα " Πειρατής"?
Πρόκειται για χορηγία ή για cookies δικά μου?? Ή κάτι άλλο?
Αν δεν έχει καθόλου -κυριολεκτικά- δουλειά,
Τόλμησα να πάρω κοντοσούβλι που είδα επάνω στη σούβλα με σβηστή φωτιά από κάτω (ήτανε απόγευμα καθημερινής).
Με ρώτησαν αν θέλω να το ζεστάνουν & είπα "
Αίσχος.
Το χωριό αδιάφορο και ή ταβέρνα αισθητικής καφενειου για μνημόσυνα. Χύμα κρασί not.
Οι σούβλες είναι όλες πολύ καλές. Μακράν η καλύτερη πριζολα σουβλας και κοντοσούβλι ζουμερο. Έχει πολλές επιλογές και όταν έχει αμνοερίφια δοκιμάστε τα. Πατάτες τέλειες. Μερίδες ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ
Συμπληρωματικό σχόλιο: το μπιφτέκι βουτύρου που φτιάχνει είναι μια μοναδική περίπτωση τεράστιας ποσότητας κιμά που δε θα ρευτείς ούτε μία φορά. Αξίζει καί αυτό
Οσες φορές χρειάστηκα σούπα έψαχνα να βρω κρέας.
Όταν έχει κοτόπουλο με σάλτσες, δυστυχώς, κάνει αυτό που κάνουν κι άλλα μαγειρεία: βάζει το χτεσινό φιλέτο που περίσσεψε.
Γιουβαρλάκια που ή από την κατάψυξη πέσαν κατευθείαν στην κατσαρόλα ή ήταν φτιαγμένα για άλλο πιάτο.
Σε ο,
Από τότε που άνοιξε έχει κατέβει 18 λέβελ σε ποιότητα.
Τα γλυκά τους ήταν φρέσκα και πολλά και ο καφές ο καλύτερος στην περιοχή. Τώρα είναι λαχείο αν θα πετύχεις γλυκό να τρώγεται (τη μέρα που τα φτιάχνουν μόνο). Καφές χειρότερος από κακή αλυσίδα καφέ.
Είχε αλμυρά κρουασάν και μπριος,
Χρειάζεται κάποιες φορές να κάνεις ακροβατικά για να μπεις στο μαγαζί αφού το Hammer του αφεντικού και ένα παράνομο τραπέζι θα σε αναγκάσουν να συγκρουστείς με κάποιον άλλο περαστικό που απλά μετακινείται στο πεζοδρόμιο.
Μετά από αλκοόλ μοιάζει με όαση .
Ζητηστε την "
Φουλ συνενννοησιμη ιδιοκτήτρια που το τρέχει αλλά πλέον παίζει να πάρεις μοσχάρι και να είναι όλο ζελέ.
Το περασμένο χαλβαδακι για το οποίο χαίρεται όλη η γειτονιά μάλλον καλό είναι αλλά αποφεύγω τα κεράσματα όταν τρώω.
Πολύ νόστιμο σουβλάκι(καλαμάκι) κοτόπουλο μπούτι και καλό φιλέτο κοτόπουλο. Ωραίες σως.
Για μεσημέρι κομπλέ μετά από μεθύσι θέλω λάδι
Πατάτα προκάτ λαδερή με λάδι όμως που δεν έχει γράψει χιλιόμετρα.
Σαλατουλες νορμάλ για τέτοιο μαγαζί.
Μετά από μεθύσι στα Εξάρχεια αξίζει ν ανηφορίσεις από το να φας στα Άγραφα
Έχει δύο επιλογές: μικρό και μεγάλο πιάτο.
Περνάς από το μπουφέ και ζητάς να σου το γεμίσουν με ό,
Πάντα πολλές επιλογές.
Η τιμή είναι κανονική και έκει που την πατάνε πολλοί είναι ότι νομίζουν πως θα χορτάσουν για όλη τη μέρα ενώ δεν παίζει όπως δεν παίζει να βάλεις μόνο ένα φαγητό στο πιάτο σου γεμίζοντάς το - δε θα σε αφήσουν για να φτάσει και για τους άλλους
Δεν είναι του γούστου μου τα τσιπς γλυκοπατάτας πάνω από ένα καλοψημενο χοιρινό λαιμουδακι οπότε οταν είμαι πέριξ προτιμάω άλλα μαγαζιά.
Σε ο,
Απόδειξη μου κόβουν αλλά από την άλλη και να μη μου έκοβαν θα άνοιγα το στόμα μου να ζητήσω και δε θα έφτιαχνα τη νεοελληνική συνάρτηση: δεν κόβεις απόδειξη ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΓΛΥΚΆΚΙ ΑΦΟΥ ΚΛΈΒΕΙΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ?
Επίσης δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
Τη μουσική αυτή θα τη βρείς και στο Χατζή Μπαχτσέ αλλά ούτε την πολύ καλή ατμόσφαιρα πόσο μάλλον το φαγητό.
Διαφέρει σε αισθητική από το (επίσης πολύ καλό σε φαγητό) Πήρε και Βραδιάζει.
Σε κανένα σχόλιο δεν γράφεται κάτι για κακή ποιότητα ή ψήσιμο.
Είναι σταθερά καλό στο φαγητό.
Τόσο σε θαλασσινά (πολύ καλό τηγάνι) όσο και σε κρέατα (αρκετές επιλογές, πάντα καλά).
Ακόμη και κάποιες φτηνές γκουρμεδιες (τζελ λάιμ στο γαύρο μαρινάτο) είναι νόστιμες και δεν ενοχλούν.
Αν δε σε νοιάζει να ακούς Ρόκκο (σε χαμηλή ένταση) όσο τρως & δε σε ενοχλεί η Τουμπιωτικη αισθητική θα φας πολύ καλύτερα από όλα τα γνωστά μαγαζιά αυτού του μπάτζετ στα ανατολικά.
Το σέρβις είναι πάντα καλό.
Υ.
Φτηνό, συμπαθεστατες οι κυριες
αλλά κακό φαγητό.
Ταβέρνα αισθητικής παλιού ΠΑΣΟΚ με όλες τις ανάλογες μπύρες.
Όποτε είναι ο ίδιος ο Σωτήρης το ψήσιμο είναι καλό, δυστυχώς, όταν είναι τα παιδιά το ψήσιμο δεν είναι πάντα όπως πρέπει.
Ακόμα κι έτσι, αρχές '
σε μέρες με πολλή δουλειά, οι μεζέδες (όχι οι μερίδες, εκεί η εμπειρία μου ήταν μόνο καλή) είναι στην καλύτερη μέτριοι.
Αν είσαι λίγο τυχερός θα φας το καλύτερο κοτόπουλο σε κέντρο και ανατολικά.
Σχάρα:
Σούβλα: αν ξέρει κάποιος καλύτερη σούβλα στην πόλη ας γράψει. Ζουμερο και καλοψημενο πάντα.
Πατάτες κλάιν , σαλάτες ακόμα πιο κλάιν.
Σέρβις καλό, το παλληκάρι στο ταμείο είναι πάντα συνενννοησιμος.
Το αφεντικό είναι λίγο βλ@χομπιζνεσμαν στον τρόπο του και είναι η μόνη παραφωνία στο ανθρώπινο δυναμικό.
Πλέον διασκεδάζω με την αντίδραση των μπεργκεραδων όταν τους στέλνω να δοκιμάσουν Σαββατιατικο και δεν περιμένουν με την καμία ότι θα βρούν το καλύτερο μπέργκερ της πόλης.
Καλοί άνθρωποι, Τιμές κανονικές
τεράστιες μερίδες ,
Εδώ το τηγάνι είναι λίγο καλύτερο.
Καί στις τιμές ακριβώς όπως ο Λέων.
Αν μείνεις Τορώνη απλά μοίρασε τα βράδια σου σ' αυτές τις δύο ταβέρνες και θά '
Μερίδες παραπάνω από μεγάλες.
Κρέατα καλά, σωστά ψημένα ανεξαρτήτως μέρας. Πολλή πατάτα στο πιάτο και παίζει να μη μπορέσεις να φας όλη τη μερίδα σού είτε μπιφτέκια είτε πανσετες.
Τηγανι μέτριο.
Χταπόδι τρία πλοκάμια μερίδα 12 ευρώ τη στιγμή που στη Φιλιππου στη Θεσσαλονίκη πληρώνεις 14 ευρώ ένα υποπλοκαμιο (κατεψυγμένα αμφότερα).
Οι τιμές είναι πολύ καλές όπως και στα άλλα του χωριού.
Ο,
Πλατεία με πλατάνια, άψογο -λαϊκο - συνενννοησιμο σέρβις
και ανεξαιρέτως φόρτου εργασίας,
πολύ καλό κρεας
και πολύ σωστά ψημένο.
Μελιτζάνα από τον μπαξέ τους παρά πολύ ωραία ψημένη
και χειροποίητες πατάτες.
Πέμπτη με Κυριακή έχει έξτρα κρέατα (πανσετοπριζολα ή σταβλισια).
Ακόμα και το μπουγιουρντι,
Μακάρι να κρατήσει
Ωραίο μπαλκόνι (όπως και δίπλα), πολύ καλό σέρβις. Αν τρως μόνο μεζέδες, χταποδακι, τηγανιτα είναι λίγο καλύτερο από του Σιδέρα τόσο σε εκτέλεση αλλά και σε τιμές .
Παρόλα αυτά,
αν πάρεις μεζέδες θα πληρώσεις τσιμπημενα.
Τηγανι μέτριο προς κακό, σκουμπρί καπνιστό οριακά χειρότερο από το Καπάνι.
Υπέροχο το μπαλκόνι τους.
Ισχύει ότι από το 2017 που ανέλαβε η κόρη βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση αλλά τελευταία, δυστυχώς, είναι λαχείο:
αψητο /κρύο/ καλοψημενο -ο,
Αν τον πετύχεις σε οίστρο θα φας τον καλύτερο γύρο σε όλη την Θεσσαλονίκη.
Σημείωση: οι αλοιφές είναι δικές τους (και γ@ματες) εκτός από τη ρωσική.
Αμπαλοι όταν έχουν πολύ κόσμο.
Απλά καλό κρεας, τίποτα άλλο.
Αλοιφή κακή.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνη εξαίρεση είναι κατά καιρούς κάποια πιάτα (και πάντα με την προϋπόθεση ότι θα πετύχεις σωστή μέρα ) όπως ας πούμε το λουκάνικο (νομίζω πρόβειο) με τον τραχανά.
Όλα τα κλασικά ορεκτικά από μέτριο και κάτω.
Φαγητό τίποτα το ιδιαίτερο,
Το μοναδικό που προσφέρει το κατάστημα και δεν το έχω συναντήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι χύμα τσίπουρο διπλής απόσταξης (χωρίς γλυκάνισο)
Θα ξαναπήγαινα μόνο γι αυτό το τσίπουρο.
Συμφωνώ με το ταβερνοαλανι για το σέρβις που είναι σταθερά ευγενεστατοι και συνεννοήσιμοι (καί οι δύο) είναι η μοναδική ταβέρνα/εστιατόριο στο κέντρο που έχει σταθερή ποιότητα τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στο ψήσιμο.
Ναι, δεν έχει κάτι ψαγμενο, ποτέ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο όμως.
Οι λόγοι που ξαναπήγα είναι η τοποθεσία και ότι το σέρβις είναι πολύ καλό.
Δυστυχώς πολλές από τις καλές (κατά ομολογία των περισσότερων) ψαροταβέρνες δε δίνουν πολλή σημασία στα φιλικά: καλαμαράκια, χταπόδι, μύδια, ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ (ναι ρε, μπουγιουρντι):
λαδίλα, κακό τηγάνι, μικρή μερίδα