Εχθές το βράδυ παραγγελία μέσω γνωστής πλατφόρμας. Η συσκευασία με τη μπριζόλα και τις πατάτες φούρνου άνοιξε, τα λάδια χυθήκαν μέσα στη σακούλα και έγινε ο κακός χαμός. Γύρισα πίσω τις σαλάτες (ήταν τέρμα κάτω στη σακούλα και όλα τα λάδια χύθηκαν πάνω τους), και μου στείλανε καινούριες τις οποίες θα φάω άλλη μέρα γιατί τις στείλανε με 1 ώρα καθυστέρηση. Στα του φαγητού, όχι χάλια αλλά όχι και κάτι φοβερό. Τόσο ώστε τις Δευτέρες που έχει 1+1 προσφορά τις σαλάτες και μερικές μικρές μερίδες να σε γαργαλάει το χέρι να παραγγείλεις.
στο κατάστημα Παύλος-Κλεάνθης
Ψαροταβέρνα, Βρυούλων 45, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πηγαίνω περιοδικά στο μαγαζί. Συνήθως παίρνω τηλέφωνο, ετοιμάζει τη παραγγελία και τα παίρνω σπίτι. VFM μαγαζί, το σέρβις του είναι γρήγορο και ευγενικό. Συνήθως παίρνω σαρδέλες (πάντα φρέσκες, πολύ καλές) και καλαμαράκι (κατεψυγμένα, όχι κάτι ιδιαίτερο). Μερικές φορές οι σαρδέλες δεν είναι πολύ καλά καθαρισμένες (λέπια), και πάντα είναι με τα εντόσθια (όπως πρέπει να τρώγονται κανονικά οι φρέσκες σαρδέλες). Η συνηθισμένη παραγγελία μου είναι 4 μερίδες σαρδέλες, μια καλαμαράκια και μια σαλάτα στα 30€ πάνω κάτω. Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη, απλά μη περιμένετε χλίδα κλπ, απλά πράματα και καλό ψάρι.
στο κατάστημα Μοντάζα
Bar-Restaurant, Ασπράγγελοι, Ν. Ιωαννίνων
Μετά από την ανάγνωση του σχολίου του alan, και ψάχνοντας ένα μέρος για να γευματίσουμε βράδυ, ο δρόμος (από τη γειτονική Ελάτη που ήταν το ξενοδοχείο) μας έβγαλε στη Μοντάζα. Επίσκεψη τέλη Οκτωβρίου '21.
Το μαγαζί είναι μικρό (τουλάχιστον το χειμώνα που δεν έχει τραπέζια έξω), ήσυχο και φιλόξενο.
Δοκιμάσαμε τη σούπα κάστανο βελουτέ (πολύ ωραία), πίτες (που απόσο γνωρίζω τις κάνει η μητέρα του, επίσης πολύ νόστιμες) και μια πάρα πολύ μαλακιά και νόστιμη μοσχαρίσια μπριζόλα. Δύο βράδια που καθίσαμε πληρώσαμε περίπου 40€ (δύο άτομα), και τις δύο φορές φύγαμε χορτάτοι.
Στα highlits της βραδιάς, ήταν στα πλατάνια έξω από το μαγαζί είχανε βγει μανιτάρια, τα μάζεψε εκείνη τη στιγμή και μας μαγείρεψε μια υπέροχη ομελέτα με μανιτάρια.
Πέρα από το φαγητό (που ήταν νόστιμο), αξίζει μια επίσκεψη για να ρωτήσετε για την ιστορία του χωριού και την ονομασία του μαγαζιού. Και οι δύο ιστορίες είναι υπέροχες, ιδιαίτερα με τον τρόπο που αφηγείται ο Γιάννης.
Το μαγαζί είναι μικρό (τουλάχιστον το χειμώνα που δεν έχει τραπέζια έξω), ήσυχο και φιλόξενο.
Δοκιμάσαμε τη σούπα κάστανο βελουτέ (πολύ ωραία), πίτες (που απόσο γνωρίζω τις κάνει η μητέρα του, επίσης πολύ νόστιμες) και μια πάρα πολύ μαλακιά και νόστιμη μοσχαρίσια μπριζόλα. Δύο βράδια που καθίσαμε πληρώσαμε περίπου 40€ (δύο άτομα), και τις δύο φορές φύγαμε χορτάτοι.
Στα highlits της βραδιάς, ήταν στα πλατάνια έξω από το μαγαζί είχανε βγει μανιτάρια, τα μάζεψε εκείνη τη στιγμή και μας μαγείρεψε μια υπέροχη ομελέτα με μανιτάρια.
Πέρα από το φαγητό (που ήταν νόστιμο), αξίζει μια επίσκεψη για να ρωτήσετε για την ιστορία του χωριού και την ονομασία του μαγαζιού. Και οι δύο ιστορίες είναι υπέροχες, ιδιαίτερα με τον τρόπο που αφηγείται ο Γιάννης.