Εικόνες (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γλυκιά Pizza υπό προοπτική (πολύ καλή)
Γλυκιά Pizza (πραλίνα, άχνη, cookies)
Pizza Special & Margherita (αμφότερες πολύ καλές)
Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με ψητές πατάτες και μαύρο σινάπι
Linguine με μελάνι σουπιάς και χτένια (πολύ καλό)
Saltimbocca ala Romana (εξαιρετικό)
Ραβιόλι με σπανάκι και μανούρι (πολύ καλό)
Saltimbocca με κοτόπουλο (εξαιρετικό)
Τα παραπάνω συν μια φιάλη κρασί λευκό μαλαγουζιά-Chardonnay (καλό), 73€. Το μαγαζί έχει μεγάλο potential, ανεκπλήρωτο προς το παρόν λόγω των άνευρων γεύσεων.
Συνολικά η ζύμη σε όλα πολύ καλή. Θεωρώ οτι και σκέτο τρώγεται πολύ ευχάριστα. Απο αλμυρά δοκιμάστηκαν με ζαμπόν-γραβιέρα και λουκάνικο. Μια χαρά και τα 2 με το δεύτερο να είναι κάπως καλύτερο γευστικά.
Στα γλυκά δε τα πήγε τόσο καλά. Το pistachio είχε μια μίξη με δύο πραλίνες, στο κέντρο ήταν μια απροσδιόριστη λευκή με πολύ flat γεύση και στις δύο άκρες ήταν η πραλίνα φυστίκι, η οποία ήταν πολύ καλή αλλά συνολικά λίγη σε ποσότητα. Το No 1 παραμένει για εμένα το αντίστοιχο του 72Η με διαφορά. Τελευταίο δοκιμάστηκε το cheescake, το οποίο ήταν απογοήτευση. Γέμιση με το σταγονόμετρο. Πάλι η γέμιση ήταν σε 2 φάσεις, με τα άκρα να έχουν την γέμιση μαρμελάδα (οκ) και το κέντρο γέμιση με κρέμα μασκαρπόνε (?).
Δεν έχω δοκιμάσει το κεντρικό της Αθήνας, αλλά αμφιβάλλω αν είναι στα ίδια standards. 72H, Senol, παραμένουν πολύ καλύτερα.
Στα του φαγητού δοκιμάστηκαν τα εξής:
• Γαρίδες με μπέικον προβατίνας. Οι γαρίδες απλώς οκ, χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα. Το μπέικον προβατίνας εξαιρετικό και εμπνευσμένο. Ίσως το καλύτερο στοιχείο της βραδυάς.
• Βιολογική σαλάτα. Ενδιαφέρουσα πρόταση, αν και προσωπικά μου φάνηκε λίγο '
• Σεβίτσε μυλοκόπι. Καλό πιάτο, στα πρότυπα που θα βρείτε σε αρκετά πλέον εστιατότρια, η πόσοτητα πάντως ήταν πραγματικά πολύ μικρή.
• Τραχανάς καπνιστός. Πολύ άνευρο πιάτο. Ουσιαστικά ήταν τραχανάς με καπνιστή πάπρικα, μικρή πόσότητα μανιταριών που συνολικά χάνονταν και κρέμα τυρί την οποία ανακάτευες με τα υπόλοιπα στοιχεία. Χωράει μεγάλη βελτίωση.
• Φιλέτο ψαριού σωτέ. Χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον. Το φιλέτο ήταν κάπως '
Στα αρνητικά θα σημειώσω την έλλειψη ψωμιού (το οποίο χρεώνεται επιπλέον...), όπως και τα ψήγματα έπαρσης στις/στα αντιδράσεις/σχόλια του προσωπικού. Τιμή για τα παραπάνω, συν μια φιάλη Παρπαρούσης, στα 91€. Δεν θα επιδιώξω να επιστρέψω σύντομα, ιδίως μετά τα γελοία περιστατικά undercover σχολίων από μεριάς των ιδιοκτητών.
Δοκιμάστηκαν οι 2/3 αλμυρές (Special, Margherita) και η γλυκιά, χωρίς την υπερβολή του φυστικοβούτυρου. Το ζυμάρι ωρίμανσης, υφή λαστιχωτή όπως πρέπει. Οι πίτσες ψήνονται σε μικρό θολωτό φούρνο υγραερίου. Τα toppings μια χαρά, χωρίς εξάρσεις. Κόστος 6€ ανά πίτσα, μέγεθος ~ ατομικής θα έλεγα.
Πολλά υποσχόμενο μαγαζί, σωστή προσέγγιση σε αυτό που πουλούν, επαγγελματική και ευγενική συμπεριφορά. Ακόμα βρίσκει τα πατήματα του γενικά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό, κλάσεις πάνω από τα στάνταρ της περιοχής.
• Σαλάτα κινόα - δροσερή, μια χαρά για ξεκίνημα
• Πατάτα οφτή με τσίρο και ταραμά - ενδιαφέρουσα ιδέα, κάπως μπερδεμένες οι γεύσεις
• Σεβίτσε λαβράκι - γευστικότατο και πανέμορφο πιάτο
• Νιόκι με καραβιδόψιχα - τα νιόκι στα πρότυπα του διπλανού μαγαζιού, η καραβιδόψιχα κάπως αλμυρή, το πάντρεμα των γεύσεων με ερωτηματικό
• Ρύζι μπασμάτι με γαρίδες και guanciale - πολύ ωραίο πιάτο
• Μάγουλα μυλοκόπι (αν θυμάμαι σωστά) - αδιάφορο πιάτο
Τα παραπάνω συν 2 ούζα, 3 ποτήρια κρασί και κάτι σόδες, νερά κ.
• Τριλογία αλοιφών (καπνιστή φέτα, πικάντικο τζατζίκι, μελιτζανοσαλάτα). Το πιο ενδιαφέρον πιάτο.
• Ντολμαδάκια. 7 κομμάτια από ντολμαδάκια που σε μέγεθος, τα 2 κομμάτια αντιστοιχούσαν σε 1 κανονικό.
• Σαλάτα με διάφορα λαχανικά, σύκο, κάποιο τυρί που μου διαφεύγει και μαρμελάδα η οποία καπέλωνε τα πάντα.
• Νιόκι ραγού. Το ραγού οκ, τα νιόκι θύμισαν σε ύποπτο βαθμό τα κατεψυγμένα νιόκι που κάποιος μπορεί να βρει σε μεγάλα supermarket.
• Κοτόπουλο ταλιάτα. Το ταλιάτα απλά για εντυπωσιασμό θαρρώ, το κόψιμο ήταν απλά σε μεγάλες λωρίδες. Επίσης, το πιάτο επιστράφηκε γιατί παρατηρήθηκαν κάποια ελαφρώς ροζ σημεία στο εσωτερικό, τα οποία ήταν οι σύνδεσμοι σύμφωνα με την μετρ/Chef de partie (;) του μαγαζιού. Μας ετοίμασαν δεύτερο κομμάτι, το οποίο ήταν μια χαρά και αρκετά ζουμερό.
• Rib-eye με πουρέ καρότου. Το κρέας ψημένο όπως ζητήθηκε και αρκετά γευστικό. Το κόστος των 20€ δεν δικαιολογούσε το μέγεθος πάντως. Ο πουρές απλά οκ, χωρίς εξάρσεις.
Τα παραπάνω συν 2 μισόλιτρα λευκό κρασί, 1 σόδα, 1 αναψυκτικό, 100€. Δυστυχώς δεν έπεισε το μαγαζί και δύσκολα θα το προτιμήσουμε εκ νέου. Υπάρχει σαφώς δυνατότητα να γίνουν καλά πράγματα, αρκεί να αφήσουν στην άκρη τους νεωτερισμούς και τις φανφάρες.
1. Ebi rolls. Ασφαλής επιλογή για sushi. Γευστικό, αλλά ήθελε λίγο παραπάνω προσοχή στο τύλιγμα, γιατί τα μισά κομμάτια είχαν ανοίξει στην βάση με αποτέλεσμα να διαλύεται όταν το παίρνεις.
2. Εl classico ceviche. Πολύ ωραίο, ισορροπία στη γεύση. Το λαβράκι πολύ καλό, αν και πέτυχα λέπι σε κομμάτι, το οποίο παραβλέπεται.
3. Taquitos με καλαμάρι. Ενδιαφέρουσα επιλογή. Αν δεν χαλάει κάποιον το uber-τηγανητό του ζητήματος, μια χαρά. Η σως ταίριαζε μια χαρά στο σύνολο.
4. Pulpo. Για εμένα το highlight. Το χταπόδι άρτιο ταίριαζε απόλυτα με την teriyaki με το τσίλι. Έπαιρνα άνετα και ενα στο χέρι φεύγοντας.
Δοκιμάστηκαν και 2 cocktail (Mandeska, Poco Loco) τα οποία είχαν ενδιαφέρον, αλλά δεν εντυπωσίασαν.
Τιμολογιακά τα άνωθεν 66€. Σέρβις υποδειγματικό και ευγενικό. Ενδιαφέρουσα η συνομιλία με τα παιδιά για το concept του μαγαζιού και για μελλοντικές ιδέες τους. Προτείνεται αν δεν ξενίζει σε κάποιον το menu, μιας και δύσκολα θα βρει κάπου αντίστοιχες γεύσεις.
Παρέα 4 ατόμων, δοκιμάστηκαν τα ακόλουθα:
• Ποικιλία βραστών λαχανικών εποχής - δεν δοκίμασα, μου είπαν ότι ήταν καλά.
• Τηγανητές πατάτες - μεγάλη ποσότητα, χεράτες και γευστικές.
• Πάπρικα αλοιφή - πολύ καλή, συνόδευσε εξαιρετικά το κρέας.
• Ταλαγάνι - τυπικό, μια χαρά.
• Πανσέτες - λεπτοκομμένες και ψημένες μαεστρικά.
• Μπιφτέκι μοσχαρίσιο - ψημένο πολύ σωστά, γευστικό ίσως φανεί αλμυρό σε κάποιους.
• T-bone - μερίδα 1kg, ψημένο medium, πολυ γευστικό, οι γαρνιτούρες (ρύζι και μακαρονοσαλάτα κάπως άστοχες), οι δύο σως που συνόδευαν στα dips (μια BBQ και μια καυτερή μάλλον με πιπεριά φλωρίνης) πολύ καλές.
• Κρασί χύμα - μια χαρά.
Κόστος περί τα 120€ (40€/άτομο). Στο τέλος κεράστηκε και γλυκό (παγωτό, μια μορφή αποδομημένου μιλφέιγ και σοκολατόπιτα) πολύ ωραίο στο σύνολό του.
Συνολική εικόνα πολύ καλή. Αν και το περιβάλλον ειναι αρκετά θορυβώδες όπως ανέφεραν και προηγούμενοι, το φαγητό ανταμείβει σίγουρα. Value for money ικανοποιητικό. Αξίζει μια επίσκεψη.
Δοκιμάστηκαν τα εξής:
• Σαλάτα χόρτα εποχής (καλά)
• Σαλάτα με βραστά λαχανικά (πολύ καλή και με ποικιλία)
• Τυροκαυτερή δική τους (πολύ καλή)
• Μανιτάρια με γέμιση τυριών (πολύ καλά)
• Ρολά μελιτζάνας (καλά)
• Κοντοσούβλι κοτόπουλο (καλό)
• Κοντοσούβλι πρόβειο (πολύ καλό και ζουμερό)
• Κόκκορας κρασάτος με χυλοπίτες (πολύ καλό)
• Πατάτες ογκρατέν (γευστικό αλλά αρκετά βαρύ)
Τα ανωτέρω με 1 λίτρο κρασί συν κάποια αναψυκτικά, ψωμί κ.
Επίσης στα θετικά, η "
Έτσι, μετά απο συζήτηση επιλέξαμε το διπλανό μαγαζί, με την λογική του "
Ξεκινώντας να περιεργαζόμαστε τον κατάλογο, είδαμε οτι στο οπισθόφυλλο και με πρόχειρο τρόπο (συνδετήρας) είχε αναρτηθεί ανακοίνωση του καταστήματος που τόνιζε πως "
Αναγνωρίζοντας την κενότητα των ισχυρισμών αυτών (όλος ο κατάλογος μπορούσε να ετοιμαστεί κανονικά, αλλά μεζέδες οχι) και ξεπερνώντας την ξενέρα όλης της παρέας, αποφασίσαμε να πάρουμε ορισμένα πιάτα, μιας και είχαμε καθίσει. Επιλέχθηκαν τα κάτωθι:
• Σαλάτα "
• Ταραμοσαλάτα - κακή, δεν είχε την παραμικρή υπόνοια γεύσης ταραμά, περισσότερο σε humus έφερνε
• Σκορδαλιά - πολύ καλή
• Γαύρος τηγανητός - καλός
• Σαρδέλα στα κάρβουνα - καλή
• Μύδια σαγανάκι - μέτρια έως κακά
Ειδικά όσον αφορά τα μύδια σαγανάκι, η αρχική σκέψη ήταν να παραγγείλουμε μύδια αχνιστά, τα οποία όμως είχαν τελειώσει και αντ' αυτού μας προτάθηκε ή μύδια σαγανάκι ή μυδοπίλαφο. Μετά την δοκιμή του πιάτου, επικράτησε η σκέψη ότι μάλλον τα μύδια ήταν κατεψυγμένα, κάτι το οποίο δεν αναφερόταν βέβαια στον κατάλογο.
Τιμολογιακά τώρα, τα παραπάνω συν 4 τσίπουρα, 1 μπύρα και 2 μπουκάλια νερό, 65€, ποσό το οποίο φαντάζει υψηλό συναρτήσει της παρεχόμενης ποιότητας.
Συνοπτικά, δεν θα πρότεινα σε κανέναν το συγκεκριμένο μαγαζί, και λόγω της ποιότητας αλλά και λόγω της προσέγγισης του όσον αφορά τα συνοδευτικά του τσίπουρου.
Ο χώρος εξαιρετικός τόσο μέσα όσο και έξω. Αν και η βραδιά ήταν ζεστή, ο συνδυασμός του κλιματισμού με τα δέντρα της Σοφούλη έδρασαν καταπραϋντικά.
Στα του φαγητού δοκιμάστηκαν τα κάτωθι:
• Σαλάτα μεσκλάν με παστράμι, ανθότυρο, κρουτόν κ.
• Cheese cake με Chevre, παξιμάδια χαρουπιού, πατζάρια και κρέμα πορτοκαλιού - καλό
• Κροκέτες παλαιωμένης γραβιέρας - πολύ καλό
• Μπιφτεκάκια με καπνιστή μελιτζάνα - αδιάφορο (το μοναδικό από όσα δοκιμάστηκαν)
• Χοιρινό κότσι - πολύ δυνατό
• Μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα - επίσης πολύ δυνατό
• Ριζότο μανιταριών με τρούφα - πολύ καλό
Η γενική γευστική εικόνα ήταν πολύ καλή ως εξαιρετική. Τα μοσχαρίσια μάγουλα ήταν κατά γενική ομολογία το highlight της βραδυάς ενώ αντιθέτως τα μπιφτεκάκια ήταν άχρωμα. Αυτό ήταν και το μοναδικό μείον, καθώς τα υπόλοιπα πιάτα κινήθηκαν σε υψηλά στάνταρ ποιότητας. Στα μεγάλα συν, οι δυο πιατέλες γλυκό που προσφέρθηκαν στο τέλος, παρά το γεγονός ότι σε περίοπτη θέση υπήρχε κατάλογος με τα επιδόρπια ημέρας. Με 2 φιάλες λευκό κρασί και λοιπά ποτά, ο λογαριασμός ανήλθε στα 112€, κάτι που μας έκανε εντύπωση για αυτό που παρέχεται. Αναμφίβολα στα διαμάντια της πόλης.
Γενικώς, είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από το μαγαζί. Αρχικά η κάρτα ήταν αρκετά μικρή (προσωπικά θεωρώ αξιοσημείωτη την έλλειψη carbonara από το μενού, όπως και το ότι υπήρχε 1 ριζότο, το οποίο και δεν ήταν διαθέσιμο κατά την επίσκεψη). Επιπλέον, το πληρωτέο προϋποθέτει μια πιο συναρπαστική γευστική εμπειρία. Επιφυλλάσομαι για τις πίτσες, οι οποίες φαίνονται ενδιαφέρουσες και θα δοκιμαστούν στην επόμενη επίσκεψη.
Το προσωπικό ευγενέστατο, επαγγελματικό και με πολύ καλή γνώση του μενού, μας καθοδήγησαν στο να επιλέξουμε την κατάλληλη για τα γούστα μας κοπή.
Στα του μενού τωρα, δοκιμάστηκαν τα εξής:
• Το μενού άρχισε με ψωμάκι και μια κρέμα γιαουρτιού με πίκλα και φρυγανισμένα κρεμμύδια. Ίσως το καλύτερο καλωσόρισμα που έχω δοκιμάσει.
• Camembert με μαρμελάδα (δεν θυμάμαι το φρούτο). Αν και το συγκεκριμένο τυρί δεν είναι ιδιαίτερα του γούστου μου, ήταν γευστικά σε αρμονία με την συνοδευτική μαρμελάδα, ενώ το σερβίρισμά του σε καυτή πέτρα εξασφάλιζε την κατάλληλη υφή του εσωτερικού του τυριού.
• Πράσινη σαλάτα με αχλάδι, παστινάκι, macadamia nuts, παστέλι. Ενδιαφέρουσα σαλάτα με σωστή ισορροπία των υλικών.
• Gnocchi με μοσχαρίσια μάγουλα και κρέμα φασκόμηλου. Εξαιρετικό πιάτο. Αν και τα gnocchi θυμίζουν περισσότερο κροκέτες πατάτας, το γευστικό σύνολο ειναι άρτιο. Τα μάγουλα κυριολεκτικά λιώνουν στο άγγιγμα του πιρουνιού, ενώ η κρέμα συνδέει και συμπληρώνει τις γεύσεις των συστατικών.
• Flapsteak & Picanha (400 gr έκαστο). Τα highlights του menu και στις 2 επισκέψεις. Το κρέας κόβεται επιτόπου στο τραπέζι, ενώ συνοδεύεται από πλάκα μαντεμιού με επάλειψη βουτύρου και δενδρολίβανου, στην οποία ο πελάτης μπορεί να "
• Οι κοπές μπορούν να συνοδευτούν με στακοβούτυρο τρούφας και πατάτες με παρμεζάνα, κατόπιν επιπλέον χρέωσης. Και οι 2 καλές επιλογές όπως αποδείχθηκε, αν και όχι τόσο αναγκαίες καθώς το βούτυρο που συνοδεύει την πλάκα μαντεμιού είναι αρκετό για να δώσει γεύση.
• Και στις 2 επισκέψεις επιλέχθηκε ροζέ κρασί σε φιάλη, το οποίο συνόδευε πολύ καλά το γεύμα.
• Στο τέλος κεράστηκε χωνευτικό limoncello.
Τιμολογιακά, με σαλάτα, 1 ορεκτικό, 1 κυρίως, 2 κοπές και 1 φιάλη κρασί, ο λογαριασμός περί τα 30€/άτομο. Βάσει της παρεχόμενης ποιότητας, θεωρήθηκε αρκετά καλό value for money.
Συνολικά, η εμπειρία ήταν εξαιρετική από την αρχή ως το τέλος. Αν και προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια αστοχία, άξια αναφοράς. Η ποιότητα της πρώτης ύλης και της εκτέλεσης ειναι σε υψηλό επίπεδο, το προσωπικό καταρτισμένο και αποτελεσματικό, χωρίς όμως να είναι απόμακρο. Αν αναλογιστούμε τον λόγο κόστους-ωφέλους, άνετα στο top-5 της πόλης. Θα επισκέπτομαι συστηματικά για να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα.
Χώρος τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά πολύ προσεγμένος. Θαμώνες κατά πλειοψηφία ντόπιοι, ηλικιακού εύρους 30-40, με κάποιους μεγαλύτερους. Προσωπικό ευγενέστατο τόσο κατά την άφιξη/τακτοποίηση (σε ώρα αιχμής) όσο και κατά το service.
Στα του φαγητού. Πλούσιος κατάλογος με αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές, σε κυρίως αλλά και σε snacks. Λόγω επίσκεψης μετά τις 20.
Τιμολογιακά το μαγαζί είναι τσιμπημένο για standard Ελλάδας αλλά νομίζω πως αποζημιώνει με την εμπειρία. Θα δοκίμαζα ευχάριστα και άλλα από τα πιάτα του καταλόγου.
Υ.
Όλα τα πιάτα ήταν άνω του μετρίου, χωρίς όμως κανένα να ενθουσιάσει. Η σπαλομπριζόλα ήταν άνω του medium που ζητήθηκε, αλλά γευστική. Το ορεκτικό με τα μανιτάρια ήταν ενδιαφέρον, αλλά το απάκι κοτόπουλο απόν. Οι ταλιατέλες απλώς οκ, χωρίς εξάρσεις. Η σαλάτα ήταν κατά κοινή ομολογία το πιο άρτιο πιάτο, με πολύ καλή ισορροπία.
Τιμή 49€ για 2 άτομα με τα παραπάνω και 2 μπύρες, χωρίς γλυκό και χωρίς απόδειξη. Ακριβό για αυτό που προσφέρει. Γενικά προτείνεται σε περίπτωση που βρίσκεστε στην περιοχή και ελλείψει άλλων επιλογών.
Κατα τις επισκέψεις δοκιμάστηκε ποικιλία πιάτων: σπετσοφάι (καλό), γίδα βραστή (πολύ καλή), μπριζόλα βουβαλίσια (πολύ καλή, αν και ήθελε λίγο παραπάνω αγάπη στο ψήσιμο-ιδανικά θέλει medium well θεώρησα), γαλοτύρι (πολύ καλο), σαλάτα χωριάτικη (τυπική), τυροκαυτερή (μέτρια), πατάτες τηγανητές (καλές). Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας δοκίμασαν μεταξύ άλλων το rib-eye (πολύ καλό, αν και δάγκωνε η τιμή) και παϊδάκια αρνίσια (καλά). Απο ποτά το χύμα λευκό κρασί τους είναι τίμιο. Ρωτήστε για την τοπική μπύρα απο μικρή ζυθοποιία του Βόλου, αξίζει. Γλυκό κεράστηκε και στις 3 επισκέψεις, παγωτό ξυλάκι και φρούτο. Κόστος 15-20€ κατ' άτομο. Απόδειξη και πληρωμή με POS κανονικά.
Overall εικόνα θετικότατη. Μαγαζί λαϊκό, σέρβις ευγενικό, γεύσεις καλές, θέα μαγική, τιμές λογικές. Συστήνεται.
Χώρος πανέμορφος τόσο μέσα όσο και έξω σε μια ήσυχη γωνιά της παλιάς πόλης της Κέρκυρας, κοντά στο φημισμένο Βενετσιάνικο Πηγάδι.
Σέρβις υπερ-ευγενικό από τους ιδιοκτήτες. Υγειονομικά πρωτόκολλα τηρήθηκαν στο ακέραιο.
Στα του φαγητού. Δοκιμάσαμε τα εξής:
• Saltimbocca ala romana
• Saltimbocca με κοτόπουλο
• Ραβιόλι με σπανάκι και μανούρι
• Linguine με μελάνι σουπιάς και χτένια
• Ψητά λαχανικά με μανούρι
• Σαλάτα ρόκα, σπανάκι, mozzarella, prosciutto
• Κρέπα με σοκολάτα
• Panna cotta με espresso και λικέρ Kahlúa
Τα πρώτα πιάτα μας έβαλαν δυνατά στο παιχνίδι, με συνοδεία από φρέσκο ψωμί σαν καλοσώρισμα. Στα κυρίως και τα δύο πιάτα saltimbocca εξαιρετικά εκτελεσμένα. Τα ραβιόλι πολύ καλά, αν και συνηθισμένα σαν πιάτο. Τα linguine επίσης πολύ καλά, με ισορροπία. Στα επιδόρπια, η panna cotta έκλεψε την παράσταση (προσωπικά ούτως ή άλλως δεν είμαι fan της κρέπας χωρίς να είναι κακή) και εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα κυριολεκτικά. Συνοδεύσαμε το δείπνο με Château Julia Chardonnay. Κόστος 100€ με απόδειξη κανονικά.
Overall εικόνα πολύ θετική. Το συστήνω και ελπίζω να έχω ξανά τη δυνατότητα να το επισκεφτώ.