Εικόνες (77)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σαλάχι τηγανιτό (πλήρως άγευστο)
Γαριδομακαρονάδα (πλήρης απογοήτευση)
Καλωσόρισμα φάβα και μάλλον ροζ σκορδαλιά (οκ)
Prisunic νοσταλγία φεύγοντας από το Βασιλικό
Καπνιστή μπριζόλα (αν θυμάμαι καλά, με δική του σως. Πολύ καλό κρέας αλλά λίγο στεγνό λόγω του καπνίσματος ίσως)
Sliders μουστάρδα κέτσαπ πίκλα αν θυμάμαι (6 μικρά μπέργκερ μέσα σε φοκάτσα, αξιόλογα αλλά ήθελε κατιτίς παραπάνω για να τα αναδείξει)
Ribs με bbq σως δική τους (έλιωναν στο στόμα)
Κολοκυθάκι σχάρας με πολύ πετυχημένη σως λεμονιού
Χωριάτικη με twist (ταιριαστή πίκλα αγγουράκι)
Χασάπικο λουκάνικο (πάρα πολύ νόστιμο)
Μπαρμπούνια τηγανιτά (μια χαρά)
Χταπόδι ξυδάτο μαλακό αλλά κάπως γλυκόξινο (δε μας άρεσε)
Χωριάτικη (οκ -no objections)
Τζατζίκι (σκορδάτο δυνατό)
Κατσικάκι γάστρας με φλωμάρι (πάρα πάρα πολύ νόστιμο)
Αμπελοφάσουλα (τραγανά και πολύ νόστιμα)
Ροφός στα κάρβουνα 400-500γρ (τέλειος)
Μύδια σαγανάκι κοκκινιστά (πολύ νόστιμα)
Γαύρος μαρινάτος μεζές με πολύ νόστιμο μαύρο ταραμά
Χταπόδι ψητό με φάβα (πολύ καλό με γενναία ποσότητα φάβας)
Ντάκος με καλαθάκι, μαριναρισμένο κολοκυθάκι και παξιμάδι με γλυκάνισο (πολύ καλός)
Φούσκες (εξαιρετικές χωρίς τη συνήθη πικρίλα)
Λάχανο καρότο (μια χαρά) και στο βάθος τζατζίκι (φουλ μπρουταλ)
Πατάτες (χεράτες όπως πρέπει)
Κεμπάπ προβατίνας και κεμπάπ χοιρινό (καταπληκτικά)
Ξκιναω απο τα πολυ θετικα. Τα yakitori ηταν ολα εξαιρετικα (αν κ μικρουτσικα).
Στα οχι τοσο θετικα τα δυο ραμεν. Οι ζωμοι ηταν καπως φλατ και αδυναμοι.
Σιγουρα θα επιδιωξω να ξαναπαω.
Τιμες οπως προαναφερθηκε τσιμπημενες αλλα ανεμενομενο τοσο λογω ελλειψης ανταγωνισμου οσο κ λογω της εποχης που ολες οι πρωτες υλες εχουν εκτοξευθει.
Το κοντοσουβλι κοτοπουλο αρεσε πιο πολυ απο ολα.
Το χοιρινο νοστιμο αλλα εχουμε φαει κ καλυτερα.
Ο γυρος ισως χρειαζεται μια δευτερη δοκιμη καθως την ωρα που πηγαμε δεν ηταν στα καλυτερα του κ φαινοταν.
Πολυ ευγενικοι οι εργαζομενοι.
Αξιζει κ θα ξαναδοκιμαζα.
Καλαμαρι τηγανιτο αξιοπρεπες, ντακος με αναλατη μυζηθρα κακός, σπαγγετι ταχα καρμποναρα απαραδεκτο (παραβρασμενη παστα, ζεσταμενη κρ.
Θα σταθω ομως στο πιο αστειο σερβις που εχω συναντησει ποτε.
Ενδεικτικα ζητησα λιγο τριμμενο τυρι απο δυο σερβιτορους που με αγνοησαν επιδεικτικά.
Ξαναζητησα απο τον πρωτο σερβιτορο κ γυρισε δυο φορες φευγοντας κ με στραβοκοιτουσε. Μου ηρθε να γελασω :)
Το αναφερω ως αστειο γιατι δε μου εχει ξανατυχει να με στραβοκοιταζουν τοσο επιδεικτικα. Σαν παιδακι εκανε.
Δεν το προτεινω ουτε για το φαγητο, ουτε για τις τιμες, ουτε κυριως για το τραγικο σερβις. Ισως μονο για την τοποθεσια που ειναι πολυ ωραια μπροστα στη θαλασσα.
Οντως χειροποιητος κ πολυ proper γυρος,
Μπιφτεκι σφιχτο , πλακε, ψιλοτύπου βουτυρου που ειμαι φαν, κ ηταν αξιοπρεπες.
Παντσετες μια χαρα.
Γενικα το προτεινω ανετα για το φαγητο αλλα το μερος μνιεχ.
Εχουμε καθισει μια φορα στο εξωτερικο τραπεζακι με παιδια ειχαμε παρει το παστραμι, την ταλιατα προβατινα, την παντσετα , διαφορα sides και cocktails.
Στα του φαγητου δε θυμαμαι πολλα πραγματα γιατι περασε καιρος αλλα θυμαμαι οτι εφτιαχναν διαφορα μεζεδακια οι ιδιοι τους τα οποια ηταν αξιολογα. Δλδ εχω ευχαριστη αναμνηση.
Το μαγαζι το εχουν δυο αδερφια που γυρισαν απο Θεσσαλονικη στο χωριο και το κρατανε ολοκληρο το χρονο.
Θα ξεκινήσω με τα θετικά.
Επισκευθήκαμε τις "
Αυτά που πήραμε εμείς και φαίνονται στις φωτογραφίες μας εξέπληξαν πολύ ευχάριστα και σίγουρα θα υπάρξουν επαναλληπτικές στο μέλλον. Πολύ μεγάλο συν η ποιότητα στις πρώτες ύλες του και η τεχνική του. Επίσης η ευγενική και εξυπηρετική κοπέλα στο σέρβις. Μικροαστοχία το οτι η καπνιστή μπριζόλα ήταν κάπως στεγνή αλλα κατά τα άλλα πολύ ευγευστη. Όπως και τα sliders ήθελαν λίγο πιο πολλά ζουμιά (σως, λαχανικα ή κάτι τέτοιο). Λόγω μικρού μεγέθους στεγνώνουν μέσα στη χειροποίητη φοκάτσα τους. Λεπτομέρειες όμως. Αξίζει σίγουρα στήριξης, ειδικά στο νομό Πέλλας που σπανίζουν οι πρωτότυπες ιδέες. Οι τιμές πολύ καλές για το είδος. Το προτείνω με 1000.
Ακολουθεί φωτορομαντσο.
Η ταβερνα σαν ταβερνα παιζει να εχει να αναβαθμιστει σαν χωρος απο τη δεκαετια του 70. Καθεται ομως πανω στις δαφνες της μαλλον.
Την τρεχουν παλαιοι παραδοσιακοι ταβερνιαρηδες. Εις εκ των οποιων διετελεσε κ χασαπης στο παρελθον.
Τιμες πολυ καλες (δυστυχως δε θυμαμαι ακριβως) νομιζω μια λαχανο καροτο ενα τζατζικι μια πατατες κ μια μιξ κεμπαπ προβατινα και κεμπαπ χοιρινο και μια μπυρα να δωσαμε γυρω στα 20-25 ευρω. Μεριδες μεγαλες. Τα παραπανω δυο ατομα δεν τα καταφεραμε ολα.
Αξιζει με τα 1000 κ την προτεινω ανεπιφυλακτα. Θα ξαναπαω σιγουρα.
Για το χώρο θα συμφωνήσω ότι είναι άνετος και καλόγουστος και η ατμόσφαιρα πολύ χαλαρή τουλάχιστον το καλοκαιρινό απόγευμα που πήγαμε εμείς.
Σίγουρα ευχαριστηθήκαμε και το φαγητό και το μέρος που είναι σαν καταφύγιο μέσα σε δάσος. Σίγουρα δεν ευχαριστηθήκαμε τόσο τη διαδρομή. Έχει κάποια μανούρα να φτάσεις. Όχι κάτι εξτριμ αλλά έχει.
Την επιχείρηση που προσφέρει και διαμονή σε ξενώνα έχει μια οικογένεια από τη Νάουσα των οποίων η μητέρα που μαγειρεύει είναι Ρουμάνα.
Αν τριγυρίζει κανείς σε εκείνα τα μέρη σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη καθώς θα φάει καλά (σε ορισμένες περιπτώσεις και πρωτότυπα) και οικονομικά μέσα στη φύση. Καλό είναι να πέσει κάποιο τηλέφωνο πριν πάει κάποιος για να τύχει καλής περιποίησης. Ξαναπάω άνετα.
ο γύρος του είναι τζάμπιο λιγκ.
κατά τα άλλα απο συμπεριφορά είναι ανάλογα με τα κέφια.
μπορει να μην προσφερει πολλα ομως αξιζει με τα 1000.
α!
οταν πηγαμε ειχε λιγα πραγματα που ολα ηταν μετρια και ακριβα.
μπακαλιαροκεφτεδες ανοστοι,
καταπληκτικη εξυπηρετηση.
εμενα οι τιμες για ταβερνα που προσφερει σπεσιαλιτε μου φανηκαν πολυ καλες.
ατμοσφαιρα ομορφη με πολυ ευχαριστη αυλη και μεγαλη κληματαρια.
φαγητο μετριο στο συνολο του.
Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη ταβέρνα του νησιού. Η ίδια η chef έχει γνώσεις μαγειρικής καθώς το έχει σπουδάσει και έχει εργαστεί σε κουζίνες απαιτητικές. Μας είπε οτι έχει εργαστεί στη hytra στην Αθήνα καθώς και σε άλλα δυνατά εστιατόρια που δε θυμάμαι. Είναι αλανάκι από τα λίγα.
Η ταβέρνα βρίσκεται σε ένα καταπληκτικό μέρος με τρομερή θέα μόνη της πάνω σε έναν κόλπο όπου βρίσκεται και η παραλία Γομάτι. Ο δρόμος είναι λίγο τράβηγμα και τα τελευταία 1-2 χιλιόμετρα είναι χωματόδρομος. Κατά τη γνώμη μου όμως αξίζει και με το παραπάνω.
Στα του φαγητού που είναι και η ουσία. Σε αρκετά πιάτα της βλέπεις την τεχνική της όπως στον ντάκο με καλαθάκι και μαριναρισμένο κολοκυθάκι που ήταν πάρα πολύ καλός (τιμή 5 γιουροζ αν θυμάμαι καλά). Τα ζυμαρικά της (φλωμάρια, αυτούδια) είναι δικά τους χειροποίητα και από οτι μας ενημέρωσε τα φτιάχνει η μάνα της. Ήταν μακράν τα καλύτερα που φάγαμε στο νησί.
Εδώ να πω οτι στην ταβέρνα αυτήν φάγαμε 2 φόρες. Την πρώτη πήγαμε Κυριακή όπου γινόταν ένας κακός χαμός και η ίδια μας απολογήθηκε γι'
Τη δεύτερη φορά που πήγαμε κάναμε και την υπερβολή μας. Ντακος στανταρακι, μυδια αχνιστα πολυ ωραια και αστακομακαροναδα 65 γιουροζ το κιλο. Ηταν πολυ καλη πραγματικα αν και μαγειρευτηκε απο το μαστορα (οχι απο την ιδια) που εχει στην κουζινα για καποια πιατα ο οποιος ηταν για πολλα χρονια μαγειρας στο Αη Στρατη.
Οι τιμες ειναι πολυ καλες εως χαμηλες. Το σερβις δεν ειναι επαγγλματικο (πιο οικογενειακο το λες-χωρις αυστηρη οργανωση) αν και οταν πηγαμε ηταν η ταβερνα στα ανοιγματα, παντως ειναι πολυ εξυπηρετικοι και ευγενικοι. Το μερος καταπληκτικο και το φαι αντιστοιχο.
θα επανελθω με φωτοζ
γενικα δεν παει το μυαλο σου οτι εχει και φαγητο, παρ'
δοκιμαστηκαν το club box με φιλετο κοτοπουλο,
επισης δοκιμαστηκε burger mamma mia παλι με τις ιδιες πατατες.
γενικα ευχαριστη εκπληξη σε μια πολη σαν την Εδεσσα που οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες και τις βαριεσαι ευκολα.
νομιζω οτι κουζινα εχει απο το απογευματακι και μετα και αν ζητησεις τα δινει και σε πακετο αλλα δεν κανει delivery.
Ειναι αξιολογη προσπαθεια και θα ξανατιμηθει.
καταπληκτικο σνιτσελ(προσωπικα δεν εχω φαει καλυτερο και παντα το αποφευγω στις ταβερνες γιατι μου φαινεται κακη επιλογη) και μπιφτεκι με αυγο τηγανιτο και παρμεζανα(μπεργκερ το λεει αλλα δεν ειναι με ψωμακι).
εχω την εντυπωση πως λεγεται πλατανος η ταβερνα(με επιφυλαξη).
τιμες παλιοτερα αρκετα χαμηλες, πλεον νορμαλ.
παντα με προκαλει για παρακαμψη..
τιμες αρκετα υψηλες για πατσα και για οτι εχω συνηθισει στην εδεσσα που εχει τον καλυτερο πατσα του κοσμου.
διακοσμηση ωραια, industrial cozy σκηνικο και εξυπηρετικο σερβις με ορεξη.
το μπερδεμα: υπαρχουν πλεον 2-3 μπεργκεραδικα στη θεσσαλονικη και υπαρχει μια δυνατοτητα συγκρισης.
τα μπεργκερ ερχονται ασυνοδευτα ειναι μετριου μεγεθους και δε χορταινεις με ενα αν πεινας.
ισως λογω περιοχης τα εξοδα να ειναι αυξημενα και εκει να οφειλονται οι τιμες.
επισης απο τα τρια ειναι το πιο junk καθως ψηνουν σε μεταλικη πλακα και παρ'
παρ'
αξιζει σιγουρα τη δοκιμη αλλα η συχνη επαναλληψη ειναι αδυνατη λογω τιμων αλλα και τροπου ψησιματος.
παρεα 6 ατομων πηραμε:
2 πατατες χειροποιητες πολυ καλες
2 μυδια τηγανιτα πολυ καλα
1 χταποδι τρομερο (8,
1 χωριατικη μια χαρα(θελει προσπαθεια τετοια εποχη να μην ειναι καλη)
1 τονολακερδα καπνιστη δικη τους πολυ καλη (λιγο παραπανω ξαλμυρισμενη απο οσο επρεπε)
1 κολοκυθακια τηγανιτα με τζατζικι απλως καλα
1 κουτσομουρες εξαιρετικες
1 μεγαλουτσικο φρεσκο μπακαλιαρο πολυ καλο
2 φετες μαγιατικο (38 ευρω το κιλο) λιγο πιο θαλασσιλα θα θελαμε - σαν μπριζολα ηταν - παρ'
1 καλαμαρακια εξαιρετικα
1 τυροκαυτερη με κομματια τυρι πολυ καλη
1 τσιπουρο (ανευ) ηδωνικο
1 μπυρα
4-5 νερα 2 αναψυκτικα
107 γιουρο νοτ μπαντ
παραμενει πολυ καλη επιλογη
τα παιδια στο σερβις πολυ ευγενικα
η τοποθεσια απο τις καλυτερες
για οσους θελουν να το συνδυασουν με μπανιο η θαλασσα μπροστα μετρια.
δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχαμε φαει αλλα φυγαμε πολυ ευχαριστημενοι.
ειναι λιγο τραβηγμα να πας αλλα οποτε υπαρχει διαθεση για ψαροεξορμηση ειναι πλεον πρωτη επιλογη.
την προτεινω ανπιφυλακτα.
πριν κανα διμηνο ειπα να δωσω την τελευταια ευκαιρια και εκανα κωλοτουμπα τρελη.
τα της ωρας του δε λενε πολλα -χωρις να ειναι ασχημα.
προτεινω το γυρο με τα 1000.
ΕΠΙΚΟ.
λεπτομέρεια,
η κοπέλα στο σέρβις πρόσχαρη και εξυπηρετική και μας ενημέρωσε οτι το Σάββατο στις 30/11 κάνουν event αποχαιρετίσματος του φθηνοπώρου και καλωσορίσματος του χειμώνα με ανανεωμένο χειμωνιάτικο μενού.
αξίζει και το προτείνω.
το συνιστώ και προφανώς θα ξαναπάω.
πήγαμε σαν χαζοτουρίστες στην ταβέρνα που ήταν πιο κοντά στη θάλασσα.
πατάτες τηγανιτές στο χέρι χειρότερες και απο το πιο τελειωμένο γυράδικο απο τα άθλια λάδια-δεν μασιώντουσαν,
επίσης απο αλλα τραπέζια που είδα έπαιζαν και κατεψυγμένες πίτσες,
Απο τιμές ελάχιστα τσιμπημένες αλλά ούτως η άλλως κ ευτυχώς κάναμε μικρή παραγγελία.
ακριβώς δίπλα λειτουργεί και σαν καφέ που σερβίρει και καφέ εξπρέσσο όπως μας είπαν.
ας όψεται το φαράγγι που δεν μπορούσαμε να κουνήσουμε τα πόδια μας.
καθίσαμε για χαλαρό τσίμπημα καιφάγαμε κολοκυθοανθούς γεμιστούς με ρύζι που ήταν καλοί αλλα αρκετά λαδεροί.
κρέας δεν πήραμε παρ'
σέρβις μια χαρά τιμές αρκετά καλές από ότι θυμάμαι.
σταματήσαμε για τσίμπημα στην πανέμορφη αυλη του καφενείου.
στο καφενείο αυτο καθήσαμε τυχαία,
εχει συμπαθητικη αυλη σε μια ωραια τοποθεσια διπλα σχεδον στην Παλιοχωρα.
εχει κυριως παραδοσιακη κουζινα με πολλα προιοντα δικης τους παραγωγης.
στο δια ταυτα.
πηραμε κατσικι τσιγαριαστο που ηταν λουκουμακι.
γραβιερα δικης τους παραγωγης απο δικα τους ζωα.
καλιτσουνια (πιτακια τηγανιτα με χορταρικα κ τυρια) επισης χειροποιητα και πολυ νοστιμα αν κ λιγο βαρυ για ορεκτικο με τη ζεστη.
χωριατικη που μας την επεβαλε αντι για ντακο καθως ολα τα λαχανικα κ ο ανθοτυρος ηταν δικης τους παραγωγης και ηταν οντως πολυ νοστιμη κ αυτη.
πηραμε πατατες (στο χερι κομμενες τηγανισμενες σε ελαιολαδο κρητικο κ οχι σπορελαιο).
στο τελος κερασμενα φρουτα και παγωτο απο δικο τους κατσικισιο γαλα εκπληκτικο.
πρεπει να ειχε βγει γυρω στα 10-12 ευρω το ατομο(2 ατομα).
οι τιμες γενικα ηταν νορμαλ.
να πουλησουμε κανενα χρυσο δοντι.
ψωμι με πιστωτικη και ζυγαρια ακριβειας.
ως προς το σερβις ειναι λιγακι αργο.
υ.
μικρο,
το εχει ανοιξει μαλλον η κυρια που με εξυπηρετησε μαζι με μια κοπελα που παιζει να ηταν και κορη της.
κανει τα κλασσικα της ωρας.
μου ακουγεται λιγο σαν να γινεται κριτικη για συσκευασμενα κρουασαν απο περιπτερο.
p.
να ειμαι ειλικρινης το προτειναν ατομα απο την παρεα και εχοντας πριν διαβασει αποψεις απο εδω πηγα λιγακι αρνητικα προδιαθετημενος.
οσο για τα σχολια περι χιππηδων νομιζω οτι ειναι λιγακι εμπαθη.
το σερβις ηταν μια χαρα αν και ηταν γεματο το μαγαζι.
στα συν οτι ειχε ζωντανη ρεμπετικη μουσικη και μαλιστα πολυ καλογουστη και σωστη με πολυ ωραιες φωνες.
δεν ειναι η καλυτερη ψαροταβερνα που εχω παει αλλα θα ξαναπαω γιατι τιποτα δεν μου χαλασε τη διαθεση.
υ.
οτι ναναι.
η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλο το φαγητο του οντως.
το αρνητικο ηταν οι ποσοτητες.
μεσα το μαγαζι δεν ειναι ομορφο αλλα τωρα που φτιαχνει ο καιρος εξω ειναι μια χαρα.
σιγουρα αξιζει το μαγαζι.
για το προσωπικο εχεις αδικο.
κατα τα αλλα το ντερλι ειναι στο μεσο ορο.
οσο για το δικαβαλο και την τιμη του..
συνοπτικα για εμενα ειναι μια αξιοπρεπης λυση μεταμεσονυκτιας αναγκης.
φιλε το μπουριαν εγινε γνωστο και το αγαπησε ο κοσμος για ολα οσα εσυ κατηγορεις.
φαινεται οτι το ανοιξαν ακριβως γιατι αυτη εινα η φαση τους.
και δεν αλλοτριωθηκε απο την επιτυχια του.
υ.
υπεροχη η κυρια απο τη σιβηρια που μαγειρευει αγνα και σπιτικα!
περα απο το οτι φροντισε για την πεινα μας φροντισε και για τη διασκεδαση μας καθως μας εβαζε τραγουδια απο την πατριδα της και μας εξηγουσε τι ελεγαν(ενα ελεγε για το σαμοβαρι,
το φαγητο για οσους ειναι ποντιοι και εχουν φαει απο τις γιαγιαδες τους βαρενικα πιροσκι κλπ θα τους υπερικανοποιησει γιατι περαν των ιδιεταιρων γευσεων η γυναικα ειναι χρυσοχερα και τα μαγειρευει αυθεντικοτατα.
ο χωρος δεν ειναι ιδιεταιρος αλλα ειναι απλος και ευχαριστος.
οι τιμες ειναι παρα πολυ χαμηλες.
πανω κατω φαγαμε οσα και ο '
α!
τελος εχει φτιαξει και ενα μπλογκ το οποιο ακομα ειναι σε εμβρυακο σταδιο στο οποιο ομως μας ειπε πως στην πορεια θα βαζει και βιντεακια με τις συνταγες της(και φανταζομαι με σιβηριανες μουσικες επιτυχιες!)
το παραθετω: siviria.
:
πηρα φιλετο μοσχαρισιο και ηταν πολυ καλο και εκανε 12 ευρω.
γενικα μια αξιοπρεπεστατη οικογενειακη ταβερνα με πολυ καλες πρωτες υλες απλες συνταγες ομορφο περιβαλλον και καλες τιμες.
επειδη ειμαι απο την περιοχη εκεινη και επειδη ουδεμια προθεση να διαφημισω κατι εχω απλα λεω οτι σαν ντοπιος αλλιως εχω μαθει.
το μαγαζι πλεον ειναι καθαρα τουριστικο.
και ακριβως επειδη οργανωναμε εκδρομες για την ταβερνα του πλεον εμενα μου καθεται στραβα.
μετα ηρθε η επιδοτηση.
το φαι εγινε τουριστικο.
α!
μπορει καποιος που ερχεται απο καποια μεγαλη πολη να ευχαριστηθει στο διονυσσο ισως γιατι στις μεγαλες πολεις οι καλες ταβερνες να ειναι λιγες και ακριβες.
μονο για τουριστικα γκρουπ.
αλλα το εχω πει και θα το ξαναπω.
και οπως λεει ενας φιλος παρακατω για τυφλους και μονοφθαλμους εγω διαφωνω καθετα.
ε δεν γινεται ρε φιλε δεν γινεται εχω αγανακτησει.
θεμα χρονου ειναι να ζητανε και χρυσα δοντια στο ταμειο και εμεις να τα δινουμε.
ε λοιπον στο διλημμα σαβουροφαγια και μαυραγοριτικη ποιοτητα προτιμω σαβουροφαγια.
αλλο αισχροκερδεια και αλλο μαυρη αγορα.
επομενος στοχος ειναι να αντικατασταθουν οι σουβλες κρεατομαζας μς σουβλες φρεσκου σκυροδεματος.
κατι τετοια λεμε και και στο τελος και την τυροπιτα με πιστωτικη θα την αγοραζουμε.
απλα σε αυτην τη χωρα τα αυτονοητα πληρωνονται με αιμα.
το μονο που συμφερει στο μπλε ειναι να ανοιξεις πονηρα την πορτα να απλωσεις τα χερια σου να αρπαξεις καμια τουρτα και μην τον ειδατε.
δεν μπορει να κλεβουν μονο αυτοι.
μιλαμε μια μια απο τις πιο ευθειες και προσβλητικες αισχροκερδειες της πολης.
προτεινω μαυρισμα του μπλε μεχρι κλεισιματος.
προς ταβερνοαλανι
αν σε βγαλει ποτε ο δρομος στα μερη μας στειλε mail να σε κατατοπισω(οσο μπορεις βεβαια να με εμπιστευτεις :)
οσο για την ιστορια ξερω περιπτωση που κανει δρομολογιο σαλονικη καστορια και αντι για περιφερειακο περναει απο εδεσσα για το σκαλιδακη.
splatter vs fairytale.
για ποιοτητα ουτε λογος.
πεστροφες και καραβιδες μονο για ορεκτικο.
δικο του το φυλλο δικη του η γεμιση(τρελοι συνδυασμοι που δεν θα αποκαλυψω).
βαθεια υποκλιση.
γ@μω τις επιδοτησεις και την βλαχοκουτοπονηρια.
ουτε που φανταζεστε τι ταβερνα ηταν.
υποψιν δεν τρωω κατσικι.
δεν ξερω τι διαολο κανουν στα κατσικια τους!
επισης highlight πατατες τηγανιτες μεσα σε μεγαλο ταψι πανω στα καρβουνα!
τσιμπημενες καπως τιμες.
κατσικι baby...
καλυτερα να μην υπαρχουν τετοια μαγαζια.
και μαλιστα δεν ξερεις εκ των προτερων την τιμη γιατι δεν πουλανε ετοιμα κομματια αλλα κοβουν εκεινη τη στιγμη.
τους προτεινω να μην πουλανε ουτε με το κοματι ουτε με το γραμμαριο αλλα με χρονοχρεωση.
νομιζω και οι πιο απαιτητικοι ακομα και αν δεν ενθουσιαστουν σιγουρα δεν θα απογοητευτουν κ σιγουρα θα το ξανατιμησουν.
ποιοτητα 9/10.