Εικόνες (41)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Εξωτερικό περιβάλλον (ειδυλλιακό)
Κασέρι σαγανάκι (γλυκοτηγανισμένο)
Ντοματίνια (πεντανόστιμα)
Ριζότο με passion fruit (εξωτικό)
Γλυκοκαυτερά μπριζολάκια (πεντανόστιμα)
Ceviche μηλοκοπίου (σπάνιο και πολύτιμο)
Μοσχαρίσια μπριζόλα (εξαίσια)
Μανιτάρια (μινιμαλιστικά)
Μπριζολάκια (μέσα στο λίπος)
Σαλάτα κινόα με αβοκάντο (εξαιρετική)
Μοσχαρίσια ταλιάτα (ταξιδιάρα)
Ντοματίνια με παξιμάδια χαρουπιού (μυθικά)
Ποικιλία τυριών (ενδιαφέρουσα)
Ποικιλία από λουκάνικα (νόστιμη)
Καλαμάρι (ελαφρώς ξεροψημένο)
Ποικιλία μανιταριών (πολύ καλή)
Βραστή σαλάτα με βλήτα (light)
Σαλάτα με μαύρες, πράσινες και κίτρινες ντομάτες (καλή)
Όλος ο κατάλογος ήταν ανανεωμένος και εξαιρετικά προσεγμένος.
Πολύχρωμα ντοματίνια με χαρουποπαξίμαδο: πεντανόστιμα, ξεχωριστά και με αρκούντως μουσκεμένο το χαρούπι.
Ριζότο με κρέμα passion fruit: Κλείσε τα μάτια σου και άφησε το λάδι πεύκου, το κουκουνάρι και το εξωτικό passion fruit να σε ταξιδέψει και το πάθος να σε κυριεύσει.
Χοιρινά γλυκοκαυτερά μπριζολάκια λαιμού: Υπερισχύει το γλυκό έναντι του καυτερού και σε συνδυασμό με την επίγευση παντζαριού δημιουργείται ένα υπέροχο αποτέλεσμα.
Ceviche από μηλοκόπι: Ο αλμυρός χαλβάς συναντά το λάδι εσπεριδοειδών και το ceviche ψαριού δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα καλύτερα περουβιανά εστιατόρια του εξωτερικού.
Σιταρώτο με μάγουλα: Η μανούρα Σίφνου αποτελεί άριστη επιλογή για το σιταρώτο το οποίο είναι εξαιρετικό.
Η Ρόη και ο Σωκράτης έχουν κάνει γαστριμαργικά άλματα στο δύσκολο τομέα των σχετικά οικονομικών μα εξαιρετικών εστιατορίων της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος που το επισκέπτεται ψαγμένος, αλλά παράλληλα προσιτός. Το μαγαζί αξίζει, σπεύσατε να δοκιμάσετε τον ολοζώντανο καμβά μαγειρικής!
Το προσωπικό ποικίλει, απο ευγενικοί ροκ τύποι μέχρι ελαφρώς αγενείς υπάρξεις που δεν σηκώνουν και πολλά. Οι θαμώνες κατά βάση νέοι και ψαγμένοι. Στον πάνω όροφο κλέβει τις εντυπώσεις το αναγνωστήριο, το οποίο εξαιτίας κορονοϊού παραμένει κλειστό. Καλό μαγαζί για εναλλακτικά γούστα...