στο κατάστημα Piccolo Pizza[νεκροταφείο]
Πιτσαρία, Συγγρού 28, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πιτσαρία με νοσταλγία από pizza στα 90s. Έχω φάει πολλές φορές. Έχει χαμηλές τιμές (το οποίο δεν είναι το καλύτερο κριτήριο στο φαΐ, αλλά οφείλω να το αναφέρω). Το κομμάτι στη βιτρίνα είναι πάντα φρέσκο (τα αλλάζουν ακόμα κι αν δε φύγουν) με 1euro και γενικώς παίζει καθαριότητα.
στο κατάστημα Λαϊκόν
Ψητοπωλείο, Πολυτεχνείου 24, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Το μπιφτέκι του είναι σκέτος κιμάς. Δηλαδή δεν είναι "κεφτέκι" ζυμωμένο με αυγά μαϊντανούς κρεμμύδια κλπ. Οπότε, ενώ μπορεί να είναι βαρετό σαν μερίδα, σε ψωμάκι αποτελεί μια καλή επιλογή για τους λάτρεις του σωστού 100% μοσχαρίσιου burger που είναι αρκετά καταπιεσμένη κάστα στη Θεσσαλονίκη. Παίζει και καλή συλλογή από bbq και λοιπά ζουμιά. Οι πατάτες τους είναι λίγο κακές. Ενώ είναι δικές τους και στο χέρι, είναι πολύ χοντρά κομμένες με αποτέλεσμα να βράζουν στο λάδι αντί να τηγανίζονται.
Ενδιαφέρουσα η λαγάνα αλλά πάρα πολύ αλμυρός γύρος. Έκανα το λάθος να φάω καλοκαίρι. Οι τιμές είναι ανεβασμένες αλλά είναι πιστεύω αναμενόμενο για γυράδικο στην Αριστοτέλους.
στο κατάστημα Il Gusto[νεκροταφείο]
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αγίου Δημητρίου 101, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Διαθέτει με 1.60 την περίφημη τετράγωνη πίτσα Θεσσαλονίκης με γλυκιά ντομάτα. Δεν ξέρω κατά πόσο την προμηθεύεται από το Σάκη αλλά μου φαίνεται ίδια και είναι ευχάριστη έκπληξη για ένα κατά τα άλλα αδιάφορο μαγαζί. Επίσης με ανοχή στα σιτεμένα υλικά μπορεί να προτιμηθεί από τους λάτρεις της σχετικά ξεροψημένης κρέπας.
στο κατάστημα Στέλιος[νεκροταφείο]
Μπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί, Αγίου Δημητρίου 142, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Η πίτσα του πρέπει να περνάει τρομερά διαστήματα περιμένοντας στο ταψί. Αυτό φαίνεται στο ότι το τυρί είναι μονίμως θολό αντί για το γυαλιστερό τυρί της φρέσκιας πίτσας, καθώς και από το ότι ο πάτος του ψωμιού έχει σκληρότητα μπισκότου.
στο κατάστημα Τα γουρουνάκια[νεκροταφείο]
Ψητοπωλείο, Ιουστινιανού 8, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Τρώω που και που από τον Φεβρουάριο 2013. Αρκετά έντιμα κρέατα, όχι βιομηχανοποιημένα, καθώς και μια περίεργη ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά με μαϊντανό, πέρα από τα γνωστά αλοιφοειδή, πολύ δυνατή για συνοδευτικό. Κλείνει σχετικά νωρίς και συνήθως του τελειώνουν και τα πάντα μέχρι το βράδυ.