στο κατάστημα Jamie's Italian[νεκροταφείο]
Εστιατόριο, 24-26 George Street, Oxford, [εξωτερικό]
Πήγα μόλις χθες! Εξαιρετικός χώρος και απίστευτα καλόγουστη ρουστίκ διακόσμιση. Το φαγητό πολύ καλό! (Jamie εγγύηση γαρ)Το καλύτερο αυθεντικό ριζότο που έχω φάει. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι στα πιάτα ζυμαρικών μπορούσες να διαλέξεις μέγεθος μικρό ή μεγάλο χωρίς να σε αναγκάζει να πληρώσεις 14 λίρες για ένα πιάτο. Τα sides ειναι επίσης καλή επιλογή για επιπλέον γέμισμα στομαχίου και σε καλή τιμή.
Στα αρνητικά το ότι έχει αρκετό κόσμο και καλό θα ήταν να γίνει κράτηση αν πάτε σε ώρες αιχμής (12-2 και 6-8). Εγώ δε χρειάστηκα κράτηση γιατί πήγα κατά τις 5.
στο κατάστημα Ρουμελιώτης[νεκροταφείο]
Ταβέρνα, Λεωνίδα Παρασκευόπουλου 10, Καλαμαριά, Ν. Θεσσαλονίκης
Πολύ καλός! Ευγενικός ιδιοκτήτης, πολύ καθαρός με δυνατές μερίδες και πολύ ποιοτικό φαγητό. Τιμές πολύ καλές επίσης. Η ευχάριστη έκλπηξη είναι το γλυκό στο τέλος το οποίο φτιάχνει με τα χεράκια της η σύζυγος του ιδιοκτήτη
στο κατάστημα Nargis
Εστιατόριο, Καπετάν Πατρίκη 18, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Πήγα πριν από 1,5 χρόνο περίπου. Η γνώμη μου ήταν η χείριστη, και φυσικά γνωρίζω από ινδική κουζίνα. Πήρα chicken tikka masala που ειναι το αγαπημένο μου και το μαγειρεύω και εγώ η ίδια. Όταν ζήτησα το φαγητό μου να μην έχει καθόλου καφτερό μου απάντησαν πως δεν γίνεται, πράγμα που δεν καταλαβαίνω το γιατί. Τελικά πήρα το λιγότερο καυτερό που γινόταν, το οποίο ήταν αρκετά καυτερό. Ο φίλος μου πήρε μέτρια καυτερό και απλά δεν τρωγόταν (δακρύζαμε). Γενικά η ινδική κουζίνα περιέχει το στοιχείο του καυτερού, το γνωρίζω καλά, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση το ταράζανε στο τσίλι για να καλύψουν το γεγονός ότι τα κρέατα ήταν φανερώς μπαγιάτικα.
Όσο για το σέρβις, τραγικό. Οι σερβιτόρες μαλώνανε με το μάγειρα στην κουζίνα και εμείς τα ακούγαμε πεντακάθαρα. Οι τιμές πολύ υψηλές. Το μόνο καλό ήταν το νααμ του (ψωμάκι), που οκ, δεν θέλει και πολλή τέχνη.
Πήγα χθες το μεσημέρι. Η ατμόσφαιρα πολύ φιλική, πολύ καλόγουστη διακόσμηση με ανάλογα ταιριαστή μουσική σε ήχους jazz. Το σέρβις ευγενικότατο, πρόθυμο και γρήγορο. Παρ' όλα αυτά στο φαί τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Πλήρωσα 12 ευρώ για ένα πιάτο που μου το παρουσίαζαν στο μενού με γκουρμέ μεγαλοστομίες (σουπιά γεμιστή με κους κους, κολοκυθάκι και "φιλέτο" ελιάς, σε σως από λεμόνι) που ουσιαστικά ήταν ένα πιάτο που θα έτρωγα σε μία τυπική ψαροταβέρνα με πιο ευφάνταστο μενού, στη μισή τιμή. Όσον αφορά τη σαλάτα, δεν ήταν φρεσκοκομμένη, αλλά από τις κλασικές συσκευασίες που γνωρίζουμε στα σακουλάκια. Το κακό είναι ότι αυτά τα λαχανικά πλένονται με χλωρίνη με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάνουν τις βιταμίνες και τη γεύση τους αλλά να δημιουργούν και στομαχικές διαταραχές. Το γλυκό (σουφλέ σοκολάτας) αρκετά καλό. Δεν θα ξαναπάω όμως. Σίγουρα το φαγητό δεν ανταποκρίνεται στις τιμές του. Δεν είχε άσχημο φαγητό, όχι όμως και ικανό να ξοδέψει κάποιος 12 ευρώ τη μερίδα.
στο κατάστημα Fairuz[νεκροταφείο]
Εστιατόριο, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 25, Θεσσαλονίκη, Ν. Θεσσαλονίκης
Είναι τόσο καλό, που ΚΛΑΙΩ!!! Ακόμα και η μικρή αύξηση στην τιμή δεν με ενόχλησε καθόλου, δικαιολογείται από την ανακαίνιση και από την αύξηση του ΦΠΑ. Έχω πάει πάρα πολλές φορές και θα συνεχίζω να πηγαίνω! Όλα του τα φαγητά είναι φρεσκότατα, πεντακάθαρα και εξανόστιμα!
Στα αρνητικά το ότι έχει αρκετό κόσμο και καλό θα ήταν να γίνει κράτηση αν πάτε σε ώρες αιχμής (12-2 και 6-8). Εγώ δε χρειάστηκα κράτηση γιατί πήγα κατά τις 5.
Όσο για το σέρβις, τραγικό. Οι σερβιτόρες μαλώνανε με το μάγειρα στην κουζίνα και εμείς τα ακούγαμε πεντακάθαρα. Οι τιμές πολύ υψηλές. Το μόνο καλό ήταν το νααμ του (ψωμάκι), που οκ, δεν θέλει και πολλή τέχνη.