Εικόνες (164)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Αρνίσια πικάνια (πολύ καλή)
Ταραμάς με τραγανά ρεβύθια και πιπεριά (πιάτο ημέρας, πεντανόστιμο)
Αραντσίνι γαρίδας (πολύ καλά)
Καρπάτσιο με μαγιονέζα αντζούγιας (καλό)
Συκώτι μοσχαρίσιο (11,5€, η σάλτσα πολύ γλυκιά)
Τόνος με κρίταμο (μέτριος)
Μυλοκόπι με χόρτα (πολύ καλό)
Ρόκα πεπόνι προσούτο (καλή)
Αραντσίνι γαρίδας (πολύ καλό)
Χύμα Μαλαγουζιά (μια χαρά)
Φιλέτο κοτόπουλο με πουρέ γλυκοπατάτας, καραμελωμένο πράσο και τσιπς προσούτο (14,5€, πολύ καλό)
Πατατοσαλάτα πηρουνάτη με σως μανιταριού και προσούτο (8€, φοβερό όπως πάντα)
Γλώσσα μοσχαρίσια με μήλο, σέλερι τουρσί και πουρέ σελινόριζας (9,5€ ωραίο)
Κοτόπουλο με νιόκι και τσιπς προσούτο (14,5€, πολύ καλό)
Ριζότο τρούφας (15€, κλασικά πολύ καλό)
Σαλάτα με φύλλα μουστάρδας και βολάκι (πολύ καλή)
Σαλάτα με πολύχρωμα κουνουπίδια και τσιπς προσούτο (όχι κάτι ιδιαίτερο)
Σούπα ημέρας: σελινόριζα βελουτέ (πολύ καλή)
Μαρούλι baby gem στην σχάρα με ασιατική μαρινάδα (εξαιρετικό)
Κροκέτες ρυζιού με μαρμελάδα ντομάτας
Πατάτα οφτή με τσαλαφούτι
Φιλέτο τόνου με κολοκυθάκια, μάνγκο και πουρέ μαύρου σκόρδου
Ριζότο μανιταριών με τρούφα
Vegan carbonara με tofu και μανιτάρια
Σαλάτα βαλεριάνα με γραβιέρα και ψητό ροδάκινο
Σαλάτα μαύρης φακής με τσίρο και καπνιστά μύδια
Πατζαροσαλάτα (πολύ καλή)
Ganache (κερασμένη, καλή)
"Πανσέτα φούρνου με σφένδαμο, κόκκινο λάχανο κ πουρέ γλυκοπατάτας" (οκ)
"Ριζότο με άγρια μανιτάρια κ φρέσκια μαύρη τρούφα" (απλώς οκ, η τρούφα αναπαίσθητη)
"Μανιτάρια porto bello σωτέ με σκορδοβούτυρο, σβησμένα σε λευκό κρασί" (οκ)
"Κρεμμύδια ψητά με χούμους κόκκινης φακής, τσάτνεϊ μανιτάρι κ τσιπς πιπεριάς" (το χούμους καλό, το κρεμμύδι πιστεύω ήθελε παραπάνω ψήσιμο)
"Σαλάτα μεσκλάν με βολάκι Άνδρου, ρόδι, φιλέτο πορτοκάλι & ξηρούς καρπούς" (απλώς οκ)
Χυλοπίτες με μοσχαρίσια μάγουλα
Πατατοσαλάτα με πάστα μανιταριών και προσούτο (πολύ καλή)
Κερασμένο γλυκό, ganache σοκολάτας με σάλτσα μούρων (καλό, Dine-in, Μάρτιος 2022)
Κατάλογος (36)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: σελίδα 4/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: σελίδα 3/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: σελίδα 2/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: σελίδα 1/4
Πιάτα ημέρας (Σεπτέμβριος 2024)
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σελίδα 6/6
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σελίδα 5/6
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σελίδα 4/6
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σελίδα 3/6
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σελίδα 2/6
Κατάλογος Μαρτίου 2022: σελίδα 1/6
Κατάλογος Μαΐου 2019: σελίδα 2/2
Κατάλογος Μαΐου 2019: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιανουαρίου 2017: σελίδα 6/6
Κατάλογος Ιανουαρίου 2017: σελίδα 5/6
Κατάλογος Ιανουαρίου 2017: σελίδα 4/6
Κατάλογος Ιανουαρίου 2017: σελίδα 3/6
Κατάλογος Ιανουαρίου 2017: σελίδα 2/6
Κατάλογος Ιανουαρίου 2017: σελίδα 1/6
Κατάλογος Αυγούστου 2012: σελίδα 2/2
Κατάλογος Αυγούστου 2012: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιουνίου 2012: σελίδα 4/4
Κατάλογος Ιουνίου 2012: σελίδα 3/4
Κατάλογος Ιουνίου 2012: σελίδα 2/4
Κατάλογος Ιουνίου 2012: σελίδα 1/4
Το άρθρο αναφέρει πως είναι μια μόδα που εξήγαμε και κάτω, το οποίο αν ισχύει με χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί στο καλλιτεχνικό πλέον δεν υπάρχει τίποτα. Παλιά η Θεσσαλονίκη έβγαζε Σαββοπουλο και η Αθήνα ακολουθούσε. Μετά έβγαζε Παπάζογλου και η Αθήνα ακολουθούσε. Μετά έβγαζε Τρύπες και Σπαθιά και η Αθήνα ακολουθούσε. Μετά έβγαζε ακόμη και Ονιράμα και η Αθήνα ακολουθούσε. Απο την κρίση και μετά μόνο ακολουθούμε και δεν βγάζουμε τίποτα μέσα στην εσωστρέφεια που μας διακατέχει.
Ένα ποστ που δεν ξέρω τι νόημα έχει.
Παλαιό γνωστό εστιατόριο/γαστροταβέρνα σε εξαιρετικό σημείο.
Έχει την ιστορία του Νέα Φωλιά, Λουκάκης (Πεζόδρομος, Μούργα, +Τροφή, Άκρα), Τασιούλας (Thria, Όλυμπος Νάουσα), Radical, κλπ.
Όσο και να ακούγεται κοινότυπο πιστεύω πως από αυτό ξεκίνησε ένα κίνημα που άλλαξε τον γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης.
Το Σέμπρικο ήταν κάτι σαν τα πρώτα τους θρανία και ήταν μια παρέα φίλοι.
Βρήκα αυτό,
https:
αλλά νομίζω αυτό περιγράφει καλύτερα την ιστορία που καλό είναι να ξέρουμε όλοι.
https:
Είχα χρόνια να το επισκεφθώ.
Καλό σέρβις, καλή λίστα κρασιών, ωραίος χώρος καλό φαγητό.
Ότι πήραμε άνω του μέσου όρου.
Τιμές νορμάλ.
Τίμιο, προτείνεται.
Ευγενέστατο προσωπικό.
Μπιφτέκι Angus, πατάτες φούρνου, ριζότο τρουφας, Σφακιανη πίτα , αξιοπρεπέστατα/ποιοτικά.
Extra highlight,
Κέρασμα στο τέλος.
Υπολογίστε στα 25+€ το άτομο με μπύρα.
Το κοτόπουλο με νιοκι είναι αυτό που θα θυμάμαι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα κεμπάπ (3 τεμάχια) και το μπιφτέκια Angus ήταν άσχημα. Ωραίο το λαδοτυρι και η σαλάτα.
Τσιμπημένο οπωσδήποτε αλλά οκ για την περιοχή.
Χαλαρή αυλή αλλά πολλές μύγες. Ισοσταθμίζουν τα χαριτωμένα γατιά.
Σαλάτα μπουρατα, η κλασική που κάνουν όλοι.
Πιάτο ημέρας καρπατσιο με μαγιονέζα αντζούγιας, καλό.
Αραντσινι γαρίδας, πολύ καλό.
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο, τυπικό, σωστά ψημένο.
Γκόγκες με κατσικίσιο τυρί και σύγκλινο, πολύ καλές.
Μαζί με μια φιάλη Albus Nimbus από Kamares (φυσικό κρασί, με ο,
Το βρίσκω αρκετά τσιμπημενο γι'
Γλυκό κερασμενο, απόδειξη κανονικά.
Ημασταν τυχεροί και βρήκαμε τραπέζι,
Κριθινος ντακος,
Ολα ήταν απλά οκ.
Καβουροσαλάτα πολύ μέτριο πιατο.
Ολα τα παραπάνω + 0,
Μου φάνηκαν πολλά για τσίμπημα.
Δύσκολα θα ξαναπάω.
Πολύ ωραία παντζαροσαλάτα και πανσετομπριζόλα.
20€ το άτομο με κρασάκι χύμα.
Θα ξαναπήγαινα άνετα
Ριζότο για να παραδίδουν μαθήματα στους Ιταλούς
Σέρβις άψογο, φυσέκια πέρα δώθε
Τις τιμές τις έχουν μειώσει αισθητά. Παραλίγο να μη μας αφήσουν να πληρώσουμε
Ραβιόλι γαρίδας επίσης απλά καλό. Έλειπε σάλτσα.
Πατζαροσαλάτα εξαιρετική.
Έχει αυξήσει τιμές.
Αρσενικό Νάξου με τρίμμα τρούφας και μέλι μετριοκαλό. Πράσινη σαλάτα με Ρόκα και Βερίκοκα καλή, χορταστική. Όμως τα κυρίως μας ήταν εξαιρετικά:
Σπαλομπριζόλα με μαρμελάδα μούστου και λάδι τρούφας, εξαιρετική και μεγάλη μερίδα!
Σαρδέλα σε αμπελόφυλλο (ένα πιάτο που ψάχνω καιρό τώρα) πολύ καλή, η παρέα ενθουσιάστηκε!
Ραβιόλι γαρίδα επίσης πολύ καλό, φρέσκο. Κι άλλες φορές ήταν ωραία τα ραβιόλια τους.
Τέλος Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με ένα τυρί μετριοκαλό. Είχε και μια ωραία undocumented σως.
Μαζί με 750ml Κρασί Ξινόμαυρο (χύμα εμφιάλωση!) μάς βγήκε 82ε.
Ήταν όλα πολύ καλά, και το σέρβις, και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.
Ο εσωτερικός χώρος μου φάνηκε αρκετά συνωστισμένος. Ωστόσο, επειδή είναι ψηλοτάβανος δεν σου βγάζει αίσθηση κλεισούρας. Εξωτερικά απο την άλλη, μου φάνηκε λιγότερο ευχάριστος (ίσως να φταίνε οι ομπρέλες).
Το σέρβις έχει τα θέματά του κάποιες φορές, άλλες είναι πολύ καλό. Έχω αντιμετωπίσει διάφορες συμπεριφορές, χωρίς καμία ποτέ να είναι ακραία καλή ή ακραία άσχημη.
Απο φαγητό: τα ορεκτικά τα βρίσκω πάντα πολύ νόστιμα και αρκετά εμπνευσμένα κάποιες φορές. Στα κυρίως, ενώ τα περισσότερα είναι πολύ καλά, έχω πέσει και σε μερικές αστοχίες (κυρίως στα ψησίματα).
Θεωρώ πως το κατάστημα προσφέρεται για επίσκεψη με κάποιον επισκέπτη, μιας που ο χώρος είναι ιδιαίτερος και το φαγητό δεν θα σε προδώσει τις περισσότερες φορές. Τέλος, θεωρώ οτι γι'
Πάντα ανταποκρίνομαι θετικά σε πρόταση για Σέμπρικο.
Κρίταμοσαλάτα σούπερ, μύδια αχνιστά πολύ νόστιμο ζουμί, καβουρμάς με χόρτα πολύ ωραίος όπως και η πατατοσαλάτα.
Θεωρώ οτι οι τιμές έχουν ξεφύγει πλέον αλλά παραμένει ένα απο τα αγαπημένα. Τα παραπάνω μαζί με ενα τσίπουρο χύμα 42ε.
Πολύ χάλια ομως το κόκκινο χύμα(μερλό)
Απόδειξη για τα πρώτα, το εξτρα που πήραμε χωρίς.
Το πρόβλημα με το τσιγάρο παραμένει, μεγάλο φάουλ.
Υ.
Η φάβα μου φάνηκε λίγο απλή.
Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω το συμβάν της τελευταίας επίσκεψης. Μεσημεράκι με παρέα 6 ατόμων, λόγω ζέστης έξω, αποφασίσαμε να κάτσουμε μέσα. Στο τραπέζι που κάτσαμε ακριβώς δίπλα ένα ζευγάρι κάπνιζαν και όταν ρωτήσαμε την σερβιτόρα αν επιτρέπεται το κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο μας απάντησε ότι η παρέα έχει πολύ ώρα εδώ τι να κάνουμε. Μας πρότεινε να πάμε στο διπλανό χώρο που είναι και το ψυγείο των αλλαντικών, αν και κάπνιζαν και εκεί που μας μετέφερε.
Απαράδεκτη απάντηση ειδικά όταν μιλάμε για καλοκαιρινή μέρα να επιτρέπουν το κάπνισμα μέσα. Φαουλ και κίτρινη κάρτα.
Σαλάτα με ρόκα, χαλούμι, ψητές πιπεριές - Πολύ καλή
Σκουμπρί καπνιστό με φακή - καλό, αν και η κοπέλα μου βρήκε αρκετά στεγνή τη φακή (εμένα δε με ενόχλησε)
Μοσχαρίσιο συκώτι με μανιτάρια - εμένα με ενθουσίασε, την κοπέλα μου όχι και τόσο λόγω της γλυκιάς σάλτσας
Βουβαλίσιο κεμπάπ - αρκετά καλό, συνοδευμένο με ωραία σως και πίτες
Γράπα Θωμαΐδη - ωραία γεύση
Το σύνολο 39€, με απόδειξη και κερασμένο γλυκάκι στο τέλος. Συνολικά μας έκανε καλή εντύπωση το μαγαζί, θα ξαναπάμε σίγουρα.
ΦΑΓΗΤΟ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
πολυ καλα: σπαλομπριζολα με μουσταρδα μουστου και λαδι τρουφας, σπανακι μπεϊμπι με ψητη κολοκυθα-βολακι ανδρου και καραμελωμενα καρυδια, ριζοτο με αγρια μανιταρια και τρουφα
καλα: πατατοσαλατα πιρουνατη με σος μανιταριων και συγκλινο Μάνης, λαδοτυρι Μυτιληνης
ΧΩΡΟΣ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, δεν επιτρέπεται το καπνισμα
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, (κουβανεζικα-μπλουζ-φανκ) στη σωστη ενταση
ΤΙΜΕΣ: τα παραπανω συν 2 μισολιτρες μπυρες και ενα ποτηρι κρασι 54ε, 27ε/ατομο
ΣΕΡΒΙΣ: ΚΑΛΟ. γρηγορο και ευγενικο
ΓΛΥΚΟ: ΝΑΙ
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΝΑΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΑΠΟΨΗ: ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ
Ομορφυνε το μαγαζι. Μεγαλωσε αισθητα και πλεον ο εσωτερικος χωρος ηταν πολυ πιο "
Πηραμε τα εξης:
-Πατατες οφτες με ξυνοτυρι. Πολυ καλες.
-Κριταμοσαλατα, πολυ καλη.
-Καβουρμας με χορτα. Παρα πολυ καλος.
-Φαβα, καλη.
-Μπιφτεκι angus με τρουφα, καπνιστο τυρι κ πατατες baby. Πολυ καλο, αν και καπως μινιμαλ η μεριδα..
-Σπαλομπριζολα με τρουφα. Πολυ καλη, σωστα ψημενη. Τεραστια!
-Συκωτι μοσχου, με σκορδοβουτυρο + (αγνωστη) κοκκινη γλυκιζουσα σαλτσα. Απ τα καλυτερα συκωτια που εχω φαει. Μαστορικα ψημενο, ζουμερο, μαλακο, με εξαιρετικη σαλτσουλα.
Πολυ καλη η ρακη τους
Τελος κερασμα με αποδεκτο γλυκακι (κορμος).
Κοντα στα 20-22€/ατομο.
Μου αρεσε παρα πολυ, και ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη, διοτι δεν το περιμενα. Σιγουρα θα ξανατιμηθει συντομως.
Αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση είναι ότι όταν τηλεφώνησα για να κάνω κράτηση μου είπαν από την πρώτη στιγμή ότι το μόνο τραπέζι που υπάρχει είναι μπροστά στο ψυγείο έτσι ώστε αν δεν μου αρέσει να μην προβώ στην κράτηση.
Ότι φάγαμε ήταν καλό και ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το κότσι που ήταν και νόστιμο και χορταστικό.
Σίγουρα θα ξαναπάω να δοκιμάσω και άλλα πιάτα και ειδικά το καλοκαίρι έχει ωραία πλατεία μπροστά που είναι ότι πρέπει για να παίζουν τα παιδιά.
ΦΑΓΗΤΟ: ΚΑΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
πολυ καλα: σαλατα αντιδι με ραντιτσιο,
καλο: μπιφτεκι ανγκους με λαδι τρουφας (θα το βαθμολογουσα ως πολυ καλο αν ηταν λιγο μεγαλυτερο)
μετριο: σφακιανη πιτα (πληρης απουσια του τυριου)
ΧΩΡΟΣ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, στα συν πως δεν μυριζε ουτε στο ελαχιστο τσιγαρο ή διαφορες μυρωδιες απ την κουζινα
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, στη σωστη ενταση
ΤΙΜΕΣ: τα παραπανω πιατα +2 μπυρες μικρες ανγκους 44ε, 22/ατομο (θα μπορουσαν να χορτασουν 3 ατομα με τα παραπανω πιατα)
ΣΕΡΒΙΣ: ΚΑΛΟ
ΓΛΥΚΟ: ΝΑΙ
ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΝΑΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΑΠΟΨΗ: ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ, θελω να δοκιμασω και αλλα πιατα γιατι τα πρωτα μ αφησαν πολυ καλη εντυπωση..
Το μαγαζί παραμένει στα κορυφαία της πόλης. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Η σπαλομπριζόλα είναι ιδιαίτερη, καθώς το λάδι τρούφας δίνει την έξτρα μυρωδιά. Το γιαουρτλού από βουβάλι ήταν το πιο φλατ πιάτο . Η αρνητική λεπτομέρεια ήταν το κρασί -αγιωργίτικο- που δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.
Προφανώς θα ξαναπάω, καθώς προσωπικά θεωρώ ότι το μαγαζί είναι εύκολα στο τοπ 5 της Θεσσαλονίκης.
Είχα αρκετό καιρό να πάω και για άλλη μια φορά όλα ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Σπαλομπριζόλα πολύ δυνατή όπως και το συκώτι το οποίο ειναι το καλύτερο που εχω φάει. Δοκιμάσαμε διάφορα και όλα ήταν πάρα πολύ καλά.
Απο γράπα έχει 2 επιλογές η μια μου φάνηκε αρκετά αδιάφορη αλλά η 2η(Παναγιωτίδη) ήταν καλή.
Είχα να πάω πάνω απο 2 χρόνια, το επίπεδο ειναι ακόμη πολύ καλό.
Είχα ανεβασμένες απαιτήσεις από όσα άκουγα και διάβασα. Ο χώρος μέσα καλός, η εξυπηρέτηση μια χαρά. Τρία πιάτα πήραμε και η σαλάτα με αντίδια μ' άρεσε πολύ και το κοτόπουλο με χουνκιάρ ακόμα περισσότερο. Το μπριζολάκι λαιμού από την άλλη δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο.
Θα ξαναπάω για να δοκιμάσω και άλλες γεύσεις.
Προσοχη. Τωρα με τις ζεστες, μην κατσετε με τιποτε εξω, εαν πατε μεσημερι να φατε. Δεινοπαθησαμε απ τον ηλιο.
Κατα ιδρωσαμε και δεν κατεβαινε τιποτε απ το φαγητο.
Εχουν κατι ομπρελες της κακιας ωρας, που δεν αρκουν ουτε για την μιση τους αυλη.
Μεσα εχει το καλο του ισκιου και του αιρκοντισιον, αλλα ειναι πολυ ασχημο σαν περιβαλλον, και δεν λεει.
Παμε στα δια ταυτα.
Εξυπηρετικο και γρηγορο προσωπικο. Ευγενικα τα παιδια, παρα τον φορτο εργασιας.
-Πατατες οφτες με ξινοτυρι, οκ προς καλο πιατο.
-Φαβα, μεγαλη μεριδα. Νοστιμο. Κατι με χαλασε στην υφη του.
-Χορτα με αυγα και καβουρμα. Πολυ νοστιμο πιατο.
-Σουτζουκι. Νοστιμο το αλλαντικο, αλλα εξευτελιστικα μικρη μεριδα. 5-6 λεπτοτατες φετουλες απο σουτζουκι, συνοδευομενο με 3-4 παξιμαδακια σε μεγεθος ζαριου, το κοστολογουσαν 5-6€. Καλα να παθουμε που θελαμε γευσιγνωσια γκουρμε.
-Σπαλομπριζολα με λαδι τρουφας. Εντυπωσιακο πιατο. Ισως το σημα κατατεθεν τους. Ξεχειλιζει η κομματαρα του κρεατος, απο παντου. Χρειαζονται 2 πιατα για να χωρεσει ολο αυτο το πραγμα.
Προσωπικα δεν μου αρεσει η τρουφα καθολου, οποτε δεν το αγγιξα. Στην παρεα μου αρεσε παρα πολυ παντως!
Παραγγειλαμε και μια παντσετα φουρνου, αλλα δεν ηρθε ποτε, οσο κι αν περιμεναμε.
Μολις τους το θυμησαμε, λιγο πριν φυγουμε, μας ειπαν πως σε λιγα λεπτα θα ναι ετοιμο. Το ακυρωσαμε εννοειται και φυγαμε..
Αναμεικτες εντυπωσεις. Ισως ξαναπηγαινα. Σιγουρα οχι με νταλα ηλιο!
Φυσικά είναι εντυπωσιακά τα πιάτα και η κουζίνα. Μπράβο τους και πάλι για τη χρήση ελληνικών υλικών (πχ. τυριά) και γενικά για τη δημιουργική κουζίνα!
Αυτό που έχω να επισημάνω εγώ είναι ότι ο κατάλογος είναι λίγο παράταιρος και '
Πάντως, για να ξαναγυρίσω στα θετικά, σου μένει πολύ καλή εντύπωση. Το σέρβις είναι όντως '
Στα συν ότι για πληρωμή σου προτείνουν εύκολα την κάρτα, που αλλού ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ απουσιάζει, γιατί θέλουν τα μετρητούλια μας..
Ένα δυνατό μαγαζί στο ρεύμα των gourmet νεο-ταβερνών.
Ξεκινάω απ'
Από κυρίως δοκίμασα αρνίσια παϊδάκια με πατάτες baby, που ήταν πιάτο ημέρας, που ήταν καλά και συμπαθητικά, αλλά επίσης λίγο ανάλατα (οι πατάτες τα σπάγανε). Δοκίμασα και σπαλομπριζόλα που ήταν απίστευτα νόστιμη και ζουμερή, παρότι καλοψημένη -κλασσικά η μάνα μου-. Πρέπει να ήταν καλής ποιότητας το κρέας και πολύ μάστορας ο ψήστης για να γίνει τόσο καλό, ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα.
Κερασμένο γλυκάκι στο τέλος (νομίζω fudge με καραμέλα και πιπέρι) ωραίο. Καλό το σέρβις και σβέλτο, παρότι ήταν τίγκα γεμάτοι. Ο κατάλογος ήταν ακριβώς ο ίδιος όπως και πριν από ένα χρόνο πάντως, παίζει να άλλαξε μόνο κάνα ορεκτικό. Γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και πληρώσαμε ~20ευρώ/άτομο. Νομίζω αξίζει σαν επιλογή και προσωπικά θα επιδιώξω να ξαναπάω.
Συγκεκριμένα, η μπριζόλα λαιμού ήταν εκπληκτική όπως και το συκώτι πολύ καλό (στα 8.
Το κρασί Merlot ήταν πολύ καλό για 4,
Μεγαλύτερο τους φάουλ ότι συνέχισαν την κάκιστη συνήθεια να μην φέρνουν απόδειξη αλλά το δελτίο παραγγελίας. Εν κατακλείδι θα ξαναπήγαινα άνετα, αν και μάλλον είναι ένα δύο κλίκ κάτω από τη Φωλιά.
αυτα + 2 μικρες φιξ βαρελι, 30€
κερασμα κορμος (ταιριαστη η σταφιδα μεσα)
μου αρεσε το χαλαρο υφος των παιδιων που ηταν στο σερβις, χωρις αγχος και καλοδιαθετοι.
το αυτο και στη συζητηση με ενα παλικαρι για το ιδιοκτησιακο/ιδεολογικο
Στο φαί είχαμε λίγες επιλογές καθώς απο ψαρικά είχε μόνο σαρδέλα οπότε στραφήκαμε στην μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με γλάσο , εξαιρετική και με αρκετά καλό ψήσιμο . Ότι πήραμε ήταν καλό και μου έκανε εντύπωση ότι τα τυριά που συνόδευαν τα πιάτα ( είτε τις πατάτες στο φούρνο είτε τη σαλάτα ) ήταν πολύ πετυχημένα και ταίριαζαν πολύ καλά με τα πιάτα . Εύγε θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε γιατί πάνω απ'
Επίσης φαίνεται ότι αυτό που κάνουν το γουστάρουν και αυτό βγαίνει στην αύρα του μαγαζιού και στο συνολικό αποτέλεσμα ή απλά είμαστε πολύ ρομαντικοί..
Σαλάτα ρόκα-φράουλα πολύ καλή (6,
Γενικά αν κρατήσει το ίδιο επίπεδο (και βάλει και καμιάν ακόμη ομπρέλα έξω) θα τα πάμε σούπερ.
περιμεναμε 45 λεπτα για τραπεζι (!) (αφου τηλεφωνικως δεν εκαναν κρατηση), οταν καθισαμε εξυπηρετηθηκαμε γρηγορα και τα πιατα ερχοντουσαν με καλη ροη. μονο που ερχοντουσαν μισοψημενα ή παραψημενα. ολα ομως. ντροπη.
δυσκολα θα το ξαναεπισκεφτω.
ειναι σε κονσεπτ ταβερνειου/παντοπωλειου. το εσωτερικο περιβαλλον λιγο ξενερωτο, εξωτερικα ειναι πιο ωραια.
η εξυπηρετηση σχετικα αργη, και η 1 απο τους 3 σερβιτορους, ειναι στα ορια της αγενειας.
ολα τα αρνητικα σταματουν την ωρα που αρχιζει το φαγι. νοστιμο πολυ. συκωτακια, κοκκορακι, καβουρμας, σφακιανη πιτα, κρασακι χυμα, σαλατες, ψωμι, ολα μα ολα πεντανοστιμα.
περιπου 17 ευρω το ατομο βγαινει.
δευτερες κλειστα, καθημερινα μετα τις 14:
λειτουργει και ως καφε.
Στην τελευταία επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα, 2 άτομα παραγγείλαμε μία σαλάτα(πράσινη-τεράστια), γραβιέρα Σφακίων, πατάτα οφτή με ξινοτύρι, γιαουρτλού με βουβαλίσια σουτζουκάκια και μπριζόλα χοιρινή με γλάσο ροδιού (έφερε 2 στο πιάτο και αρκετά μεγάλες). Όλα μου άρεσαν, πολύ ωραίες γεύσεις. Ήπιαμε ρακή Σφακίων (500ml σύνολο-πολύ καλή) και πληρώσαμε 20 ευρώ το άτομο, το οποίο το βρίσκω λογικό καθώς μας άρεσε, σκάσαμε και ήπιαμε αρκετά. Μόνη ένσταση για τη γραβίερα η οποία στη τιμή των 5€, αν και νόστιμη ήρθε με 4 κομμάτια τα οποία ήταν σε πάχος τσιγαρόχαρτου.
Το σέρβις ήταν κάπως αργό και σε εμάς στο ξεκίνημα (βέβαια το μαγαζί ήταν τίγκα), αλλά αφού ήρθε η σαλάτα τα υπόλοιπα ρόλαραν κανονικά και σε καλό χρόνο. Νομίζω ότι λόγω της ιδιαιτερότητας στην παρασκευή κάποιων πιάτων, λίγο μεγαλύτερη αναμονή είναι λογική γιατί δεν παραγγέλνεις κρέατα της ώρας.
Επίσης θα ήθελα να επανέρθουν στο μενού η κόκκινη φάβα και η μαιντανοσαλάτα, τα οποία είχα δοκιμάσει το καλοκαίρι και μου είχαν αρέσει πολύ.
με ωραια γεμιση χωρις να ειναι λιγωτικες,
εν κατακλειδι μειναμε ευχαριστημενοι και
επειδη το κακο σερβις μπορει να βελτιωθει με λιγο συντονισμο η κανενα επιπλεον ατομο ....
Τεράστιο αρνητικό του μαγαζίου το πάρα πολύ αργό σέρβις.
Ανεξάρτητα από την μέτρια εμπειρία, το διπλανό .