noma [μεταφέρθηκε]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηStrandgade 93, København
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2003
Έκλεισε2016
Πρόσθετες πληροφορίες:
"Noma is a two Michelin star restaurant run by chef René Redzepi in Copenhagen, Denmark. The name is a portmanteau of the two Danish words "nordisk" (Nordic) and "mad" (food). Opened in 2003, the restaurant is known for its reinvention and interpretation of the Nordic Cuisine. In 2010, 2011, 2012 and 2014, it has been ranked as the Best Restaurant in the World by Restaurant magazine." Πηγή Wikipedia.

Στη θέση του άνοιξε το Barr.

Εικόνες (47)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Course #18/18: Forest flavours, chocolate and egg liqueur (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #18/18: Forest flavours, chocolate and egg liqueur (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #18/18: Forest flavours, chocolate and egg liqueur (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #18/18: Forest flavours, chocolate and egg liqueur (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #17/18: Roasted kelp ice cream and lemon thyme (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #16/18: Berries and greens soaked in vinegar for one year (μάπα)
[εικόνα]
Course #15/18: Æbleskive (ίσως το πιο γευστικό από όλα τα πιάτα)
[εικόνα]
Course #14/18: Roasted wild duck (μετριότατη & ελάχιστη ποσότητα)
[εικόνα]
Course #14/18: Roasted wild duck (μετριότατη & ελάχιστη ποσότητα)
[εικόνα]
Course #14/18: Roasted wild duck (μετριότατη & ελάχιστη ποσότητα)
[εικόνα]
Course #13/18: Vegetable flower (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #13/18: Vegetable flower (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #12/18: Egg yolk, potatoes and nasturtium (οκ)
[εικόνα]
Course #11/18: Pumpkin, beechnuts and barley (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #10/18: Cod liver (οκ)
[εικόνα]
Course #10/18: Cod liver (οκ)
[εικόνα]
Course #9/18: Sliced raw squid and kelp (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #8/18: Sea urchin and walnuts (ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Course #7/18: Crispy cabbage with watercress (ok)
[εικόνα]
Course #7/18: Crispy cabbage with watercress (ok)
[εικόνα]
Course #6/18: Grilled onion (ένα απλό ψητό κρεμμύδι WTF!?!?!)
[εικόνα]
Course #5/18: Green shoots of the season with scallop marinade (αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #4/18: Cabbage leaves and white currants (2 φύλλα λάχανο, το πάνω ωμό, το κάτω ψητό - αδιάφορο)
[εικόνα]
Course #3/18: Øland wheat and virgin butter
[εικόνα]
Course #3/18: Øland wheat and virgin butter
[εικόνα]
Course #2/18: Apple and lemon thyme (ενδιαφέρον)
[εικόνα]
Course #1/18: Fermented plums & wild beach roses (ok)
[εικόνα]
Course #1/18: Fermented plums & wild beach roses (ok)
[εικόνα]
Course #1/18: Fermented plums & wild beach roses (ok)
[εικόνα]
Κρασί & χυμός
[εικόνα]
Λογαριασμός
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Στην κουζίνα
[εικόνα]
Στην κουζίνα
[εικόνα]
Στην κουζίνα
[εικόνα]
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2015)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2015)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2015)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2015)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2015: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2015: σελίδα 1/2

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
AG
Μπορεί να ακουστεί λίγο σοκαριστικό σε κάποιους, αλλά η εμπειρία μας στο Noma αποδείχθηκε ώς η μεγαλύτερη ΜΟΥΦΑ- εστιατορική εμπειρία της δεκαετίας.

Πέρα από το το service το οποίο ήταν πραγματικά σε πολύ υψηλά standards το φαγητό καθεαυτό ήταν για γέλια -σε συνάρτηση με αυτό που καλείσαι στο τέλος να πληρώσεις. 2 άτομα με τον ένα μόνο να έχει wine pairing by the glass και ο άλλος μόνο juice pairing, μας βγήκε 720 ευρω.

Όπως θα φαίνεται στις φωτό, τα περισσότερα σερβιρίσματα ήταν σχεδόν απαράδεκτα για την τιμή τους (π.χ. ένα ήταν ενα απλό ψητό κραμμύδι, ή ενα μικρό πιάτο με 4-5 πρασινάδες, η ένα ωμό φύλλο λάχανου κτλ). Με άλλα λόγια, αυτό που αποκόμισα είναι ότι οι τύποι επαναπαύθηκαν στις επιτυχίες τους και τώρα απλά το μόνο που θέλουν είναι να κόψουν όσο περισσότερο χρήμα μπορούν.

Μεταφέρθηκαν από αυτήν την εβδομάδα στην Αυστραλία για 3 μήνες περίπου και οι είναι ήδη fully booked εδώ και 2 μήνες!

Προσωπικά, πιστεύω πως ο μόνος λόγος να το επισκεφθείς είναι:
α) αν δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις κανένα χιλιάρικο για ένα δείπνο for 2 έτσι για την εμπειρία
β) είσαι χορτοφάγος και επίσης υπόκεισαι στο α)
γ)σου κάνει κάποιος άλλος το τραπέζι και απλά να σου φύγει η περιέργεια

Κατα τα άλλα δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά του, όλα είναι marketing, διαφήμιση, άποψη και άερα που πουλάει. Δεν βρήκα καμία ουσία πίσω από τα κεράσια τουρσί, ή τα ψημένα φυλλαράκια ρόκας....