Εικόνες (47)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Course #18/18: Forest flavours, chocolate and egg liqueur (αδιάφορο)
Course #18/18: Forest flavours, chocolate and egg liqueur (αδιάφορο)
Course #18/18: Forest flavours, chocolate and egg liqueur (αδιάφορο)
Course #18/18: Forest flavours, chocolate and egg liqueur (αδιάφορο)
Course #17/18: Roasted kelp ice cream and lemon thyme (αδιάφορο)
Course #16/18: Berries and greens soaked in vinegar for one year (μάπα)
Course #15/18: Æbleskive (ίσως το πιο γευστικό από όλα τα πιάτα)
Course #14/18: Roasted wild duck (μετριότατη & ελάχιστη ποσότητα)
Course #14/18: Roasted wild duck (μετριότατη & ελάχιστη ποσότητα)
Course #14/18: Roasted wild duck (μετριότατη & ελάχιστη ποσότητα)
Course #13/18: Vegetable flower (αδιάφορο)
Course #13/18: Vegetable flower (αδιάφορο)
Course #12/18: Egg yolk, potatoes and nasturtium (οκ)
Course #11/18: Pumpkin, beechnuts and barley (αδιάφορο)
Course #10/18: Cod liver (οκ)
Course #10/18: Cod liver (οκ)
Course #9/18: Sliced raw squid and kelp (αδιάφορο)
Course #8/18: Sea urchin and walnuts (ενδιαφέρον)
Course #7/18: Crispy cabbage with watercress (ok)
Course #7/18: Crispy cabbage with watercress (ok)
Course #6/18: Grilled onion (ένα απλό ψητό κρεμμύδι WTF!?!?!)
Course #5/18: Green shoots of the season with scallop marinade (αδιάφορο)
Course #4/18: Cabbage leaves and white currants (2 φύλλα λάχανο, το πάνω ωμό, το κάτω ψητό - αδιάφορο)
Course #3/18: Øland wheat and virgin butter
Course #3/18: Øland wheat and virgin butter
Course #2/18: Apple and lemon thyme (ενδιαφέρον)
Course #1/18: Fermented plums & wild beach roses (ok)
Course #1/18: Fermented plums & wild beach roses (ok)
Course #1/18: Fermented plums & wild beach roses (ok)
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2015)
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2015)
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2015)
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2015)
Πέρα από το το service το οποίο ήταν πραγματικά σε πολύ υψηλά standards το φαγητό καθεαυτό ήταν για γέλια -σε συνάρτηση με αυτό που καλείσαι στο τέλος να πληρώσεις. 2 άτομα με τον ένα μόνο να έχει wine pairing by the glass και ο άλλος μόνο juice pairing, μας βγήκε 720 ευρω.
Όπως θα φαίνεται στις φωτό, τα περισσότερα σερβιρίσματα ήταν σχεδόν απαράδεκτα για την τιμή τους (π.
Μεταφέρθηκαν από αυτήν την εβδομάδα στην Αυστραλία για 3 μήνες περίπου και οι είναι ήδη fully booked εδώ και 2 μήνες!
Προσωπικά, πιστεύω πως ο μόνος λόγος να το επισκεφθείς είναι:
α) αν δεν σε νοιάζει να ξοδέψεις κανένα χιλιάρικο για ένα δείπνο for 2 έτσι για την εμπειρία
β) είσαι χορτοφάγος και επίσης υπόκεισαι στο α)
γ)
Κατα τα άλλα δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά του, όλα είναι marketing, διαφήμιση, άποψη και άερα που πουλάει. Δεν βρήκα καμία ουσία πίσω από τα κεράσια τουρσί, ή τα ψημένα φυλλαράκια ρόκας....