Εικόνες (17)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τυροκαυτερή, ρώσικη, πάπρικα (όλες του εμπορίου και μέτριες)
Κρέατα (απλώς οκ, οι πατάτες καλές αλλά είχαν μείνει αρκετή ώρα στο λάδι)
Κρέατα (απλώς οκ, οι πατάτες καλές αλλά είχαν μείνει αρκετή ώρα στο λάδι)
Εξωτερικά (Αύγουστος 2018)
Σάντουιτς μπιφτέκι (συμπαθητικό, θα το ξανάπαιρνα)
Σάντουιτς μπιφτέκι (συμπαθητικό, θα το ξανάπαιρνα)
Σάντουιτς μπιφτέκι (συμπαθητικό, θα το ξανάπαιρνα)
Το πιό προσεγμένο πράγμα στα Σουβλάχια ειναι οι πατάτες.. πολλές φορες με διπλό τηγάνισμα για να ειναι μαλακες απο μεσα και τραγανες απο έξω..
κατα τα άλλα, και τα κρέατα του ειναι καθαρά, και τα υπολοιπα υλικά που χρησιμοποιεί.. θα εχετε προσέξει πως τον χειμώνα ας πουμε δεν γαρνιρει με ντοματες, αλλά με λάχανο, γενικά αποφεύγει τα του "
Η μουσική ειναι κυρίως χάουζ, αυτο το λέω για το "
ο δε Παρτσάλ, ειναι μορφή.. Χρόνια εντουράς, κάποια στιγμή έκανε και τηλεοπτική εκπομπή σε κάποιο δεύτερο τοπικο κανάλι..
Και μορφωμενος, ξέρει πως ο Χο Τσι Μινχ υπηρετησε στην Έδεσσα :)
Λεπτομέρεια: όταν ψήνει το ψωμί συνήθως αρπάζει, εγώ του το ζητάω πια άψητο.
Οι μερίδες- στη λαδόκολλα - έχουν μέσα μπόλικες πατάτες και ψωμάκι φρυγανισμένο, και σε ποσότητα κρέατος είναι μεσαίες (λίγο περισσότερα τα μπριζολάκια). Καλά και νόστιμα τα κρέατα, έχει αλλάξει τη συνταγή στα μπιφτεκάκια (τα κάνει στρογγυλά και μάλλον βάζει εκτός των άλλων και κανέλλα).
Μείναμε όλοι ευχαριστημένοι και θα συνεχίσουμε να τον προτιμάμε.
Θα το ξαναδοκιμάσω σίγουρα στο μέλλον, αξίζει για μια στάση και μια ρετσίνα.
Οι τιμές καλές. Ίσως αν αύξανε λίγο την ποσότητα κρέατος και την τιμή να ήταν καλύτερα.
το θεωρω παντως μια χαρα λυση σε σχεση με τις κρεατομπαλλες των γυραδικων