Ιστορικό στέκι της νεολαίας της Θεσσαλονίκης. Εδώ έκανε τα πρώτα της γαστρονομικά βήματα η Βέτα Νέδα, που αργότερα άνοιξε με τον αδερφό της τα "Ολύμπια", λίγο πιο κάτω. Είχε σαλόνι με τραπεζοκαθίσματα, σερβιτόρους κλπ. Οι μισοί περίπου έρχονταν για φαγητό (κυρίως λαδερά) και οι άλλοι μισοί για κανένα γλυκό ή απλώς για έναν καφέ ή μια πορτοκαλάδα. Στα hits του μαγαζιού περιλαμβάνονταν η κρέμα με βανίλια, το ρυζόγαλο, το ασουρέ, η κρέμα καραμελέ και η κομπόστα tutti frutti. Τιμές λαϊκές.