Εικόνες (32)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μεζές: μαρινάτος τόνος, λιαστό χταπόδι, σκουμπρί
Γιαπράκια θαλασσινών, καπνιστό χτένι, μπαρμπούνι
Σφαίρα εσπρέσσο με τραγανό μπισκότο φουντουκιού ζελέ Kahlua και ζεστή σούπα σοκολάτας
Σορμπέ κλημεντίνη με ζελέ σαγκουίνι
Βελουτέ ροδιού με καπνιστή γαρίδα και τσιπς πιπερόριζας
Vitello tonnato με καρπάτσιο μοσχαρίσιο και προσούτο τόνου μαγιονέζα yuzu και χαβιάρι
Fazzoletti με osso bucco και κεδρόσπορο ημίλιαστη ντομάτα και παλαιωμένο κατσικίσιο τυρί
Λεμονόπιτα με πορτοκάλι και παγωτό γιαντούχα
Ραβιόλες αστακού με αφρό τσορίθο κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ και σκόνη καπνιστής φέτας
Φιλέτο από μοσχαράκι με κρέμα καρότου και τσιπς ακροκώλιου
Σορμπέ φράουλας με τεκίλα
Μυλοκόπι με ριζότο χόρτων, αφρό φέτας και λουκάνικο θαλασσινών
Κολοκυθόσουπα με καπνιστή γαρίδα, κρέμα μοσχολέμονου και σφαίρα ανεβατού
Πιπεράτος τόνος τατάκι με χτένια και αυγά ορτυκιού
Σοκολάτα, λευκή σοκολάτα και πορτοκάλι
Γλυκό κόκκινα φρούτα, λευκή σοκολάτα
Το σέρβις ήταν άψογο - hands down το καλύτερο που παίζει στην πόλη απο άποψη ευγένειας , διακριτικότητας, ταχύτητας, προνοητικότητας.
Τιμές οκ για αυτό που προσφέρει.
Εντονη η αισθηση της "
Σαβουαρ βιβρ και αρτ ντε λα ταμπλ, προσεγμενα στην παραμικρη λεπτομερεια.
Το προσωπικο υπεραριθμο, σε εναν διαρκη πανικο, να σερβιρει συνεχως νερο, ψωμακια, κρασι, να σε ρωταει συνεχως αν θελεις κατι αλλο (επιμενουν να σε εξυπηρετησουν σε ενοχλητικο βαθμο).
Τα πιατα ομορφα, αλλα βαρυφωρτομενα. Σε μπερδευουν με την πολυπλοκοτητα, και οι γευσεις δεν ειναι διακριτες.
Γκουρμε μεριδες: Ποσοτητα τεινει στο μηδεν, τιμες στο +απειρο!
2 ατομα πηραμε ενα φιξ μενου (23€), 1 ακομη κυριως, 1 ορεκτικο και 1 μπουκαλι κρασι, η τιμολογηση ηταν 80€.
Επ ουδενι δεν πας εκει πεινασμενος! Πιο πολλα θα σου φυγουν στο φαγητο, παρα στο διπλανο καζινο.
Κοτσι μαυρου χοιρου, αρκετα νοστιμο και αρωματικο.
Ριζοτο με φιλετο σολομου εξισου νοστιμοτατο και απολαυστικο.
Καπνιστη παπια με τσατνει απο φιρικια, οχι κατι το ιδιαιτερο.
Τερινα φουα γκρα με ζελε πορτο, θα ελεγα πως μου αρεσε. Συνδιασμος γευσεων με πολλες εκπληξεις.
Επιλεξαμε ενα μπουκαλι λευκο, "
Στο τελος μας προσφεραν και ενα εντυπωσιακο σε εμφανιση γλυκο, λιγοτερο εντυπωσιακο σε γευση, αλλα αρκετα αποδεκτο. (μαλλον υπηρχε στο φιξ μενου).
Πιο συγκεκριμενα, μπορειτε να δειτε και τον καταλογο εδω:
http:
Καταλογος κρασιων εδω:
http:
Γενικοτερα, αξιζει σαν εμπειρια για 1 φορα τον χρονο η το 6μηνο ας πουμε. Ζεις και αναπνεεις μεσα στην χλιδη και περιμενεις απο στιγμη σε στιγμη να σκασει μυτη ο Τζεημς Μποντ, ή κανενας Χαλιφης που του ανηκει το μισο αμπου νταμπι.
Θα επεδιωκα να πηγαινω πιο συχνα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα!
Τα μενου τώρα είναι των 19 25 και 29 ευρω με 1 ή 2 ποτηρια κρασί. Τα θεωρώ ως απο τις καλύτερα value for money επιλογές στην πόλη. Καλα υλικά, ζωντανη μουσική με πιάνο.
Εκει που νομίζω ότι χάνει είναι στην πολυπλοκότητα. Τα πιάτα είναι παραφορτωμένα, εντυπωσιάζουν αλλα μπερδευουν συγχρόνως. Το σερβις ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό, επίσης, δεν βγάζει την χαλαρώτητα που σου βγάζουν αναλογα εστιατόρια στο εξωτερικό ωστε να νοιωθεις πιο ανετα.
Για συγκεκριμένα πιάτα δεν θα γραψω. Συνήθως ολα ηταν σε καλό επιπεδο, με τα γλυκα να ξεχωρίζουν πάντα. Τα κρασιά σε ποτηρι είναι καλα. Στα θετικα και οτι λεγοντας για το μενου οτι κοστιζει 19 με κρασι, τόσο έρχεται κ ο λογαριασμός, δεν υπαρχει χρεωση για ψωμί, νερο ή ότι αλλο. (Καμια φορα φέρναν και ενα ποτήρι σαμπανια με ένα amuse bouche).
αλα καρτ μενου-προσφορας που εβγαινε στα 17 ευρω το ατομο.
το αρνισιο κεμπαπ που πηρα συνοδεια ταμπουλε ηταν οκ
αλλα το ψητο κοτοπουλο που πηρε η συνοδος μου ηταν καπως αστειο...
φυσικα και δεν θα ξαναπαω
Εχει και ένα μενού Τεταρτη-Σαββατο 21ευρώ το άτομο με 2 επιλογες για ορεκτικο κυριως επιδόρπιο. το θεωρώ καλή επιλογή για κάτι ιδιαίτερο. Κάποτε δίναμε 50-60 ευρώ στο TGI γιατί να μη δώσουμε 1 φορά το χρόνο 65 σε κάτι ιδιαίτερο
Δεν έχω παρά τα καλύτερα λόγια, θα σταθώ στο εξαιρετικό εντρέ μαριναρισμένων λαχανικών και τις ποικιλίες αλατιών, από τα κυρίως ρύζι Carnarolli με σιγοψημένο πόδι πάπιας & παντζάρι, τα τρυφερότατα μοσχαρίσια μάγουλα μαγειρεμένα σε κενό αέρος, και την κρέμα από καπνιστό σέλερι, τέλος στα επιδόρπια το θεσπέσιο Pave κανέλας με παγωτό κανταΐφι. Λεπτομέρεια που μετράει τα 6 είδη μικρών άρτων που προσφέρονται επίκαιρα κα ζεστά.
Άξιζε εντελώς.