Alfredo's Grand Dining

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηCasino "Regency Casino", Θέρμη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310491199
Διαδίκτυο
ΩράριοΜόνο Παρασκευή-Σάββατο 21:00-02:00. Καλοκαίρι κλειστό.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Αλφρέντος, #fine dining
Πρόσθετες πληροφορίες:
Εστιατόριο στο VIP τμήμα του Regency Casino.

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 21 ετών. Απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Executive chef ο Απόστολος Αλτάνης.

Το καλοκαίρι βρίσκεται στο χώρο Alfredo's Garden ενώ τον υπόλοιπο χρόνο στο χώρο Alfredo's Grand Dining.

Εικόνες (32)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Νιόκι (οκ)
[εικόνα]
Γλυκό
[εικόνα]
Γλυκό
[εικόνα]
[εικόνα]
Πάπια
[εικόνα]
[εικόνα]
Γαρίδα (οκ)
[εικόνα]
[εικόνα]
Σοκολατόπιτα
[εικόνα]
Γλυκό "κεράσι"
[εικόνα]
Μαγιάτικο
[εικόνα]
Μεζές: μαρινάτος τόνος, λιαστό χταπόδι, σκουμπρί
[εικόνα]
Μπουρδέτο
[εικόνα]
Γιαπράκια θαλασσινών, καπνιστό χτένι, μπαρμπούνι
[εικόνα]
Ριζότο με μπλε καβούρι
[εικόνα]
Σφαίρα εσπρέσσο με τραγανό μπισκότο φουντουκιού ζελέ Kahlua και ζεστή σούπα σοκολάτας
[εικόνα]
Σορμπέ κλημεντίνη με ζελέ σαγκουίνι
[εικόνα]
Βελουτέ ροδιού με καπνιστή γαρίδα και τσιπς πιπερόριζας
[εικόνα]
Vitello tonnato με καρπάτσιο μοσχαρίσιο και προσούτο τόνου μαγιονέζα yuzu και χαβιάρι
[εικόνα]
Fazzoletti με osso bucco και κεδρόσπορο ημίλιαστη ντομάτα και παλαιωμένο κατσικίσιο τυρί
[εικόνα]
Λεμονόπιτα με πορτοκάλι και παγωτό γιαντούχα
[εικόνα]
Ραβιόλες αστακού με αφρό τσορίθο κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ και σκόνη καπνιστής φέτας
[εικόνα]
Φιλέτο από μοσχαράκι με κρέμα καρότου και τσιπς ακροκώλιου
[εικόνα]
Σορμπέ φράουλας με τεκίλα
[εικόνα]
Μυλοκόπι με ριζότο χόρτων, αφρό φέτας και λουκάνικο θαλασσινών
[εικόνα]
Κολοκυθόσουπα με καπνιστή γαρίδα, κρέμα μοσχολέμονου και σφαίρα ανεβατού
[εικόνα]
Πιπεράτος τόνος τατάκι με χτένια και αυγά ορτυκιού
[εικόνα]
Σοκολάτα, λευκή σοκολάτα και πορτοκάλι
[εικόνα]
Πάπια με ριζότο παντζάρι
[εικόνα]
Λαυράκι με ρίζες
[εικόνα]
Σολομός
[εικόνα]
Γλυκό κόκκινα φρούτα, λευκή σοκολάτα

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Διαφημιστικό 2004

Σxόλια (13)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
AG
Από τις ελάχιστες φορές που δεν θυμάμαι τι έτρωγα. Το φαγητό μου φάνηκε τόσο αδιάφορο και τόσο dated & βαρετό. Επίσης όλοι τριγύρω μας έτρωγαν πατάτες τηγανίτες με αυγά, μακαρόνια , ψητό ψάρι με χόρτα και γενικά off the menu . Όταν ρώτησα το service για αυτά μου είπαν « αυτοί είναι καλοί πελάτες και τρώνε ότι θέλουν».
Το σέρβις ήταν άψογο - hands down το καλύτερο που παίζει στην πόλη απο άποψη ευγένειας , διακριτικότητας, ταχύτητας, προνοητικότητας.
Τιμές οκ για αυτό που προσφέρει.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
nicksugar3
Υπέροχη εμπειρία για άλλη μια φορά. Ο κήπος υπέροχος, το service υποδειγματικό. Φοβερές πρώτες ύλες, άψογα συνδυασμένες από τον χαρισματικό σεφ Απόστολο Αλτάνη. Κόστος υψηλό, αλλά απόλυτα δικαιολογημένο. Αξίζει, όποιος μπορεί να πάει.
Panos
Υποβλητικο υφος και διακοσμηση. Λιγοστα τραπεζια, αραια μεταξυ τους. Live Jazz Μουσικη που νιωθεις πως παιζει μονο για σενα.
Εντονη η αισθηση της "exclusiveness".
Σαβουαρ βιβρ και αρτ ντε λα ταμπλ, προσεγμενα στην παραμικρη λεπτομερεια.

Το προσωπικο υπεραριθμο, σε εναν διαρκη πανικο, να σερβιρει συνεχως νερο, ψωμακια, κρασι, να σε ρωταει συνεχως αν θελεις κατι αλλο (επιμενουν να σε εξυπηρετησουν σε ενοχλητικο βαθμο).

Τα πιατα ομορφα, αλλα βαρυφωρτομενα. Σε μπερδευουν με την πολυπλοκοτητα, και οι γευσεις δεν ειναι διακριτες.

Γκουρμε μεριδες: Ποσοτητα τεινει στο μηδεν, τιμες στο +απειρο!

2 ατομα πηραμε ενα φιξ μενου (23€), 1 ακομη κυριως, 1 ορεκτικο και 1 μπουκαλι κρασι, η τιμολογηση ηταν 80€.
Επ ουδενι δεν πας εκει πεινασμενος! Πιο πολλα θα σου φυγουν στο φαγητο, παρα στο διπλανο καζινο.

Κοτσι μαυρου χοιρου, αρκετα νοστιμο και αρωματικο.
Ριζοτο με φιλετο σολομου εξισου νοστιμοτατο και απολαυστικο.
Καπνιστη παπια με τσατνει απο φιρικια, οχι κατι το ιδιαιτερο.
Τερινα φουα γκρα με ζελε πορτο, θα ελεγα πως μου αρεσε. Συνδιασμος γευσεων με πολλες εκπληξεις.
Επιλεξαμε ενα μπουκαλι λευκο, "Τεχνη Αλυπιας" που συνοδευε πολυ ομορφα το δειπνο μας.
Στο τελος μας προσφεραν και ενα εντυπωσιακο σε εμφανιση γλυκο, λιγοτερο εντυπωσιακο σε γευση, αλλα αρκετα αποδεκτο. (μαλλον υπηρχε στο φιξ μενου).


Πιο συγκεκριμενα, μπορειτε να δειτε και τον καταλογο εδω:
http://www.regencycasinos.gr/thessaloniki/images/Alfredos/alfredos_wintermenu_gr.pdf

Καταλογος κρασιων εδω:
http://www.regencycasinos.gr/thessaloniki/images/Alfredos/alfredos_wintermenu_gr.pdf

Γενικοτερα, αξιζει σαν εμπειρια για 1 φορα τον χρονο η το 6μηνο ας πουμε. Ζεις και αναπνεεις μεσα στην χλιδη και περιμενεις απο στιγμη σε στιγμη να σκασει μυτη ο Τζεημς Μποντ, ή κανενας Χαλιφης που του ανηκει το μισο αμπου νταμπι.
Θα επεδιωκα να πηγαινω πιο συχνα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα!
Veyron
Αρκετές επισκέψεις, μονο με σεφ τον Αποστολο Αλτανη.

Τα μενου τώρα είναι των 19 25 και 29 ευρω με 1 ή 2 ποτηρια κρασί. Τα θεωρώ ως απο τις καλύτερα value for money επιλογές στην πόλη. Καλα υλικά, ζωντανη μουσική με πιάνο.

Εκει που νομίζω ότι χάνει είναι στην πολυπλοκότητα. Τα πιάτα είναι παραφορτωμένα, εντυπωσιάζουν αλλα μπερδευουν συγχρόνως. Το σερβις ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό, επίσης, δεν βγάζει την χαλαρώτητα που σου βγάζουν αναλογα εστιατόρια στο εξωτερικό ωστε να νοιωθεις πιο ανετα.

Για συγκεκριμένα πιάτα δεν θα γραψω. Συνήθως ολα ηταν σε καλό επιπεδο, με τα γλυκα να ξεχωρίζουν πάντα. Τα κρασιά σε ποτηρι είναι καλα. Στα θετικα και οτι λεγοντας για το μενου οτι κοστιζει 19 με κρασι, τόσο έρχεται κ ο λογαριασμός, δεν υπαρχει χρεωση για ψωμί, νερο ή ότι αλλο. (Καμια φορα φέρναν και ενα ποτήρι σαμπανια με ένα amuse bouche).
Βικτωρ Τ.
Μενου τριων πιατων+1 ποτηρι κρασι=19 ευρω.Σερβις πολυ ευγενικο και αποτελεσματικο.Η διακοσμηση του εστιατοριου ειναι οντως βαρια,αλλα με την βοηθεια των μουσικων σου αφηνε ευχαριστη αισθηση.Κτενι με σαλτσα καρυ πολυ καλο,βελουτε αγκιναρας με κρεμα χρενου και ταρταρ τονου εξαιρετικο,δασος μανιταριων οκ,μοσχαρισιο καρε τυλιγμενο σε καπνιστη πανσεττα καλο,ριζοτο με κουνελι πολυ καλο,σφαιρα λευκης σοκολατας πολυ καλο,ναπολεον φιστικιου πολυ καλο.
Γιαντράνκα
Δεύτερη επίσκεψη: κήπος μορέλς με παρμεζάνα καλό, δίδυμο πάπιας με πουρέ φυστικού αρκετά στεγνό και φλατ, πολύ καλό το κέηκ μοσχολέμονου με σπόρους παπαρούνας, πορτοκαλόπιτα και μους από πράσινο τσάι. Για άλλη φορά το περιβάλλον "σφιγμένο" και υπερκυριλέ σε βαθμό απωθητικό για μένα. Το φαγάκι πάντως αξίζει να 'ούμε.
zaknafein
Επίσκεψη με κουπόνι (20 ευρώ με πρώτο, κυρίως, γλυκό και -50% στο κρασί)...μόνο και μόνο για το κρασί άξιζε!!Τα φαγητά του ήταν πολύ καλά (και πιο προσεγμένα στην εμφάνιση από την δεύτερη φορά που πήγα με κουπόνι και είχαν αλλάξει το μενού).Το service ήταν πολύ καλό και ευγενικό.Γενικά super value for money.Από το κανονικό μενού πάντως δεν παραγγείλαμε για να έχω άποψη.
varethika ton prologo
...επισκεψη καποιο καλοκαιρινο βραδυ με την ευκαιρια καποιου
αλα καρτ μενου-προσφορας που εβγαινε στα 17 ευρω το ατομο.
το αρνισιο κεμπαπ που πηρα συνοδεια ταμπουλε ηταν οκ
αλλα το ψητο κοτοπουλο που πηρε η συνοδος μου ηταν καπως αστειο...μισο ψητο κοτοπουλο σαν να παιρνεις delivery απο τα κοτοπουλα ο βαγγος...καμια φινετσα στην παρουσιαση και καμια εξαιρεση στην γευση...ισα ισα που ηταν και ποιο ανοστο απο τον κοτοπουλα της γειτονιας...στα γλυκα η πανακοτα ηταν πραγματικα απο τις χειροτερες που εχω φαει σαν να ειχε χαλασει το ψυγειο και δεν προλαβε να πηξει ηταν τελειως ρευστη σαν χυλος...λες και μας τιμωρησαν επειδη πειραμε το αλα καρτ μενου...μαζι με το κρασι μας βγηκε 55 ευρω για 2 ατομα το σερβις επισης πολυ μετριο ,δεν μας εβαλαν ποτε στο κλιμα αυτου που πουλανε( κλαιν μαιν επιτηδευμενη πολυτελεια)λαθη στο κρασι,δεν ειχαν δευτερο μπουκαλι απο αυτο που πιναμε και αλλα πολλα...ισως το σερβις ηταν απασχολημενο με το να κερασει σαμπανια μολις καθισε στο τραπεζι η παρεα με τις κυριες με μαλλι τζοαν κολινς απ το πανοραμα, ενω εμας της πλεμπας νερο και με το ζορι
φυσικα και δεν θα ξαναπαω
guru
Πήγα χθες με τη γυναίκα (με τη βοήθεια φυσικά κουπονιού γιατί εννοείται δε μπορώ να δώσω τα χρήματα που θα ειχε το δείπνο χωρίς την έκπτωση)Το μενού που πήραμε είναι εδώ http://www.deal4real.gr/updocuments/Thessaloniki/menu%20alfredos%20grupon%2020120308%202.00.jpg . Πήραμε το καρπάτσιο, και τη σαλάτα μανιταριών- το ριζότο με τα ορτύκια, και την τριλογία πάπιας, και 2 κρεμ μπρουλε. Η wine list ξεκινούσε από 25 ευρώ και εφτανε πάνω από 1000 για κόκκινα κρασιά. Ολα ήταν πολύ νόστιμα, Η γυναίκα χόρτασε χωρίς να μπορεσει να τελειώσει το κυρίως (αν και φαινόταν πολύ μικρό) και εγώ καθάρισα και 1.5 κρεμ μπρουλέ στο τέλος :-) . Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι.
Εχει και ένα μενού Τεταρτη-Σαββατο 21ευρώ το άτομο με 2 επιλογες για ορεκτικο κυριως επιδόρπιο. το θεωρώ καλή επιλογή για κάτι ιδιαίτερο. Κάποτε δίναμε 50-60 ευρώ στο TGI γιατί να μη δώσουμε 1 φορά το χρόνο 65 σε κάτι ιδιαίτερο
Γιαντράνκα
Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου στο δεύτερο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας (sic) επετειακό μενού με 19 ή 29€/άτομο Τετάρτες και Πέμπτες, οπότε σπεύσατε(απαραίτητη προηγούμενη κράτηση).
Δεν έχω παρά τα καλύτερα λόγια, θα σταθώ στο εξαιρετικό εντρέ μαριναρισμένων λαχανικών και τις ποικιλίες αλατιών, από τα κυρίως ρύζι Carnarolli με σιγοψημένο πόδι πάπιας & παντζάρι, τα τρυφερότατα μοσχαρίσια μάγουλα μαγειρεμένα σε κενό αέρος, και την κρέμα από καπνιστό σέλερι, τέλος στα επιδόρπια το θεσπέσιο Pave κανέλας με παγωτό κανταΐφι. Λεπτομέρεια που μετράει τα 6 είδη μικρών άρτων που προσφέρονται επίκαιρα κα ζεστά.
Άξιζε εντελώς.Εμπειρία.
nik lab
Ειχα την τυχη να παω μεσα στις γιορτες. Μπορω να γραψω εκθεση ολοκληρη: για το service, τον χωρο αλλα κυριως για το φαγητο. Πολυ καλη εμπειρια. Με διαφορα το καλυτερο εστιατοριο στην πολη μας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αν είσαστε μιας κάποιας ηλικίας και με αρκετά λεφτά, είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Είναι στον VIP χώρο του Casino Hyatt. Εχει πολύ καλή κουζίνα gourmet, με άψογο service. Πελάτες είναι συνήθως οι θαμώνες του Καζίνου και για να μπείτε μέσα θα πρέπει να έχετε κάρτα εισόδου στο καζίνο. Είμασταν 4 άτομα και πληρώσαμε 290€ χωρίς να πάρουμε πολλά πράγματα. Εξαιρετικά ενημερωμένη κάβα κρασιών.
Ελένη
Πήγα το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Alfredo's Garden. Ο κήπος πολύ ωραίος. Συμπτωματικά εκείνο το βράδυ το καζίνο σε συνεργασία με κάποια εταιρεία κοσμημάτων είχαν κάποια εκδήλωση και ο κόσμος ήταν αρκετός. Επιλέξαμε να πάρουμε το μενού της εκδήλωσης γιατί φανταστήκαμε ότι αν παραγγέλναμε a la carte δεν θα εξυπηρετούμασταν σωστά. Για να τελειώνω, δεν τρελάθηκα, παρά το βραβείο και τα λεφτά που δώσαμε.