Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο bar de tapas σ’ όλη τη Σεβίλη.
Σχεδόν όλα τα tapas κάνουν 2.20, ενώ η μικρή μπύρα (200-250ml) 1.30 νομίζω. Πραγματικά όλα είναι πολύ νόστιμα, και δεν ξέρω τι να πρωτοπροτείνω. Σίγουρα τα μάγουλα από γουρούνι iberico (carillada), ψαρονέφρι με cabrales, το καλοκαίρι οι κρύες σούπες salmorejo και gazpacho. Αν εξαιρέσεις 1-2 (π.χ. sangre encebollada), όλα είναι καταπληκτικά. Δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε για επιδόρπιο παγωτό από παλαιωμένο τυρί, η γεύση του είναι όπως ακριβώς την φαντάζεστε, σαν ώριμη γραβιέρα ίσως, είναι όμως απίστευτο, λίγο πιο ακριβό (4 ευρώ αν θυμάμαι καλά), αλλά πραγματικά αξίζει.
Το μεσημέρι μπορείτε να το επισκευτείτε για μενού, που περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο για 11 ευρώ. Πολύ καλή προσφορά για την ποιότητά του.
Βρίσκεται σε ωραία περιοχή, Alameda de Hercules, κοντά στην πλατεία, όπου γενικά είναι μαζεμένη η ωραία νυχτερινή (και σχετικα εναλλακτική ή τουλάχιστον όχι πολύ τουριστική) ζωή της πόλης. Ευχάριστη ατμόσφαιρα στα εξωτερικά τραπέζια. Πελάτες διαφόρων ηλικιών. Πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό, και ο φιλικός ιδιοκτήτης που πολλές φορές προσεγγίζει και μιλάει με τον κόσμο.
Αυτό που εγώ προσωπικά αποφέυγω είναι το εστιατόριό του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την ταπερία, και έχει το ίδιο ακριβώς φαγητό σε (υπερβολικά) ακριβότερες τιμές και με πιο κυριλέ διάθεση όσον αφορά το ντεκόρ και το σερβίρισμα.
Σχεδόν όλα τα tapas κάνουν 2.
Το μεσημέρι μπορείτε να το επισκευτείτε για μενού, που περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο για 11 ευρώ. Πολύ καλή προσφορά για την ποιότητά του.
Βρίσκεται σε ωραία περιοχή, Alameda de Hercules, κοντά στην πλατεία, όπου γενικά είναι μαζεμένη η ωραία νυχτερινή (και σχετικα εναλλακτική ή τουλάχιστον όχι πολύ τουριστική) ζωή της πόλης. Ευχάριστη ατμόσφαιρα στα εξωτερικά τραπέζια. Πελάτες διαφόρων ηλικιών. Πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό, και ο φιλικός ιδιοκτήτης που πολλές φορές προσεγγίζει και μιλάει με τον κόσμο.
Αυτό που εγώ προσωπικά αποφέυγω είναι το εστιατόριό του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την ταπερία, και έχει το ίδιο ακριβώς φαγητό σε (υπερβολικά) ακριβότερες τιμές και με πιο κυριλέ διάθεση όσον αφορά το ντεκόρ και το σερβίρισμα.