Δεν είναι μόνο ένα. Είναι όντως αλυσίδα franchising με πάρα πολλά υποκαταστήματα http://www.sampiyonkokorec.com.tr/sam/sube.asp το συγκεκριμένο είναι αυτό που πετυχαίνει πιο εύκολα ένας Έλληνας τουρίστας. Οι Τούρκοι έχουν τη συνήθεια να ψιλοκόβουν το κοκορέτσι για να το βάλουν σε σάντουιτς σε βαθμό που ίσως να μην καταλάβεις και τι τρως. Πάντως είναι πολύ εύγευστα και μένει ανοιχτά μέχρι πολύ αργά. Γεμίζει πολύ όλες τις ώρες αλλά είναι πιο εμφανές τα ξημερώματα για τελείωμα μετά από ξενύχτι!
ψιλοκομμενο, μεσ' τη σαλτσα του και λιγακι καυτερο. ο,