Έχει υπότιτλο "creative meating". Ιδιοκτήτης ο Δημήτρης Δημητράντζης (ο οποίος δούλευε πρωτύτερα σαν σερβιτόρος στον Ανέστη). Ο σεφ δούλευε παλιότερα στο Αγιολί.
Στη θέση του υπήρχε το Καλλίπολις. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Μαγείρων γεύσεις και το UNA.
Σxόλια (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Εξαιρετικό. Σίγουρα το καλλίτερο μαγαζί στην Περαία . Άψογο σέρβις , όμορφος χώρος και πάρα πολύ καλή κουζίνα. Πήρα σπαλομπριζόλα που ήταν τεράστια και μαλακιά και άψογα ψημένη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ 10/3/2012 απογευμα
ομορφο μαγαζι πολυ καλο στησιμο για την περιοχη..τα πιατα για ουζακι και τσιπουρο ηταν πολυ ικανοποιητικα ...οι γαριδες με σαλτσα και το χταποδακι ηρθαν σχετικα γρηγορα..ευγενικοι και εξυπηρετικο σερβις.. οι τιμες κανονικες αν λαβεις και υποψιν τα εξτρα κερασματα του καταστηματος στην παρεα μας.ειμασταν 7 ατομα
Πήγαμε 5 άτομα.Βγήκε με μπουκάλι κρασί 20 ευρό το άτομο.Το μόνο καλό είναι ο χώρος και το σέρβις.Φανταστείτε ότι μας σέρβιραν κρύο μπουγιουρντί και κρύες κασεροκροκέτες.Η χοιρηνή τηγανιά ήταν ωμή.Τα μπιφτέκια εντελός σκληρά και η μοσχαρίσια γάλακτος τίποτα το ιδιαίτερο.Έχει φάει χ για τα φαγητά του.