Τρίτη επίσκεψη, ο χώρος έχει πλέον αναβαθμιστεί και επεκταθεί στην απέναντι πλευρά της στοάς. Το μενού παραμένει εκλεκτικό, πλέον με πινελιές ιαπωνικής υψηλής κουζίνας και αντίστοιχη αναπροσαρμογή στις (ήδη υψηλές, ακόμα και για Βρυξέλλες) τιμές. Οι στάνταρτ επιλογές σε σούσι, σασίμι και τεμπούρα παραμένουν κορυφαίες σαν εκτέλεση, ενώ προσφέρει και διάφορα προ-κατ μενού για μεσημεριανό κλπ. Προ κωβίδη19 χρειαζόταν οπωσδήποτε κράτηση. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη αν περνάει ο δρόμος σας από εκεί.
Κορυφαίων προδιαγραφών ιαπωνική κουζίνα σε εξωφρενικές τιμές. Ο ιδιοκτήτης είναι Ιάπωνας και το φροντισμένο ντεκόρ του μαγαζιού παραπέμπει σε παραδοσιακό ιαπωνικό σουσάδικο. Το ίδιο όμως ισχύει και για τις διαστάσεις του χώρου και τη γενικότερη χωροταξία των τραπεζιών, αφήνοντας συνειρμούς ψητάδικου της Άθωνος εν ώρα αιχμής (κοινώς δεν συνιστάται σε άτομα με κλειστοφοβικές τάσεις).
Υπεράνω κριτικής, τόσο από πλευράς γεύσης όσο και παρουσίασης/σερβιρίσματος, ό,τιδήποτε δοκιμάσαμε από σούπες/sushi/sashimi/tempura. Λογαριασμός για 3 άτομα 222€ (2010).
Ακόμα και αν περνάει ο δρόμος σας και αποφασίσετε να το τολμήσετε, θα συμβούλευα για λόγους αρχής να αποφύγετε το sake, το οποίο ο αθεόφοβος χρεώνει 12€ το (μικρό) καραφάκι!
Υπεράνω κριτικής, τόσο από πλευράς γεύσης όσο και παρουσίασης/σερβιρίσματος, ό,
Ακόμα και αν περνάει ο δρόμος σας και αποφασίσετε να το τολμήσετε, θα συμβούλευα για λόγους αρχής να αποφύγετε το sake, το οποίο ο αθεόφοβος χρεώνει 12€ το (μικρό) καραφάκι!