Ακαδημία

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΑγίου Μηνά 3, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310521803
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-02:00, Δευτέρα κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε24 Δεκεμβρίου 2011
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "art restaurant".

Εικόνες (44)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2022)
[εικόνα]
Ψωμί (ok)
[εικόνα]
Φάβα (καλή)
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές (καλές)
[εικόνα]
Ντολμαδάκια (καλά)
[εικόνα]
Ριζότο με μανιτάρια (μέτριο)
[εικόνα]
Κεφτεδάκια (δεν τρελάθηκα)
[εικόνα]
Δεν θυμάμαι πως λεγόταν αλλά δεν θα το ξανάπαιρνα
[εικόνα]
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί (καλοί)
[εικόνα]
[εικόνα]
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2018)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2018)
[εικόνα]
Σαλάτα "Ακαδημία" (κοτόπουλο, σπανάκι, λιαστές ντομάτες, σως γιαουρτιού)
[εικόνα]
Ξεκούραστος λευκός κορμός
[εικόνα]
Μπριζολάκια με σάλτσα πορτοκάλι-μέλι και πουρέ
[εικόνα]
Μπουρεκάκια με φέτα και λιαστή ντομάτα
[εικόνα]
Μαστέλο Χίου με γλυκό του κουταλιού
[εικόνα]
Κριθαρότο μυδιών
[εικόνα]
Βουβαλίσια σουτζουκάκια με λαχανικά σχάρας
[εικόνα]
Σαλάτα σολομού
[εικόνα]
Σαλάτα "Ακαδημία"
[εικόνα]
Μελωμένα μπριζολάκια με πουρέ (εξαιρετικά)
[εικόνα]
Καροτόσουπα με σολομό και τζίντζερ
[εικόνα]
Ρεβυθάδα
[εικόνα]
Πάπια με πατάτες φούρνου (τρομερή υφή ωσάν νιόκι)
[εικόνα]
Λευκός κορμός
[εικόνα]
Καρμπονάρα
[εικόνα]
Κερασμένο γλυκό
[εικόνα]
Χόρτα
[εικόνα]
Χειροποίητα ραβιόλι με σπαράγγια
[εικόνα]
Μαστέλο με γλυκό του κουταλιού κυδώνι
[εικόνα]
Ελάφι με πουρέ πατάτας
[εικόνα]
Γλυκό κερασμένο (μέτριο)
[εικόνα]
Σπαλομπριζόλα (πολύ καλή, αλλά αν τη θέλετε λιγότερη ψημένη θυμηθείτε να τους το πείτε γιατί δεν ρωτάνε)
[εικόνα]
Σαλάτα Ακαδημία (καλή)
[εικόνα]
Μοσχαρίσια μαγουλάκια (καλά)
[εικόνα]
Μελιτζάνα σε πήλινο (μέτρια)
[εικόνα]
Κολοκυθοανθοί (μέτριοι, το κουρκούτι ήταν υπεροβλικό σαν λουκουμάς με συνέπεια ο κολοκυθοανθός να χάνεται)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2012)

Κατάλογος (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: σελίδα 5/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: σελίδα 4/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: σελίδα 3/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: σελίδα 2/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2012: σελίδα 1/5

Σxόλια (21)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
loukoulos
Όταν το φαγητό είναι από καλουτσικο έως καλό, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν να σερβίρεις αμβροσία, κάπου χάνεται η ισορροπία και καταντάει γραφικό και γελοίο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά καλό είναι, για να υποστηρίξεις brunello και ermenegildo να έχεις τις κατάλληλες πρώτες ύλες και κυρίως τεχνική γνώση. Αυτά τα ολίγα , από εμάς ενα μεγάλο όχι πια, γιατί σε αυτή την τιμολόγηση είναι δύσκολο να φας χειρότερα στην πόλη....
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
timos zisis
πολυ ωραιος χωρος ειδικα στη πισω αυλη. αρκετα ευγενικο το προσωπικο. το φαγητο ηταν καλο αλλα κανενα πιατο δεν ειχε κατι που να μας εντυπωσιασει, και οι μεριδες ηταν καπως μικρες. μας κακοφανηκε λιγο η απουσια χυμα κρασιου. υπηρχαν μονο καποια σε ποτηρι και φιαλες ολα αρκετα ακριβοτερα απο το αναμενομενο. στο ιδιο επιπεδο και οι τιμες των πιατων. δεν θα το διαλεγα για να ξαναπαω αλλα δεν θα ελεγα και οχι αν το προτεινε η παρεα.
Mikey
Ήθελα να το επισκεφτώ καιρό και χθες τα κατάφερα.
Τα πιάτα του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά γευστικά και ποιοτικά ειναι πάνω από το μέσο όρο. Αν εξαιρέσεις τη πρακτική "χρεώνω 7€ ένα κομμάτι τυρί γιατί του έβαλα μύρτιλο ή και όχι" τα κυρίως του δεν είναι πολύ ακριβά και η λίστα κρασιών μεγάλη.
Στα αρνητικά η εξαιρετικά αργή εξυπηρέτιση, οι τιμές στα ορεκτικά, η παρουσία μόνο μπυρών από μικροζυθοποιίες με γελοίο κόστος (συν οτι η Βεργίνα έκανε 4,5€) και η απουσία απόδειξης.
Δε βρίσκω λόγο να ξαναπάω, αν και δεν έχω αρνητική άποψη για το μαγαζί. Φιλική συμβουλή: ας βγάλει την κοπέλα από την υποδοχή (εκτος αν θέλει να ταιριάζει με τα άλλα μαγαζιά της περιοχής) και ας βάλει άλλο ένα άτομο στην κουζίνα.
nadware
Ο χώρος είναι όμορφος και "ζεστός". Τα πιάτα, η κάβα κρασιών αλλά και οι τσιμπημένες τιμές το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της περιοχής.
Η προσωπική μου άποψη όμως είναι ότι αυτά που δοκίμασα (με εξαίρεση το αξιόλογο κρασί, ποικιλία syrah-ξινόμαυρο) δε δικαιολογούν το κόστος, που με μία φιάλη οικονομικό κρασί κυμαίνεται γύρω στα 50€/2 άτομα.
dokimastis
Κάτσαμε χτες Κυριακή 8/11/15 με όλη την οικογένεια. Εξαιρετική κουζίνα, ο πεζόδρομος πλέον πολύ όμορφος, αλλά με λίγα λόγια, ό,τι και να πούμε, είναι ακριβές οι τιμές του.. Μέσα καθόταν κάποια άσπρα κεφάλια, γεμάτο σχεδόν, οπότε υπάρχουν κάποιοι που δεν τους ενοχλούν.
Εμάς πάλι τους υπολοίπους μας στέλνει να πάμε σε ένα από τα πλήθος μαγαζιά με προσιτότερες τιμές...
τσοπανακος
Νομίζω είναι το καλύτερο από τα τρία μαγαζιά που υπάρχουν στην Αγίου Μηνά. Κι αυτό όμως ακριβό. Δεν σερβίρουν αυτό που πληρώνεις. Υπερεκτιμημένα πιάτα.
14 ευρώ το χουνκιάρ μπεγιατί. Κατα τη γνώμη μας το συγκεκριμένο κατά τα άλλα νόστιμο πιάτο θα έπρεπε να το έχει 8 . Πάντα υποκειμενική η άποψή μας.
Hungry_Tux
Μαγαζί ιδιαίτερης διακόσμησης με ελαφρώς τσιμπημένες τιμές. Πήραμε μαστέλο χίου με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι, εξαιρετικό, αλλά θα μπορούσε το μαστέλο να είναι λίγο περισσότερο, μανούρι με φύλλο κρούστας με μέλι φοβερό, κολοκυθοανθοί γεμιστοί ωραίοι με καλό μέγεθος μερίδας, μανιτάρια καραμελωμένα ζουμερά με εξαιρετική σως πορτοκαλιού, τυροκαυτερή ακαδημία ιδιαίτερη και μπριζολάκια λαιμού με πορτοκάλι (το παράκανε με το πορτοκάλι) και πουρέ πατάτας νόστιμο, αλλά με λιγοστό κρέας. Εκτιμώ ότι, εφόσον είναι τσιμπημένες οι τιμές θα μπορούσε να μεγαλώσει ελάχιστα τις μερίδες. Τα παραπάνω μαζί με 4 βεργίνες σύνολο 53 ευρώ.
σδασγαδασ
χοιρινη μπριζολα με σαλτσα απο καστανο πολυ καλη,
συκωτακια με κρεμυδια εξισου καλα. τα καραμελωμενα κρεμυδια ειχαν πολυ ενδιαφερουσα γευση.
εξακολουθει να μαρεσει το φαγητο, η εξυπηρετηση και ο "χαρακτηρας" του μαγαζιου και το συστηνω.
τιμες περιπου στο 15ευρω το ατομο.
loukoulos
Δεύερη επίσκεψη στην Ακαδημία μετά απο περίπου έναν χρόνο όπου είχαμε ενθουσιαστεί με την κουζίνα του μαγαζιού .Πήραμε τα εξής : Δύο μερίδες χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μέλι και πορτοκάλι και συνοδευτικο καστανό ρύζι , ένα ριζότο θαλασσινών ,ένα σνίτσελ με πουρε , μία ελληνική σαλάτα με ντομάτα , φέτα , κρίταμο, ελιά , δύο βαρελίσιες μύθος , μια κόκα , ένα νερό , σύνολο 57 ευρώ . Πρώτα τα αρνητικά : Τα χοιρινά φιλετάκια δεν ήταν φιλετάκια μιας και είχανε λίπος . Προς τιμήν του μας ξεκαθάρισε στην αρχή ότι ήταν λαιμός ( τότε γιατί γράφει φιλετάκια στον κατάλογο ...?)το χοιρινό φιλέτο είναι το ψαρονέφρι,τέλος . Το συνοδευτικό του, καστανό ρύζι, ήταν φτιαγμένο εδω και μέρες γιατί είχε μια μυρωδιά και γεύση που το πρόδιδαν . Γενικά το πιάτο είχε χτυπητές αδυναμίες με το πορτοκάλι να υπερισχύει όλων των άλλων γευσεων . Θετικά: Η σαλάτα ήταν νόστιμη και ποσοτικά πολύ καλή . Είχε όντως φέτα και το λέω γιατί τελευταία είναι της μόδας σε πολλά μαγαζιά να σερβίρουν αγελαδινό τυρί (που είναι βέβαια πιο φθηνό ) για φέτα . Το σνίτσελ φαινόταν ωραίο με συνοδευτικό πουρε που είχε ζωντανό κίτρινο χρώμα . Το ριζότο πρέπει να ήταν το καλύτερο πιάτο του τραπεζιού και αυτό γιατί : Ήταν όσο κρεμώδες έπρεπε ώστε να μην είναι ούτε λαπάς ούτε σπυρωτό .Τα θαλασσινά του ήταν μεγάλα και όχι να σερβίρει γάμπαρη για γαρίδα . Το σέρβις φιλικό και διακριτικό . Στο τέλος προσφερθηκαν να κεράσουν γλυκό και φέρανε απόδειξη . Σε γενικές γραμμές και αν εξαιρέσω τα χοιρινά φιλετάκια(που δεν ήταν φιλετάκια) το φαγητό ήταν αξιόλογο για τα χρήματα που δώκαμε
Sylia
Το επισκεφθήκαμε ανήμερα της εθνικής εορτής του Μπακαλιαροσκορδαλέου. Εξαιρετικός μπακαλιάρος,ελαφρύ κουρκούτι και ζουμερός μέσα. Καταναλώσαμε γύρω στις 6 μερίδες. Στα παρελκόμενα, πολύ καλές πατάτες τηγανιτές(χειροποίητες), πασπαλισμένες με χοντρό αλάτι και μυρωδικά, χόρτα βραστά (λιγάκι άνοστα), δύο σαλάτες Ακαδημία (αν θυμάμαι καλά με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού), μανιτάρια ψητά, μπουρεκάκια με τυρί και λιαστή ντομάτα (ιδιαίτερα), όλα στο σύνολό τους ήταν πολύ καλά και δεν υπήρξε κάτι μέτριο.

Λίγο αργό σέρβις, φαντάζομαι όμως λόγω ημέρας, και στα αρνητικά το κάπνισμα μέσα στο εστιατόριο.

Από πλευράς κόστους βγήκε γύρω στα 16-17 ευρώ κατ' άτομο, με δυο ουζάκια, μισό κιλό λευκό χύμα (πολύ καλό), αναψυκτικά και νερά. Στο τέλος ήρθε κερασμένο γλυκό, αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν.

Το μαγαζί εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή value for money επιλογή για'μένα.
σδασγαδασ
αξιζει το μαγαζι. ειναι απο τα αγαπημενα μου πλεον. ο,τι εχω παρει ειναι καλο εως πολυ καλο. οι γαριδουλες με το κανταιφι και οι τυλιχτες μελιτζανες που πηρα προσφατα, τις θυμαμαι ακομα.
η εξυπηρετηση ειναι πολυ φιλικη κ ευγενικη.
τιμες περιπυο 17 ευρω ανα ατομο.
σδασγαδασ
δοκιμασα τα μαγουλακια τα χοιρινα κ ηταν πολυ νοστιμα. η σαλατα ακαδημια ειχε πολλα υλικα μεσα, υπερβολικα κ σε μπερδευει. τα ορεκτικα που πηραμε ηταν καλα. οι τιμες για την ποσοτητα και την ποιοτητα των πιατων ειναι καλη. ο χωρος ωραιος. ειναι ευγενικοι, δινουν αποδειξη, ειναι γενναιοδωροι στο γλυκο. μαρεσει.
Γιαντράνκα
Σαλάτα Μαριλού περίεργη, μπουρεκάκια με λιαστή ντομάτα πολύ καλά, βουβαλίσια σουτζουκάκια οκ, μελιτζάνα στο πήλινο κακή με υπερβολικά πολλή ρίγανη, οπότε πίκριζε αρκετά, κόκκορας με χυλοπίτες ωραία μαγειρεμένος, καθόλου σκληρός, αλλά ελαφρώς μονότονος, και τα ραβιόλια με κρέμα γάλακτος και σπαράγγια θεσπέσια!
Και ένα σχόλιο για το χώρο, πως προσωπικά τον βρίσκω πολύ καλόγουστο (επιμέλεια του ζωγράφου Λάζαρου Πάντου).
Βικτωρ Τ.
Ευχαριστο περιβαλλον με καλες μουσικες επιλογες.Το σεβις ευγενικο και αποτελεσματικο εφερνε τα πιατα σε καλο ρυθμο(να μην παραγαμιζει το τραπεζι αλλα να μην υπαρχουν και κενα).Σαλατα ροκα με λιαστη,μαρουλι,δαμασκηνα,κολοκυθοσπορους,μανιταρια και ροδι φρεσκια και νοστιμη τα υλικα ταιριαζαν μεταξυ τους και εδεναν αρμονικα με τη βοηθεια του διακριτικου ντρεσσινγκ,κολοκυθοκεφτεδες καλοτηγανισμενοι νοστιμοι και αρωματικοι,συκωτι με πικαντικη σαλτσα αγευστο παραψημενο με πολλες ινες και με την σαλτσα να μην μπορει να βοηθησει την κατασταση αφου ηταν πολυ υδαρης και ανευρη,καπνιστη μπριζολα καλη+0,5 λιτρα χυμα κοκκινο κρασι+κερασμενο γλυκο=42 ευρω.
Leda
Πολύ θετική η εμπειρία της πρώτης μου επίσκεψης, η αισθητική του χώρου αψεγάδιαστη, φιλότεχνη, με ύφος εκμοντερνισμένης αρχαιοπρέπειας. Η δε μουσική συνάδει αρμονικά με την όλη ατμόσφαιρα -επιτέλους ένα μαγαζί με ποιοτικά ακούσματα. Όσον αφορά στο φαγητό, ό,τι γεύτηκα ήταν εξαιρετικό, με την σαλάτα ακαδημία και την γλώσσα ρολο ιδίως, να οδηγούν σε έναν κολοφώνα απαράμιλλης στοματικής τέρψης. Την επόμενη φορά σκέφτομαι να παραγγείλω αν όχι αποκλειστικά, τότε σίγουρα αρκετές σαλάτες για να μου φύγει το απωθημένο που δεν μπόρεσα να τις δοκιμάσω όλες με την πρώτη. Ο σερβιτόρος ευγενικός, διακριτικός και χαμηλών τόνων (το ιδανικό για μένα σέρβις) προσφέρθηκε να μας βάλει σε πακέτο όσα δεν καταφέραμε να αποτελειώσουμε. Οι τιμές κατα αντιστοιχία προς την ποιότητα - ποσότητα θεωρώ πως είναι άκρως ικανοποιητικές. Πιστεύω πως θα ενταχθεί στα αγαπημένα μου.
Β.Μ.
Πρώτη φορά αφήνω σχόλιο σε αυτό το site και ο λόγος είναι ότι εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από το συγκεκριμένο μαγαζί και ήθελα να το προτείνω. Πραγματικά, καιρό είχα να βρεθώ σε τόσο προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια χώρο. Ζω στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια και λίγα μαγαζιά και εκεί θα μπορούσαν να συγκριθούν από άποψη αισθητικής, εξυπηρέτησης και φαγητού.

Εμείς παραγγείλαμε τρία κυρίως πιάτα, ένα ορεκτικό και μια σαλάτα (συκωτάκια, γλυκόξινο χοιρινό, ριζότο μανιταριών, ντολμαδάκια και σαλάτα βαλεριάνα). Ήταν όλα εξαιρετικά (αν όχι συγκλονιστικά) και θα τα θυμάμαι για καιρό. Πληρώσαμε 50κάτι ευρώ για τέσσερα άτομα συμπεριλαμβανομένου ενός εμφιαλομένου κόκκινου κρασιού. Άρα θεωρώ ότι οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές δεδομένης της ποιότητας της κουζίνας και το χώρου.

Η μουσική προσωπικά ήταν απόλυτα του γούστου μου (ελληνικά έντεχνα με έμφαση στον Χατζηδάκη) και στη σωστή ένταση. Η θέα απέναντι (πλην ενός ημιτελούς κτηρίου) συμπεριλαμβάνει ένα υπέροχο νεοκλασικό και φορτωμένες νεραντζιές. Για λίγη ώρα, είχα την αίσθηση ότι βρισκόμουν σε κάποια ξένη πρωτεύουσα και δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ πόσο πιο όμορφες θα ήταν οι πόλεις μας αν τέτοιου τύπου μαγαζιά ζωντάνευαν τους δρόμους του κέντρου και αξιοποιούσαν αυτά τα παλιά κτήρια.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα και εύχομαι σύντομα να μπορέσω να το ξαναπεπισκεφτώ.
Δημήτρης
επισκέφτηκα πρόσφατα με την παρέα μου το συγκεκριμένο χώρο και δοκιμάσαμε πολλές από τις προτάσεις του καταλόγου (κότσι, βουβαλίσια σουτζουκάκια, κοτόπουλο φιλέτο με λαχανικά, χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα, σαλάτα "Ακαδημία" και κρασί χύμα). Όλα τα πιάτα ήταν κατά κοινή ομολογία εξαιρετικά και συνοδεύονταν από πρωτότυπες σάλτσες (ρόδι, παντζάρι). Όλα πολύ εύγεστα και σε προσιτές τιμές, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για πιάτα γκουρμέ και για μεγάλες μερίδες. Το περιβάλλον ζεστό και φιλικό, η διακόσμηση καλαίσθητη (αγάλματα, φωτογραφίες και προσωπογραφίες πραγματικά έργα τέχνης) , το προσωπικό ευγενικό κι εξυπηρετικό και η μουσική έντεχνη και στη σωστή ένταση. Γενικά, άριστες εντυπώσεις από όλη την παρέα, θα ξαναπάμε σίγουρα.
dimitris©
Μου άρεσε το gay concept, ωραία η διακόσμηση εξαιρετικά τα παιδιά που το "τρέχουν" το μαγαζί. Από σέρβις βέβαια θέλει πολλή δουλειά, φανερή η απειρία. Στο δια ταύτα, στο φαγητό δηλαδή, απογοήτευση. Σουτζουκάκι βουβαλίσια οκ, τίποτα το ιδιαίτερο, χυλοπίττες με καραβιδοουρές δεν μου άρεσε, και η σαλάτα με σάλτσα ροδιού, επίσης αδιάφορη. Δείχνει να θέλει να κάνει μια προσπάθεια για καλό φαγητό, αλλά του λείπει μάλλον ο τρόπος, ειδικά στην εκτέλεση του φαγητού.
Βρασίδας
ΧΩΡΟΣ:Ψιλοτάβανος, όμορφα διακοσμημένος σε νεο-greco-κλασσική γραμμή,ζεστός και καθαρός.Πολύ ευχάριστο περιβάλλον,προσεγμένο στη λεπτομέρια με σαφώς αδερφίστικο προσανατολισμό. Όποιος gay συγγραφέας υπήρξε είναι στον τοίχο, χωρίς όμως να με ενοχλεί εμένα τον ομοφοβικό.
ΘΕΑ: Κατάφορτες νεραντζιές κι ένα γιαπί.
WC: Καθαρές χωρίς να είναι πολυτελείας.
ΚΑΠΝΙΣΜΑ: Αρειμανίως αλλά καλός εξαερισμός.
ΦΑΓΗΤΟ: Εξαιρετικό !!! Πάρα πολύ νόστιμο και το φαγητό και οι σαλάτες.Πιάτα με ιδιαιτερότητα, σαλάτες με πρωτότυπες γεύσεις. Ρολό γλώσσας με σπανάκι πανάλαφρο και πεντανόστιμο,Χοιρινό με δαμάσκηνα και πουρέ κολοκύθας θεϊκό.Μερίδες γενναιόδωρες
ΚΑΒΑ: Αξιοπρεπέστατη.
ΣΕΡΒΙΣ: Διακριτικό,φιλικό και ευγενικότατο.
ΤΙΜΕΣ: Άψογες.Κατεβάζει "μενού" που είναι απίστευτα οικονομικά και αξιοπρεπέστατα.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πάρα πάρα πολύ καλό.Τρώς εξαιρετικά καλή κουζίνα με πιάτα στα 8 περίπου ευρώ ή πλήρες μενού που βγαίνει στα 15-20 ευρώ ΜΕ ποτό, σε ένα πολύ όμορφο και πολιτισμένο περιβάλλον.Τιμές χασαποταβέρνας για γεύσεις gurmet.Ψάχνετε τίποτα καλύτερο ? ΑΨΟΓΟΙ !
Καταρχήν: prologe ασε τα σχόλια απ΄εξω, μπες μέσα να δώσεις και κανα φράγκο, οχι όλα ραμμένα μέσα στο πάπλωμα...
Μετά τις νουθεσίες, το μαγαζί το τιμήσαμε ενα μεσημεράκι και έχω να πω πως: Ο χώρος είναι πράγματι ζεστός, καθώς μια όμορφη σόμπα τον ζεσταίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η θέα μέσα απο τη τεράστια τζαμαρία είναι: εαν καθήσεις αριστερά οι όμορφες νερατζιές με φόντο το άθλιο γιαπί της Εμπορικής, δεξιά οι ίδιες νερατζιές με φόντο ένα εξαιρετικά αναπαλαιωμένο παλιό κτίριο γραφείων. Σέρβις ευγενικό και διακριτικό, μουσική (τα άπαντα του Χατζιδάκι) και φωτισμός στη σωστή ένταση. Η διακόσμηση καλαίσθητη άν και νομίζω πως έχει ένα συγκεκριμένο προσανατολισμό..Οι γεύσεις σε ότι και αν πήραμε πολύ καλές, πλούσια σαλάτα και κυρίως και όμορφα παρουσιασμένα. Στο τέλος κερασμένη νόστιμη καρυδόπιτα. Αλλά δεν μου άρεσαν οι τιμές. Με συγκρατημένη παραγγελία και χύμα κρασί, δώσαμε 20 ευρώ το άτομο. Για τα όλο και μικρότερα εισοδήματα μας είναι ένα ποσό οριακό. Ειδικά αν σκεφτούμε πως στην ίδια κατηγορία ποιότητας υπάρχουν μαγαζιά λιγότερο ή περισσότερο φτηνά και όχι πολύ μακριά απο κεί. Εαν εφαρμόσει τα μενού καθημερινά και ρίξει όσο μπορεί τις τιμές, εγω δεν θα το απορρίψω.
varethika ton prologo
σημερα περαστικος ειδα οτι ειναι ζεστος σαν χωρος
και ειχε μενου σπαγκετι με καραβιδοουρες
σαλατα ποτηρι κρασι στα 10 ευρω
θα ειναι στα υποψιν