Γευστικά αγγίζει επίπεδα εστιατορίου που στην Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα θα πλήρωνες μεταξύ 80-100€ το άτομο.
Έχω φάει την καλύτερη τηγανιά κοτόπουλο ever, απίστευτες πατάτες σωτέ, γιαουρτλού, γύρος σχάρας, μοσχαρίσιο φιλέτο, αλοιφή φαίδρα, σαλάτες εποχής και ρετσίνα κεχριμπάρι λογαριασμός περίπου 20€ το άτομο.
Εξαιρετικό φρέσκο Ψαρι και ψαρόσουπα φυσικά όχι κάθε μέρα αλλά έχω πετύχει φέτα συναγρίδα απίστευτη και σούπα ροφό καταπληκτική το άτομο με μεζέδες 30-35€.
Στα μείον το περιβάλλον και η εξυπηρέτηση όπου αν το μαγαζί (10 τραπέζια) γεμίσει, έχεις ένα θεματάκι .
Έχω φάει την καλύτερη τηγανιά κοτόπουλο ever, απίστευτες πατάτες σωτέ, γιαουρτλού, γύρος σχάρας, μοσχαρίσιο φιλέτο, αλοιφή φαίδρα, σαλάτες εποχής και ρετσίνα κεχριμπάρι λογαριασμός περίπου 20€ το άτομο.
Εξαιρετικό φρέσκο Ψαρι και ψαρόσουπα φυσικά όχι κάθε μέρα αλλά έχω πετύχει φέτα συναγρίδα απίστευτη και σούπα ροφό καταπληκτική το άτομο με μεζέδες 30-35€.
Στα μείον το περιβάλλον και η εξυπηρέτηση όπου αν το μαγαζί (10 τραπέζια) γεμίσει, έχεις ένα θεματάκι .