Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έχει δεύτερη επιγραφή "Μιχαλάκος".
Τον Οκτώβριο 2010 πραγματοποίησε ριζική ανακαίνιση και επεκτάθηκε. Καλοκαίρι 2017 πραγματοποίησε ανακαίνιση.
Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά το Now και το Φάτε Σκάστε.
Η γνώμη μας
Εμφάνιση όλων των εικόνων
txreview#914#0
ταβερνοαλάνι
Ιούλιος 2008. Παλιό γνωστό υπερδιαλυτικό ψητοπωλείο! Είναι φημισμένο για τα μπιφτεκάκια του τα οποία έχουν ενδιαφέρον αλλά κακά τα ψέματα δεν είναι τόσο καλά όσο πρέπει να ήταν παλιότερα. Ο γύρος και τα κοψίδια που έχω δοκιμάσει δεν μετράνε καθόλου. Εν κατακλείδι, αν ξέρεις που πας και τι πας να κάνεις, αξίζει για ένα υπερλαϊκό γλέντι που και που με μπιφτεκάκια και ρετσίνες γιατί έχει ωραίο λαϊκό κλίμα.
Ανανέωση Ιανουαρίου 2011. Το μαγαζί έγινε αγνώριστο με την ανακαίνιση. Από κατεστραμμένο λαϊκό ψητοπωλείο, έγινε trendy γυράδικο. Παρόλα αυτά παραμένει σταθερό στην παράδοση και συνεχίζει να έχει χαμηλά την ποιότητα όπως παλιά. Ο γύρος σε ψωμάκι που πήρα ήταν ο κλασικός βιομηχανικός, με προκάτ πατάτες και αλοιφή συσκευασίας. Περιττό να σχολιάσω το αν ήταν ωραίο. Έκανε 2,4€ (μαζί με αλοιφή 2,7€).
Εικόνες (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Εξωτερικά (Ιούνιος 2011)
Χαρτοπετσέτα Ιανουαρίου 2011
Γύρος απ' όλα με πάπρικα σε ψωμάκι
Αλοιφές (τζατζίκι, ουγγαρέζα, πάπρικα, μελιτζανοσαλάτα, χτυπητή και ρώσικη)
Κρέατα (διακρίνονται στα αριστερά τα μπιφτεκάκια)
Σxόλια (26)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Δοκιμή σάντουιτς Γύρο-ψωμάκι με τη νέα κατάσταση. Όντως όπως λέει η klitemnistra φλούδα και αρκετή ποσότητα. Νόστιμος. 3ε εγώ, με σαλάτες και τέτοια δεν ασχολούμαι: οι φίλοι μου τού κάναν θέμα, γιατί χρεώνει το λάχανο-καρότο, κι αυτός είπε ότι του κοστίζει.. Άκου κοστίζει! Γέμισέ μου το τώρα με ντομάτα εμένα, να δούμε ΤΙ κοστίζει... :-P
το μαγαζι πλεον διαμορφωθηκε με τρεντι υφος, ανοιχτοχρωμα ξυλινα κουφωματα κοκ
δοκιμη σαντουϊτς σουτζουκακι και γυρο:
ψωμακι εχει αυτο το μικρουτσικο τυπου τσιαπατακι που κυκλοφορει συχνα τελευταια, φρεσκο και τις 2 φορες, καλο. πατατα προκατ φλουδατη πολυ λεπτη απλα οκ, παπρικα τυπικη.
στο σουτζουκακι για καποιο ακατανοητο λογο εβαλε απλα ενα τεμαχιο (ειναι λιγο μακρυτερο αλλα οχι ιδιατερα χοντρο) ανοιγμενο στα δυο!, πραγμα που αφηνε το συνολο κρεατικα ελλιπες κι οι μπουκιες θυμιζανε περισσοτερο πατατοπιτα. φαουλ.
το σουτζουκακι το ιδιο τωρα ηταν προς το συμπαγες χωρις να ειναι φορτωμενο μπαχαρικα, καλουτσικο.
ο γυρος απ' την αλλη ηταν μπολικος, ψιλοκομμενος φλουδα, με κυριως λιπαρα κομματια και μερικα μονο ψαχνα. ενταξει.
εξυπηρετηση μια χαρα
το πρωτο το αφεντικο το κρατησε 2.50€, δεν ξερω ποσο εβγαινε κανονικα. το δευτερο εκανε 3.30€..
δεν το βρισκω καλο ντιλ.
Εγώ πάντως έχω να πω ότι Σάββατο βράδυ πέρασα κι έφαγα έναν γύρο χοιρινό, που τον είδα μάλλον οκ, και ήταν μια θετική έκπληξη: αρκετά ψαχνός, και κάπως στεγνός, αλλά έτσι δινόταν μια καλή αίσθηση κρέατος. Μου θύμισε παλιούς γύρους χωριάτικους. Ίσως ήταν μια καλή συγκυρία, πάντως έπρεπε να το πω, μέσα στη μετριότητα του μαγαζιού με κατέπληξε! Τιμή 2.90 το σάντουιτς.
Για πατάτες δε συζητώ, έτσι κι αλλιώς δε βάζω στα σάντουιτς πια. Ούτε σαλάτα/ σως/ κτλ, δεν μπορώ τη συζήτηση με τα σεντς κι όλο αυτό το γυφτιλίκι..
Πήρα πίτα με σουβλάκι κοτόπουλο και εκνευρίστηκα απίστευτα γιατί το είχε 2.90 + 0.20 τη σαλάτα = 3.10€!! Στην εποχή μας. Σαν να μην υπάρχει κρίση ρε παιδί μου, οι τιμές εξελίχθηκαν και ανέβηκαν κανονικά, προκειμένου να βγει το κέρδος που θα έβγαινε αν και οι μισθοί ανέβαιναν αντίστοιχα! Γιατί να το πάρεις όμως από κει αυτό το κοινότοπο σουβλάκι κοτόπουλο ενώ απέναντι ο Σαββίκος το έχει 2.50€ και έχει την ιδιαιτερότητα κιόλας της σως κάρι; Όχι ότι ευλογώ τον Σαββίκο τώρα, κι αυτός ένα trendy μαγαζί έχει γίνει, απλώς τουλάχιστον έχει αντιληφθεί τα όρια και προσπαθεί να έχει πιο καλές τιμές
2,7 ευρώ είναι πολλά για έναν μέτριο τυποποιημένο γύρο (και με πατάτες προκάτ βέβαια). Κι εδώ συναντάται η γνωστή Γυφτιά με την κουταλιά τζατζίκι που χρεώνεται εξτρα ως "αλοιφή" (κάτι που είναι δυστυχώς γενικό φαινόμενο στην πόλη μας, εκτός από λίγες φωτεινές εξαιρέσεις, όπως τον "Ζυγό" της Σταυρούπολης). Δεν νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά του.
orGy
ελεεινος και βρωμικος μαλλον και περαν του..."φαγητου" (καπου τα σκαει για να μην τον κλεινουν)
Θα ήθελα να μου επιτραπεί ένα σχόλιο εκτός φαγητού, τιμών κλπ. Το μαγαζί αυτό είναι στη γωνία Πολυτεχνείου με Β.Ουγκώ. Εάν ο γνωστός Γάλλος συγγραφέας έβγαινε από το μνήμα και έβλεπε το μαγαζί θα έγραφε σίγουρα και τους "Τρισάθλιους". Επαναλαμβάνω πως δεν αναφέρομαι στο φαγητό (ακόμα και αν ο ίδιος ο Δίας παίρνει απο κει αμβροσία πακέτο, πάλι θα έγραφα...) αλλά στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης έχει εγκαταστήσει παράνομα ναϋλον παραπέτα στον εξωτερικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι να κλείνει το μισό πεζοδρόμιο και από τις δυο πλευρές, Πολυτεχνείου και Β.Ουγκώ, οπότε ο διαβάτης βλέπει ξαφνικά μπροστά του έναν ναϋλον τοίχο και είναι υποχρεωμένος έτσι, να κάνει κύκλο για να μην κρυολογήσουν οι πελάτες του μαγαζιού. Προφανώς η Πολυτεχνείου είναι ένας ερημικός παράδρομος κάπου στους Λαχανόκηπους, οπότε ούτε υπάλληλος της Πολεοδομίας, ούτε Δημοτικός Αστυνόμος πέρασαν ποτέ απο κει...
me
Πηγαινα και στο παλιο... μετα απο αφθονο χεβυ μεταλ στα Λαδαδικα, επιβαλλεται μια επισκεψη στον κατερινιωτη. Ποιοτικα ενταξει δε νομιζω κανεις να περιμενε τιποτα της προκοπης.
Προχθες που πηγα, οι πατατες ηταν 50% αμυλο και 50% λαδι (και τι λαδι). Σε καποια φαση ο μαγειρας αναγκαστηκε να τις πεταξει ο ιδιος (τον ειδα) αφου πραγματικα δεν τρωγονταν.
πηρα χτες και με ενοχλησε παρ απολυ το στομαχι μου.δεν ξερω αλλα ενω τρωγοταν μετα ειχα πολλες καουρες και πονοκοιλο πραγμα που δεν παθαινω ποτε οταν τρωω γυρο.επιφυλασσομαι να πω κατι παραπανω αλλα θα ξαναδοκιμασω καποια στιγμη.ο γυρος μεσα αρκετα λιγος σε σχεση με το μεγεθος του ψωμιου.και αυτο το ριμαδι το στυλ ντερλικατεσεν πρωτα πληρωνεις και μετα πας την αποδειξη και στο φτιαχνουν μου βαραει τα νευρα.
Νικος
Πω! Αυτο το μαρτυριο που τραβηξα χθες το βραδυ, ουτε στον εχθρο μου δεν το ευχομαι. Ωντας πεινασμενος στην περιοχη των λαδαδικων λεω να φαω ενα γυρακι να στρωσω. Πεφτω πανω στον Κατερινιωτη, παλιο γυραδικο, λεω, ας φαω απο δω.
Μιλαμε, ο γυρος εκατσε στο στομαχι μου σαν τουβλο. Χωρια η ποιοτητα που ηταν αθλια. Τα γυροκοματα θα ηταν ή αγευστα,ή καμενα ή αμασητα απο το λιπος. Χωρια το οτι ηπια σιγουρα 2 λιτρα νερο για να φυγει το καψιμο απο τον γυρο στο στομαχι κ τον οισοφαγο. Και εννοειτε πως δεν μπορεσα κ να κοιμηθω μετα απο αυτον τον γολγοθα!
Συμπερασμα, μιλαω ΜΟΝΟ για το πιτογυρο του οτι δεν ξαναπαταω το ποδι μου εκει περα. Μακρια!
Αν είσαι για φουλ κατάχρηση πάνε για να κάνεις το μπαμ.
Πολύ λάδι το οποίο θα σε βγεί σε κακό την άλλη μέρα, αλλά θα την κάνεις ταράτσα στα σίγουρα. Λίγο ακριβούτσικο.
ιαγουάρος
στο παλιό ο γύρος τρωγόταν μόνο καυτός από τη σούβλα - αν περνούσε 5λεπτο δε γινόταν με τίποτα. έχει βελτιωθεί λίγο (ο γύρος, άλλα χαλάσανε). μ'αρέσουν οι πατάτες του όμως και είναι σουπερλαϊκή επιλογή όντως.
Πριν απο 10 χρονια ειχε παρα παρα παρα πολυ καλο μπιφτεκι, για οσους θυμουνται ειχε και μια σερβιτορα ξανθια μεγαλης ηλικιας. Πλεον δεν μπαινω στο κοπο, εχει χαλασει πολυ.
Φοβερό μπιφτεκάκι.Σκέτο δε ξέρω αλλά σε πίτα με Ρωσσική ή πάπρικα πάει απίστευτα.Καλές και οι πατάτες που είναι δικές του χοντροκομμένες.
Χρηστος
Η βασικότερη διαφορά είναι ότι στο παλιό μαγαζί έψηνε στο κάρβουνο.Ακόμη και τα περίφημα κεφτεδάκια του,πλέον έχουν χάσει σε γεύση.Κρίμα γιατί ήταν από τα καλύτερα "βρώμικα" στη Θεσσαλονίκη.
Κokotsidis
Από τα φαγητά, το μόνο που αξίζει είναι τα κεφτεδάκια, τα άλλα είναι απλώς ανεκτά. Παρόλα αυτά το μαγαζί έχει το κάτι που σε τραβάει να πας (μήπως η ανωμαλία;) είναι και σε καλό μέρος να παίρνεις μάτι. Ο Σάκης(το αφεντικό) που δουλεύει μόνο μεσημέρι, είναι καλό παλληκάρι νομίζω.
Τώρα σχετικά με το παλιό μαγαζί, όντως ήταν καλό σε πολλά πράγματα, εμένα δεν μου άρεσαν οι 2 βραδυνοί υπάλληλοι που ήταν αγενέστατοι και κουτοπόνηροι και ευτυχώς δεν μετακόμισαν στο καινούριο. Ο παππούς που λέει ο MDJ.gr πρέπει να έχει πεθάνει, ήταν αυτός που έπλαθε τα κεφτεδάκια στο παλιό μαγαζί.
Ο παππούς ο ασπρομάλλης που δουλεύει μέσα κάνει τρομερό καυτερό μπουγιουρντί! Το καλύτερο που έχω φάει ποτέ! Αρκεί να το φτιάξει αυτός! Το προσέχει σαν τη μάνα το παιδί! Και είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Αυτός μόνο!
Το μαγαζί τώρα στην παλιά του τοποθεσία (30 μέτρα πιο κάτω) ήταν πιο καλό σε πολλά πράγματα!...
δοκιμη σαντουϊτς σουτζουκακι και γυρο:
ψωμακι εχει αυτο το μικρουτσικο τυπου τσιαπατακι που κυκλοφορει συχνα τελευταια, φρεσκο και τις 2 φορες, καλο. πατατα προκατ φλουδατη πολυ λεπτη απλα οκ, παπρικα τυπικη.
στο σουτζουκακι για καποιο ακατανοητο λογο εβαλε απλα ενα τεμαχιο (ειναι λιγο μακρυτερο αλλα οχι ιδιατερα χοντρο) ανοιγμενο στα δυο!, πραγμα που αφηνε το συνολο κρεατικα ελλιπες κι οι μπουκιες θυμιζανε περισσοτερο πατατοπιτα. φαουλ.
το σουτζουκακι το ιδιο τωρα ηταν προς το συμπαγες χωρις να ειναι φορτωμενο μπαχαρικα, καλουτσικο.
ο γυρος απ' την αλλη ηταν μπολικος, ψιλοκομμενος φλουδα, με κυριως λιπαρα κομματια και μερικα μονο ψαχνα. ενταξει.
εξυπηρετηση μια χαρα
το πρωτο το αφεντικο το κρατησε 2.
δεν το βρισκω καλο ντιλ.
https:
Για πατάτες δε συζητώ, έτσι κι αλλιώς δε βάζω στα σάντουιτς πια. Ούτε σαλάτα/ σως/ κτλ, δεν μπορώ τη συζήτηση με τα σεντς κι όλο αυτό το γυφτιλίκι..
Προχθες που πηγα, οι πατατες ηταν 50% αμυλο και 50% λαδι (και τι λαδι). Σε καποια φαση ο μαγειρας αναγκαστηκε να τις πεταξει ο ιδιος (τον ειδα) αφου πραγματικα δεν τρωγονταν.
Μιλαμε, ο γυρος εκατσε στο στομαχι μου σαν τουβλο. Χωρια η ποιοτητα που ηταν αθλια. Τα γυροκοματα θα ηταν ή αγευστα,
Συμπερασμα, μιλαω ΜΟΝΟ για το πιτογυρο του οτι δεν ξαναπαταω το ποδι μου εκει περα. Μακρια!
Πολύ λάδι το οποίο θα σε βγεί σε κακό την άλλη μέρα, αλλά θα την κάνεις ταράτσα στα σίγουρα. Λίγο ακριβούτσικο.
Τώρα σχετικά με το παλιό μαγαζί, όντως ήταν καλό σε πολλά πράγματα, εμένα δεν μου άρεσαν οι 2 βραδυνοί υπάλληλοι που ήταν αγενέστατοι και κουτοπόνηροι και ευτυχώς δεν μετακόμισαν στο καινούριο. Ο παππούς που λέει ο MDJ.
Το μαγαζί τώρα στην παλιά του τοποθεσία (30 μέτρα πιο κάτω) ήταν πιο καλό σε πολλά πράγματα!...