Εικόνες (17)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Φιλέτο μυλοκόπι με πουρέ μελιτζάνας (εξαιρετικό)
Λαυράκι αγιορείτικη συνταγή (εξαιρετικό)
Επιδόρπια λικέρ στο τέλος (κερασμένα)
Χαλβάς σιμιγδάλι με παγωτό ταχίνι (καλός)
Κριθαρότο με καβουροπόδαρα Αλάσκας (καλό)
Γαρίδες με φρέσκια ντομάτα (καλό)
Γαρίδες με φρέσκια ντομάτα
Αστακομακαρονάδα (μέτρια)
Κατάλογος (8)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 8/8
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 7/8
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 6/8
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 5/8
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 4/8
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 3/8
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 2/8
Κατάλογος Ιουνίου 2024: σελίδα 1/8
Το ψάρι -συναγρίδα- καλά ψημένο, θα μπορούσε να φιλεταρεται στην κουζίνα κι όχι εμπρός στον πελάτη σε στυλ 80ς και βέβαια ότι περισσεύει να χρησιμοποιείται από την κουζίνα για ζωμό, σούπα κτλ. Ίσως βέβαια και να γίνεται.
Σέρβις reserved και κάπως ψυχρό αλλά σωστό.
Η ατμόσφαιρα στον πεζόδρομο όμορφη.
Πρόσφατα έχοντας ακούσει καλά λόγια για το ανανεωμένο menu και την στροφή στο υφακι, αποφάσισα να το επισκεφτώ ξανά.
Η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει αρκετά. Το menu έχει εμπλουτιστεί με νέα γευστικά πιάτα και το service έχει βελτιωθεί.
Έχει βάλει και sushi τα βράδια. Λόγω ώρας δεν είχα ευκαιρία να πάρω αλλά θα ξαναπάω για να το δοκιμάσω. Ελπίζω να αξίζει γιατί δυστυχώς η πόλη χωλαίνει αρκετά στον συγκεκριμένο τομέα...
Σαλάτα πράσινη με σολωμό (καλή, καλό και ντρέσινγκ αλλά λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε)
Μελιτζάνα με τυρί και φλωρίνης (νόστιμη)
Γαρίδες μαριναρισμένες σε φρέσκια ντομάτα (νόστιμες)
Καλαμάρι ψητό (μικρή μερίδα και τίποτα το ιδιαίτερο)
Ριζότο λαχανικών (πάλι τίποτα το ιδιαίτερο)
3 ποτήρια κρασί και ένα ποτήρι ούζο
Όλα τα παραπάνω 100€. Υπερτιμημένο για το τι προσφέρει.
ο καταλογος μεγαλωσε κ αλλαξε μερικα απο τα πιατα του. προσθεσαν πιατα διαιτης καθως και ετοιμα μενου.
οι τιμες πρεπει να επεσαν λιγο διοτι παραγγειλαμε σαλατα, 2 ορεκτικα, 3 κυριως, 2 ορεκτικα και 1 μπουκαλι κρασι στα 148 ευρω. 50- με περισσοτερο φαγι απο αλλες φορες.
το φαγητο με απογοητευσε πολυ πολυ. τα περισσοτερα πιατα ηταν ανοστα. :
δε νομιζω να ξαναπαω
Φαγητό:
*Γαρίδες με φρέσκια ντομάτα- οκ (15ευρω)
*σαλάτα-οκ (10 ευρω)
*κριθαρώτο με "
Τιμές: δηλαδή 1 ορεκτικο, 1 σαλάτα, 1 κυρίως, 1 μικρο τσίπουρο στα 75ευρω!
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο....
ψωμι ωραιο με το συνοδευτικο που φερνουν στην αρχη πολυ νοστιμο επισης.
το χρεωνουν το ψωμι:
γενικα θελει χαλαρα ενα 50αρι+ το ατομο με κρασι.
στα αρνητικα η πολυ σνομπ συμπεριφορα ακομα και του σερβιτορου. αισχος.
το μαγαζί ήταν γεμάτο πάλι.
Βαρύ το κλίμα, καλό το φαγητό(πολύ καλό το λαζάνι γεμιστό με σολομό και κρέμα γάλακτος και άσπρο χαβιάρι που δοκίμασα για πρώτη φορά).....
Ιδού και οι πρώτες σχετικές ειδήσεις:
http:
http:
http:
http:
http:
Ανανέωση Ιανουαρίου 2012: οι εξελίξεις δείχνουν κάποια εμπλοκή με κύκλωμα τοκογλύφων
http:
http:
http:
Φαγητό:
*ταρταρ από λαυράκι και μπρικ σολομού-αρκετό καλό, αλλά μικρή ποσότητα και τιμή γιούχου στα 22euros!
*γαρίδες αρωματισμένες με χοντρό αλάτι "
*γαρίδες με πράσινα σπαράγγια, λάδι φουντουκιού και soja sauce-αυτό τα έσπαγε για τα γούστα μου!!
*πατάτες τηγανιτές, νωπές με καλό λάδι και αρκετή ποσότητα για 2 άτομα -4euros.
*σαλάτα πράσινη με παναρισμένο σολομο-κλασσική αξία του μαγαζιού-15euros.
Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι, αν και το 100ευράκι έφυγε στο χαλαρό με τα ποτά μας (2 άτομα) και δεν παραγγείλαμε καν κάτι από τα κυρίως.
Το service έχει βελτιωθει
*πατάτα με καβουροπόδαρα Αλάσκας και sauce κολοκυθιού-αρκετά ενδιαφέρον αλλά και ακριβό (22euros)
*ζυμαρικά με αυγά αχινού και άσπρη sauce-πολύ καλά, αλλά επίσης ακριβά (18euros) που στο "
*τσίπουρο "
*έχουν κάνει επέκταση του μαγαζίου με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο αποτελεσματικό το service. Οι σερβιτόροι τρέχουν αγχωμένοι, σου πετάν το ψωμί και τα πιάτα στο τραπέζι κτλ. Δεν το λές κακό, αλλά όταν πληρώνεις ένα κάρο λεφτά, περιμένεις το κάτι παραπάνω.
*Οι μερίδες έχουν μικρύνει αισθητά χωρίς να ρίξουν τις τιμές.
*Μέσα υπήρχαν 3-4 κύριοι με τις πουράκλες αναμένες στο στόμα, αγνοώντας εντελώς την απαγόρευση του καπνίσματος σε κελιστούς χώρους.
*σου ανοίγουν κατ'
Ελπίζω η επιχειρηματική ομάδα του "
Υ.
α)
β)
γ)
δ)
ε)
στ)
ζ)
η)
Υ.
*Είναι πλέον καθαρά εστιατόριο χωρίς τα "
*ο χώρος είναι άνετος και η μουσική δεν είναι πλέον μόνο ελληνική.
*για το menu θα μπορούσα να σχολιάσω αρκετά, αλλά με λίγα λόγια, έχει πρωτότυπες προτάσεις (π.
*Η λίστα κρασιών πολύ ενημερωμένη με λογικές τιμές 25-40 ευρω περίπου η φιάλη(πρόσφατα έβαλαν και φιάλες magnum σε 2 ελληνικά κρασιά-επιλογή για μεγάλες παρεες).
*το service σχεδόν άψογο, και οι σερβιτόροι είναι πρόθυμοι να εξυπηρετησουν ανεξάρτητα με τα τραπέζια που έχουν αναλάβει.
Από τα αρνητικά:
*Έχει πολύ φασαρία το Σάββατο (μεσημέρι&
*Πριν από λίγο καιρο ήμαστε 3 άτομα και παραγγείλαμε ζυμαρικά με καβουροπόδαρα Αλάσκας, και προς έκπληξή μας χωρίς να μας ενημερώσουν, στον λογαριασμό είδαμε πώς μας είχαν χρεώσει από 24 ευρώ τον καθένα για το ζυμαρικό και επιπλέον 70 ευρώ για ένα κιλό καβουροπόδαρα(!!!!) Ούτε στην Σαντορίνη τόσο ακριβα!
πάμε κάπου να ηρεμήσει το κεφάλι μας από την κακογουστιά του μπουζουκιού και μας βομβαρδίζεται με Βέρτη Νίνο και λοιπούς καραβλαχους?
έλεος....
το φαγητό καλο αλλα για μένα δεν μετράει μονο αυτό
οποτε προσωπικά δεν ξαναπατάω
Προτιμήστε το Θεόκτιστο να σας εξυπηρετήσει!!