Εικόνες (19)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κερασμένος χαλβάς εμπορίου (αδιάφορος)
Κοντοσούβλι κοτόπουλο (και πάλι στεγνό)
Μοσχαρίσια μπιφτέκια σχάρας (όχι κάτι ιδιαίτερο)
Πιπεριές τηγανητές (και πάλι πολύ ωραίες)
Σαγανάκι γραβιέρας Νάξου (πολύ καλό)
Κερασμένα φραγκόσυκα για το τέλος
Κοντοσούβλι κοτόπουλο (10,50€-προσωπικά μου φάνηκε στεγνό)
Χοιρινή μπριζόλα με γλυκό μπούκοβο (12€ - ωραία)
Πιπεριές τηγανητές (καλές, την προηγούμενη φορά ήταν καλύτερες)
Αγγουροντόματα και σαγανάκι γραβιέρας Νάξου
Μανιτάρια σχάρας (πολύ καλά)
Τηγανητές πιπεριές (5€, πεντανόστιμες)
Πανσέτα ξυλόφουρνου γλασαρισμένη με σπιτική τηγανητή πατάτα (αδιανόητη, 14€)
Σαγανάκι με γραβιέρα Νάξου (7,6 €, δυνατό)
Μυστικιστική ατμόσφαιρα στην αυλή (Ιούνιος 2023)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Μαΐου 2024: σελίδα 2/2
Κατάλογος Μαΐου 2024: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 2/2
Κατάλογος Ιουνίου 2023: σελίδα 1/2
Πάντως πρακτικά αυτό θα έλεγε κανείς είναι ένα είδος ευνουχισμού για τον Σταμάτη, που τα εμβληματικά του πιάτα (πανσέτα και χοιρινό κότσι) ήταν αργομαγειρεμένα στον ξυλόφουρνο και πλέον, δίχως αυτά, έχει σαφώς υποβιβαστεί στην κατηγορία "
Δοκιμάσαμε σοφρίτο (καλό, χωρίς να πάθω πλάκα). Πήρα επίσης χοιρινό στη γάστρα με διάφορα κόλπα πάνω, μου άρεσε αρκετά αλλά επίσης δε με ξετρέλανε. Δοκιμάσαμε ροζέ κρασί, αρκετά καλό.
Συμπερασματικά θα θυμάμαι πιο πολύ το μέρος και την ατμόσφαιρα, παρά το φαγητό (παρόλο που ήταν αρκετά καλό).
Παραθέτω και φωτογραφίες του μαγαζιού http: