Πληροφορίες
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατηγορία | Ψητοπωλείο, Γυράδικο |
|
Διεύθυνση | Τρικάλων 74, Καλαμπάκα |
Νομός | Τρικάλων |
Χάρτης |
|
|
Τηλ. επικοινωνίας | 2432075777,6972740040 (Cosmote) |
Διαδίκτυο |
|
Ωράριο | 09:00-02:00 |
|
|
Χαρακτηριστικά |
|
|
Λέξεις κλειδιά | |
Περίπου μέσα 2013 άλλαξε ιδιοκτησία.
Εικόνες (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος (1)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σxόλια (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σχόλια (5)
tavern_comments#8315#0#0
Είχα πολλά χρόνια να φάω. Το επισκέφθηκα ξανά χθες, όταν το διπλανό My Gyros δεν είχε να γυρίζει γύρος αρνίσιος, που είπα επιτέλους να δοκιμάσω.
Μπαίνοντας, το περιβάλλον ακριβώς ίδιο. Φοβόμουν την αλλαγή ιδιοκτησίας και ενδόμυχα ίσως το απεύφεγα. Οι μικροαλλαγές όμως δε στερούν απ' τις παιδικές αναμνήσεις. Ο ψύκτης σα να λείπει.
Τα φιλέτα κότας, όπως ακριβώς τα λέει ο Panos, όπως ακριβώς ήταν πάντα. Γυρίζαν μεστά και πελώρια.
Η πίτα, πριν ψηθεί ελαφρώς στη σχάρα, πετιέται στην προαιώνια θαλπωρή της φριτέζας. Δεν το ξέρεις, αλλά το έχεις ανάγκη.
Γύρος κοτόπουλο με την πρέπουσα μαγιονέζα. Γευστικός και νόστιμα στεγνός, έχει ανάγκη από υγρασία. Η γεύση (προϊόν όλων των παραπάνω), παρακαλώ, ήταν εκεί.
Ο γύρος χοιρινός υποδεέστερος, αλλά still καλός. Σε ψωμάκι, που εδώ πάντα ψήνεται.
Ομολογουμένως, οι ποσότητες δεν ήταν πάντα αυτές. Μικρύνανε ή μεγαλώσαμε (x, y, z, t) εμείς. Και οι πατάτες, γιατί δεν προσπαθούν;
Αυτή η τυχαία συνάντηση (παρολίγον μη-συνάντηση), επανέφερε εσωτερικές φύσεως μαλάξεις άλλων εποχών. Μου άρεσε και όπως φαίνεται καταδικάζεται στο να μ' αρέσει και στην εποχή της ακόμα μαζικότερης κατανάλωσης που φέρνει μαζί του ο αυξάνων, απελευθερωμένος από fixed Greek taverna απολαύσεις, τουρισμός.
Α, να βάλετε μαρούλι.
Οι γυροι χοιρινο/κοτοπουλο, φτιαχνονται επι τοπου, δηλαδη στοιβαζονται ενω η βεργα εχει τοποθετηθει στο γκριλ!!!
Δυστυχως το φαουλ εντοπιστηκε στις κακης ποιοτητας προτηγανισμενες πατατες και την ανθυγιεινη βουτα που κανουν οι πιτες στην φριτεζα πριν ψηθουν....
Το κερασακι στην τουρτα, η τιμη που στα 2.
Καταφεραν και τα χαλασαν ολα. Το κρεας σε πολυ μικρες ποσοτητες πλεον, ανοστο και αρκετα πιο ψημενο απ οτι πρεπει.
Ισως ξαναδοκιμασω καποια στιγμη στο μελλον. Αλλα ηρθε μαλλον η ωρα να δωσω και μια ευκαιρια στα υπολοιπα ταχυφαγεια της περιοχης!
Πεντανοστιμο, φρεσκοτατο, ζουμερο, καλοψημενο, φυσικη γευση χωρις χημικα προσθετα, η μπαχαρικα για να καλυπτουν την γευση. Ξεχωριζουν τα στηθη απο κοτοπουλο που ειναι στοιβαγμενοα το ενα πανω στο αλλο, και σουβλισμενα στο σιδερο, να ψηνονται..
Γινεται της κακομοιρας μονιμως. Λαϊκο προσκυνημα και ουρα μεχρι εξω, ειδικα τα απογευματα προς βραδακι. Χαρακτηριστικο ειναι πως τα διπλανα γυραδικα ειναι μονιμως αδεια.. Καταθλιπτικο το θεαμα, αλλα ας προσεχαν.
Γυρος κοτοπουλο, ζορικη ποσοτητα, σε κυπριακη πιτα με αλοιφη, στα 1.
Οι κοπελιες που τα ετοιμαζουν, ειναι σαν τον λουκυ λουκ. Τα τυλιγουν πιο γρηγορα κιαπ τον ισκιο τους! Θυμουνται τα παντα απ τις παραγγελιες, ακομη και αν παραγγειλουν ταυτοχρονα 10 ατομα, 20 διαφορετικα σαντουιτς.. Απλα ρεσπεκτ.