Μια γιαγιά που συναντήσαμε στο χωριό το ανέφερε ως "Νίκος". Δεν ξέρω αν λέγεται έτσι ή αν είναι απλά το όνομα του ιδιοκτήτη. Ταμπέλα δεν έχει. Επίσης το βρήκαμε κλειστό και μας είπε πως ανοίγει στις 17:00.
me
Για αντροπαρέα τα Σαββατοκύριακα. Βάζει σούβλες από το κοπάδι του (αρνί, κοντοσούβλι πρόβειο και χοιρινό). Αρκετά underground. Φθηνό και πεντανόστιμο φαγητό. Πατάτες, υλικά σαλάτας, τυρί και κρασί επίσης παραγωγής τους. Απλά πράγματα, μακριά απο πλαστικές γεύσεις της πόλης. Ο,τι θα ζητούσε κάποιος νορμάλ πελατης σε ένα τέτοιο μερος με λίγα λόγια.