Επίσκεψη Ιούλιος '17. Καθήσαμε την επομένη της πρώτης μας προσπάθειας λόγων κρατήσεων. Όντως θεωρείται απο πολλούς το καλύτερο του νησιού. Είναι γεγονός πως είναι σε ωραία τοποθέσια στο λιμανάκι του νησιού. Στο φαγήτο τώρα που είναι και η ουσία φάγαμε χώρις να μας κάνει αυτό το κλικ οτι πρόκειται για την καλύτερη ταβέρνα-εστιατόριο του νησιού. Δοκιμάστηκε μπρουσκέτα αχινού που ήταν πολύ φλατ σαν γεύση,ριζότο με μελάνι σουπιάς καλό, γαριδομακαρονάδα με τσιλι οκ και ενα μαστέλο με μαρμελάδα ντομάτας. Κέρασαν γλυκό (παβλοβα) ισώς γιατι υπήρξε και καθυστέρηση στο σερβίρισμα των πιάτων. Τα εμφιαλωμένα κράσια είχαν αρκετά αυξημένες τιμές από το σύνηθες.
Το επισκεφτήκαμε πριν μια εβδομάδα. Πολύ ακριβό για το τίποτα. Γκουρμέ ψαροταβέρνα. Σαλάτα ρόκα μαρούλι μέτρια, το μπουρδέτο σκορπιός θα το χαρακτήριζα άνοστο και αδιάφορο, αχινοσαλάτα πάρα πάρα πάρα πολύ μικρή μερίδα...σε ένα πολύ πολύ πολύ μικρό πιατάκι είχε λίγο λάδι και διπλά ειχε ακό ένα πολύ πολύ πολύ μικρό πιατάκι με μαχ 7-8 κομματάκια αχινό που για να τα φας έπρεπε να παίρνεις λίγο ψωμί να βάζεις ένα κομματάκι αχινό και να το βουτάς στο λάδι (ούτε καν λεμόνι δεν είχε) και στοίχιζε και 15 ευρώ!!! Γενικώς πολύ μικρές μερίδες. Για γλυκό είχε γλυκό του κουταλιού παλι σε πολύ μικρή ποσότητα και πολύ μέτριο. Μας σέρβιραν γλυκό του κουταλιού καρπούζι και γλυκό του κουταλιου σύκο...το καρπούζι ήταν χάλια και μαλακό το σύκο λίγο καλύτερο. Από σέρβις θα έλεγα πως ήταν αρκετά καλοί και εξυπηρετικοί.
Σε γενικές γραμμές πολλά λεφτά για το τίποτα....
Άσε που πρεπει να κλείσεις και τραπέζι μια μέρα πριν....
Το επισκεύθηκα τέλος Ιουνίου,μας το πρότεινε ο ξενοδόχος μας. Ειλικρινά είχα να φάω χρόνια τόσο καλό φαγητό! Το γιουβέτσι του είναι το καλύτερο που έχω φάει στη ζωή μου,το κοτόπουλο επίσης και τα γλυκά του το ίδιο (η πάβλοβα ήταν εξαιρετική) !Ψαρικά δεν δοκιμάσαμε λόγω τιμών (είναι ακριβός αλλά αν δεν είχαμε περιορισμένο budget σίγουρα θα τα τιμούσαμε)
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Επίσκεψη αρχές Αυγούστου 2012. Στο Tripadvisor διάβασα πάρα πολλά καλά σχόλια (κυρίως από ξένους) και είπα να το δοκιμάσω. Σε full season πρέπει να κλείσεις οπωσδήποτε τραπέζι.
Τα πιάτα προσεγμένα χωρίς όμως να δικαιολογούν πάντα την τιμή τους. Το μπουρδέτο ήταν καλό. Η γαριδομακαρονάδα νόστιμη, όμως με λίγες και μικρές γαρίδες. Μαζί με αυτά πήραμε 2 ορεκτικά, 1 σαλάτα + κρασί χύμα και πληρώσαμε γύρω στα 70 ευρώ.
Μεγάλο μείον ο σερβιτόρος που με πρόσταξε να του δώσω "γρήγορα" το πιάτο της σαλάτας (που δεν είχε τελειώσει) γιατί είχαν ξεμείνει από βαθυά πιάτα... Δεύτερο μείον τα τραπεζάκια που παραήταν στριμωχτά.
Σε γενικές γραμμές το φαγητό ήταν καλό, αλλά δεν ξέρω αν τελικά είναι τόσο "must" για το νησί όσο παρουσιάζεται...
Σε γενικές γραμμές πολλά λεφτά για το τίποτα....
Άσε που πρεπει να κλείσεις και τραπέζι μια μέρα πριν....
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Τα πιάτα προσεγμένα χωρίς όμως να δικαιολογούν πάντα την τιμή τους. Το μπουρδέτο ήταν καλό. Η γαριδομακαρονάδα νόστιμη, όμως με λίγες και μικρές γαρίδες. Μαζί με αυτά πήραμε 2 ορεκτικά, 1 σαλάτα + κρασί χύμα και πληρώσαμε γύρω στα 70 ευρώ.
Μεγάλο μείον ο σερβιτόρος που με πρόσταξε να του δώσω "
Σε γενικές γραμμές το φαγητό ήταν καλό, αλλά δεν ξέρω αν τελικά είναι τόσο "