Εικόνες (38)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γαύρος με καραμελωμένα κρεμμύδια
Χταπόδι με σωτερισμένα κρεμμύδια (πολύ καλό)
Καρδιές αγγινάρας (καλές)
Καπνιστός Οξύρυγχος (ενδιαφέρον, γευστικώς κάτι μεταξύ από σκουμπρί με πιο εκλεπτυσμένη γεύση και απάκι!)
Εξωτερικά (Απρίλιος 2013)
Τραπέζι (όλα τα πιάτα οκ)
Μύδια αχνιστά (καλούτσικα)
Ριζότο σουπιάς με το μελάνι της (πολύ καλό)
Σκουμπρί καπνιστό με σως ντομάτας (οκ)
Ντολμαδάκια Κάσου (πολύ νόστιμα)
Μελιτζάνα ψητή χωρίς φέτα
Κρίταμο (καλός, αλλά αρκετά ελαφριά η γεύση του, δεν είχε την αλμύρα που συναντάς σε νησιά)
Καρπάτσιο λαβράκι (καλό, αλλά λίγο άνοστο και δεν άξιζε τα λεφτά του)
Καλαμαράκια με χούμους (καλό)
Παντζάρια με σκορδόλαδο (οκ)
Μακαρούνες με αυγά χταποδιού (πολύ καλά, τα αυγά χταποδιού ζόρικα, είναι σαν αμελέτητα με after γεύση αχινού :))
Το κλασικό καλωσόρισμα με 2 σφηνάκια ρακί
Γαρίδες σχάρας (καλά ψημένες με ωραία σως, αλλά κατεψυγμένες)
Πιλάφι με πεταλίδες και πορφύρες (πολύ καλό)
Μπρουσκέτα (καλή, αλλά όχι τόσο καλή όσο την έκανε στο παλιό μαγαζί!)
Λαβράκι φρικασέ (πολύ καλό)
Γραβιέρα "Σα Μιχάλη" Σύρου (πάρα πολύ καλή)
Σαλάτα κρίταμο (πολύ μέτρια)
Ριζότο σουπιάς με το μελάνι της (καταπληκτικό)
Κουτσομούρες τηγανητές (φρέσκιες)
Αντζούγιες με κρεμμύδια (αρκετά καλό αλλά μόνο για τους λάτρεις των έντονων γεύσεων)
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2011)
Ο χώρος όντως πιό πολύ εστιατορικός, αλλά μου άρεσε.
Service normal και χωρίς πολλά πολλά..
Φαγητό:
*καλαμαράκι με χούμους-οκ
ριζότο με μελάνι σουπιάς-οκ
χταπόδι με κρεμμύδια και ελιές-πολύ μέτριο
μπρουσκέτα-καλή
τσίπουρο χύμα-οκ
Όλα τα παραπάνω μας βγήκαν 40 ευρώ (2 άτομα).
Δεν ενθουσιάστηκα, ούτε και απογοητεύτηκα. Μια οκ λύση, χωρίς να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.
Πήραμε μία σαλάτα με βραστά (κουνουπίδι και μπρόκολο) που ήταν σωστά βρασμένα και φρέσκα.
Φάβα πολύ καλή, σκουμπρί με ψημένη ντομάτα καλό, χταπόδι στη σχάρα καλό, ριζότο σουπιά με το μελάνι πολύ καλό (μάλλον το καλύτερο τους πιάτο για μένα), γάμπαρη φρέσκια καλή, καλαμαράκια με χούμους επίσης νόστιμα και οι πατάτες ορίτζιναλ. Γλυκό κερασμένο και όλα τα παραπάνω +200ml τσίπουρο 70 ευρώ.
Γενικά το μαγαζί μ'
Το θέμα ψαροταβέρνα κατά την γνώμη μου είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα, η κατεψυγμένα, η χαμηλής ποιότητας πιάτα, η ψιλές τιμές.
Πήγα την δευτερα με την κοπέλα μου κατά τις 19:
Πολύ καλή ευγενική εξυπηρέτηση (όπως κατάλαβα, από τον ιδιοκτητη), μας κέρασε ρακί και ντάκος με αλοιφή paprika, πολύ ευχάριστο καλωσόρισμα.
olla φρέσκα και πολύ νόστιμα.
μου έκανε επίσης εντύπωση το χταπόδι στην σχάρα. έχω περίπου 5 χρονια να φάω έχω χταπόδι στην σχάρα που να το ψήσουν 100% σωστά, ούτε κάρβουνο, ούτε λάστιχο, ούτε μέσα στην γκλίτσα, ούτε ωμο.
2 άτομα με μπόλικο φαΐ 50E (κατά την γνώμη μου τα άξιζε)
στάνταρ θα ξαναπάω αρκετές φορες
το σερβις προσπαθουσε αλλα ηταν της υπομονης
δεν εφταιγε ο σερβιτορος αλλα το το οτι ηταν μονο
ενας για 6 τραπεζια
,
απο τα φαγητα μειναμε ικανοποιημενοι
γαυρος τηγανητος με κρεμυδι πολυ καλος
σουπια ριζωτο με μελανι συνεχιζει να αποτελει ενα απο τα αγαπημενα μου πιατα...
ντολμαδακια κασσιωτικα πολυ καλα
τιμες περιπου 20 ευρω το ατομο αναλογα τι θα πιεις και ποσο θα πιεις,,,
σταθερη επιλογη για μενα
-το μαγαζι δεν εχει ρολλαρει ακομα μιας και εχει κανα μηνα που ανοιξαν στον καινουργιο χωρο
-απο τις 2.
-το σερβις υστερουσε χαρακτηριστικα και η ταχυτητα τους μου θυμισε τα σπριντ του τσιριλο, παρολα αυτα τουλαχιστον χαμογελουσαν....
-τα φαγητα οπως και στο παλιο φρυ παραμενουν σχετικα πρωτοτυπα και νοστιμα για τα γουστα μου ,
-εξαιρετικα αρνητικο το γεγονος οτι δεν δινουν καταλογο οποτε με τιποτα δεν μπορεις να κοντρολλαρεις τι θα φας και τι θα πιεις ( σε τοσο τουριστικο μερος αν θελει να φαει καποιος ξενος τι μπορουν να πουνε οτι δεν υπαρχει καταλογος?
τελικα για 5 ατομα βγηκε απο 23 ευρω το ατομο με 5 κυριως και αρκετο χυμα κρασι το οποιο ειναι καλο και χωρις παρενεργειες
στο τελος κερασμα κορμος
εν κατακλειδει επειδη στο συγκεκριμενο μαγαζι μ αρεσει το κλιμα ,
Υ.
το καινουργιο μερος δεν μου αρέσει καθολου. το προτιμώ στη στοα.
ο τυπάς παντα χαρμοσηνος και λαικοτατος και σκιζεται για να εξυπηρετήσει.
θετική κινηση το κέρασμα με ψωμάκι στη σχάρα και κοπανιστη με ενα τατσ παπρικας με συνοδείας ρακής που θα την χαρακτήριζα μετρια προς τη καλουτσική.
στο φαγητό τωρα.
χταπόδι βρασμενο στα ζουμια του με ξυδάκι και μετά ενα πέρασμα στη σχάρα ωραίο, με ενημέρωσε πως δεν ειχε το παλιο το χταπόδι με τη φακή που ηταν θεσπεσιο.
καλαμαράκι με λάδι βασσιλικού και κουσκους πολύ ωραιο.
φαβα, μέτρια, λίγο ελαίολαδο και μου αρέσει να εχει απο πάνω μπολικο ξερό κρεμμυδι, στην προκείμενη περίπτωση είχε φρεσκο κρεμυδακι.
μπρουσκέτες καλές μεγάλη μερίδα αλλά δεν φτάνει την ριγανάδα της μαντολα που ειναι τιγκα στα μυρωδικα και την ανεβάσει σε άλλη διασταση.
μπουκιες-μπακαλιάρου (κάπως αλλιως το ανέφερε αλλα μου ξεφευγει) ωραίες αλλά λιγο στεγνο το ψάρι μέσα, ο ανηθος ειχε τη παρουσια του στο κουρκουτι και εκανε ωραία δουλεια. η σκορδαλια ηταν " με σκορδο σε ποσοτητα ομοιπαθητικής " οπως εχει αναφέρει και το ταβερνοαλανι για τη σκορδαλια του αγιολι.
μια μπύρα βαρελι κραφ (απαισια) και ένα ποτήρι κρασί 40€, μου φάνηκαν πολύ γιαυτο που προσφέρει αλλά εχει απλά καλο φαγητο, δεν ξερω αν θα το ξανα κυνηγήσω να παω.
κάτι που με χάλασε. μη υπαρξη καταλογου, ηρθε ο τυπάς και ελεγε απλως τι εχει και διαλέγεις/πρωτείνει.
απόδειξη ούτε λογος ;