Εικόνες (12)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Τόνος με μελιτζανοσαλάτα & teriyaki yuzu (26€, τιμή Δεκεμβρίου 2012)
Εσωτερικά (Δεκέμβριος 2012)
"Σολωμός (sic) με μελιτζανοσαλάτα σε sauce teriyaki-yuzu" (αρκετά καλό, τιμή Αυγούστου 2011: 25€)
"Ραβανί εξωτικό με παγωτό ινδοκάρυδο" (πρωτότυπο και πετυχημένο, ήταν ραβανί με ginger και ήταν το χιτ της βραδιάς, τιμή Αυγούστου 2011: 8€)
"Mousse σοκολάτας με sorbet μούρων" (καλό, τιμή Αυγούστου 2011: 8€)
"Μοσχαρίσια φιλετάκια με Yakiniku sauce και αλμύρα" (πεντανόστιμα, τιμή Αυγούστου 2011: 19€)
Εσωτερικά (Αύγουστος 2011)
"Λαγανίνι μεγάλο με μανούρι, ντομάτα και mafulata" (ένα απλό αδιάφορο σάντουιτς που θα μπορούσες να είχε πάρει από τα everest στη μισή τιμή, τιμή Αυγούστου 2011: 10€)
"Καρπάτσιο μοσχαρίσιο με wasabi και καπαρόφυλλα" (νόστιμο, τιμή Αυγούστου 2011: 14€)
Εξωτερικά (Αύγουστος 2011)
Στο φαγητό τώρα: η πράσινη σαλάτα καλή&
Ο σολομός με κολοκυθάκια ήταν η παραπλίσια συνταγή που είχε το μαγαζί κ εδώ Θεσσαλονίκη αλλά με μυλοκόπι (οκ).
Μας βγήκε ένα 60αρι τα 2 άτομα, χωρίς ποτό.
Το service ήταν όπως θα ταίριαζε στο στυλ του εστιατορίου(παίζει κ εμείς να είχαμε την ίδια σγουρομάλλα εξυπηρετική σερβιτόρα).
Μεσημέρι Τρίτης και ήμαστε οι μοναδικοί στο μαγαζί!
Με τόση ποικιλία εστιατορίων στην Αθήνα, δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα..
Υ.