Έχει την φήμη του "καλού" ή "γκουρμέ" εστιατορίου του Σαν Πέδρο. Πολυάριθμο προσωπικο που δίνει προσοχή, ωραία στησίματα αλλά και ανεβασμένες τιμές. Η ατμόσφαιρα παντελώς καζουαλ και προφανώς υπερτουριστικη όπως ολόκληρο το πόλισμα.
Δοκιμάσαμε:
σεβιτσε σολομό - καλό.
Σαλάτα με Περουβιανό καλαμπόκι - δροσιστική, μια χαρά.
Κοτόπουλο με σάλτσα από λευκό κρασί - καλό
Φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα από ροκφόρ και κινόα με σύκα - πολύ καλό.
Μαζί με δύο πισκο σαουρ και δυο νερά (χρυσάφι εδώ πέρα) στα 100 ευρω. Αρκετά ήταν.
Δοκιμάσαμε:
σεβιτσε σολομό - καλό.
Σαλάτα με Περουβιανό καλαμπόκι - δροσιστική, μια χαρά.
Κοτόπουλο με σάλτσα από λευκό κρασί - καλό
Φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα από ροκφόρ και κινόα με σύκα - πολύ καλό.
Μαζί με δύο πισκο σαουρ και δυο νερά (χρυσάφι εδώ πέρα) στα 100 ευρω. Αρκετά ήταν.