Τα οποία Danish Pastry οι ίδιοι οι Δανοί τα αποκαλούν ‘Wienerbrød’. Η ιστορία των συγκεκριμένων αρτοσκευασμάτων έχει ως εξής: στα μέσα του 19ου αιώνα οι Δανοί αρτεργάτες απήργησαν ομαδικά και κλήθηκαν από τους Δανούς αρτοποιούς να τους αντικαταστήσουν αρτεργάτες από την Αυστρία, οι οποίοι μετέφεραν τις τεχνικές τους δημιουργώντας τις πολυστρωματικές βουτυρωμένες ζύμες με μαγιά σε στυλ "Viennoise", δημιουργώντας έτσι τα "δανέζικα γλυκά".
H Κοπεγχάγη φημίζεται για τα ζαχαροπλαστεία – φούρνους της.
Τα περίφημα Danish Pastry που είναι κυρίως κρουασάν και σφολιατοειδή με μαρμελάδα, σοκολάτα κλπ.
Πολλά καταστήματα σχεδόν ένα ανά τετράγωνο το BUKA είναι αλυσίδα με 8 φούρνους.
Ότι πήραμε ήταν εξαιρετικό και θέλαμε να τα πάρουμε όλα. Γεμάτες βιτρίνες με γλυκά, κρουασάν, σάντουιτς λαχταριστά με προζυμένιο ψωμί και διάφορες γεμίσεις.
Το κρατς στο κρουασάν ακουγόταν μέχρι τον Λευκό Πύργο.
Τα περίφημα Danish Pastry που είναι κυρίως κρουασάν και σφολιατοειδή με μαρμελάδα, σοκολάτα κλπ.
Πολλά καταστήματα σχεδόν ένα ανά τετράγωνο το BUKA είναι αλυσίδα με 8 φούρνους.
Ότι πήραμε ήταν εξαιρετικό και θέλαμε να τα πάρουμε όλα. Γεμάτες βιτρίνες με γλυκά, κρουασάν, σάντουιτς λαχταριστά με προζυμένιο ψωμί και διάφορες γεμίσεις.
Το κρατς στο κρουασάν ακουγόταν μέχρι τον Λευκό Πύργο.
Προτείνεται.