Εικόνες (19)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Παλαιωμένο πίσκο (ζόρικο, θέλω κι άλλο)
Cold Glacier (Α ΠΙ ΣΤΕΥ ΤΟ)
Kollof (φύκι), arrayan (φρούτο), loyo (μανιτάρι) (καλό)
Ό,τι απέμεινε από τρεις στρώσεις παγωτό (δεν άρεσε)
Αρνί "αντικριστό" και quila είδος μπαμπού (πολύ καλό)
Ψωμί και βούτυρο pajarito (πολύ καλό)
Τόνος και yellowfish από το νησί του Πάσχα (καλό)
Χέλι, λουλούδια (πολύ καλό)
Ψητό μήλο, φουντούκι, pajarito σαν κεφίρ (πολύ καλό)
Οστρακοειδή της Χιλής ανοιχτό (καλό)
Οστρακοειδή της Χιλής κλειστό (καλό)
Μύδια, μανιτάρια, ψητό λεμόνι (τρομερό)
Concholepas με τρούφα (καλό)
Καλαμάρι jumbo (ξεφύγαμε)
Χιλιανές πατάτες (βουτυρένιο, ωραίο)
Pulmay (ζωμός από φύκια - κόζι)
Υπάρχει μόνο το ντεγκουστασιόν μενού "
Από το νερό που είναι βροχή της Παταγωνίας φερμένη με όχημα (!) στον τόνο του Νησιού του Πάσχα και από την ταπεινή αλλά τόσο σημαντική πατάτα στο λουλούδι της ερήμου Ατακάμα, όλα φωνάζανε "
Ήταν όλα εξαιρετικά γευστικά; Όχι. Από τα 15 πιάτα λίγα ενθουσίασαν πραγματικά. Τα περισσότερα ήταν απλώς "
Όμως ήταν η πρώτη φορά σε εστιατόριο που ένιωσα το κοσνεπτ. Ένιωσα πραγματικά ότι αυτός ο άνθρωπος προσπαθούσε να μου μεταδώσει το πώς βλέπει αυτή τη χώρα. Ένιωσα ότι δεν τρώω απλώς αλλά παρακολουθώ μια ιστορία. Ένιωσα την ειλικρινή αγάπη του σεφ για τον τόπο του, για κάθε άκρη αυτης της αχανούς χώρας, ένιωσα την ιστορία του μέρους και την πολυπλοκότητα της. Και όταν τελείωσε το γεύμα ήταν σαν να είχα μάθει τον τόπο αυτον, σαν να είχα ξεναγηθεί μέσω των γεύσεων.
Κι ας μην ήταν όλες οι γεύσεις τέλειες, δεν πειράζει. Η εμπειρία ήταν εξαιρετική.
ΥΓ μέρος του κονσεπτ και η ελάχιστη χρήση μαχαιροπίρουνων. Έπαιζε κυρίως χεράκι ή αυτοσχέδια κουταλια κτλ πράγμα που μέχρι να συνηθίσεις είναι άβολο.
ΥΓ2 το wine pairing με 6 κρασιά πολυ καλο, 5/6 συμπληρωναν εξαιρετικά το φαγητό. Ένα κρασί που μας άρεσε, την επόμενη μέρα το βρήκαμε στην λιανική στα 250 ευρω. Θα μείνουμε με την ανάμνηση.
Για όποιον δεν θέλει αλκοόλ έπαιζε και pairing με χυμούς και κομπουτσας του σεφ, θα ήθελα να το είχα δοκιμάσει.
ΥΓ3 αν κάτι δεν μου άρεσε ήταν τα υπερβολικά props στα στησίματα.
ΥΓ4 μαζί με δύο παλαιωμενα pisco στα 600 ευρώ για 2 άτομα. Για το επίπεδο αυτό η τιμή είναι εξαιρετική νομίζω.