DOS

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο, Bar-Restaurant
ΔιεύθυνσηΓκύζη 3, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Ντος, Δύο, #cocktails
Άνοιξε26 Νοεμβρίου 2024
Πρόσθετες πληροφορίες:
Ίδια ιδιοκτησία με το Dos Margaritas.

Chef ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2024: φαγητά
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2024: κρασιά

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Tommy (πριν από 13 μέρες και 7 ώρες)
Μάλλον καθόμασταν δίπλα με τον/την Δύναμη Τσι και έχουμε κοινές εντυπώσεις χωρίς να γνωριζόμαστε :)
Μινιμαλ χώρος σε βολική τοποθεσία (κέντρο απόκεντρο) που μας άρεσε, ενδιαφέρουσες γεύσεις αλλά όχι μοναδικές, προσωπικό λίγο "μπερδεμένο", μουσική αδιάφορη, τιμές ΥΠΕΡΥΨΗΛΕΣ και wine list "εξωγήινη" σε προσφερόμενα κρασιά και τιμές (δείτε επισυναπτόμενους καταλόγους). Σε καμία περίπτωση δεν θα τιμολογηθείτε κάτω από 50€ το άτομο. Οι τουαλέτες χωρίς καθόλου σήμανση (wc, ανδρών, γυναικών !!!)
Υπερτιμούν τον ευατό τους κι αυτό είναι εξαιρετικά ευδιάκριτο
Σάββατο βράδυ δεν κατάφερε να γεμίσει και στις 12:30 "κλείσαμε το μαγαζί" (μέρος του προσωπικού έφυγε νωρίτερα) . . .
Δεν προβλέπουμε (δυστυχώς) μακροημέρευση, αν δεν αλλάξει άμεσα προσανατολισμό και επαναπροσδιορίσουν την τιμολογιακή πολιτική
Δύναμη Τσι (πριν από 13 μέρες και 21 ώρες)
Δυστυχώς θα έλεγα
Μέτριες εντυπώσεις σε όλα
Φασεικη μεγαλοπρέπεια χωρίς κάποιο σχετικό υπόβαθρο
Το μενού κλείνει το μάτι στο fine dining , με συνδυασμούς μοσχαριού με γαρίδας και διαφορά άλλους μοντερνισμούς του chef (δεν ήταν κάτι κακό αλλά ούτε αξιομνημόνευτο )
Τιμές ακριβές (αλλά οκ αφού έχει ακριβά με ακριβά υλικά βγαίνουν ακριβά οι τελικές τιμές )
Wine list ακατανόητη με ξένα κρασιά μόνο (ούτε μια ελληνική ετικέτα ) και αντίστοιχα υψηλές τελικές τιμές
Ανακεφαλαιονοντας νόμιζα ότι θα πήγαινα σε ένα χαλαρό wine bar και βρήκα ένα fine dining εστιατόριο σε ενα μαγαζί χωρίς τρομερή διακόσμηση ,με μέτρια ατμόσφαιρα με ημί εκπαιδευμένο προσωπικό πληρώσαμε 110 ευρώ τα 2 άτομα με μπουκάλι κρασί
Δυστυχώς το γλυκό (Μπαμπας ) αν και ωραιο ως ιδέα ήταν μπαγιάτικο το choux
Νομίζω σε 2-3 μήνες θα αλλάξει μενού chef wine list
Μακάρι να βγω εγώ λάθος αλλά από μένα είναι όχι