Εστιατόριο με ένα αστέρι Μισελίν. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο κατεβατό, αλλά σε γενικές γραμμές, ήταν μια πολύ πετυχημένη προσπάθεια να παντρέψουν τεχνικές της γαλλικής υψηλής γαστρονομίας με την τοπική κουζίνα.
Τιμές 100+ το άτομο.
Σερβις άξιο του αστεριου.
Ο executive chef πάρα πολύ καλός τύπος, φιλόξενος και πρόσχαρος.
Εάν είστε του αθλήματος, να πάτε!
Τιμές 100+ το άτομο.
Σερβις άξιο του αστεριου.
Ο executive chef πάρα πολύ καλός τύπος, φιλόξενος και πρόσχαρος.
Εάν είστε του αθλήματος, να πάτε!