Εικόνες (89)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κερασμένο σαραγλάκι (πολύ καλό)
Σαρδέλα φούρνου (μέτρια, κάτι δεν πήγε καλά στο ψήσιμο)
Γαλέος σαγανάκι (εξαιρετικό)
Πικάντικα σουβλάκια τόνου (εξαιρετικά)
Μπριζολάκι ξιφία (εξαιρετικό ψήσιμο)
Λουκάνικο μαγιάτικου με μουστάρδα (ενδιαφέρον αλλά στεγνό, η συνοδευτική σως είναι απαραίτητη)
piθari - [url=https://afianeswines.gr/]Afianes[/url] - Ικαρία (πολύ καλό)
Μελιτζανάκια τουρσί (καλά)
Παστράμι τόνου (εκπληκτικό) & Προσούτο ξιφία (όχι του γούστου μου)
Σούπα κακαβιάς βελουτέ (καλή, ελαφριά)
Lost Lake Hefebrand (απόσταγμα οινολασπών, για μένα άνοστο χωρίς νόημα ύπαρξης, ίσως σαν βάση για κοκτέιλ)
Μορταδέλα γαλέου (ενδιαφέρον) & Τσορίθο/σουτζούκι τόνου (δε μου άρεσε)
Φιλέτο τόνου dry aged & Σουβλάκια ξιφία (εξαιρετικά ψησίματα!)
Fishsticks μπακαλιάρου (τοπ! εξαιρετική επιλογή για παιδιά)
Γιουβαρλάκια μπακαλιάρου (έλειπε γεύση)
Γίγαντες με χταποδολουκάνικο ξυδάτο (εξαιρετικό)
Λουκάνικο ξυδάτο χταποδιού (εξαιρετικό!!)
Παστράμι τόνου (εξαιρετικό)
Lost Lake Μαλαγουζιά (καλό, αλλά στα 16€ ακριβό)
Πατέ από συκώτια ψαριών (ζόρικο, πολύ καλό)
Γιουβαρλάκια μπακαλιάρος (πολύ νόστιμα)
Τάρταρ παλαιωμένο φαγκρί σε κρέμα αχλάδι σελινόριζα
Παστράμι ψαριού (πολύ καλό)
Τσίπουρο χωρίς Ζαχαρία (μια χαρά)
Δε θυμάμαι τι ήταν, αλλά εξαιρετικό
Γιακάς προετοιμασία (πολύ καλός, νομίζω τόνος)
Φιλέτο ξιφία (εξαιρετικό)
Λαζάνια με ραγού σαλάχι (καλό)
Γαρίδες σαγανάκι (απλώς οκ, προς το αδιάφορο)
Ταρτάρ λαυράκι dry aged (εξαιρετικό)
"Μπριζολάκι λαυράκι πελαγίσιο dry aged" (πολύ καλό)
Σουβλάκι τόνου πικάντικο (εξαιρετικό)
Τατάκι παλαμίδας με σταμναγκάθι (πολύ καλό)
Fish sticks πελαγίσιο λαυράκι (καλό, αλλά λιγότερο καλό από το σνίτσελ μαγιάτικου που πήρα την άλλη φορά)
Χταποδοκεφτέδες (εξαιρετικοί, μου θύμησε Κάλυμνο)
Χειμωνιάτικα ψητά λαχανικά (πολύ καλά)
Ψητά καρότα και παντζάρια (πολύ καλό)
Litani - Afianes - Ικαρία (εξαιρετικό)
λευκό - Seiradi - Πάρος (χωρίς εντάσεις, απλώς οκ)
ροζέ - Seiradi - Πάρος (οκ)
μικρός ταραξίας - Thalassinos - Ηράκλειο (καλό)
Ανθόνερο - Lipsi Winery - Λειψοί (οκ)
Μόλις άνοιξε επομένως είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές, πάντως προς το παρόν το κόνσεπτ είναι:
Η πρώτη αίσθηση που μου άφησε:
- Λιανική:
- Ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα. Στο κρέας υπάρχουν πολλά κρεοπωλεία που το έχουν εξελίξει το θέμα (βλέπε Διδασκάλου στην Παπανδρέου), όμως κάτι αντίστοιχο για ψαρικά λείπει από την πόλη. Η επιτυχία νομίζω θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις τιμές, την ποικιλία και την τοποθεσία. Τις γεύσεις & ποιότητα δεν τις αναφέρω, γιατί έχουν ήδη αποδείξει ότι τις έχουν. Η ποικιλία στα ψαρικά & προϊόντα ραφιού μου φάνηκε αρκετά περιορισμένη.
- Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νέους γονείς. Π.
χ. τα σνίτσελ μαγιάτικου, μπιφτέκι τόνου, σουβλάκι ξιφία, χταποδοκεφτέδες, είναι εξαιρετικές επιλογές για μικρά παιδιά που δυσκολεύονται με ψαροφαγία.
- Εστιατόριο:
- Ωραίος χώρος, μωσαϊκό στο πάτωμα, οπτική στο παρασκευαστήριο.
- Άνετο μπαρ, νομίζω 7-8 ατόμων. Εσωτερικά έχει 3 μεγάλα τραπέζια: 6, 8 και 10 ατόμων. Προσοχή, όλα τα τραπέζια τα μοιράζεσαι με άλλες παρέες, δεν έχεις ιδιωτικότητα.
- Το φαγητό είναι προφανώς πολύ καλό, αφού η ομάδα είναι ίδια με το Μεζέν, μάλιστα προσωπικά βρίσκω το Ψι ακόμη καλύτερο. Μαγειρεύουν ο Νίκος Αγγελής και ο Αντώνης Πασσάς, εξαιρετικοί και οι δύο.
- Τιμές μάλλον θα έλεγα νορμάλ για την ποιότητα που προσφέρει και τις εποχές ακρίβειας που διανύουμε. Υπολογίστε περίπου 30€/άτομο χωρίς αλκοόλ, ±10€.
Top επιλογή για ψαροφαγία. Αξίζει και το προτείνω.