Εικόνες (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Byrek με τσουκνίδα (χωρίς τυρί, πρακτικά άνοστο)
Γλυκιά κολοκυθόπιτα (πολύ καλή!)
Χατσαπούρι με τυρί (αδιάφορο)
Λακρόρ με φασόλια (οκ, λίγο στεγνό, θέλει ίσως ντομάτα)
Byrek με τυρί (νόστιμο...!!!!)
Στριφτή με κιμά (εγκάρσια τομή #2)
Στριφτή με κιμά (εγκάρσια τομή #1)
Στριφτή με κιμά (καλό, 2,8€)
Lakror πιπεριά/ντομάτα/κρεμμύδι (καλό φύλλο, θέλει παραπάνω γέμιση)
Lakror πιπεριά/ντομάτα/κρεμμύδι (οκ, 2€)
Μπουρέκ πράσο-τυρί (ωραίο)
Μπουρέκ πράσο-τυρί (ωραίο)
Το πρώτο, να πω, είναι πως δεν ενδείκνυται για on-the-go δοκιμή, καθώς διάγει μέσα στην ευθραυστότητα του φύλλου, κινδυνεύοντας να σου μείνει στο χέρι σε κάθε δαγκωματιά ή εν μέσω προσπαθειών αποκάλυψης. Η γέμιση ήταν πάρα πολύ νόστιμη, το φύλλο καλό. Ικανοποιητικού μεγέθους και τιμής.
Το σαν-πιροσκί - αυτό σαφώς για τον δρόμο - ήταν γεμάτο, νόστιμο, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Την ώρα εκείνη, ~10:
Πήρα με πράσο- τυρί. Ωραία γέμιση, αρκετή και εύγευστη. Θα ξαναδοκίμαζα, αν έβρισκα τελικά τον κιμά (που δεν είχε αυτή την φορά)
Οπως έχει ειπωθεί το φύλλο διαφορετικό, ελαφρυ και γενικά το αποτέλεσμα ευγευστο.
Η διαθεσιμότητα σε γεύσης, έχει να κάνει με το ποτε θα βγουν από το εργαστήριο.
Ζητήθηκε ένα byrek με τυρι, ένα με σπανάκι και ενώ ήρθαν από διαφορετικά ταψιά εντέλει ήταν και τα δυο τυρί...!!! Η τιμή στα 2€ το κομμάτι.
Το προσωπικό ευγενικό, θα ξαναπάω έχει να "
Παρόλο που είναι μικρό μαγαζί έχει μέσα εργαστήριο και δύο κυρίες ζυμώνουν.
Έχει μέσα διάφορα μπουρέκ. Είναι φύλλο διαφορετικό από την κλασική πίτα, πιο μαλακό και λεπτό αλλά όχι σφολιάτα. Είχε διάφορους συνδυασμούς. Ζήτησα και πλήρωσα (2.
Ήταν νόστιμο και ελαφρύ πολύ, χαλαρά έτρωγα και δεύτερο στο καπάκι.
Θα δοκιμάσω κι άλλα, έχει ενδιαφέρον.