Εικόνες (14)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ο χώρος των τραπεζιών (ευχάριστος)
Ψάρι ψητό (το επιλέγεις από ζωντανό)
Οι γαρίδες από κάτω θερμαίνονται με ρεσώ
Γαρίδες σαγανάκι (πολύ δυνατές)
Στρείδια εντόπια (πολύ καλά)
Σαλάτα με άγνωστα φύκια (οκ)
Amuse bouche. Δεξιά είναι ένα τουρσί από Chayote (su su στα ντόπια) που έμοιαζε πολύ με Αγγουράκι τουρσί
Το σέρβις ήταν απίθανο από νεαρές κυρίες, πολύ εξυπηρετικές και επεξηγηματικές. Στην ουσία πρέπει όχι μόνο να σού εξηγήσουν τι είναι τα διάφορα άγνωστα είδη, αλλά να σε βοηθήσουν με τις ποσότητες, γιατί όλα παραγγέλλονται με το κιλό.
Διαλέξαμε τοπικά στρείδια, γαρίδες σαγανάκι (φυσικά με μπόλικο σκόρδο στη σάλτσα) και το ψάρι ήταν από τα πιο κλασικά τους: Pomfret, που στα ελληνικά βγαίνει Καστανόψαρο. Μια χαρά καθαρό ψάρι με λευκή σάρκα.
Δείτε για λεπτομέρειες τις φωτό. Βγήκε και γλυκάκι παγωτό. Το κόστος για 3 άτομα ήταν 55ε συνολικά.
Σημ. για να καταλάβετε τις τιμές στις φωτό, 1ε= 27000 dong.
Άρα το pomfret έκανε ~24ε/ kg.
Αν ποτέ βρισκόμουν ξανά στην περιοχή, θα το λάμβανα σοβαρά υπόψη να ξανακάτσω.