Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο στις αρχές Μαρτίου. Ήμασταν η μοναδική παρέα στο μαγαζί. Θα σταθώ στη μοσχαρίσια black Angus από ντόπιο μοσχάρι που δοκιμάσαμε, η οποία ήταν βαθιά νόστιμη, αν και λίγο σκληρή. Παϊδάκια αρνίσια οκ, σαγανάκι μέτριο. Σέρβις πολύ ευγενικό.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Μην κάνετε το λάθος λόγω τοποθεσίας: αν αναζητάτε καλό φαγητό, αυτό δεν είναι το μέρος που ψάχνετε. Με την εξαίρεση του συμπαθητικού χωριάτικου λουκάνικου (που και αυτό ήταν μικρή μερίδα), όλα τα υπόλοιπα πιάτα ήταν μέτρια και με λάθη.. π.χ. άγουρη ντομάτα στη χοντροκομμένη χωριάτικη, στα φασόλια φαίνεται να προστέθηκαν εκ των υστέρων μαγειρεμένα τα χόρτα, ο κιμάς στις χυλοπίτες άνευρος). Περί τα 16€/άτομο με κανονικό ποτό χωρίς λόγο.
Τουριστικό χωριό, τουριστική και η φάση στη πλατεία του. Πολλοί οι τουρίστες, αργό το σέρβις, ο τσιπουρομεζές μικρός. Αξίζει κυρίως για τσίμπημα και τη φάση της πλατείας και της περατζάδας.
απ τα δυο μαγαζια της πλατειας διαλεξαμε αυτο. το φαγητο προσωπικο αδιαφορο, και το φαγητο πολυ μετριο. το μονο καλο ηταν το γαλοτυρι. οι τιμες σε αρκετα ηψηλα επιπεδα σε σχεση και με την ποιοτητα. χοιρινο και προβειο κοντοσουβλι (μετρια), γαλοτυρι(καλο), χωριατικη(οκ) και 2 τσιπουρα 38,10€. δεν θα το ξαναπροτιμουσα.