Εικόνες (9)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
"Tortelli Toscana al pomodoro" = φρέσκια πάστα με γέμιση τυριού Ρικόττα & σάλτσα ντομάτας (καλά, η σάλτα πολύ καλή η γέμιση έτσι και έτσι)
"Panzerotti & Pomodoro fresco" = φρέσκια πάστα με γέμιση Μπολέτους μανιτάρια & φρέσκια ντομάτα (εξαιρετικό, νόμιζα πάντως ότι γενικά τα panzerotti δεν είναι ζυμαρικά)
Bresaola (καλό, με πολύ ωραίο λαδολέμονο που του ταιριάζει, τα ντοματίνια άνοστα, το πρόβλημά του είναι η τιμή των 11€!)
Εξωτερικά (Απρίλιος 2012)
- Πολύ ωραίο μαγαζί, σε ένα καλαίσθητο πέτρινο κτίριο. Έχει μερικά μεγάλα τραπέζια μέσα και 5-6 εξωτερικά.
- Ευγενική και καλοσυνάτη η σερβιτόρα.
- Μικρός κατάλογος που αλλάζει, πάντα με κάποιες επιλογές ζυμαρικών, λίγα κρεατικά και μερικά κλασικά ιταλικά ορεκτικά/σαλάτες. Από τα λίγα που δοκιμάσαμε, θα έλεγα ότι το φαγητό είναι αξιοπρεπές. Κάτι φρέσκα ζυμαρικά με μανιτάρια που πήρα εξαιρετικά. Οι μερίδες (πλην του Fiorentina steak των 1200γρ!) είναι όλες μικρές, σερβιρισμένες σε μεγάλα πιάτα.
- Τιμές υπερβολικές. Μας βγήκε 25€/άτομο για λίγο φαγητό και μόλις ένα ποτηρί κρασί.
Αξίζει, θα ξαναπήγαινα ειδικά για να δοκιμάσω και το steak, αλλά οι τιμές είναι σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας.