Το μαγαζί ήταν ανοιχτό και το περασμένο καλοκαίρι που βρεθήκαμε στο νησί, αλλά νόμιζα ότι ήταν απλώς για καφέ με κάποια γλυκά, κυρίως σιροπιαστά, και παγωτά. Ίσως και να ήταν τέτοιο. Αυτή τη φορά (Ιούλιος '24) η σφαίρα της εμπειρίας μας συναντήθηκε με πίτες και πρωινά.
Ανοίγει στις 9π.μ. και μένει ανοιχτό έως το μεσημέρι. Ξανανοίγει το απόγευμα κατά τις 5-6μ.μ. και το τραβάει ως το βραδάκι για ποτό.
Δοκιμάσαμε τις πίτες που έχει. Τυρόπιτα, σπανακοτυρόπιτα και κοτόπιτα. Μια χαρά και οι τρεις, με ωραίο, σπιτικό φύλλο, χορταστικές. Θα τις βρείτε μετά τις 10π.μ.
Είναι κατεψυγμένες και ψήνονται εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι τυποποιημένες, αλλά δεν πρέπει να φτιάχνονται εκεί. Η εικόνα που δόθηκε είναι ότι μάλλον έρχονται από παρασκευαστήριο της Χίου.
Η τιμή τους είναι στα 4€, αρκετά υψηλή. Βέβαια, αποτελεί την μόνη επιλογή -μαζί με τον φούρνο- για κάτι γρήγορο το πρωί, πέρα από κάτι συσκευασμένα σάντουϊτς που θα βρείτε στα 2-3 καφέ του κεντρικού δρόμου του νησιού.
Καφές (φρέντο εσπρέσσο) καλός. Δεν θα καθόμουν για πρωινό, αλλά τις πίτες σίγουρα θα τις ξαναέπαιρνα.
Ανοίγει στις 9π.
Δοκιμάσαμε τις πίτες που έχει. Τυρόπιτα, σπανακοτυρόπιτα και κοτόπιτα. Μια χαρά και οι τρεις, με ωραίο, σπιτικό φύλλο, χορταστικές. Θα τις βρείτε μετά τις 10π.
Είναι κατεψυγμένες και ψήνονται εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι τυποποιημένες, αλλά δεν πρέπει να φτιάχνονται εκεί. Η εικόνα που δόθηκε είναι ότι μάλλον έρχονται από παρασκευαστήριο της Χίου.
Η τιμή τους είναι στα 4€, αρκετά υψηλή. Βέβαια, αποτελεί την μόνη επιλογή -μαζί με τον φούρνο- για κάτι γρήγορο το πρωί, πέρα από κάτι συσκευασμένα σάντουϊτς που θα βρείτε στα 2-3 καφέ του κεντρικού δρόμου του νησιού.
Καφές (φρέντο εσπρέσσο) καλός. Δεν θα καθόμουν για πρωινό, αλλά τις πίτες σίγουρα θα τις ξαναέπαιρνα.