"Yakiniku" στυλ μαγαζί, το οποίο σημαίνει πρακτικά ψητό κρέας.
Πεινούσαμε πολύ, είχε περάσει και η ώρα και ευτυχώς κατέβηκε μια υπάλληλος του μαγαζιού και μας "τράβηξε" στο μαγαζί το οποίο έχει μικρή είσοδο και βρίσκεται στον 2ο όροφο.
Δημοφιλές είδος μαγαζιού που σερβίρει κρέας, το οποίο το ψήνεις μόνος σου σε ατομική "ψησταριά" που δουλεύει με αέριο.
Πήραμε το Kobe μενού, το οποίο περιλαμβάνει μοσχαρίσιο kobe, γλώσσα, παϊδάκι, κομμάτι από την κοιλιά και κομμάτι από το σβέρκο του ζώου, χοιρινό παϊδάκι, σούπα, πράσινη σαλάτα, μπωλ με ρύζι, σάλτσα curry και αναψυκτικό. Στα 25 ευρώ περίπου.
Το μενού χορταστικότατο, οι γεύσεις οικείες προς το λίγο ιδιαίτερο, η διαδικασία ψησίματος ενδιαφέρουσα.
Γενικά μας άρεσε, δεν ξεχωρίσαμε κάτι, θα το ξαναδοκιμάζαμε άνετα σε κάποια φάση.
Πεινούσαμε πολύ, είχε περάσει και η ώρα και ευτυχώς κατέβηκε μια υπάλληλος του μαγαζιού και μας "
Δημοφιλές είδος μαγαζιού που σερβίρει κρέας, το οποίο το ψήνεις μόνος σου σε ατομική "
Πήραμε το Kobe μενού, το οποίο περιλαμβάνει μοσχαρίσιο kobe, γλώσσα, παϊδάκι, κομμάτι από την κοιλιά και κομμάτι από το σβέρκο του ζώου, χοιρινό παϊδάκι, σούπα, πράσινη σαλάτα, μπωλ με ρύζι, σάλτσα curry και αναψυκτικό. Στα 25 ευρώ περίπου.
Το μενού χορταστικότατο, οι γεύσεις οικείες προς το λίγο ιδιαίτερο, η διαδικασία ψησίματος ενδιαφέρουσα.
Γενικά μας άρεσε, δεν ξεχωρίσαμε κάτι, θα το ξαναδοκιμάζαμε άνετα σε κάποια φάση.