Δεν είναι κατάστημα αλλά από τις πιο διάσημες κλειστές αγορές της Ιαπωνίας, με δεκάδες μικρά μαγαζάκια που πουλάνε ότι φαγώσιμο μπορείς να φανταστείς.
Δοκιμάσαμε:
Takoyaki (τηγανητά μπαλάκια από αλεύρι και αυγό τα οποία περιέχουν ένα κομματάκι από χταπόδι) τα οποία βρήκαμε πολύ φτωχά σε γεύση.
Ψητό χέλι. Έλιωνε στο στόμα, αλλά από γεύση ήταν πολύ διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε και δύσκολο.
Πλοκάμι χταποδιού ψημένο με φλόγιστρο. Σκληρό όπως αναμενόταν και το φλόγιστρο του έδινε απλά την γεύση του καμένου.
Mochi με φράουλα, ένα ακόμα γλυκό που έχει ως βάση το ρύζι, τίποτα ιδιαίτερο, η φράουλα του έδινε γεύση.
Εν συντομία, ένα ωραίο μέρος να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έκατσε κάτι καλά στους γευστικούς μας κάλυκες. Αξίζει πάντως μια βόλτα.
Δοκιμάσαμε:
Takoyaki (τηγανητά μπαλάκια από αλεύρι και αυγό τα οποία περιέχουν ένα κομματάκι από χταπόδι) τα οποία βρήκαμε πολύ φτωχά σε γεύση.
Ψητό χέλι. Έλιωνε στο στόμα, αλλά από γεύση ήταν πολύ διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε και δύσκολο.
Πλοκάμι χταποδιού ψημένο με φλόγιστρο. Σκληρό όπως αναμενόταν και το φλόγιστρο του έδινε απλά την γεύση του καμένου.
Mochi με φράουλα, ένα ακόμα γλυκό που έχει ως βάση το ρύζι, τίποτα ιδιαίτερο, η φράουλα του έδινε γεύση.
Εν συντομία, ένα ωραίο μέρος να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έκατσε κάτι καλά στους γευστικούς μας κάλυκες. Αξίζει πάντως μια βόλτα.