Περιγραφή από το internet: "A hideaway-style meat Izakaya (Japanese-style bar) where you can enjoy high-quality Yakiniku (Grilled meat)"
"Κρυμένο" μαγαζάκι στην περιοχή Pontocho που μένει ανοιχτό μέχρι αργά και μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου και να φας κάτι, το οποίο συνήθως ετοιμάζεται εκείνη την ώρα.
Παραγγείλαμε ένα πιατάκι με πίκλες που είχαν ενδιαφέρον σαν μεζές.
Wagyu sushi με wasabi, ψημένο ελάχιστα δευτερόλεπτα με φλόγιστρο. Το κρέας κυριολεκτικά έλιωνε στο στόμα και είχε ωραία ήπια γεύση.
Grilled wagyu, ελάχιστα ψημένο στην σχάρα. Εξίσου νόστιμο, σε συνδιασμό με ένα πιάτο ρύζι που ετοιμάστηκε επί τόπου στο rice cooker.
Παραγγείλαμε και 2 "strong beers", οι οποίες απ' ότι καταλάβαμε είναι μπύρες με 20% αλκοόλ αλλά σερβίρονται σε ποτήρι γεμάτο πάγο και καταλήγουν ως ελαφριές μπύρες/αναψυκτικά.
Τα πιάτα με το wagyu κόστισαν γύρω στα 8 ευρώ το ένα.
Συνολικά, ενδιαφέρουσα εμπειρία σε ένα ιδιαίτερο τοπικό μαγαζί, αλλά μην περιμένετε να χορτάσετε αν δεν επενδύσετε χρόνο και χρήμα.
"
Παραγγείλαμε ένα πιατάκι με πίκλες που είχαν ενδιαφέρον σαν μεζές.
Wagyu sushi με wasabi, ψημένο ελάχιστα δευτερόλεπτα με φλόγιστρο. Το κρέας κυριολεκτικά έλιωνε στο στόμα και είχε ωραία ήπια γεύση.
Grilled wagyu, ελάχιστα ψημένο στην σχάρα. Εξίσου νόστιμο, σε συνδιασμό με ένα πιάτο ρύζι που ετοιμάστηκε επί τόπου στο rice cooker.
Παραγγείλαμε και 2 "
Τα πιάτα με το wagyu κόστισαν γύρω στα 8 ευρώ το ένα.
Συνολικά, ενδιαφέρουσα εμπειρία σε ένα ιδιαίτερο τοπικό μαγαζί, αλλά μην περιμένετε να χορτάσετε αν δεν επενδύσετε χρόνο και χρήμα.