Εικόνες (31)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Αρνάκι κοκκινιστό ντόπιο (οριακά το signature πιάτο της Γαρυφαλιάς, μια χαρά)
Ομελέτα με πατάτες, λουκάνικο, πιπεριές, κρεμμύδι (έκτακτο χειμερινό πιάτο, ώστε να πιάσει και τις πρωινό-μεσημεριανές ώρες, δυναμωτικό πιάτο)
Τηγανιά χοιρινή (προσωπικά όχι του γούστου μου, στους συνδαιτημόνες άρεσε)
"Σούβλα" χοιρινή (όχι κάτι το ιδιαίτερο)
Χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό (παραβρασμένο το ζυμαρικό, αδιάφορο)
Εσωτερικά (Οκτώβρης 2024)
Μιξ καυτερών με κανονικές (κάποιες τούρμπο)
Τυροκαυτερή (πάρα πολύ καλή)
Αρνάκι κοκκινιστό με μακαρόνια (ζητήθηκαν αντί πατατών, καλό και χορταστικό)
Σουτζουκάκια (όψη νοσοκομειακή, γεύση καλή)
Τηγανιά κοτόπουλο (μέτρια)
Γαρίδες τηγανιτές (4 στο σύνολο, μέτριες)
Χταπόδι ψητό (καλό, αλλά μικρή μερίδα)
Μπριζόλα χοιρινή (συμβατικά οκ)
Αστακός τηγανιτός (προτάθηκε μέσα από συζητήσεις, καλός αλλά δεν ενθουσίασε)
Πατάτες (καλές, σωστό τηγάνισμα)
Σαλιγκάρια στιφάδο (όχι-μεγάλος-φαν του στιφάδο, συνολικά οκ)
Κολοκυθάκια (οκ, αλλά λίγα), ντάκος (μια χαρά)
Ο χώρος, μέσα κι έξω, μεγαλύτερος. Πλέον, το μαγαζί το τρέχει η κόρη της (κουζίνα) κι ο γαμπρός της. Η ίδια ασχολείται κυρίως με τα μαγειρευτά. Κάθε μέρα έχει και από δύο, συμπληρωματικά του καταλόγου που κατ' ουσία έχει μείνει ίδιος με το προηγούμενο μαγαζί.
Δοκιμάσαμε διάφορα σε πολλαπλές επισκέψεις, Ιούλιο '
Να πω την αλήθεια, φοβήθηκα την "
Μια χαρά.