Tribeca

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΛοιπά, Bar-Restaurant
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Νίκης 19, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310226604
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Τριμπέκα, #cafe-bar, #cocktails, #brunch, #yakitori
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef ο Alsi Sinanaj (2024).

Η ιδιοκτησία σχετίζεται με το Ακτή Ντοβίλ.

Στη θέση του υπήρχε ο Στρατής.

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
"Takobata: ψητό χταπόδι στη σχάρα,σάλτσα χελιού, αποξηραμένο ζεστ τόνου" (12€, μια σταλιά)
[εικόνα]
"..with yuca chips": τα τσιπς του burger (σκληροτραγανά, χωρίς λόγο)
[εικόνα]
"Tribecca 25 smash dry aged ...: κιμάς αργής ωρίμανσης κομμένος στο χέρι, παλαιωμένο τυρί cheddar, γιαπωνέζικα φύλλα μέντας και χειροποίητη πίκλα αγγούρι" (14€, ψαρωτική περιγραφή, όχι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα)
[εικόνα]
"Ταρτάρ βιολογικού βοδινού, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σχοινόπρασο, φρέσκια ρίγανη, ανθός αλατιού και ελαφρώς καυτερή σάλτσα από ψητά λεμόνια" (16€, μέτριο!)
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Ribs with soya glaze
[εικόνα]

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: μέρος 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: μέρος 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: μέρος 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: μέρος 1/4

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Δοκιμή για ελαφρύ δείπνο, βάσει του σχολίου του vtp, γιατί διαφορετικά χωρίς αυτό δεν θα υποπτευόταν κανείς εξωτερικά ότι διαθέτει κουζίνα. Δυστυχώς η δικιά μας εμπειρία ήταν λιγότερο καλή, καθώς 3/3 πιάτα είχαν αστοχίες και δεν αναφέρομαι καν στο κόστος τους. Π.χ. το beef tartare, ενώ το κρέας ήταν φανερά εξαιρετικής ποιότητας και κοπής, το σκότωσαν αδιανόητα με την ελιά, η οποία επισκίαζε τα πάντα και εκτόξευε και την αλατότητα του πιάτου, στην takobata ενώ το glaze ήταν νοστιμότατο, το ίδιο το σουβλάκι χταπόδι στερούνταν βάθος στη γεύση και ήταν σαν νερόβραστο, τέλος δε το burger ωραίο στο μάτι, ψαρωτική περιγραφή, αλλά κάτι του έλειπε..
Επίσης συμφωνώ ότι το σέρβις -σε τέτοιο μαγαζί, και με τέτοιες τιμές- θέλει δουλειά (:θεραπεία αποξήρανσης λαϊκότητος), αν και ευγενικό.
varethika ton prologo
O chef Alsi Sinanaj (γνωστος από την εστιατορικη σκηνή της Μύκονου με επιμελειες και πολυετή συνεργασία σε πολύ γνωστά εστιατόρια εκεί) ειδικεύεται στην Japanese, & Peruvian κουζίνα συνεργάζεται με το TriBeCa εδώ κ λίγους μήνες
Θα χαρακτήριζα την προσπάθεια πολυ καλή, ότι φάγαμε ήταν 100% σωστό στην ιαπωνική Japanese grill κουζίνα στην λογική που είναι στημένο και το Birdman του Άρη Βεζενε
Δοκιμάσαμε αρκετά και tsukune και Yakitori και crispy πάπια και burger όλα πολύ καλά …φαγητά κατάλληλα να συνοδέψουν τα σοβαρά cocktail που έχει το TriBeCa
Βλέπω ένα πρόβλημα ότι το μαγαζί ήταν χαρακτηρισμενο για χρόνια καφέ μπαρ όποτε θέλει επικοινωνία για να πείσεις τον local ότι εδώ πια σερβιρεται σοβαρό φαγητό
Ο λοκαλ δύσκολα να πειστεί με το εγχείρημα του Japanese grill menu …σαν να ακούω τα καρντασια τους φιλους μου να μου λενε ότι ο Γιωτης στην τούμπα έχει το σουβλάκι κοτόπουλου 2 ευρώ το ένα και είναι κ μεγαλύτερα από τα yakitori
(Επίσης η έθνικ κουζίνα δύσκολα τα καταφέρνει στην θεσσαλονικη) όμως στο σημείο που είναι μπορει να δουλέψει με επισκέπτες
Εγώ προσωπικά θα ξαναπηγαινα
Οι τιμές τους για μένα είναι πολύ τίμιες
Το σέρβις από τα νέα παιδιά που μας σέρβιραν θέλει πολύ δουλειά χρειάζεται εκπαίδευση κ υπομονή (πάντως υπήρχε ευγένεια)