Εικόνες (7)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
"Takobata: ψητό χταπόδι στη σχάρα,σάλτσα χελιού, αποξηραμένο ζεστ τόνου" (12€, μια σταλιά)
"..with yuca chips": τα τσιπς του burger (σκληροτραγανά, χωρίς λόγο)
"Tribecca 25 smash dry aged ...: κιμάς αργής ωρίμανσης κομμένος στο χέρι, παλαιωμένο τυρί cheddar, γιαπωνέζικα φύλλα μέντας και χειροποίητη πίκλα αγγούρι" (14€, ψαρωτική περιγραφή, όχι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα)
"Ταρτάρ βιολογικού βοδινού, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σχοινόπρασο, φρέσκια ρίγανη, ανθός αλατιού και ελαφρώς καυτερή σάλτσα από ψητά λεμόνια" (16€, μέτριο!)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: μέρος 4/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: μέρος 3/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: μέρος 2/4
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2024: μέρος 1/4
Επίσης συμφωνώ ότι το σέρβις -σε τέτοιο μαγαζί, και με τέτοιες τιμές- θέλει δουλειά (:
Θα χαρακτήριζα την προσπάθεια πολυ καλή, ότι φάγαμε ήταν 100% σωστό στην ιαπωνική Japanese grill κουζίνα στην λογική που είναι στημένο και το Birdman του Άρη Βεζενε
Δοκιμάσαμε αρκετά και tsukune και Yakitori και crispy πάπια και burger όλα πολύ καλά …φαγητά κατάλληλα να συνοδέψουν τα σοβαρά cocktail που έχει το TriBeCa
Βλέπω ένα πρόβλημα ότι το μαγαζί ήταν χαρακτηρισμενο για χρόνια καφέ μπαρ όποτε θέλει επικοινωνία για να πείσεις τον local ότι εδώ πια σερβιρεται σοβαρό φαγητό
Ο λοκαλ δύσκολα να πειστεί με το εγχείρημα του Japanese grill menu …σαν να ακούω τα καρντασια τους φιλους μου να μου λενε ότι ο Γιωτης στην τούμπα έχει το σουβλάκι κοτόπουλου 2 ευρώ το ένα και είναι κ μεγαλύτερα από τα yakitori
(Επίσης η έθνικ κουζίνα δύσκολα τα καταφέρνει στην θεσσαλονικη) όμως στο σημείο που είναι μπορει να δουλέψει με επισκέπτες
Εγώ προσωπικά θα ξαναπηγαινα
Οι τιμές τους για μένα είναι πολύ τίμιες
Το σέρβις από τα νέα παιδιά που μας σέρβιραν θέλει πολύ δουλειά χρειάζεται εκπαίδευση κ υπομονή (πάντως υπήρχε ευγένεια)