Η καντίνα του Κυρ Χρήστου, απ' τις γνωστές των Αθηνών, στον Σταθμό Λαρίσης, με χρόνια παρουσία στο σημείο. Ψήνει, τυλίγει, πληρώνεται. Συχνά με το ίδιο χέρι, προσδίδοντας την απαραίτητη εσάνς στην γαστροοικονομική συναλλαγή.
Βράδυ Σαββάτου, Φλεβάρης '24, με χαλαρή μα σταθερή κίνηση κόσμου.
Το ιδιαίτερο εδώ είναι πως το "απ' όλα" περιλαμβάνει και ζαμπόν / κασέρι (κάτι που έχω συναντήσει μόνο στις γλώσσες της Φλώρινας).
Το (πολύ καλό) ψωμάκι ψήνεται στα κάρβουνα, σε στυλ μπορώ να πω πως μου θύμισε αυτό του Μαύρου στη Θεσσαλονίκη.
Πανσέτα και λουκάνικο αποδεκτά. Ήθελα και το κεμπάπ, αλλά δεν συναντηθήκαμε.
Το μονό τεμάχιο (κόστους 5€) είναι λίγο για να γεμίσει ικανοποιητικά το ψωμί, με αποτέλεσμα πολλές μπουκιές να μην το συμπεριλαμβάνουν. Ωστόσο, λόγω ζαμπονοκάσερου δεν ήταν ενοχλητικό. Το διπλό (κόστους 6,5€) μου φάνηκε too much για ένα σάντουιτς.
Overall, πληροί τις προϋποθέσεις συμπαθητικής επιλογής σε βρώμικο, θα μπορούσα να ξαναπάρω.
Βράδυ Σαββάτου, Φλεβάρης '
Το ιδιαίτερο εδώ είναι πως το "
Το (πολύ καλό) ψωμάκι ψήνεται στα κάρβουνα, σε στυλ μπορώ να πω πως μου θύμισε αυτό του Μαύρου στη Θεσσαλονίκη.
Πανσέτα και λουκάνικο αποδεκτά. Ήθελα και το κεμπάπ, αλλά δεν συναντηθήκαμε.
Το μονό τεμάχιο (κόστους 5€) είναι λίγο για να γεμίσει ικανοποιητικά το ψωμί, με αποτέλεσμα πολλές μπουκιές να μην το συμπεριλαμβάνουν. Ωστόσο, λόγω ζαμπονοκάσερου δεν ήταν ενοχλητικό. Το διπλό (κόστους 6,
Overall, πληροί τις προϋποθέσεις συμπαθητικής επιλογής σε βρώμικο, θα μπορούσα να ξαναπάρω.